Bende en çok subat ayinda doğmasına seviniyorum iki kizimda temmuz da doğduşubatta doğurmanın en güzel yanı sanırım yazın bebekler biraz daha ele avuca gelir olacaklar..
Alt üst takım daha iyi oluyor canım beli iki kat örtülmüş oluyor.Kızlar bişey sorucam, doğumda hemşireye ilk verdiğimiz bebek giysisi iç giysisi üzerine illa patikli tulum şeklinde mi olmalı yoksa alt üst takım olabilir mi, farkeder mi bi fikriniz var mı acaba?
Evet ben simdi bile wc ye giderken donuyorum soğuktan ev sıcak olmasına rağmen yataktan çıkmak yetiyor.En önemli şey gece emzirmeye kalkınca mutlaka sırtınıza yelek hırka alın canım insan en çok o zaman üşütüyor
Canım yanlış bilmiyorsam tarçın önermşyorlar şeker olduğunda. Tabi diyetisyen verdiyse bir ley diyememÇok sıkı diyet yapıyorum ekmek meyve makarna pilav hamurişi kesinlikle yok tatlı falan saymıyorum bile. Suyu sadece tarçınlı içiyorum. Yine de tokluk 140 180. Bunlar da çok yuksek. Şeker yükememse sadece sınırdaydı benim. Doktor ölç demrse farketmeyecektim bile
Tarçınlı su önerdiler canım hatta herşeye tarçın at yediğin dedi. Şeker düşürüyormuşCanım yanlış bilmiyorsam tarçın önermşyorlar şeker olduğunda. Tabi diyetisyen verdiyse bir ley diyemem
Bilemiyorum ki canım ben 1 yaşında almıştım park beşiği 6 ay yattı sonra bazaya geçirdim üşümedi ama bebeklikten yatıracaksan tabi olabilirPeki o fileli kısımdan usumezmi bebiş
Doğrudur kuzum o zaman dedim ya yanlış bilmiyorsam diyeTarçınlı su önerdiler canım hatta herşeye tarçın at yediğin dedi. Şeker düşürüyormuş
Canim benim korkma inşallah hallolur bi an önce ben devlette önce dahiliyeye git orası yönlendirecek diye endokrinolojiye hemen gidememistim ozelin endokrinolojisine direk gitmiştim hızlı olsun diye aklında olsun haberdar et beni bende endişelendimNstde bebek pek oynamadı 1 saat kadar kaldım. Normalde çok hareketidir. Ama benim stresimi aldı herhalde doktor şekeri kontrol etmeliyiz Allah korusun diyince. Sonra hareket etti de bıraktılar beni. Ultrason güzeldi 34 artı 0 bugun. Haftasıyla uyumlu 2450 gram 46 cm. Görünüyor. Suyu herşeyi yerinde. Başaşagıydı ters dönmüş hatta ultrasonla bakarken yan döndü. Geziyo kafasına göre dedi doktor.
Bu arada benim doktorum 34 ten İtibaren nstye sokuyor. Bazı doktorlar 32.
Bir sonraki kontrol iki hafta sonra. Bana da dua edin kızlar lu şeker olayını çözeyim aç grziyorum inanın. Canımın çektiği hiçbirşeyi yemeden hamilelik geçiriyorum ne yaparsam düşmüyor. Bebeğime sıkıntı olmasın dua eder misiniz bana
Ben patikli tulumu yanıma aldım ama qlt üst takim koydum hemşireye onu vereceğim yani tulum sanki üşür gibi geldi bide fermuarlı değil citcitli onu ben bakarken giydirmek istedim açıkçasıKızlar bişey sorucam, doğumda hemşireye ilk verdiğimiz bebek giysisi iç giysisi üzerine illa patikli tulum şeklinde mi olmalı yoksa alt üst takım olabilir mi, farkeder mi bi fikriniz var mı acaba?
Farketmez canım alt üst koydum ben . Ama tulumla da verebilirsinKızlar bişey sorucam, doğumda hemşireye ilk verdiğimiz bebek giysisi iç giysisi üzerine illa patikli tulum şeklinde mi olmalı yoksa alt üst takım olabilir mi, farkeder mi bi fikriniz var mı acaba?
Gaz çıkartırken çok iyi oluyor tek parça tulumlar diyorlarBen patikli tulumu yanıma aldım ama qlt üst takim koydum hemşireye onu vereceğim yani tulum sanki üşür gibi geldi bide fermuarlı değil citcitli onu ben bakarken giydirmek istedim açıkçası
Ayy bende denize havuza gireceğimiz günler gelsin istiyorum bebişle inşallah suyu seven bebek olur diyorum ben çok severiminşallah canım..ek gıdaya geçiş falan balkonda oturur yediririzbenim yaz hayalim:)))
Ne kadar arttı bu şeker yaNstde bebek pek oynamadı 1 saat kadar kaldım. Normalde çok hareketidir. Ama benim stresimi aldı herhalde doktor şekeri kontrol etmeliyiz Allah korusun diyince. Sonra hareket etti de bıraktılar beni. Ultrason güzeldi 34 artı 0 bugun. Haftasıyla uyumlu 2450 gram 46 cm. Görünüyor. Suyu herşeyi yerinde. Başaşagıydı ters dönmüş hatta ultrasonla bakarken yan döndü. Geziyo kafasına göre dedi doktor.
Bir sonraki kontrol iki hafta sonra. Bana da dua edin kızlar lu şeker olayını çözeyim aç grziyorum inanın. Canımın çektiği hiçbirşeyi yemeden hamilelik geçiriyorum ne yaparsam düşmüyor. Bebeğime sıkıntı olmasın dua eder misiniz bana
Canım bendeki mevcut cihaz 5 yıllık falandı. Bugun başka cihaz satın aldım. Eski cihazda 148 çıkan toklugum yeni cihazda 107 cıktı. Neye inancagımı şaşırdım. Endokrine randevusuz gidebilir miyim bunu bilmiyodumŞeker yükleme testinde 50 mg lık yükleme 1 saat sonrası 200 küsur çıktı. Doktorum çok kızdı. Endokrinolojiye gönderdi. Devlet hastanesinde randevusuzda gidebilirsin hamilesin önceliklisin. Bana şeker ölçüm takip kitapçığı verdi. Oda diyetisyene gönderdi. Diyet yapıyorum. Şekerim normale döndü. Şeker ölçümünü accu Check marka cihazla yapıyorum. Diğerleri çok yüksek çıkarıyor. Arda en az 20 birim fark oluyor aklında bulunsun.
Canim insllah saglikli bir şekilde bu sureci atlatacaksiniz bebeginleNstde bebek pek oynamadı 1 saat kadar kaldım. Normalde çok hareketidir. Ama benim stresimi aldı herhalde doktor şekeri kontrol etmeliyiz Allah korusun diyince. Sonra hareket etti de bıraktılar beni. Ultrason güzeldi 34 artı 0 bugun. Haftasıyla uyumlu 2450 gram 46 cm. Görünüyor. Suyu herşeyi yerinde. Başaşagıydı ters dönmüş hatta ultrasonla bakarken yan döndü. Geziyo kafasına göre dedi doktor.
İnşallah faydasi olur cnm yoksa dokturuna sor birseyler önerirValla canım çok zor ya günde 3 3.5 litre su içiyorum kuru kayısı yiyorum valla bir tane magnezyum vardı kullandıktan sonra ishal olmuştum ondan içtim bugün
Rabbim şifa versin cnm inşallah sıkıntı yasamazsin, belki de stres yaptığın içinde çıkmış olabilir seker, haftana göre sanki bebeğin gelişimi normal, şeker olanlarda gelişim önde çıkmıyor muNstde bebek pek oynamadı 1 saat kadar kaldım. Normalde çok hareketidir. Ama benim stresimi aldı herhalde doktor şekeri kontrol etmeliyiz Allah korusun diyince. Sonra hareket etti de bıraktılar beni. Ultrason güzeldi 34 artı 0 bugun. Haftasıyla uyumlu 2450 gram 46 cm. Görünüyor. Suyu herşeyi yerinde. Başaşagıydı ters dönmüş hatta ultrasonla bakarken yan döndü. Geziyo kafasına göre dedi doktor.
Benmde yaz hayalim canıminşallah canım..ek gıdaya geçiş falan balkonda oturur yediririzbenim yaz hayalim:)))
Tamamdır canım çok teşekkür ederimİnşallah faydasi olur cnm yoksa dokturuna sor birseyler önerir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?