Benim 27 mm di en son.bizimkide sır küpü bişi söylemiyor.Progestan vermişti bunun içinmiş 2 hafta sonra söylüyor.iyi diyo progestan işini görüyoCnm 3 hafta önce bakmıştı bu gittigimde bakmadi sanki bisey demedi usg kagidinda yazarmi ki bende merak ettim.
Haftada 2 çağırıyor diyede şaşırıyorum diyorum niye bu kadar önlem aliyor
Ben yorumlara göre aldım. Normalde üst bedenim s bedendi. Bir numara büyüğü aldım o da m yoktu m/l aldım doğumdan sonra hemen takarım karın hemen inmiyor diyegüle güle kullanın inşallah bedene nasıl karar verdiniz . bende alıcam sepete attım fakat karar veremiyorum hangi beden alacağımaçok zam yemeden alayım diyordum
Doğumdan hemen sonra takmak için cırtlı bir korse almıştım eczaneden kızımda. Sonrasında incelmek için de yamunanın Çelik korsesini almıştım. Ben baya faydasını gördüm çünkü 35 kg almama rağmen hamileliğimde, doğum sonrası pek göbek problemi yaşamadım. Birkaç ayda göbeğim düzleşmişti tamamen.Güzel hamişler günaydın herkese nasılsınız ? bayadır yokum buralarda umarım herkesler iyidir. geçmiş çok fazla olduğu için okuyamadım. sizlere birşey sormak istiyorum doğumdan sonra korse kullanacakmısınız. korse aldınız mı aldıysanız hangi markayı ve bedeni seçtiniz . ne olur yardım edin :)
Benimde 27 mmBenim 27 mm di en son.bizimkide sır küpü bişi söylemiyor.Progestan vermişti bunun içinmiş 2 hafta sonra söylüyor.iyi diyo progestan işini görüyo
Bana ilac vermedi yarin gidince sorayim ama doktorun yanina gidince kuzu gibi oluyorum ağzımı acamiyorum nedense.Benim 27 mm di en son.bizimkide sır küpü bişi söylemiyor.Progestan vermişti bunun içinmiş 2 hafta sonra söylüyor.iyi diyo progestan işini görüyo
Dr un ne diyo peki cnm.Benimde 27 mm
Hahahahw bende yaBana ilac vermedi yarin gidince sorayim ama doktorun yanina gidince kuzu gibi oluyorum ağzımı acamiyorum nedense.
İnşallah zorlanmayiz hic birimiz cnm, aslinda canin yanması değil de huylanma olur heralde yaCanim hic korkma korkulacak birsey yok cok kolay olmustu benim
Ultrason kagidinda yazıyor cnm tabi ölçtuyseBenim 27 mm di en son.bizimkide sır küpü bişi söylemiyor.Progestan vermişti bunun içinmiş 2 hafta sonra söylüyor.iyi diyo progestan işini görüyo
İnşaallah canim genel olunca takmiyorlar spinal ve epidural takiyorlar sondayiİnşallah zorlanmayiz hic birimiz cnm, aslinda canin yanması değil de huylanma olur heralde ya
Bende teklif etmiştim bunu doktora:) ilk 5 dk içinde bebeği çıkarmam gerek, sondayla vakit kaybetmek istemem dedi. Spinal de nasıl oluyor onu bilmiyorum tabi ki.Sontayi takarken ayik mi oluyoruz ay korktum simdibiz anesteziliyken taksalar ya
Yoo genelde de takıyorlar sonda. Ayağa kalkmak yok ya belirli bir saatİnşaallah canim genel olunca takmiyorlar spinal ve epidural takiyorlar sondayi
Huylanma yaşamadım canim ayni serum gibi birsey düşün
Bana takmamislardi canim demekki her hastane farkli oluyor 2.hamileligimde spinal olacagim diye girmiştim onda takmışlardiYoo genelde de takıyorlar sonda. Ayağa kalkmak yok ya belirli bir saat
Canim kimi arkadasima odada takmislar. Kimi arkadasima ameliyathanede uyusturunca yada bayiltinca. Bende ameliyatanede takilsin istiyorum cok korkuyorum.Sontayi takarken ayik mi oluyoruz ay korktum simdibiz anesteziliyken taksalar ya
Canim yengem genel anestezi oldu ama takmislardi sondayi hemde girmeden ameliyata.İnşaallah canim genel olunca takmiyorlar spinal ve epidural takiyorlar sondayi
Ya bende takmadilar sanki sonda yada uyustukran sonra masada mi taktilar.İnşaallah canim genel olunca takmiyorlar spinal ve epidural takiyorlar sondayi
İnşallah sıkıntısız gideriz doğumaEvet canim. 2 ay once geriydi midesi düzelmisti. Ctesi gittigimizde yine geriden geliyor dedi. Cok sorun etme beslenmene dikkat et. 2 haftaya kadar normal dedi doktor. Niye böyle oluyor anlamiyorum.
Net bişey demedi haftaya da gel ona göre konuşalım dedi. Beslenmene dikkat et bebeğin karın çevresini takip edicem yakından dedi. Bide tansiyonuna dikkat et dediPeki bu bi sorun muymus bisey dedi mi doktorun sana?
İnşallah banada cumartesi bi sıkıntı kalmadı der yaCanım bizimkinin bir tek bacak boyu iki gun onde kafa iki gun geride mide 1hafta 32+1de 1812 gr 44 cm idi. Zaten herkes aynı ilerlemez bence burda bazıları kilolu mesala her cocuk kendine özel doktor bana sıkıntı yok iyi dedigi icin takılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?