- 8 Eylül 2021
- 1.953
- 2.995
- 83
Benim çok hoşuma gidiyor,trendyolda özellikle park yatak için olanlar var ama cırt cirtli demisler ama bana da olmaz gibi geldiBen park yatakta kullanamadım korumaliklari ahşap beşikte kullandım canim yeri olmuyor sanırım par yatakta
Park yatak zaten yumuşak kenarlı olduğu için gerek olmuyor canımKızlar bir şey sorcam park besiklere yan korumalikli uyku seti nasıl takılıyor alayim.diyorum ama bilemedim, alanlar nerden aldınız
Benimde hoşuma gidiyor canım 2 yaşından sonrada gerçekten lazım oluyormuş hatta bence öncede camdan gelen soğuğu engelledi bide dönerek uyumaya başladığında yanlara çarpmasına engel oldu ben büyük oğluma almak istiyorum asıl ama bulamadım güzel veya yanlış aratiyorum hepBenim çok hoşuma gidiyor,trendyolda özellikle park yatak için olanlar var ama cırt cirtli demisler ama bana da olmaz gibi geldi
Canım bende öyle düşündüm halıları falan yıkamaya vereceğim haftaya perdeleri yikayacqgim büyük temizliği yapıp tekrar son zaman için kadın ayarlayacagim çünkü muhtemelen kirlenir 39 40 a kalırsa eve tertemiz geleyim istiyorum nasıl giderim Allah bilir deValla kızlar hepimiz aynıyız. Wc ye gidiyorum ve sürem doluyor yatmak zorunda kalıyorum. Mutfağa gidip su koyuyorum en basit örnek kasılıp kalıyorum. Rahim ağzım kısaldı diyemi böyle anlamadım.
Allahtan doğum çantamı hazırlamışım yıkamısım ütülemişim. Anneme hazırlayacak bişey bırakmadım. Baskasına iş anlatmak en zor şey bi de benm gibi de anlamıyorHerseyimi netten alarak akıllılık etmişim onda da çok memnunum. Evin temizliği kaldı hafta sonu yapacaklar annem yengemler falan . Son dakikaya bırakmayın ne olur ne olmaz
Valla canım sanırım hepimiz aynıyız ama bu sürede eşim temizliğin kıymetini daha bi anladı. Yere bişey düşürsem ya yeni temizledim hayatım dikkat et lütfen falan diyoBizimde park besigimiz bugün geldi,az önce kurulumunu yaptık. Büyük temizlik için eşimin izinli olmasını bekliyorum. K.validemle beraber yapacaklar. Şuanda çok pis evim,hep yüzeysel yapıyorum çünkü. Hiç iyi hissettirmiyor bu durum bana.
Çok iyi düşünmüşsün canımCanım bende öyle düşündüm halıları falan yıkamaya vereceğim haftaya perdeleri yikayacqgim büyük temizliği yapıp tekrar son zaman için kadın ayarlayacagim çünkü muhtemelen kirlenir 39 40 a kalırsa eve tertemiz geleyim istiyorum nasıl giderim Allah bilir debende senin gibiyim anneme geldim yine aksama kadar hiç bisey yapmadım ağrım var diye 2 gün sürdü ağrım hiç geçmedi gece bile kasılma oldu dinledikçe kendini gösteriyor herhalde bilemedim
benim annem de yanımda. inşallah yarı kırkını çıakrmadan da göndermem. çok yoruluyorlar allah razı olsun onlardanÇok iyi düşünmüşsün canımaman dikkat et fazla yorma kendini aslında annnenle falan yapsan.
İyi yapmışsın annene giderek işlerinide tek yapma . Benm annem 40 ı çıkana kadar yanımda. Herseyi bana soruyor napayım diye. Anne artık bu evin sahibi sensin diyorum
Peki o fileli kısımdan usumezmi bebişPark yatak zaten yumuşak kenarlı olduğu için gerek olmuyor canım
Pek cesit yok gibi hep ayni modeller,annem ozdilekte bakmış parka olur demişlerde nasıl olduğunu soracak resim atarsa atarım,bende fileli kısımdan soğuk gelmesin diye de istiyorumBenimde hoşuma gidiyor canım 2 yaşından sonrada gerçekten lazım oluyormuş hatta bence öncede camdan gelen soğuğu engelledi bide dönerek uyumaya başladığında yanlara çarpmasına engel oldu ben büyük oğluma almak istiyorum asıl ama bulamadım güzel veya yanlış aratiyorum hep
Valla onada kadın gelecek canım ayda bir mecbur qliyorum ben annemde hastalanır çok yorulsa zaten sonra yorulacaklar hastanede kalacak iki çocuk olacak oğlum annem yanimizdayken asla onu bırakmaz o yüzden şimdi dinlensin kadın yazık gidip duruyoruz zaten sürekli gerçekten öyle bi süre bize ait olmayacak ev ben onlar gittikten sonra mutfakta tabak aramaktan yemek hazırlarken vakit kaybediyordum istedikleri yere koyuyorlar kendi evlerindeki gibi ara dur sonra bi süre böyle olacak yineÇok iyi düşünmüşsün canımaman dikkat et fazla yorma kendini aslında annnenle falan yapsan.
İyi yapmışsın annene giderek işlerinide tek yapma . Benm annem 40 ı çıkana kadar yanımda. Herseyi bana soruyor napayım diye. Anne artık bu evin sahibi sensin diyorum
Benim baya sonmustu goguslerim bir haftadır yine dolgunlasti hatta bugün bariz ağrıdı sanki damar damar çeker ya öyle agri hissettim yavaş yavaş doluyor sütler galiba nisavit al canım veya garmaston pomad onu her eczanede bulunmuyor ama nisavit eczanlerde vardır ben çok faydasını gördüm lansinoh hiç işime yaramadıGöğüslerim ara ara çok sızlıyor.baya bi damarları belli olmaya başladı.krem filan almadım ben.oğlumla lansinoh almıştım hiç bir faydası olmamıştı.
Benimkinin ipi koptu şimdi oğlumda kenara örtü seriyorum canım sende öyle yapabilirsin oluncaya kadar o kısmaPek cesit yok gibi hep ayni modeller,annem ozdilekte bakmış parka olur demişlerde nasıl olduğunu soracak resim atarsa atarım,bende fileli kısımdan soğuk gelmesin diye de istiyorum
Çok güzeller anahtarlık ve sabun malzemeleri herşeyi ne kadara oldu bilgi verebilir misiniz bende çok istiyorum yapmakİyi akşamlar kızlar 34. Hafta itibariyle kardeşlerimin de yardımıyla yıkama ütü bitti. Valla kardeşim sağolsun tecrübeli çantayı da hazırladı, sadece emzik biberon falan sterilize edilecek onu da yakın zamanda yaparım artık. Hediyelik olarak da anahtarlık yapıyodum yanına da bu minik sabunları yaptım
Canim senin tavsiyenle nisavit aldim trendyoldan. Garmaston pomadda alcam. Nisavit krem cok uygun 22 gramini 17 tl ye aldim. Nisaviti sürdükten sonra emzirmeden önce temizlememiz gerekiyormu canim.Benim baya sonmustu goguslerim bir haftadır yine dolgunlasti hatta bugün bariz ağrıdı sanki damar damar çeker ya öyle agri hissettim yavaş yavaş doluyor sütler galiba nisavit al canım veya garmaston pomad onu her eczanede bulunmuyor ama nisavit eczanlerde vardır ben çok faydasını gördüm lansinoh hiç işime yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?