2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Az kaldı bari hepimizin , öyle avunalım Tek istediğim bana yada babasına benzemesi . Öyle taaaa gerilerden büyük büyük hala , dayı , amca vb. hiç birine hiç bir yeri benzemesin

ilk oğlum doğdunda bana benziyordu,
kaynım suratını ekşitip ayyy bu sizin tarafa benziyor dedi
sonra cocuk değişe değişe ortaya karışık birşey oldu

bari bu dayısına ceksin o sarışın ela gözlü, 190 boyunca birşey
Kızlar 3. Doz aşımı oldum 3 saat oldu inşallah sorun yaşaman

ben daha hiç olmadım,
ha oldum ha olacağım
olsam mı olmasam mı derken bugüne kadar geldim

aynen öyle canım.inşallah hepimizin çok güzel bir doğum serüveni olur bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza..

İlkinde genel anestezi oldum, sonda minicik bi acı veriyor o kadar, inan korkacak bisey yok. Simdi spinal istiyorum, genelde uyanmak biraz zor,direk ağrı ile uyanıyorsun çünkü. Hiç bisey bilmiyorsun filan

...
Yaa gercektenmi cok sevindim Benimde en büyük korkumdan biri beni emmesi. Gogus ucum yok çökük umarım emer inşaallah bebislerimiz
Göğüs ucun yoksa silikon göğüs ucu almanı öneririm,iki arkadaşımda onun sayesinde emzirdiler sonra zaten bebiş emdikce uçları çıktı.
Ne büyük hayal kırıklığına uğruyor insan değil mi..
Benim oğlumda 3 gün kuvezde kaldı, görmeye bile gidemedim 12 saat,kaldirmadilar genel anestezi olduğum için. Telefondan gördüm kendi evladımı. Çok çok üzüldüm, doğum mu yaptım ameliyat mı oldum belli değildi.
Şimdi hastane çantamı hazırlarken çok dua ettim, Allahim nolur orada giydirmemi nasip et diye. İçimde kocaman bi yara çünkü.

Aman boşver sana benzesin , saçı olsun gözü görsün yeter

Bana dün doktorum eğer zamanın geldiyse mutlaka doğumdan önce 3. aşını ol dedi . 15 ocakta yaptırıcam .

Valla kuzum dr um ol dedi. Onun dışında ben kızım ve eşim her gün dışardayız. eşim kalabalık yerde çalışıyor kızım okulda çocuklar malum ne kadar dikkat etseler de dip dibeler. bende korktum Allah hepimizi gelmeden esirgesin Sende doğumdan sonra olursun inşallah.

Ben tek doz sinovac oldum daha da olmadim tek doz da bile 1 hafta cok etkilendim onun icin 2 dozu yaptirmak istemiyorum insallah hastalığa yakalanmadan hamilelik surecimi atlatirim.
Ben 2 doz sinovac oldum bir kez de covit geçirdim. Daha 2 ay oldu covit geçireli ama aşı hakkım tanımlanmış yarın soracağım doktoruma bakalım ne diyecek. Çok korkuyorum yeniden covit olursam diye,Allah korusun hepimizi

Güzel hamişler günaydın herkese nasılsınız ? bayadır yokum buralarda umarım herkesler iyidir. geçmiş çok fazla olduğu için okuyamadım. sizlere birşey sormak istiyorum doğumdan sonra korse kullanacakmısınız. korse aldınız mı aldıysanız hangi markayı ve bedeni seçtiniz . ne olur yardım edin :)

Valla canım hakkımızda hangisi hayırlısı ise o şekilde olsun inşaallah.

Alcam canım silikon gogus ucu mutlaka. Küçük numarasını bulundurcam yanımda.

Günaydın canım. owli marka aldım ben trendyol dan. güzel geldi m/l beden aldım ayarlanabiliyor. cırtcırtlı

Günaydın canım. owli marka aldım ben trendyol dan. güzel geldi m/l beden aldım ayarlanabiliyor. cırtcırtlı
güle güle kullanın inşallah bedene nasıl karar verdiniz . bende alıcam sepete attım fakat karar veremiyorum hangi beden alacağıma çok zam yemeden alayım diyordum

Orası öyle cnm nilüferde isim yapmış bi doktor gerçekten e bide doc ve riskli gebelik uzmanı olunca, aslinda normal istediği fiyat onun bilgisine tecrübesine göre ama işte cok geliyor yine de

Sontayi takarken ayik mi oluyoruz ay korktum simdibiz anesteziliyken taksalar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…