- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Meme ucu cokuklugu bende de vardi ama emdi oğlum şükür göğsün ucunun tamamnini verince bebek ceke ceke büyütuyor olmadi slikon uc takarsin biraz yaraa oluyor onceden onlem almak lzmO yuzden kaşık biberon aldim canım. Bakalim yasayacaz ve gorcez. Gerekirse emzrme danismanindan egitim fln aliriz. Emmesini cok istiyorum gerçekten. Sütümün gec gelmesi ve meme ucu çöküklugu korkutuyor beni
Bunu duyduguma cok sevindim. Gümüş kapak falanmi alip kullansam napsam acaba. O kdrda para vermek istemiyorum.Meme ucu cokuklugu bende de vardi ama emdi oğlum şükür göğsün ucunun tamamnini verince bebek ceke ceke büyütuyor olmadi slikon uc takarsin biraz yaraa oluyor onceden onlem almak lzm
Cnm doğum günün belli bir tarih olursa mutlaka dogumdan once ayva cekirdegi jeli hazirla, doğuma yakin hergun hindistan cevizi sürebilirsin nemli olsun, ben göğüs kalkani aldim yorumlar cok iyiydi chicco aldim 83 tl idi mycey die maeka vae o.daha uygun herkes göğüs kalkanindan memnun kalmış.Bunu duyduguma cok sevindim. Gümüş kapak falanmi alip kullansam napsam acaba. O kdrda para vermek istemiyorum.
Ben şey duyuyorum hep büyüklerden kilolu olunca çocuk ağır basarmış ve daha rahat doğarmış. Büyükler öyle söylüyorsa vardır bi hikmeti bence ha tabi 4 kilo ve üzeriyse zor ama mantıken 4 kilodan aşağı ise öyle derler daha rahat doğarlarmış inşallaj öyle olur bakalım haberleşiriz burdan o günleri görsek ilk doğuran kim olacak acabaNasil doğacak o çocuk oradanşaka bi yana ilkinde cok idmanliydim çünkü günlük 3 saat yürüyüş yapardım şimdi hiç birini yapamıyorum ilki 3 kiloydu zaten şu an 2.5 bu haftada bu bide 40. Haftaya kadar durmuştu yine durursa 4 kiloyu bulur diye korkuyorum sezeryana alayim dese itiraz etmem yani
Teşekkür ederim canim. Bende alacam mutlaka. Birde silikon gogus ucu alayim diyorum. Teşekkür ederim tavsiyelerin icinCnm doğum günün belli bir tarih olursa mutlaka dogumdan once ayva cekirdegi jeli hazirla, doğuma yakin hergun hindistan cevizi sürebilirsin nemli olsun, ben göğüs kalkani aldim yorumlar cok iyiydi chicco aldim 83 tl idi mycey die maeka vae o.daha uygun herkes göğüs kalkanindan memnun kalmış.
Evet canım annemde onu diyor durup durup bakalım ya hayirlisiyla gelse o günlerBen şey duyuyorum hep büyüklerden kilolu olunca çocuk ağır basarmış ve daha rahat doğarmış. Büyükler öyle söylüyorsa vardır bi hikmeti bence ha tabi 4 kilo ve üzeriyse zor ama mantıken 4 kilodan aşağı ise öyle derler daha rahat doğarlarmış inşallaj öyle olur bakalım haberleşiriz burdan o günleri görsek ilk doğuran kim olacak acaba
Benimde eşim ve annem oldu herkese şifa olsun insKızlar 3. Doz aşımı oldum 3 saat oldu inşallah sorun yaşaman
Bendr öyle sonra tum gun moron gibi oluyorum cok uykum var uyuyamıyorumBugünden sonra 35 e dönüyoruz o kadar yorgunum ki gündüzden ama gram uyuyamadım resme 2 de yatıp 4 de kalktım asla uyku gelmiyor civdivicam
Bende senin gibiyim cnm hic dinlemiyorum 2 çocuk birde kaynana kayinbaba bizdeler cumadan beri tam uykuya dalacagim sag sola dönmekten uyayamiyorumBugünden sonra 35 e dönüyoruz o kadar yorgunum ki gündüzden ama gram uyuyamadım resme 2 de yatıp 4 de kalktım asla uyku gelmiyor civdivicam
Benim midem hep kalkik suyu beklemiyor sagolsun aynen öyle tüm gün uyuyamıyorum da uyanamıyorum daBendr öyle sonra tum gun moron gibi oluyorum cok uykum var uyuyamıyorumbas ağrısı yapiyor sonra birde kalkıp su icince iki gundur midem kalkıyor anlamadim ben bu işten bisi
Tam uyudum tuvaletim geldi kalktım az kaçar gibi oldu uykum tekrar daldım oğlum çağırdı tekrar dalarım dedim yok gitti midem bulunmaya başladı sonrası kalkis zaten şimdi uykum gelecek yarım saate oğlum uyanacak eşim hazırlanacak onun sesine kalkarım yada kesinBende senin gibiyim cnm hic dinlemiyorum 2 çocuk birde kaynana kayinbaba bizdeler cumadan beri tam uykuya dalacagim sag sola dönmekten uyayamiyorum
Doktor diyor ki 2 haftada karninin büyümüş diyor bende fark ediyorum yatakta dahada zor oluyor
Bende küçük kizima diyorum bugun okula gitmesek mi diye yok gideceğimTam uyudum tuvaletim geldi kalktım az kaçar gibi oldu uykum tekrar daldım oğlum çağırdı tekrar dalarım dedim yok gitti midem bulunmaya başladı sonrası kalkis zaten şimdi uykum gelecek yarım saate oğlum uyanacak eşim hazırlanacak onun sesine kalkarım yada kesin
canım ilk bebek mi endişe etme benimde yoktu eme eme bir uç oluşturdu göğsümde..Yaa gercektenmi cok sevindimBenimde en büyük korkumdan biri beni emmesi. Gogus ucum yok çökük umarım emer inşaallah bebislerimiz
Ben böyle korkular yaşayınca her iki doğumu da yapan arkadaşlarımla arayıp konuştum bütün detayları sordum sonunda ise sezaryen istediğime karar verdim doktorum da seni hangisi rahatlatacak ise onu yap bu senin ve bebeğin arasında ben sadece destekciyim dedi şimdi ise sonda korkum var hahahah onun içinde arıyorum artık gülüyorlar ama ne yapayımKizlar doğumdan konuşmuşsunuz. Dogum korkum basladi benim. Sezeryan olsun diyordum korkudan ondanda korkmaya başladım. Normal olursa dikis kesi olurmu. Sezeryan olursa sonda takilirken acirmi. Belden asaya hic uyusturulsun istemiyorum ya oyle olursa. Genel anesteziden kendime gelmem zor olup cocugumu hemen emziremezsem.(oda sütüm gelirse tabi) normalmi bu süreç bilemedim
banada kayınvalidem normal doğur bu sefer diyor ama benim gözüm kesmiyor.ilki sezeryan doktorda hiç bişey demedi doğum hakkında..Ben böyle korkular yaşayınca her iki doğumu da yapan arkadaşlarımla arayıp konuştum bütün detayları sordum sonunda ise sezaryen istediğime karar verdim doktorum da seni hangisi rahatlatacak ise onu yap bu senin ve bebeğin arasında ben sadece destekciyim dedi şimdi ise sonda korkum var hahahah onun içinde arıyorum artık gülüyorlar ama ne yapayımannem seneler öncesinde sezaryen ile doğum yapmış hep dua ettim sezaryen olsun normal doğum yapamam diye sende dönmedin mecburi sezaryen oldum deyip gülüyor şimdi.
Bende ikinci doğumunda normal istedim ama doktorum ilkini yapamadiysan ikinci zor olur demişti cnmbanada kayınvalidem normal doğur bu sefer diyor ama benim gözüm kesmiyor.ilki sezeryan doktorda hiç bişey demedi doğum hakkında..
ben de hiç istemiyorum. ilki epiduraldı onu da istemiyorum tamamen uyutsunlar uyanayım:)) Allahım hepimize sağlıklı doğumlar versin sağlıkla alalım kucağımıza .İlk doğumda kızımın ciğelerine su kaçmıştı.4 gün yoğun bakımda kaldı.Beni odaya aldılar beşiği boş eşyaları battaniyesi orada duruyor bebeği başka hastaneye sevk etmişler.Çok büyük bir duygusal çöküntüydü..9 yıl geçmiş halen aynı hayal kırıklığı var bende.Bunda cümlesi içinde de ben hemen kucağıma alırım inşallah..Bende ikinci doğumunda normal istedim ama doktorum ilkini yapamadiysan ikinci zor olur demişti cnm
Amin canim tabi yaşadığın olay sende kötü bir tecrübe olmus insllah saglikla gelsin bebegin canim bende genel olacağım daha once spinalde uyusma olmamisti tekrar o riski göze alamayacağım saglikla gelsin bebislerimiz evimize hayirla donelimde gerisi hic onemli değil cnmben de hiç istemiyorum. ilki epiduraldı onu da istemiyorum tamamen uyutsunlar uyanayım:)) Allahım hepimize sağlıklı doğumlar versin sağlıkla alalım kucağımıza .İlk doğumda kızımın ciğelerine su kaçmıştı.4 gün yoğun bakımda kaldı.Beni odaya aldılar beşiği boş eşyaları battaniyesi orada duruyor bebeği başka hastaneye sevk etmişler.Çok büyük bir duygusal çöküntüydü..9 yıl geçmiş halen aynı hayal kırıklığı var bende.Bunda cümlesi içinde de ben hemen kucağıma alırım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?