- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Canım olanın çaresi ne bilmiyorum ama olmaması için renk koruyucu mendil kullanıyorum. Akan renkler o kagıda toplanıyor çamaşırlara geçmiyor. Onları kullanmalısın yıkarkenKızlar ya. Bebisin kiyafetlerini yikamaya başladım. Birtane beyazlarda solan oldu onu cok umursamadim. Ama renklilerde olan kadife tulumumuza siyah renk bulaşmış. Ne yaptiysam cikaramadim.Bilgisi olan varmi acaba?
Doktoruna mı sorsan canımKızlar ben pilates dersine katılıyordum normalde ikidir ağrım başlıyordu dersten sonra o yüzden ara vermiştim 2 3 gün derse bugün tekrar gittim çok kötü oldum yapamadım yine hareketleri bacak hareketi yaparken yere bağdaş kurup otururken aşırı kötü acı oluyor vajinamda ve kasiklarimda agri başlıyor sonra uzun süre gecmiyor acaba açılmayı falan mı tetikliyor anlamadım çok basit hareketler bu kadar etkilemesi olabilir mi sizce
Belki kanala yerleşiyordur canım sen bacak açma hareketleri yapma da merdiven falan çıkBugun o geldi aklıma dersten sonra ağrım varken öyle hareketliydi ki hem kafayı oynatıyordu hem ayakları herhalde kanaal girmeye çalışıyor diye düşündüm hala da geçmedi o hareketleri baş aşağı benimki bayagidir zaten ama böyle bi acı yok sırf bu acı için korkup gidebilirim doktora geçmezse vajinam aşırı aciyor
Amin canım hepimize inşallah çok teşekkürlerMaşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Haklisin cnm çok konuşuyoruz oluyor
Eşimin halasini oglulari var masallah nasil iş yapiyorlar eşlerinden daha temiz eşime diyorum birazda sen öyle olsan ne vardi
Zamanla qlisacak canım göğüslerin terbiye olacak basta süt dolduğu anda ağrımaya başlayacak hareket ederken hassasiyet olacak baya emzirmem gerek diye hissedeceksin 2 3 ay sonunda dolsa bile çok rahatsız etmeyecek seni ne kadar sagarsan ne kadar ederse bebek süt o kadar artar ondan bahsetmisler onuda zaten bebeğin yediğine göre bilirsinKızlar az önce emzirme ile ilgili birkaç video izledim ilk gebeliğim olduğu için hiçbir fikrim yok emzirme hakkında. Sütü sağmazsak nasıl mastit olabiliyorsa sütü çok sağarsakta mastit olabiliyormuş. O dengeyi nasıl saglicam acaba ya
Ay allahim aynı benimki öyle dedi dedi cocugu alıştırdı yanımıza 3 yaşında ayirabildik kardeş olacak diye cocuk Hic park yatakta yatmadı şimdi kazara bi gece yanımıza gelse ben uyuyamıyorum diyor ulen adam ben 3 senedir böyle uyuyordum dedimBende bugün eşime oyun parkını çıkarda yıkayayimda kuralım dedim ne gerek var ya yanımızda yatsın diyo tövbe estağfurullahilla dırdırmi edelim yani sonra adımız çıkıyor kadınlar dirdircidir valla benim koca daha dirdirci
Biraz ara vereceğim canım doktora soramam pilates yapma demişti söz dinlemedimDoktoruna mı sorsan canım
Evden çıkabilsem sadece annemlere gidip geliyorum dışarı çıktığım anda usutuyorum hemen nasıl iş anlamadım kendimi evde otur otur çok hantal hissediyorum biseyler yapayim demiştimBelki kanala yerleşiyordur canım sen bacak açma hareketleri yapma da merdiven falan çık
Ara ver en azından ağrın geçince denersin ondan mı anlarsın canımEvden çıkabilsem sadece annemlere gidip geliyorum dışarı çıktığım anda usutuyorum hemen nasıl iş anlamadım kendimi evde otur otur çok hantal hissediyorum biseyler yapayim demiştim
Ben vivacheck kullandım açlık şekerimi 125 gösteriyor accuchek 95 gösteriyor arada baya fark var. Eğer vivachekle ölçümlere devam etseydim endokrinoloji beni insülin iğnesine başlatıcaktı. Ayrıca o makineye gereksiz para vermişsin çünkü endokrin doktoru seni sistemde diyabetli gösterip sana reçete ediyo aleti ve çubuğunu. Ben herkese accu Check i öneriyorum ama yine de viva Check kullanıcam dersen eczacıya görüş. Doktora reçete yazdır en azından ödediğin parayla reçete farkını al eczacıdan derim.bınu bildiğim iyi oldu canım pazartesi giderim hemen hastaneye. randevu bulucam diye 3 haftadır ugrasıyorum
ben marka bilmiyordum da eşim eczaneye sormus vivacheck vermiş umarım doğrudur. eczacımıza güvenicez artık
Merhaba % 6.1Merhabalar gecmis olsun. 3 aylik seker değeriniz kac cıktı acaba ?
Canım bana 37 den sonra dedi ebe platesiKızlar ben pilates dersine katılıyordum normalde ikidir ağrım başlıyordu dersten sonra o yüzden ara vermiştim 2 3 gün derse bugün tekrar gittim çok kötü oldum yapamadım yine hareketleri bacak hareketi yaparken yere bağdaş kurup otururken aşırı kötü acı oluyor vajinamda ve kasiklarimda agri başlıyor sonra uzun süre gecmiyor acaba açılmayı falan mı tetikliyor anlamadım çok basit hareketler bu kadar etkilemesi olabilir mi sizce
Devlet hastanesindeki endokrin doktoru diyet başlangıcından 10 gün sonraya randevu verdi ama korona olduğum için hala gidemedim. Kadın doğum ve endokrinoloji doktorlarıyla telefonda görüştüm. Değerlerin fena değil rejime devam et dediler.Hamilelikten dolayı randevu alamıyorum diye direk endokrinolojiye gidebiliyosunuz devlet hastanesinde. Size şeker takip kitapçığı verecekler. Kendiniz aletle ölçerek takip edeceksiniz. Bir sonraki randevu da zaten insülin kullanımına karar veriliyor.şeker aletini de doktor size reçete ediyo. Özellikle accu Check marka istemenizi öneririm. Açlık şekeriniz 95in altında olmalı.ağzınıza ilk lokmayı attıktan 1 saat sonraki değerinizi 140ın altında olmalı. Hatta size resim atıyım. Nasıl takip ettiğimi görün. Bu arada istanbul Alaşehir de Fatih Sultan Mehmet hastanesine gidiyorum. Ulaşımı muayenesi çok rahat bilginiz olsun. Kitapçığını solunda yazanlar tarih. Hergün 1 öğün ölçüm yapılıyor.Geçmiş olsun size de öncelikle , benimde şeker 50 mg yükleme testim de 162 çıktı , doktor hemen diyet dedi dün diyetisyene gittim liste yaptı onu uygulamaya başladım , daha sonra ne zaman bakılmalıyım yada o takip için bende devlet hastanesinde endokrine mi çıkayım acaba , özel hastanedeki kadın doğum doktorum bişey demedi kafam karıştı ne yapacağımı bilemedim korktumda internette olumsuz bi çok şey yazıyor kendimce hemen diyetisyene koştum . Sizce ne yapmalıyım?
Evet canım biraz öyle yapacağım bakalımAra ver en azından ağrın geçince denersin ondan mı anlarsın canım
Ay allahim aynı benimki öyle dedi dedi cocugu alıştırdı yanımıza 3 yaşında ayirabildik kardeş olacak diye cocuk Hic park yatakta yatmadı şimdi kazara bi gece yanımıza gelse ben uyuyamıyorum diyor ulen adam ben 3 senedir böyle uyuyordum dedimşimdi karnım olunca bana değil ona yanasiyor şimdi anladım yapışık uyumanın nasıl bisey olduğunu saha
Grupta haftası en büyük benim kuzum bi görsen herkes 20 lerde kimse bi sıkıntı yaşamıyor ne biliyim çok şaşırdım ondan olmasına ama ondan bariz belli yani demek ki bana ağır geldi hep yatınca hamilelik boyunca galibaCanım bana 37 den sonra dedi ebe platesi
Evet kuzum bende kıyamıyorum özellikle hava soğudu diye orada üşüyor gibi geliyor yalnız yatınca ama bende korkuyorum senin gibi çok deli yatar bide benim oğlum karnımı yorganla kapliyorum korkudan bakalim daha kardeşi doğunca bi yoklayacak bence yine yatabilirmiyim diye aklı kalacak sonra kabullenecek odasını bencedeAhaha benimkiler biri 7 digeri 8 bucuk inan hala yanımda yatmak istiyorlar ki ben yıllardır ayırmisim yataklarini izin vermiyorum ama bazen kıyamıyorum ya ben yanlarına uzanıyorum yada onlar yatıyor eşim yataklarına götürüyor dediğin gibi bazende gece hangisi uyansa soluğu bizim yatakta alıyor hamilelikten önce sıkıntı değildide şimdi karnıma vuracaklar diye korkudan hiç bırakmıyorum yatağımda eşimde soylenip duruyor zaten yanımıza geldiklrinde uyuyamadım diye ki seninki küçücük canım ya çok normal ama kıyamam
Bu bana ders oldu canim. Evdede vardi o mendillerden koyabilirdim aslinda. Neyse saglik olsun artik ne yapalım.Canım olanın çaresi ne bilmiyorum ama olmaması için renk koruyucu mendil kullanıyorum. Akan renkler o kagıda toplanıyor çamaşırlara geçmiyor. Onları kullanmalısın yıkarken
Aynen öyle maalesefBende hergün iki katımıda süpürüp siliyordum dip köşe bende ona yoruyorum, yoruyoruz işte kendimizi. Hamile insanız o kadar yormamak lazım dengeli hareket etmek lazım ama işte biz bazılarımız başımıza bi iş gelince anlıyoruz ancak durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?