- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
Benim 6.4 cıkmış simdi baktimda .Merhaba % 6.1
Cnm benim açlık 84 ,80 hep bu sekilde.Devlet hastanesindeki endokrin doktoru diyet başlangıcından 10 gün sonraya randevu verdi ama korona olduğum için hala gidemedim. Kadın doğum ve endokrinoloji doktorlarıyla telefonda görüştüm. Değerlerin fena değil rejime devam et dediler.Hamilelikten dolayı randevu alamıyorum diye direk endokrinolojiye gidebiliyosunuz devlet hastanesinde. Size şeker takip kitapçığı verecekler. Kendiniz aletle ölçerek takip edeceksiniz. Bir sonraki randevu da zaten insülin kullanımına karar veriliyor.şeker aletini de doktor size reçete ediyo. Özellikle accu Check marka istemenizi öneririm. Açlık şekeriniz 95in altında olmalı.ağzınıza ilk lokmayı attıktan 1 saat sonraki değerinizi 140ın altında olmalı. Hatta size resim atıyım. Nasıl takip ettiğimi görün. Bu arada istanbul Alaşehir de Fatih Sultan Mehmet hastanesine gidiyorum. Ulaşımı muayenesi çok rahat bilginiz olsun. Kitapçığını solunda yazanlar tarih. Hergün 1 öğün ölçüm yapılıyor. Eki Görüntüle 2976241 Eki Görüntüle 2976242
Valla bende bağsur da patladı 3 parça meme dışarı da sabah aç karna kayısı incir bol su kabızlığım geçti ama bağsur oturtmuyor krem aldım onlarla idare ediyorum rabbim yardımcımız olsunArkadaşlar daha önce hiç kabız olmamıştım mahvoldum, günlerdir her şeyi denedim ama yok her tuvaletten çıkarken yorgun bir şekilde çıkıyorum. Yaklaşık bir ay öncesi evde kaza geçirdim vücudumun bazı yerlerinde üçüncü derecede yanıklar var yuruyemiyorum hareketsiz kaldım iyice, ayağım ne zaman iyilesecek bilmiyorum, doğuma kadar toparlamaya çalışıyorlar. Hareket edemeyince kabızlık başladı
Çok teşekkür ederim detaylı anlatım ve çizelgenizi örnek olarak attığınız için bende pazartesi gideyim hemen , çünkü sadece kadın doğum doktorumun diyetisyene git diyet başla demesiyle içim rahat etmiyor nasıl öğrenecektim sonuçlarımı , çok aydınlattınız beni teşekkür ederim tekrardan . Sizde başladınız mı insüline? İnşallah sağlıkla yavrucuklarımıza kavuşuruzDevlet hastanesindeki endokrin doktoru diyet başlangıcından 10 gün sonraya randevu verdi ama korona olduğum için hala gidemedim. Kadın doğum ve endokrinoloji doktorlarıyla telefonda görüştüm. Değerlerin fena değil rejime devam et dediler.Hamilelikten dolayı randevu alamıyorum diye direk endokrinolojiye gidebiliyosunuz devlet hastanesinde. Size şeker takip kitapçığı verecekler. Kendiniz aletle ölçerek takip edeceksiniz. Bir sonraki randevu da zaten insülin kullanımına karar veriliyor.şeker aletini de doktor size reçete ediyo. Özellikle accu Check marka istemenizi öneririm. Açlık şekeriniz 95in altında olmalı.ağzınıza ilk lokmayı attıktan 1 saat sonraki değerinizi 140ın altında olmalı. Hatta size resim atıyım. Nasıl takip ettiğimi görün. Bu arada istanbul Alaşehir de Fatih Sultan Mehmet hastanesine gidiyorum. Ulaşımı muayenesi çok rahat bilginiz olsun. Kitapçığını solunda yazanlar tarih. Hergün 1 öğün ölçüm yapılıyor. Eki Görüntüle 2976241 Eki Görüntüle 2976242
Bu sıralar yememek yada diyet yapmak öyle zormuş ki , sabahları tatlı namına hiç birşey yok sadece listede verilenler ve saatler var 7 hafta sabır diyorum kendime ama bakalım henüz açlık tokluk şekeri bakılmadım bir daha kendi kadın doğum doktorunuz mu üç aylık şekere baktırdı ? Dahiliyeye mi yönlendirdi siz kendiniz mi gideceksiniz ?Benim 6.4 cıkmış simdi baktimda .
Cnm benim açlık 84 ,80 hep bu sekilde.
Gecenlerde yarim ekmege yakin yedim, tahin pkemez filan iyi bir kahvalti yapip 1 saat sonra kan verdim 104 cikti.
Doktor seker yok dedi.
Sonrasinda yeni doktora başladım oda bebek iri diye 3 aylığa bakti bana kızdı nasil seker yok sende diye, normaldede kilo almamak icin dikkat ediyordum ama su sira yiyordum mesela bugunde pogaca filan yedim hata etttim. Dahiliyeye gidicem bu hafta bakalim.
Evet kadin dogum bakti. Dahiliyeye yonlendirdi gittim oda dedi aclik sekerine bakalim sonuclari almaya gidemedim kar yağdı heryer buzlandi derken. 84 çıkmıştı açlığım. Bir 3 hafta dikkat edebilsem keske.Bu sıralar yememek yada diyet yapmak öyle zormuş ki , sabahları tatlı namına hiç birşey yok sadece listede verilenler ve saatler var 7 hafta sabır diyorum kendime ama bakalım henüz açlık tokluk şekeri bakılmadım bir daha kendi kadın doğum doktorunuz mu üç aylık şekere baktırdı ? Dahiliyeye mi yönlendirdi siz kendiniz mi gideceksiniz ?
Gecmiş olsun cok inşallah 37 ye kadar dayanır minnoş sonrasında saglıkla kucağınıza alırsınızÇok sağolun kızlar döndük eve. Rahim ağzım iyice kısalmış 1.8 e kadar inmiş. Sürekli yatmama rağmen. NST de sancım çıkmadı. Doktorum 2 hafta daha tutabiliriz içeride dedi. Kilosu 2.300 civarıymış. Kafası o kadar aşağıdaki vajina kemiğimden baktı resmen. Çoook baskı yapar normal dedi. Sadece wc ye kalkacaksn dedi. Çatı muayneeside yaptı normal doğum biraz zor dedi. Ben istiyorum ama diyince doğum esnasında tekrar bakacağım dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı 37 ye kadar dayansaydık insallah
Maşallah size nedenimizle olmuşsunuz bebişinizle çok yakışmış , sağlıkla kavuşun inşallah ferahlı güzel günlerde kullanınCanım kızlar, lohusa takımım geldi, böyle olduk biz kızımla teyzeleriinşallah Allah kucağımıza da çekmek nasip eder hepimize
Geçmiş olsun size de inşallah birşey çıkmaz, dikkat edelim artık napalım sağlıkla kavuşalım inşallah sonucunda tek , bende ptesi gideyim hasteneye endokrine eğer o bölüm yoksa burda dahiliyeye takipte olmam lazım ölçümlerimiEvet kadin dogum bakti. Dahiliyeye yonlendirdi gittim oda dedi aclik sekerine bakalim sonuclari almaya gidemedim kar yağdı heryer buzlandi derken. 84 çıkmıştı açlığım. Bir 3 hafta dikkat edebilsem keske.
Bu işlerde hiç bir şey kanun değil ben hiç sağmadım göğüslerimi kendin izleyeceksin zaten hangisi şişerse öbürünü veriyorsun sıra ile sana yükleniyor bu tarz şeyler ben 20 yaşında anne oldum dokunuyordum hangisi sertse yada birini biraz emince diğeri süt akıyordu öbürüne çeviriyordum. Düşünme bunları gayet güzel olacak inşallah herşey mastit de yk sil hafızandanKızlar az önce emzirme ile ilgili birkaç video izledim ilk gebeliğim olduğu için hiçbir fikrim yok emzirme hakkında. Sütü sağmazsak nasıl mastit olabiliyorsa sütü çok sağarsakta mastit olabiliyormuş. O dengeyi nasıl saglicam acaba ya
Maşallah cok guzelmiş minik hanım dogdugundada guzel pozlarınız olsunCanım kızlar, lohusa takımım geldi, böyle olduk biz kızımla teyzeleriinşallah Allah kucağımıza da çekmek nasip eder hepimize
Ay tamam canım muzu çok yiyorum. Tahin pekmezede baslıyım cok sağolCanim tahin pekmez ye ozellikle bebiste kilo aldiriyor günde hemen hemen 2 tane muz, süt ve maden suyu iç
Bak ben gece yatmadan sütle muzu blendirden geçirip iciyorum
Valla canım ya . Daha ocak anneleri doğurmadıBu Şubat bebeleri neden bu kadar aceleci
Aminn insallahGecmiş olsun cok inşallah 37 ye kadar dayanır minnoş sonrasında saglıkla kucağınıza alırsınız
Ay ne guzel canım ya. Keske benm de öyle olsa. Ben de wc dışında kalkmamaya calısıyorum. Arada dolanıyorum evde yatmaktan heryerm tutuluyor cunku artık onuda yapmayacağım ne kdar yatarsam o kadar iyi . Darısı basımıza insallah36+ lardanbir sıkıntı olacağını sanmıyorum.bende canımaynı durumu yeğenimde yaşadık 32 de doğuma alacaklardı artık o derece....WC dışında kalkmadı hiç... 40. Hafta doğdu yeğenim
Kendini nasıl iyi hissediyorsan canım. Zorlamayla olmaz normal doğumu önce kafanda istemen lazım. İstemiyosan direk sezaryen ol geçDoktorum istiyorsan normal doğum olabilir dedi ama ben istemiyorum ya nasip bakalım, teyzelerim dua ediyor inşallah cok sancın acilman olur da pit diye doğurursunAmin insallah cnm sağlıkla kavuşalım hepimiz
biliyprum canım alabildiğimi. zaten cihaz vardı o gün doktor beni korkutunca hemen randevuyu beklemeden gidip aldım pahalı bişey degil zaten 60 liralık bişeydi. ben lifecjeck kullanıyordum cok yuksekti vivada şimdi normal çıkıyo cok şükürBen vivacheck kullandım açlık şekerimi 125 gösteriyor accuchek 95 gösteriyor arada baya fark var. Eğer vivachekle ölçümlere devam etseydim endokrinoloji beni insülin iğnesine başlatıcaktı. Ayrıca o makineye gereksiz para vermişsin çünkü endokrin doktoru seni sistemde diyabetli gösterip sana reçete ediyo aleti ve çubuğunu. Ben herkese accu Check i öneriyorum ama yine de viva Check kullanıcam dersen eczacıya görüş. Doktora reçete yazdır en azından ödediğin parayla reçete farkını al eczacıdan derim.
Olabilir canım o zaman dikkat et kendineGrupta haftası en büyük benim kuzum bi görsen herkes 20 lerde kimse bi sıkıntı yaşamıyor ne biliyim çok şaşırdım ondan olmasına ama ondan bariz belli yani demek ki bana ağır geldi hep yatınca hamilelik boyunca galiba
Benm de geçen hafta 2.100 gr ölçmüştü doktor. Bu hafta diğer doktoruma gttim 2.500 dedi. 300 gr eksik doğuyor genelde dedi. 2.200-2.300 civarıdır dedi. Yani ultrasondan ultrasona cok fark ediyor. Benmkide 100 gr almıs bi haftada işteMerhaba kızlar 32 haftalık hamileyken bebiş 1910 gramdı 33 haftalığım şuan 1964 gram çıktı 1 haftada 54 gram alması az geldi sanki az mı sizcede doktor haftasına göre kilosu normal dedi de az geldi 54 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?