2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim 6.4 cıkmış simdi baktimda .
Cnm benim açlık 84 ,80 hep bu sekilde.
Gecenlerde yarim ekmege yakin yedim, tahin pkemez filan iyi bir kahvalti yapip 1 saat sonra kan verdim 104 cikti.
Doktor seker yok dedi.
Sonrasinda yeni doktora başladım oda bebek iri diye 3 aylığa bakti bana kızdı nasil seker yok sende diye, normaldede kilo almamak icin dikkat ediyordum ama su sira yiyordum mesela bugunde pogaca filan yedim hata etttim. Dahiliyeye gidicem bu hafta bakalim.

Valla bende bağsur da patladı 3 parça meme dışarı da sabah aç karna kayısı incir bol su kabızlığım geçti ama bağsur oturtmuyor krem aldım onlarla idare ediyorum rabbim yardımcımız olsun

Çok teşekkür ederim detaylı anlatım ve çizelgenizi örnek olarak attığınız için bende pazartesi gideyim hemen , çünkü sadece kadın doğum doktorumun diyetisyene git diyet başla demesiyle içim rahat etmiyor nasıl öğrenecektim sonuçlarımı , çok aydınlattınız beni teşekkür ederim tekrardan . Sizde başladınız mı insüline? İnşallah sağlıkla yavrucuklarımıza kavuşuruz

Bu sıralar yememek yada diyet yapmak öyle zormuş ki , sabahları tatlı namına hiç birşey yok sadece listede verilenler ve saatler var 7 hafta sabır diyorum kendime ama bakalım henüz açlık tokluk şekeri bakılmadım bir daha kendi kadın doğum doktorunuz mu üç aylık şekere baktırdı ? Dahiliyeye mi yönlendirdi siz kendiniz mi gideceksiniz ?

Evet kadin dogum bakti. Dahiliyeye yonlendirdi gittim oda dedi aclik sekerine bakalim sonuclari almaya gidemedim kar yağdı heryer buzlandi derken. 84 çıkmıştı açlığım. Bir 3 hafta dikkat edebilsem keske.

Gecmiş olsun cok inşallah 37 ye kadar dayanır minnoş sonrasında saglıkla kucağınıza alırsınız

Canım kızlar, lohusa takımım geldi, böyle olduk biz kızımla teyzeleri inşallah Allah kucağımıza da çekmek nasip eder hepimize
Maşallah size nedenimizle olmuşsunuz bebişinizle çok yakışmış , sağlıkla kavuşun inşallah ferahlı güzel günlerde kullanın

Evet kadin dogum bakti. Dahiliyeye yonlendirdi gittim oda dedi aclik sekerine bakalim sonuclari almaya gidemedim kar yağdı heryer buzlandi derken. 84 çıkmıştı açlığım. Bir 3 hafta dikkat edebilsem keske.
Geçmiş olsun size de inşallah birşey çıkmaz, dikkat edelim artık napalım sağlıkla kavuşalım inşallah sonucunda tek , bende ptesi gideyim hasteneye endokrine eğer o bölüm yoksa burda dahiliyeye takipte olmam lazım ölçümlerimi

Bu işlerde hiç bir şey kanun değil ben hiç sağmadım göğüslerimi kendin izleyeceksin zaten hangisi şişerse öbürünü veriyorsun sıra ile sana yükleniyor bu tarz şeyler ben 20 yaşında anne oldum dokunuyordum hangisi sertse yada birini biraz emince diğeri süt akıyordu öbürüne çeviriyordum. Düşünme bunları gayet güzel olacak inşallah herşey mastit de yk sil hafızandan

Canım kızlar, lohusa takımım geldi, böyle olduk biz kızımla teyzeleri inşallah Allah kucağımıza da çekmek nasip eder hepimize
Maşallah cok guzelmiş minik hanım dogdugundada guzel pozlarınız olsun

Canim tahin pekmez ye ozellikle bebiste kilo aldiriyor günde hemen hemen 2 tane muz, süt ve maden suyu iç
Bak ben gece yatmadan sütle muzu blendirden geçirip iciyorum
Ay tamam canım muzu çok yiyorum. Tahin pekmezede baslıyım cok sağol

36+ lardanbir sıkıntı olacağını sanmıyorum.bende canımaynı durumu yeğenimde yaşadık32 de doğuma alacaklardı artık o derece....WC dışında kalkmadı hiç... 40. Hafta doğdu yeğenim
Ay ne guzel canım ya. Keske benm de öyle olsa. Ben de wc dışında kalkmamaya calısıyorum. Arada dolanıyorum evde yatmaktan heryerm tutuluyor cunku artık onuda yapmayacağım ne kdar yatarsam o kadar iyi . Darısı basımıza insallah

Doktorum istiyorsan normal doğum olabilir dedi ama ben istemiyorum ya nasip bakalım, teyzelerim dua ediyor inşallah cok sancın acilman olur da pit diye doğurursunAmin insallah cnm sağlıkla kavuşalım hepimiz
Kendini nasıl iyi hissediyorsan canım. Zorlamayla olmaz normal doğumu önce kafanda istemen lazım. İstemiyosan direk sezaryen ol geç insallah hakkımızdan hayırlısı olur

biliyprum canım alabildiğimi. zaten cihaz vardı o gün doktor beni korkutunca hemen randevuyu beklemeden gidip aldım pahalı bişey degil zaten 60 liralık bişeydi. ben lifecjeck kullanıyordum cok yuksekti vivada şimdi normal çıkıyo cok şükür

Olabilir canım o zaman dikkat et kendine

Merhaba kızlar 32 haftalık hamileyken bebiş 1910 gramdı 33 haftalığım şuan 1964 gram çıktı 1 haftada 54 gram alması az geldi sanki az mı sizcede doktor haftasına göre kilosu normal dedi de az geldi 54 gram
Benm de geçen hafta 2.100 gr ölçmüştü doktor. Bu hafta diğer doktoruma gttim 2.500 dedi. 300 gr eksik doğuyor genelde dedi. 2.200-2.300 civarıdır dedi. Yani ultrasondan ultrasona cok fark ediyor. Benmkide 100 gr almıs bi haftada işte

Kızlar cok fena nefes darlığı yaşıyorum su sıra ya bugün cok fena oldum var mi bi çözüm bulan bu soruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…