2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
2300 göründü cnm 33+1 iz kg 33+4.
Gecen haftaya göre zayiflamis bile bebek ben bisey anlamadim.
Vitamini kestim birde portakal yerdim günlük onuda yemedim.
O degilde doktor cok pimpirikli 3 aylik sekerim yuksek cıkmış dahiliyeye yonlendirdi bakalim ne dicek.

Bende aynen senin gibi tartışsam mı diye düşündüm..sonra düşündüm insanlarla tartışınca uzun süre üzerimden atamıyorum gerginliği he de çık dedim kendime..

biraz huzurum olsaydı burda bende son güne kadar çalışmak isterdim..

doğduğunda bolbol poposunu ısır annesi bana neler ettin diye:)

Canim normali takvimin 2.200 zaten benimde 2.400 du normalde olcuyormuydun şekerini nasıldi

Benmkide 1 hafta öndeydi . Son muayenede haftasına gelmişti . O kadar üzüldümki. Erken doğacak bari kilosu yerinde olsun diyordum şimdi de ishal oldum 2 gündür ağzıma lokma sokamıyorum. Vicdan azabından ölücem. Ya ne zormus anne olmak allahım. Bu arada yine iyimiş benm ki 33+1 de 2100 çıktı

Bende aynen senin gibi tartışsam mı diye düşündüm..sonra düşündüm insanlarla tartışınca uzun süre üzerimden atamıyorum gerginliği he de çık dedim kendime..
tartışınca çözüme ulaşamıyorsun, üstüne hayat daha kötü oluyor
yanına isim koyabilirsin,
ben eşime dedim tamam babanın adını koyarım yanına istediğim ismi de koyarım
o cocuk benim için hep said olarak kalacak ve en cok o isim olacak kbul edersen bu böyle dedim

Kizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun

Rabbim sağ salim kavuştursun cnm .
Haftası güzel, biraz kuvezde kalır belki sonra kavusursunuz yeter ki güzelce doğsun.

Ben oglumda hicbisi yiyemiyordum hap bile icemiyirdum kilosu hep öndeydi ama bu bebisde yeme icme etkiliynis demekki bugun doktor seviniodu ben diyorum oy yavrum anne karninda diyet yapiyor

Ah cnm duamdasin tabiki.
Sen bebeginle konuş sakin kalmaya calis.
Belki doktor eksik olcmustur dogarsa da insallah sikinti olmaz .

Çok geçmiş olsun. Güzel haberlerle dön buraya. Sağlıkla kucağına al

Allah yardımcın olsun canım iyi haberlerle dön inşallah..preeklampsi gelişmiş demekki .bende de pappa düşük çıktığı için bu risk vardı doktorum tansiyonun çıkarsa hemen gel demişti.

Allah allah canım ne oldu birden hiçbirşey yoktu yaaa çok çok geçmiş olsun dualarım seninle rabbim şifa versin insallah ciğer geliştirici iğne yaparlar hemen küveze yatsa bile az yatar insallah

Rabbim seni evlatlarına evlatlarını da sana bağışlasın canım. Sağ salim kucağına alırsın bebeğini inşallah

Ayni his bendede var geceden beri uyku yok sancim gelip gidiyor yarin kontrolum var normalde bekliyorum cok acil olmadikca gitmicem bebek cok fazla hareketli sanki yerlesmeye calisir gbi normalde bu kadar hareket etmez tedirgin oldum acikcasi insallah gelecekse de saglikla gelir .. bu son gunler kabus gbi

biraz huzurum olsaydı burda bende son güne kadar çalışmak isterdim..
Şükür şimdilik iş yerinde sıkıntı yok. Kızımda da son haftaya kadar çalıştım ama çok yoğun kasvetli bir yerdi kamuda olunca belli bir dönemde dönme zorunluluğum var ücretsiz izin alma durumum olmaz belki maddi olarak diye duruyorum zaman ne getirecek kestiremediğim için inşallah dr da da bir sorun olmaz çünkü ağrılarım var belki de çalışamaz verecek cuma günü artık hakkımızda hayırlısı

Canım sana da çok geçmiş olsun. Ben de senin gibi bekledim hep bir gittim rahim ağzı 20 mm e düşmüş. Keske daha önce gitseydim de önlem alınsaydı dedim. Benmkide çok hareketli. Sağlıkla gelirler insallah. Benm tek pşman oldugum doktora 3. Haftada gitmek oldu. 3 haftada 36 dan 20 ye inmişti kısalık. Yani bu kadar hızlı nasıl inebildi hala şaşkınım. O yüzden hep yat önlemini al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…