- 28 Eylül 2015
- 5.499
- 15.482
- 448
tartışınca çözüme ulaşamıyorsun, üstüne hayat daha kötü oluyor
yanına isim koyabilirsin,
ben eşime dedim tamam babanın adını koyarım yanına istediğim ismi de koyarım
o cocuk benim için hep said olarak kalacak ve en cok o isim olacak kbul edersen bu böyle dedim
Evet canm kuveze giriyor varda mecburiyet oglum 34 haftalikti masallahi vardi ki doktor ciger gelisminden endise ediyordu masallah desteksiz nefesini aldi emme refleksi harikaydi ama kizim 36+3 olmasina ragmen emme refleksi zayifti doktor sariligi atlatti ama emme refleksi yok diye kuvezden cikarmamisti yani bebegin gelisimi cok onemli rabbim biliyor saglikla insallah hepimiz aliriz bebislerimizi kucagimizaNeler çekmişsin canım sen de ya. İnsallah bu bebiş vakitlice sağlıkla gelir. Demek haftası büyük olsa bile küveze girebiliyor. Sağlıklı olsun diye dua edelim
Ah canım benim Allah'ım yar ve yardımcıniz olsunKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Maşallah canım nazar etmeyelimNasıl bir kafa yapisiymis o sağlık ocagindakilerdeki delimidirler nedirler onlara neymis kimin nereye gittiği bende özele gidiyorum ama bütün tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorum Allah razı olsun valla dünyadaki en iyi doktorlar ebeler bizim sağlık ocağında galiba maşallah diyeyim ebelerle arkadaş gibiyiz sokakta görsek birbirimizi gülüşür konuşuruz
İnşallah korktuğun gibi birşey yoktur canım sen üzülme strese girme ki bebekte etkilenmesin sancida normal aslında son haftalardayiz bendede ara ara oluyor ama korkmuyorum sabırla bekliyorum en hayırlı vakitte gelsin yavrularimizAyni his bendede var geceden beri uyku yok sancim gelip gidiyor yarin kontrolum var normalde bekliyorum cok acil olmadikca gitmicem bebek cok fazla hareketli sanki yerlesmeye calisir gbi normalde bu kadar hareket etmez tedirgin oldum acikcasi insallah gelecekse de saglikla gelir .. bu son gunler kabus gbi
Amin insallahhhİnşallah korktuğun gibi birşey yoktur canım sen üzülme strese girme ki bebekte etkilenmesin sancida normal aslında son haftalardayiz bendede ara ara oluyor ama korkmuyorum sabırla bekliyorum en hayırlı vakitte gelsin yavrularimiz
Maşallah canım nazar etmeyelimbizim hemşirede çok iyi aslında dr da iyi ama tersine gelince böyle şeyler söylüyor eşime de geçen de tahlil yaptıracaktı neyse sen 3 yıldır yaptırmamışsın yapalım demiş özeldeki dr istemişti yine :d
Banada doktor sancıların başlamış serumdan sonra geçmezse ciğer geliştirici iğne vurup yatırıcam hastaneye demişti o zaman 29+5 günlüktüm ağla ağla içim çıktı o sırada eşim acıbademde tanıdığı başka birini aradı oda bi doktora danışmış doktor demiş ki öyle bi durum olursa hemen bana getirin yatmasın ben o bebeği 38 e kdar tutarım içeride merak etmesinler. Yani doktorun özgüvenine bakar mısın insan gitmeden rahatlıyor. Benimkide profösör diye gidiyorduk ama benden de evhamlı çıktıİçimi ferahlatıyor böyle mesajlar canım. Allah razı olsun. İnsallah benm de öyle olur. Zaten çok sinir oldum durduramayızmı diyorum sanmıyorum diyor. Hep yatsam kasılma önleyici içsem diyorum bilemeyiz diyor. Birazcık olsun rahatlatmadı. Zaten yanlısta serum takmıs tüp bebek doktoruma danısınca anladım serumu yarıda kestirdim çıktım hastaneden. Yani çok garipler gerçekten. Bakalım bu cumartesi kendi doktoruma gideceğiz ne durumda görücez hakkımıZda hayırlısı
Cnm bebeğin küçük değil merak etme Allahın izniyle sağlıkla kucağına alicaksin, biraz küvez süreci olur ama kavusucaksin sağlıkla, dualarımız seninle.. Stres yapmamaya çalış lütfen, bizi habersiz bırakmaKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Ben anladım canım
Ya inanmıyorum oğlunun adı Ahmed Said mi ben çok istemiştim Ahmed saidi ilk oğlumda bizim aileler sagolsun saidi biz söyleyemiyoruz diye vazgecirdiler o yüzden erken söylememe taraftariyim bende simdi aklımızda az çok netleşti gibi ama hala babası karar vermedi diyorum eşim bu defa benim istediğimi koyacak muhtemelen ses etmeyeceğim hastaneye kadar bende o ışığı aldım bu defa kocamdantartışınca çözüme ulaşamıyorsun, üstüne hayat daha kötü oluyor
yanına isim koyabilirsin,
ben eşime dedim tamam babanın adını koyarım yanına istediğim ismi de koyarım
o cocuk benim için hep said olarak kalacak ve en cok o isim olacak kbul edersen bu böyle dedim
Canim cok gecmis olsun inşallah bi an önce sağlıkla kavusun cok Üzüldüm su an dualarım seninle lütfen üzülme stres yapmaKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Hic bilmiyorum bakmadım canım tahlili onun o değer olduğunu bilmiyordum yani istedi mi bilmiyorumNormal cikiyordu sasirdim sen hb1ac baktirdinmi cnm
Ne kadar fena doktorlar var yaBanada doktor sancıların başlamış serumdan sonra geçmezse ciğer geliştirici iğne vurup yatırıcam hastaneye demişti o zaman 29+5 günlüktüm ağla ağla içim çıktı o sırada eşim acıbademde tanıdığı başka birini aradı oda bi doktora danışmış doktor demiş ki öyle bi durum olursa hemen bana getirin yatmasın ben o bebeği 38 e kdar tutarım içeride merak etmesinler. Yani doktorun özgüvenine bakar mısın insan gitmeden rahatlıyor. Benimkide profösör diye gidiyorduk ama benden de evhamlı çıktıValla bu işler için gerçekten özgüvenli ve hastasını rahatlatan doktorlar önemli doktor tutumunun ne kadar önemli olduğunu o gün çok iyi anlamıştım.
Allahim ya ne kadar streslisin canım sen bu durumdan dolayı bence o kadar korkacak durumda değilsin üzülme bak nasıl korkutmuş seni zamaninda doğacak hatta doğsun artık yeter diyeceksin ki kilosu vfalan çok güzeldi paşanın üzme artık kendini en çok korktuğum şey bu yanlış serum vs kesinlikle sürekli kontrol ederim sorarım sorunca da insana mal gibi davranıyor hemşireler ama umurumda değil çok yogunlar bi işi 10 defa demeyle yapıyorlar yanlış yapsa sorumluluk alacak mı sanki sağlık bu ali emir vardi bebek onu duyduğumdan beri hiç güvenmemİçimi ferahlatıyor böyle mesajlar canım. Allah razı olsun. İnsallah benm de öyle olur. Zaten çok sinir oldum durduramayızmı diyorum sanmıyorum diyor. Hep yatsam kasılma önleyici içsem diyorum bilemeyiz diyor. Birazcık olsun rahatlatmadı. Zaten yanlısta serum takmıs tüp bebek doktoruma danısınca anladım serumu yarıda kestirdim çıktım hastaneden. Yani çok garipler gerçekten. Bakalım bu cumartesi kendi doktoruma gideceğiz ne durumda görücez hakkımıZda hayırlısı
Aynen öyle doktorum bana da 1.600 iken bile eşime bana dönüp “korkmayın çocuklar şimdi doğsa bile yüksek ihtimalle yaşar” demişti. En son gittiğimizde de 1975 mi 2 kg mı ne ölçmüştü yine aynısını demişti. Bana biri anneyi kaybedebiliriz dese benim tansiyonum 19’a fırlar zaten panik insanım. İnsan böyle mi davranır... belki arkadaşımızın gittiği hastanenin bebek yoğun bakımı çok iyi değildir doktor risk almamak için büyükşehire yönlendirmiştir... ama diğer cümleler çok acımasızca.Ne kadar fena doktorlar var yaBallikko nin da A AnnemAnnemm inde başına gelmiş, insan moral verir biraz ya, ikiz gebelerin çoğunun rahim ağzı kisa haftalarda dinlenerek dayanıyorlar ilaclarla serumlarla duruyor bebekler, gebelik zehirlenmesi evet tehlikeli bişey ama ne demek seni kaybedebiliriz kim bilir ne halde simdi korkudan stresten tansiyonu belki daha cok çıktı, hem 2 kilo olmuş bebeği sanki 1 kg gibi davranıyor, bana doktorum oğlum 1 buçuk kiloyken artık korkma, erken doğum olsa bile kurtardı kendini, biraz kuvezde kalır yanına gelir demişti, gerçekten cok onemli doktorların verdiği moral destek
Ya evet gerçekten insan doğurmayacaksa bile korkudan olanlar oluyor o an.. böyle patavatsızca bir konuşma mı olur de ki korkma kritik zamanları geçtik belki biraz küvezde durur gelir stres yapma annesi. Ama yok nerdeeeeee anca korkutsunlar. 850 gr doğanlar yaşıyorda 2 kilo çocuk bu yani yeğenimde 2 kilo doğdu ne var sanki de bu kadar korkutuyorNe kadar fena doktorlar var yaBallikko nin da A AnnemAnnemm inde başına gelmiş, insan moral verir biraz ya, ikiz gebelerin çoğunun rahim ağzı kisa haftalarda dinlenerek dayanıyorlar ilaclarla serumlarla duruyor bebekler, gebelik zehirlenmesi evet tehlikeli bişey ama ne demek seni kaybedebiliriz kim bilir ne halde simdi korkudan stresten tansiyonu belki daha cok çıktı, hem 2 kilo olmuş bebeği sanki 1 kg gibi davranıyor, bana doktorum oğlum 1 buçuk kiloyken artık korkma, erken doğum olsa bile kurtardı kendini, biraz kuvezde kalır yanına gelir demişti, gerçekten cok onemli doktorların verdiği moral destek
Canım Allah yardimcin olsun ins sagsalim bebisine kavuşursun dualarımız seninleKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Canım çok geçmiş olsun. Inşallah bu süreci de güzelce sağlıkla atlatırsın. Bebeğine kavuşursun. Dualarimdasiniz bütün annelerKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Benim oğlumda 2 kilo doğdu sadece 3 gün kuvezde kaldı ve hemencik toparladi kendini. Bakımı da zor olmadı. A AnnemAnnemm hiç korkma canım.Ya evet gerçekten insan doğurmayacaksa bile korkudan olanlar oluyor o an.. böyle patavatsızca bir konuşma mı olur de ki korkma kritik zamanları geçtik belki biraz küvezde durur gelir stres yapma annesi. Ama yok nerdeeeeee anca korkutsunlar. 850 gr doğanlar yaşıyorda 2 kilo çocuk bu yani yeğenimde 2 kilo doğdu ne var sanki de bu kadar korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?