2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kiz sanki 20li haftalardasin sıkma canını. 2 hafta güzel beslen bOl bol dinlen insallah. Ben oglani 36 da aldim kucağıma ertesi gün beraber gittik evimize biseycik olmaz insallah.

Macera arıyorum ya doğuma kolaylık olsun diye istiyordum yürüyüş falan yapamıyorum hava çok soğuk ama bilemedim korkuttu beni
Pilates yapman çok iyi ben de yapıyorum arasıra bebeğin kanala girmesinde çok etkili ama bebeği başgelişi olanlara öneriyorlar. Ben de aklıma geldikçe top ile yapıyorum bakalım inşallah faydasını görürüz

Kızlar dün kontrole gittim. Aşırı enfeksiyondan bebek küvöze girer dedi. Haftasına göre bir hafta önde bütün gelişimi. Bana enfeksiyonu yenebileceğim önerisi olan var mı?
Dut kürü yapman lazım canım faydası olur

Bugun o geldi aklıma dersten sonra ağrım varken öyle hareketliydi ki hem kafayı oynatıyordu hem ayakları herhalde kanaal girmeye çalışıyor diye düşündüm hala da geçmedi o hareketleri baş aşağı benimki bayagidir zaten ama böyle bi acı yok sırf bu acı için korkup gidebilirim doktora geçmezse vajinam aşırı aciyor

Kızlar az önce emzirme ile ilgili birkaç video izledim ilk gebeliğim olduğu için hiçbir fikrim yok emzirme hakkında. Sütü sağmazsak nasıl mastit olabiliyorsa sütü çok sağarsakta mastit olabiliyormuş. O dengeyi nasıl saglicam acaba ya

Bende bugün eşime oyun parkını çıkarda yıkayayimda kuralım dedim ne gerek var ya yanımızda yatsın diyo tövbe estağfurullahilla dırdırmi edelim yani sonra adımız çıkıyor kadınlar dirdircidir valla benim koca daha dirdirci

Bu adamların hepsi aynı sürüm yahu .
Benim eşim de bir şeyi yapana kadar çatlatıyor.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin duasını çokça eder oldum

Ayy bak sen şuna yaa senin bebişte garantici desene canım çok akıllı bu yavruşlar
Hakkımızda hayırlısı olur canım sağ salim kavusalım yeter.
Doktorum istiyorsan normal doğum olabilir dedi ama ben istemiyorum ya nasip bakalım, teyzelerim dua ediyor inşallah cok sancın acilman olur da pit diye doğurursunAmin insallah cnm sağlıkla kavuşalım hepimiz

36+ lardanbir sıkıntı olacağını sanmıyorum.bende canımaynı durumu yeğenimde yaşadık32 de doğuma alacaklardı artık o derece....WC dışında kalkmadı hiç... 40. Hafta doğdu yeğenim

Merhaba kızlar 32 haftalık hamileyken bebiş 1910 gramdı 33 haftalığım şuan 1964 gram çıktı 1 haftada 54 gram alması az geldi sanki az mı sizcede doktor haftasına göre kilosu normal dedi de az geldi 54 gram
Benim bebeginde 30 ile 32 arasındaboyu uzamamis,eve gelince ultrason kagitlarini karşılaşınca farkettim ayni ölçüm, ulltrasonda net ölçüm yoktur diye düşündüm ama diğer kontrolde belli olur,bir sıkıntlari yoktur bebeklerimizin ins

Haklisin cnm çok konuşuyoruz oluyor
Eşimin halasini oglulari var masallah nasil iş yapiyorlar eşlerinden daha temiz eşime diyorum birazda sen öyle olsan ne vardi

Bende hergün iki katımıda süpürüp siliyordum dip köşe bende ona yoruyorum, yoruyoruz işte kendimizi. Hamile insanız o kadar yormamak lazım dengeli hareket etmek lazım ama işte biz bazılarımız başımıza bi iş gelince anlıyoruz ancak durumu

Bu Şubat bebeleri neden bu kadar aceleci

Merhaba kızlar 32 haftalık hamileyken bebiş 1910 gramdı 33 haftalığım şuan 1964 gram çıktı 1 haftada 54 gram alması az geldi sanki az mı sizcede doktor haftasına göre kilosu normal dedi de az geldi 54 gram
Canım bebişin duruşundan yanlış ölçülüyor. Hatasıyla uyumluysa sorun etme

Bazen adamların gamsızlıkları beni de benden alıyor . Size oldu mu böyle bilmiyorum ama haftalardır anlatıyorum bende hastane çantası falan onaylıyor ne desem . Bugün dedim valizi getir koyalım nasıl ya hastaneye valizle mi gideceksin diyor sonra da seni götüreceğim sonra gelip valizi mi alayım diyor delirdim resmen sonra da diyor ne bileyim aklım dolu falan . Ben haftalardır duvarla konuşmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…