2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
benim ilk hamilelikte kocaman olmuşlardı patlayacak gibi. bunda hiç öyle degiller sadece evet biraz büyudu ve çok damarlı ama dolgun falan degil nasıl süt üretecek bunlar

Bende ikinciyi olamayacağım bugün düştü aşım ilkinde çarpıntı ve nefes darlığı beni çok korkuttu doğumdan sonra olmayı düşünüyorum

Canim senin tavsiyenle nisavit aldim trendyoldan. Garmaston pomadda alcam. Nisavit krem cok uygun 22 gramini 17 tl ye aldim. Nisaviti sürdükten sonra emzirmeden önce temizlememiz gerekiyormu canim.
Yok canım gerekmiyor ben hep öyle kullandim öncesinde surmemistim bilmediğim için surdugumde sutumde kan olacak şekilde yara içindeydi 3 4 gün içinde toparladı hemen garmastonu o kadar eczane baktık o zaman asla bulamadık

benim annem de yanımda. inşallah yarı kırkını çıakrmadan da göndermem. çok yoruluyorlar allah razı olsun onlardan
Öyle canım Allah razı olsun. Annem olmasa ne yapardım diyorum. Eşimde ben de çok mutluyuz . Yemeğimiz hazır evimiz temiz. Annemle bazen anlasamasakta

benim ilk hamilelikte kocaman olmuşlardı patlayacak gibi. bunda hiç öyle degiller sadece evet biraz büyudu ve çok damarlı ama dolgun falan degil nasıl süt üretecek bunlar
Benimde daha büyüktü ya doğunca olacak diye bekliyorum yada büyüklüğün bi fayda getirmediğini eninde sonunda bu hale geleceklerini onlarda anladı herhalde içten içe çalışıyor garibanlar

Çok güzeller anahtarlık ve sabun malzemeleri herşeyi ne kadara oldu bilgi verebilir misiniz bende çok istiyorum yapmak
Anahtarlık için evde pamuk Amigurumi iplerim vardı anahtarlık aparatı aldım 50 kuruş tanesi kilit göz de vardı ona pek masrafım olmadı. Sabun da hediyelik malzeme yapma için bi dükkan var oradan sabun hasır kumaş ve jüt ip aldım sabun 60 tane. Totalde ona da 130₺ verdim. Kağıtları da evde çıktı aldım. Aslında hazır da yapılıyo instagramda falan var ama ben uğraşmayı sevdiğim için kendim yaptım canım. Sabunu trendyolda da gördüm.
Linki de koyayım eğer yakınında bulamazsan diye.

kızlar ben 2 haftadır falan doğru dürüst giremedim foruma hastane çantalarınız hazır mı bitti mi hazırlıklarınız ben daha hiç birşey yapamadım da.
Valla herşey duruyor hergün niyetleniyorum giriyorum odasına bakıyorum herşey çok karışık kapıyı çekip çıkıyorum birde erken doğum tehditim var yani benim ama yok bi battaniyelerini vs yıkadım o kadar. Sizinde oluyor mu bilmiyorum bi oda çok karışıksa ben içinden çıkamayacak gibi oluyorum psikolojikman ve kaçarak o odadan uzaklaşıyorum şuanda da onu yaşıyorum

Şimdiden sürmeye başlasak oluyomu cnm? Hiç kullanmadım çünkü

Benimde daha büyüktü ya doğunca olacak diye bekliyorum yada büyüklüğün bi fayda getirmediğini eninde sonunda bu hale geleceklerini onlarda anladı herhalde içten içe çalışıyor garibanlar
ahahah belki de. gerçi o kadar patlayacak gibi olmaya 3 gün süt gelmedi benden doğru diyosun

A AnnemAnnemm bizi habersiz bırakma cnm arada Yaz nasıl olduğunu
Canim yavrularima evime geldim sukurler olsun. Ordaki doktor okadar iyi biriki. Biz daha yola cikmadan burdaki doktorumu arayip bilgilendirmis. Burdaki arayip sormuyo bile. Bende alerjik astim oldugu icin uzuldugum zaman tikaniyorum nefes alamiyorum. Ankaradaki doktor esime dunden beri cok stres yasadi bu dahada olumsuz etkiledi esini. Hafta sonuna denk geldigi icin sizi evinize gonderecegim. Ama surekli irtibatta olacagiz. Tansiyonun cikmadigi surece bebekte bi 15,gun daha sabirli olabilirse hersey guzel olacak Allahin izniyle. Seni cocuklarina gonderiyorum. Bol bol mutlu olacaksin tamammi dedi. Dogumu buyuk ihtimal burda ben yaptiracagim ama dileyelim gerek kalmasin sen iyi ol kastamonuda saglicakla dogur. Devamli doktorunla irtibatta olacagim sende iki gunde bir kontrolune gideceksin dedi. Tansiyon hapi gunde 4kere. Bebegi tutmak icin bir suru igne ilac yazdi. Burdaki doktor tedaviye devam etcekmis. İste boyle kardesler. Mesajlari okuyamadim ama hepinizin guzel dualarini hissediyorum. Allah razi olsun hepinizden. Allaha emanet olun. Bu arada yavrularima kardesiniz gelmedi ama size hediyeler gonderdi diye supriz yaptim annneeeee bizim hediyemiz sensin diye aglayarak sarilmalarini unutmam mumkin degil.

Doğum yapmış canım , bebek de kendisi de iyiymiş A AnnemAnnemm
Dogum yapmadim canim. Dun oyle bir gonderdiki doktor bebegimle geri gelirim hayali vardi ama yine ayni bedende iki can olarak döndük. Ben o cumleyi sizler icin kurmustum. İnsaAllah guzel haberlerinizi duymak nasip olur (yani sizlerden bebegimi saglicakla kucagima aldim sözünü duymayi anlaminda) demek istedim. Tansiyonum buseferde asiri dusuyo dusuk olmasi sorun degilmis tekrar yukselmemesi onemliymis.

emilyinpariss sen nasil oldun canim agrilarin biraz olsun gectimi? Bebegin oda isini ne yaptin insaAllah yardimci bulmussundur. Cantani falan hazirlayabildinmi yavastan.
M Maviayyy test sonucu ciktimi? Hayirli haberler insaAllah. Ve diger tüm kizlar hepinizde hic olmadiginiz kadar iyisinizdir insaAllah. Su son gunler olsun artik guzel saglikli gecer insaAllah hepiniz adina

Hadi geçmiş olsun o zaman .
Bu Şubat bebişleri hep başına buyruk bak illa gelecem de gelecem. Neler ediyorlar bize

Sen evdekileri yerine bol bol öp bugünden sonra bol bol mutlu ol ki güzel olsun her şey.

Gözün aydin canim cok sevindim. Vaktinde zamaninda alirsin yavrunu inşaallah kucağına. Bol bol dinlen yavrularinla

Çıktı canim şükür negatif eşim 5 gün sonra tekrar ver diyor neolur olmaz diye verecegim yine

Senin ve prensesin iyi olmasina sevindim cnm benim gorumcemde tansiyonu çıkıyordu hemde ikizde 37 haftaya kadar bebisler durdu masallah şimdi cadilar 2 aylik bile oldu stresten üzüntüden uzak dur canim insllah sağlıkla zamaninda gelecek prenses hanim

Moral en önemlisi cnm cok sevındım yavrularına kavuşmana, merak etme iyi olucak siniz Allahın izniyle bebeğin de dayanicak, ilaçlarla haftalarca duranlar var, güzel olucak hersey

Hadi geçmiş olsun o zaman .
Bu Şubat bebişleri hep başına buyruk bak illa gelecem de gelecem. Neler ediyorlar bize

Sen evdekileri yerine bol bol öp bugünden sonra bol bol mutlu ol ki güzel olsun her şey.
Hakkaten Habire gelmek istiyorlar ya cok çektirecek bize bunlar

Çok sevindim canım iyi haberlerine inşallah her şey çok güzel olacak, yavruların da sana şifa olur şimdi, bol bol dinlen bebişin de sen de sağlıkla kavuşun inşallah, dualarım seninle ve buradaki tüm annelerle

Kizlar günaydın dün pek bakamadim buralara. Dün ben sinirden ,gerginlikten doğurmadiysam bu cocugu daha da bekler sanırım.
Hergun sabah kalkiyorum mutfak camimin önü sofra sirkelenmis halde ust komşuma sürekli soylemekten bıktım dedim yine söyleyeyim bana ne abartiyorsun sil hergun nolcak demis.
kendi lavabosuna silkelemedigi pisligini camima silkeliyo bana sil nolcak diye çıldırdım, esime söyledim oda ben sinirlendim diye daha sinirlenmis esini, ev sahibini filan aramış eşi diyomus iyi tmm bi daha olmaz, ne bağırıyorsun esim demis 2 senedir adam gibi anlatamadik belki bagirinca olur. O kadar gerildimki hic sevmem bu isleri daha icimden kadinla kavga ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…