- 24 Ağustos 2016
- 3.843
- 6.439
- 158
Canım benim çok üzüldüm….Allah yardımcın olsun, inşallah engellerler doğumu da biraz daha durur…doğarsa da hemen taburcu olursunuz inşallah sağlıklı ve mutlu bir şekildeKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Canim dualarımız seninle. İnşaallah sağsalim alırsın yavrunu kucağına. Belki 3-4 gun yatış verip ciger gelistirici igneleri vururlar. Rabbim yardımcın olsun. Şafi ismiyle şifanızı versin.Kizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Kizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
evet oğlumun adı Ahmed Said, said demek beni çok mutlu ediyor yalan değilYa inanmıyorum oğlunun adı Ahmed Said mi ben çok istemiştim Ahmed saidi ilk oğlumda bizim aileler sagolsun saidi biz söyleyemiyoruz diye vazgecirdiler o yüzden erken söylememe taraftariyim bende simdi aklımızda az çok netleşti gibi ama hala babası karar vermedi diyorum eşim bu defa benim istediğimi koyacak muhtemelen ses etmeyeceğim hastaneye kadar bende o ışığı aldım bu defa kocamdan
Saidin anlamı falan çok hoşumuza gitmişti eşimle bizde ikisini istemiştik özellikle Ahmet said diye ama nasip galiba her çocuk adıyla geliyorevet oğlumun adı Ahmed Said, said demek beni çok mutlu ediyor yalan değil
ilk cok kızıyordum kendime ahmed ismine ısınamadım, bi peygamber isminden soğudum diye
ama zamanla atlatıyor insan, o benim için en cok said
Saidin anlamı falan çok hoşumuza gitmişti eşimle bizde ikisini istemiştik özellikle Ahmet said diye ama nasip galiba her çocuk adıyla geliyor
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bütün dualarımız sizinleKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
ılık süt iç hemendün patates haşladım, sade halini severim diye
bugüne 3 tane küçük kaldı , çok az tuz ve nane döküp haşlanmış patatesleri yedim
yarım saat gecti aşırı derece midem yanıyor, kusacak gibiyim
Adıyla büyüsün maşallah, bayılıyorum Said ismineevet oğlumun adı Ahmed Said, said demek beni çok mutlu ediyor yalan değil
ilk cok kızıyordum kendime ahmed ismine ısınamadım, bi peygamber isminden soğudum diye
ama zamanla atlatıyor insan, o benim için en cok said
Canım benim evet o kadar stres oldum ki. Ne demek yanlıs serum takmak ya. Buscopan koymus seruma 2 tane. Tüp bebek doktoruma söyledim serumun içeriğini hemen durdur serumu delimi onlar rahim açıcı olarak kullanırız buscopanı dedi. Nasıl durdurdum bilmiyorum. Ağrı kesici fitil koysunlar dedi söyledim doktora ona gerek yok koymam dedi. Eşime söyledim de nöbetçi eczaneden aldı fitili kendim koydum. Serumu yarıda kesip çıktım. Yani doktor gerçekten çok önemli. İnsallah canım insallah allahım razı olsun sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi. artık o yüzden hiçbir hastaneye güvenip gidemiyorum . En iyisini yapıyorsun sorup . Acıbadem de bile yanlıs iğneden bebek ölmüştüAllahim ya ne kadar streslisin canım sen bu durumdan dolayı bence o kadar korkacak durumda değilsin üzülme bak nasıl korkutmuş seni zamaninda doğacak hatta doğsun artık yeter diyeceksin ki kilosu vfalan çok güzeldi paşanın üzme artık kendini en çok korktuğum şey bu yanlış serum vs kesinlikle sürekli kontrol ederim sorarım sorunca da insana mal gibi davranıyor hemşireler ama umurumda değil çok yogunlar bi işi 10 defa demeyle yapıyorlar yanlış yapsa sorumluluk alacak mı sanki sağlık bu ali emir vardi bebek onu duyduğumdan beri hiç güvenmem
Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gel inşallah üzülme bu saatten sonra bebeğin dışarıda da yaşar siz iyi olun daKizlar simdide ben sizlerden dua bekliyorum. Tansiyonum dusmuyor. Bebek haftasindan gerideymis ve bunu daha bugun diyor doktor. 2kilo olmus 30 haftalikmis. Suyum gelmeye basladi. Sezeryana alcakti bebek kucuk oldugu icin burda kurtaramam almazsakta gebelik zehirlenmesi olabilir Anneyi kurtaramayiz dedi. Acil ankaraya sevk etti suyumda gelmeye baslayinca. Orda dogurtacaklar dedi. Nolur dua edin. Yola ciktik. Allaha emanet olun
Ay Allah'im hastaysa hamile kadının yanında ne işi varKızlar ya kayinbabam 4 gündür bizdelerdi hastaydi bugün test vermiş pozitif çıkmış evde cocuklar var ben hamileyim insllah bizlere falan bulamamıştır
Bizde test vereceğiz dualarinizda banada yer verin canlar
2.02.2022 sağlıkla gelsin İNŞALLAHNst güzel, karın çevresi gerideydi toparlamis. Herhangi bi sorun yok 2040 gram olmuş, boyu 45,5 cm. Zayif ve uzun boylu bi kız olacakmış. 2 şubata yazdı doğumu, 38+4 oluyoruz.
Bide aşıyı olmamı tavsiye etti,iki doz sinovac olmustum şimdi biontech ol dedi.35 haftada coraspini bırakacağız. İşte bizde durumlar böyle.
Rahatsizmiydi canim sizdeyken gecmis olsun inşallah bulasmamistir sizeKızlar ya kayinbabam 4 gündür bizdelerdi hastaydi bugün test vermiş pozitif çıkmış evde cocuklar var ben hamileyim insllah bizlere falan bulamamıştır
Bizde test vereceğiz dualarinizda banada yer verin canlar
Amin,hepsi sağlıkla ve vaktinde gelsin inşallah2.02.2022 sağlıkla gelsin İNŞALLAH
İnşallah dediğin gibi olduğu için yonlendirmistir cnm, valla ben doktora kontrole gidince bile tansiyonum çıkıyor stres yapınca kolay değil yaşadığıAynen öyle doktorum bana da 1.600 iken bile eşime bana dönüp “korkmayın çocuklar şimdi doğsa bile yüksek ihtimalle yaşar” demişti. En son gittiğimizde de 1975 mi 2 kg mı ne ölçmüştü yine aynısını demişti. Bana biri anneyi kaybedebiliriz dese benim tansiyonum 19’a fırlar zaten panik insanım. İnsan böyle mi davranır... belki arkadaşımızın gittiği hastanenin bebek yoğun bakımı çok iyi değildir doktor risk almamak için büyükşehire yönlendirmiştir... ama diğer cümleler çok acımasızca.
Aynen öyle 600 gram doğup yaşayan bebekler var benim etrafımda da, gerçekten cok onemli doktorların söyledikleriYa evet gerçekten insan doğurmayacaksa bile korkudan olanlar oluyor o an.. böyle patavatsızca bir konuşma mı olur de ki korkma kritik zamanları geçtik belki biraz küvezde durur gelir stres yapma annesi. Ama yok nerdeeeeee anca korkutsunlar. 850 gr doğanlar yaşıyorda 2 kilo çocuk bu yani yeğenimde 2 kilo doğdu ne var sanki de bu kadar korkutuyor
Aynen öyle canım tüp bebek doktorum beni rahatlatmasaydı ağla ağla helak olmustum. Belki gerçekten erken doğurucaz ama en azından moral destek çok önemli.Ne kadar fena doktorlar var yaBallikko nin da @AnnemAnnemm inde başına gelmiş, insan moral verir biraz ya, ikiz gebelerin çoğunun rahim ağzı kisa haftalarda dinlenerek dayanıyorlar ilaclarla serumlarla duruyor bebekler, gebelik zehirlenmesi evet tehlikeli bişey ama ne demek seni kaybedebiliriz kim bilir ne halde simdi korkudan stresten tansiyonu belki daha cok çıktı, hem 2 kilo olmuş bebeği sanki 1 kg gibi davranıyor, bana doktorum oğlum 1 buçuk kiloyken artık korkma, erken doğum olsa bile kurtardı kendini, biraz kuvezde kalır yanına gelir demişti, gerçekten cok onemli doktorların verdiği moral destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?