2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Dogum yapmadın ama degilmi rahim agzi kisalinca ne oluyor? Benim ucuncu bebis ama digerlerinde 18 yasindaydim bu bebek suann ilk gbi pek fazla bise bilmiyorum

Hayırlı güzel sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah canım Allah bağışlasın evladını, sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım kendini erken gitmedim diye suçlu hissetme serviks uzunluğu saatlik bile değişebilen bir şey, 20 mm hiç kötü değil zaten artık herkesinki kısalmaya başlayacak haftalar büyüdükçe. Vaktini bekleyecek hiçbir sorun olmayacak Allahın izniyle

Canim dualarim senin ve bebegin için insllah sağlıkla alirsin bebegini kucağına
Allah yar ve yardımcınız olsun cnm.

Cnm zaten artik hizli kisalir rahim ağzı uzunluğu.

Allah ikinize de yardım etsin , sağlıkla birbirinize kavuşun inşallah

Ah canım benim ya sen bize dua ederken
Ablamda da oldu gebelik zehirlenmesi ama 37 ye kadar idare ettiler bi şekilde azar azar suyu hep geliyordu onunda. Bir anda boşalmadıysa suyun yatış verip birkaç gün daha en azından idare edebilirler doktorunun iyi olması bu konuda çok önemli. Sıkma canını moralini yüksek tut sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun dualarımdasın vaktini beklemese de sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah sağ Salim kavuşun canım

Çok geçmiş olsun yüreğinizi ferah tutun. Ne yazık ki bazen doktorlar uğraşmak istemiyor benim başıma da geldi ve üniversite hastanesine sevk etmişlerdi. Hangi hastaneye götürüyorlar Ankara da. Çevremde 25. Haftalarda doğan bebekler bile şuanda okula başladılar ve gayet sagliklilar yüreğinizi ferah tutun dualarımız sizinle

Dogum yapmadın ama degilmi rahim agzi kisalinca ne oluyor? Benim ucuncu bebis ama digerlerinde 18 yasindaydim bu bebek suann ilk gbi pek fazla bise bilmiyorum
Yok canım doktor 15 gün içinde doğurursun dedi. Hep yatıyorum suan sadece wc ye gidiyorum. Tutabildiğimiz kadar tutucaz önemli olan yorulmamak hep yatmak kesinlikle o yüzden dikkat et

Haklısın canım olacağı varmış diyorum. İnsallah sorunsuz atlatırız bu süreci hepimiz

Cnm zaten artik hizli kisalir rahim ağzı uzunluğu.
Doktora gitmeyip iş yapmaya devam etsem doğuracakmısım canım çok hızlı kısaldı normalde 36 dan sonra bu kısalığa girmesi lazımdı. Napalım nasip kısmet diyorum elimden geleni yaptım çoğunlukla yattım ona rağmen böyle oldu. Olacağı varmış insallah sağlıkla kavuşuruz

Hiçbir şey olmayacak sağ selim kucağına alacaksın hiç merak etme! Oluyor böyle durumlar ve hep çözüme kavuşturuluyor, dualarımda olacaksın.

Yok canım doktor 15 gün içinde doğurursun dedi. Hep yatıyorum suan sadece wc ye gidiyorum. Tutabildiğimiz kadar tutucaz önemli olan yorulmamak hep yatmak kesinlikle o yüzden dikkat et
Doktorun bu kadar peşin hükümlü olmasını yadırgadım biraz benimde 27 mm olunca biraz araştırma yaptım 16. Haftalarında 15 mm olanlar varmış onlar bile bi şekilde vaktini doldurup öyle doğurmuşlar. Tamam benim doktorum da net olarak vaktini bekler demiyor ama beklemez de demiyor dikkat et bakalım sen tedbirini al gerisini göreceğiz diyor. 2 hafta içinde doğurursun derim 4 hafta sonra doğurursun öngöremeyiz diyor. Sen istirahatine dikkat et benim en büyük içime su serpen şey geçen hafta doktora gittiğimde 27 mm idi ondan önceki sancılandığım haftada 27 mm idi. Yani çok şükür ki 2 hafta içinde kısalma olmamış kalmış yerinde en azından. Seninde kalabilir böyle düşün ki böyle olsun kuzum

Rabb
Rabbim yardimciniz olsun saglikla kucagina al insallah stres yapma guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Bebisler saglikli olsunda rabbim nasil isterse o olur. 15 gune insallah seninki de daha da gelişmiş olucak hayirlisiyla gelsin saglikla insallahh bn oglumu 34 haftalik dogum yaptim kuveze girmedi cok saglikliydi kordon dugumlenmesi sebebiyle dogmustu kordonunda sirali iki tane dugum vardi kizimi da 36+3 falandi dogum yaptim yanima gelmesiyle gitmesi bir oldu sarilik olmustu hemen 8 gun kuvezde kaldi o zamandan bu zamana 10 yil gecti cok sukur simdi kocamanlar .. bu bebiste cok fazla yipratti hep korku hep panik ve cok da isteyerek hamile kaldim bundan onceki kalp durmasi sebebiyle kurtaj olmustum anlicagin canim elimizden ne gelirse gelsin olmasi gereken oluyor su bir ay güzel bir sekilde gecip gitsin hayirlisiyla..

Allah yardımcın olsun canım, Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah, stres yapma belki ankarada daha sağlıklı bir karar alırlar. Güzel haberlerini bekliyoruz

İçimi ferahlatıyor böyle mesajlar canım. Allah razı olsun. İnsallah benm de öyle olur. Zaten çok sinir oldum durduramayızmı diyorum sanmıyorum diyor. Hep yatsam kasılma önleyici içsem diyorum bilemeyiz diyor. Birazcık olsun rahatlatmadı. Zaten yanlısta serum takmıs tüp bebek doktoruma danısınca anladım serumu yarıda kestirdim çıktım hastaneden. Yani çok garipler gerçekten. Bakalım bu cumartesi kendi doktoruma gideceğiz ne durumda görücez hakkımıZda hayırlısı

Canım dualarım seninle inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna, bakarsın orda yatırıp biraz daha tutarlar bebeği, çünkü suyun tam boşalmadı sanırım, içini rahat tutmaya çalış ellerinden geleni yapacaklardır sonuçta ikiniz için de, rabbim yardımcınız olsun, güzel haberlerini bekliyoruz

Neler çekmişsin canım sen de ya. İnsallah bu bebiş vakitlice sağlıkla gelir. Demek haftası büyük olsa bile küveze girebiliyor. Sağlıklı olsun diye dua edelim

Canım hiç belli olmaz inşallah iyi bir doktora denk gelirsin aslında herkesin bence ilk hamile kaldığı dönemde bı kayıt actirmalari gerekiyor sen ne yap biliyor musun doktorun kapısının önünde beklerken bol bol Ayetel Kürsi oku ve Allah'ım inşallah ilgili bir doktordur diye dua et insallah ilgilenecektir

Nasıl bir kafa yapisiymis o sağlık ocagindakilerdeki delimidirler nedirler onlara neymis kimin nereye gittiği bende özele gidiyorum ama bütün tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorum Allah razı olsun valla dünyadaki en iyi doktorlar ebeler bizim sağlık ocağında galiba maşallah diyeyim ebelerle arkadaş gibiyiz sokakta görsek birbirimizi gülüşür konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…