Dogum yapmadın ama degilmi rahim agzi kisalinca ne oluyor? Benim ucuncu bebis ama digerlerinde 18 yasindaydim bu bebek suann ilk gbi pek fazla bise bilmiyorumCanım sana da çok geçmiş olsun. Ben de senin gibi bekledim hep bir gittim rahim ağzı 20 mm e düşmüş. Keske daha önce gitseydim de önlem alınsaydı dedim. Benmkide çok hareketli. Sağlıkla gelirler insallah. Benm tek pşman oldugum doktora 3. Haftada gitmek oldu. 3 haftada 36 dan 20 ye inmişti kısalık. Yani bu kadar hızlı nasıl inebildi hala şaşkınım. O yüzden hep yat önlemini al
Hayırlı güzel sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah canım Allah bağışlasın evladını, sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Canım kendini erken gitmedim diye suçlu hissetme serviks uzunluğu saatlik bile değişebilen bir şey, 20 mm hiç kötü değil zaten artık herkesinki kısalmaya başlayacak haftalar büyüdükçe. Vaktini bekleyecek hiçbir sorun olmayacak Allahın izniyleCanım sana da çok geçmiş olsun. Ben de senin gibi bekledim hep bir gittim rahim ağzı 20 mm e düşmüş. Keske daha önce gitseydim de önlem alınsaydı dedim. Benmkide çok hareketli. Sağlıkla gelirler insallah. Benm tek pşman oldugum doktora 3. Haftada gitmek oldu. 3 haftada 36 dan 20 ye inmişti kısalık. Yani bu kadar hızlı nasıl inebildi hala şaşkınım. O yüzden hep yat önlemini al
Canim dualarim senin ve bebegin için insllah sağlıkla alirsin bebegini kucağınaKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Cnm zaten artik hizli kisalir rahim ağzı uzunluğu.Canım sana da çok geçmiş olsun. Ben de senin gibi bekledim hep bir gittim rahim ağzı 20 mm e düşmüş. Keske daha önce gitseydim de önlem alınsaydı dedim. Benmkide çok hareketli. Sağlıkla gelirler insallah. Benm tek pşman oldugum doktora 3. Haftada gitmek oldu. 3 haftada 36 dan 20 ye inmişti kısalık. Yani bu kadar hızlı nasıl inebildi hala şaşkınım. O yüzden hep yat önlemini al
Kizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Ah canım benim ya sen bize dua ederkenKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Çok geçmiş olsun yüreğinizi ferah tutun. Ne yazık ki bazen doktorlar uğraşmak istemiyor benim başıma da geldi ve üniversite hastanesine sevk etmişlerdi. Hangi hastaneye götürüyorlar Ankara da. Çevremde 25. Haftalarda doğan bebekler bile şuanda okula başladılar ve gayet sagliklilar yüreğinizi ferah tutun dualarımız sizinleKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Yok canım doktor 15 gün içinde doğurursun dedi. Hep yatıyorum suan sadece wc ye gidiyorum. Tutabildiğimiz kadar tutucaz önemli olan yorulmamak hep yatmak kesinlikle o yüzden dikkat etDogum yapmadın ama degilmi rahim agzi kisalinca ne oluyor? Benim ucuncu bebis ama digerlerinde 18 yasindaydim bu bebek suann ilk gbi pek fazla bise bilmiyorum
Haklısın canım olacağı varmış diyorum. İnsallah sorunsuz atlatırız bu süreci hepimizHayırlı güzel sağlıklı haberlerini bekliyoruz inşallah canım Allah bağışlasın evladını, sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım kendini erken gitmedim diye suçlu hissetme serviks uzunluğu saatlik bile değişebilen bir şey, 20 mm hiç kötü değil zaten artık herkesinki kısalmaya başlayacak haftalar büyüdükçe. Vaktini bekleyecek hiçbir sorun olmayacak Allahın izniyle
Doktora gitmeyip iş yapmaya devam etsem doğuracakmısım canımCnm zaten artik hizli kisalir rahim ağzı uzunluğu.
Hiçbir şey olmayacak sağ selim kucağına alacaksın hiç merak etme! Oluyor böyle durumlar ve hep çözüme kavuşturuluyor, dualarımda olacaksın.Kizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Doktorun bu kadar peşin hükümlü olmasını yadırgadım biraz benimde 27 mm olunca biraz araştırma yaptım 16. Haftalarında 15 mm olanlar varmış onlar bile bi şekilde vaktini doldurup öyle doğurmuşlar. Tamam benim doktorum da net olarak vaktini bekler demiyor ama beklemez de demiyor dikkat et bakalım sen tedbirini al gerisini göreceğiz diyor. 2 hafta içinde doğurursun derim 4 hafta sonra doğurursun öngöremeyiz diyor. Sen istirahatine dikkat et benim en büyük içime su serpen şey geçen hafta doktora gittiğimde 27 mm idi ondan önceki sancılandığım haftada 27 mm idi. Yani çok şükür ki 2 hafta içinde kısalma olmamış kalmış yerinde en azından. Seninde kalabilir böyle düşün ki böyle olsun kuzumYok canım doktor 15 gün içinde doğurursun dedi. Hep yatıyorum suan sadece wc ye gidiyorum. Tutabildiğimiz kadar tutucaz önemli olan yorulmamak hep yatmak kesinlikle o yüzden dikkat et
Rabbim yardimciniz olsun saglikla kucagina al insallah stres yapma guzel haberlerini bekliyoruz insallahKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Bebisler saglikli olsunda rabbim nasil isterse o olur. 15 gune insallah seninki de daha da gelişmiş olucak hayirlisiyla gelsin saglikla insallahh bn oglumu 34 haftalik dogum yaptim kuveze girmedi cok saglikliydi kordon dugumlenmesi sebebiyle dogmustu kordonunda sirali iki tane dugum vardi kizimi da 36+3 falandi dogum yaptim yanima gelmesiyle gitmesi bir oldu sarilik olmustu hemen 8 gun kuvezde kaldi o zamandan bu zamana 10 yil gecti cok sukur simdi kocamanlar .. bu bebiste cok fazla yipratti hep korku hep panik ve cok da isteyerek hamile kaldim bundan onceki kalp durmasi sebebiyle kurtaj olmustum anlicagin canim elimizden ne gelirse gelsin olmasi gereken oluyor su bir ay güzel bir sekilde gecip gitsin hayirlisiyla..Yok canım doktor 15 gün içinde doğurursun dedi. Hep yatıyorum suan sadece wc ye gidiyorum. Tutabildiğimiz kadar tutucaz önemli olan yorulmamak hep yatmak kesinlikle o yüzden dikkat et
Allah yardımcın olsun canım, Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah, stres yapma belki ankarada daha sağlıklı bir karar alırlar. Güzel haberlerini bekliyoruzKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
İçimi ferahlatıyor böyle mesajlar canım. Allah razı olsun. İnsallah benm de öyle olur. Zaten çok sinir oldum durduramayızmı diyorum sanmıyorum diyor. Hep yatsam kasılma önleyici içsem diyorum bilemeyiz diyor. Birazcık olsun rahatlatmadı. Zaten yanlısta serum takmıs tüp bebek doktoruma danısınca anladım serumu yarıda kestirdim çıktım hastaneden. Yani çok garipler gerçekten. Bakalım bu cumartesi kendi doktoruma gideceğiz ne durumda görücez hakkımıZda hayırlısıDoktorun bu kadar peşin hükümlü olmasını yadırgadım biraz benimde 27 mm olunca biraz araştırma yaptım 16. Haftalarında 15 mm olanlar varmış onlar bile bi şekilde vaktini doldurup öyle doğurmuşlar. Tamam benim doktorum da net olarak vaktini bekler demiyor ama beklemez de demiyor dikkat et bakalım sen tedbirini al gerisini göreceğiz diyor. 2 hafta içinde doğurursun derim 4 hafta sonra doğurursun öngöremeyiz diyor. Sen istirahatine dikkat et benim en büyük içime su serpen şey geçen hafta doktora gittiğimde 27 mm idi ondan önceki sancılandığım haftada 27 mm idi. Yani çok şükür ki 2 hafta içinde kısalma olmamış kalmış yerinde en azından. Seninde kalabilir böyle düşün ki böyle olsun kuzum
Canım dualarım seninleKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Neler çekmişsin canım sen de ya. İnsallah bu bebiş vakitlice sağlıkla gelir. Demek haftası büyük olsa bile küveze girebiliyor. Sağlıklı olsun diye dua edelimBebisler saglikli olsunda rabbim nasil isterse o olur. 15 gune insallah seninki de daha da gelişmiş olucak hayirlisiyla gelsin saglikla insallahh bn oglumu 34 haftalik dogum yaptim kuveze girmedi cok saglikliydi kordon dugumlenmesi sebebiyle dogmustu kordonunda sirali iki tane dugum vardi kizimi da 36+3 falandi dogum yaptim yanima gelmesiyle gitmesi bir oldu sarilik olmustu hemen 8 gun kuvezde kaldi o zamandan bu zamana 10 yil gecti cok sukur simdi kocamanlar .. bu bebiste cok fazla yipratti hep korku hep panik ve cok da isteyerek hamile kaldim bundan onceki kalp durmasi sebebiyle kurtaj olmustum anlicagin canim elimizden ne gelirse gelsin olmasi gereken oluyor su bir ay güzel bir sekilde gecip gitsin hayirlisiyla..
Canım hiç belli olmaz inşallah iyi bir doktora denk gelirsin aslında herkesin bence ilk hamile kaldığı dönemde bı kayıt actirmalari gerekiyor sen ne yap biliyor musun doktorun kapısının önünde beklerken bol bol Ayetel Kürsi oku ve Allah'ım inşallah ilgili bir doktordur diye dua et insallah ilgilenecektirKızlar günaydın, normalde özelde kontrole gidiyorum. Doğum iznine ayrılacağım pazartesi.Kendi doktorumdan raporu yazdırsam sıkıntı olmayacak ama geçen hafta kontrole gittiğim için bir imza için muayane ücreti tekrar ödemek istemiyorum.Doktoruma da söyldim devletten alabilirsin dedi.Pazartesi gününe devlet hastanesinden randevu aldım.Acaba hiç devlet hastanesinde kaydım olmadığı için sorun çıkarır mı gideceğim doktor.Bir fikriniz öneriniz var mı arkadaşlar?
Nasıl bir kafa yapisiymis o sağlık ocagindakilerdeki delimidirler nedirler onlara neymis kimin nereye gittiği bende özele gidiyorum ama bütün tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorum Allah razı olsun valla dünyadaki en iyi doktorlar ebeler bizim sağlık ocağında galiba maşallah diyeyim ebelerle arkadaş gibiyiz sokakta görsek birbirimizi gülüşür konuşuruzValla şansına kalmış canım ama çıkarsa da o raporu vermek zorunda ne yapacak zorla işe mi gönderecek seni? Bizim sağlık ocağı da özele gidiyorlar gelip burada tahlil yaptırıyorlar diye söyleniyor benim bir kulağımdan girip öbüründen çıkıyor ne yapabilirim devlette olan hakkımı yer sıra bulamadığım ve genelde işten dolayı hafta sonu hastaneye gitmem gerektiği için kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?