2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ya. Bebisin kiyafetlerini yikamaya başladım. Birtane beyazlarda solan oldu onu cok umursamadim. Ama renklilerde olan kadife tulumumuza siyah renk bulaşmış. Ne yaptiysam cikaramadim. Bilgisi olan varmi acaba?
Canım olanın çaresi ne bilmiyorum ama olmaması için renk koruyucu mendil kullanıyorum. Akan renkler o kagıda toplanıyor çamaşırlara geçmiyor. Onları kullanmalısın yıkarken

Doktoruna mı sorsan canım

Belki kanala yerleşiyordur canım sen bacak açma hareketleri yapma da merdiven falan çık

Haklisin cnm çok konuşuyoruz oluyor
Eşimin halasini oglulari var masallah nasil iş yapiyorlar eşlerinden daha temiz eşime diyorum birazda sen öyle olsan ne vardi
Ya eşimin hakkını yemeyeyim şimdi bugun sildi süpürdü ben toparlayıp toz aldim wc yıkadım falan da beyefendiye ne zman sunu yap desem öyle cevaplar veriyor inadimami yapıyor anlamış değilim sunu suraya koy dediğim zaman bin bir türlü cevap sunu suradan indir yine aynı gibi sorunlarımız var yoksa iyidir benim kocis

Zamanla qlisacak canım göğüslerin terbiye olacak basta süt dolduğu anda ağrımaya başlayacak hareket ederken hassasiyet olacak baya emzirmem gerek diye hissedeceksin 2 3 ay sonunda dolsa bile çok rahatsız etmeyecek seni ne kadar sagarsan ne kadar ederse bebek süt o kadar artar ondan bahsetmisler onuda zaten bebeğin yediğine göre bilirsin

Ay allahim aynı benimki öyle dedi dedi cocugu alıştırdı yanımıza 3 yaşında ayirabildik kardeş olacak diye cocuk Hic park yatakta yatmadı şimdi kazara bi gece yanımıza gelse ben uyuyamıyorum diyor ulen adam ben 3 senedir böyle uyuyordum dedim şimdi karnım olunca bana değil ona yanasiyor şimdi anladım yapışık uyumanın nasıl bisey olduğunu saha

Belki kanala yerleşiyordur canım sen bacak açma hareketleri yapma da merdiven falan çık
Evden çıkabilsem sadece annemlere gidip geliyorum dışarı çıktığım anda usutuyorum hemen nasıl iş anlamadım kendimi evde otur otur çok hantal hissediyorum biseyler yapayim demiştim

Evden çıkabilsem sadece annemlere gidip geliyorum dışarı çıktığım anda usutuyorum hemen nasıl iş anlamadım kendimi evde otur otur çok hantal hissediyorum biseyler yapayim demiştim
Ara ver en azından ağrın geçince denersin ondan mı anlarsın canım

Ben vivacheck kullandım açlık şekerimi 125 gösteriyor accuchek 95 gösteriyor arada baya fark var. Eğer vivachekle ölçümlere devam etseydim endokrinoloji beni insülin iğnesine başlatıcaktı. Ayrıca o makineye gereksiz para vermişsin çünkü endokrin doktoru seni sistemde diyabetli gösterip sana reçete ediyo aleti ve çubuğunu. Ben herkese accu Check i öneriyorum ama yine de viva Check kullanıcam dersen eczacıya görüş. Doktora reçete yazdır en azından ödediğin parayla reçete farkını al eczacıdan derim.

Canım bana 37 den sonra dedi ebe platesi

Devlet hastanesindeki endokrin doktoru diyet başlangıcından 10 gün sonraya randevu verdi ama korona olduğum için hala gidemedim. Kadın doğum ve endokrinoloji doktorlarıyla telefonda görüştüm. Değerlerin fena değil rejime devam et dediler.Hamilelikten dolayı randevu alamıyorum diye direk endokrinolojiye gidebiliyosunuz devlet hastanesinde. Size şeker takip kitapçığı verecekler. Kendiniz aletle ölçerek takip edeceksiniz. Bir sonraki randevu da zaten insülin kullanımına karar veriliyor.şeker aletini de doktor size reçete ediyo. Özellikle accu Check marka istemenizi öneririm. Açlık şekeriniz 95in altında olmalı.ağzınıza ilk lokmayı attıktan 1 saat sonraki değerinizi 140ın altında olmalı. Hatta size resim atıyım. Nasıl takip ettiğimi görün. Bu arada istanbul Alaşehir de Fatih Sultan Mehmet hastanesine gidiyorum. Ulaşımı muayenesi çok rahat bilginiz olsun. Kitapçığını solunda yazanlar tarih. Hergün 1 öğün ölçüm yapılıyor.

Ahaha benimkiler biri 7 digeri 8 bucuk inan hala yanımda yatmak istiyorlar ki ben yıllardır ayırmisim yataklarini izin vermiyorum ama bazen kıyamıyorum ya ben yanlarına uzanıyorum yada onlar yatıyor eşim yataklarına götürüyor dediğin gibi bazende gece hangisi uyansa soluğu bizim yatakta alıyor hamilelikten önce sıkıntı değildide şimdi karnıma vuracaklar diye korkudan hiç bırakmıyorum yatağımda eşimde soylenip duruyor zaten yanımıza geldiklrinde uyuyamadım diye ki seninki küçücük canım ya çok normal ama kıyamam

Canım bana 37 den sonra dedi ebe platesi
Grupta haftası en büyük benim kuzum bi görsen herkes 20 lerde kimse bi sıkıntı yaşamıyor ne biliyim çok şaşırdım ondan olmasına ama ondan bariz belli yani demek ki bana ağır geldi hep yatınca hamilelik boyunca galiba

Evet kuzum bende kıyamıyorum özellikle hava soğudu diye orada üşüyor gibi geliyor yalnız yatınca ama bende korkuyorum senin gibi çok deli yatar bide benim oğlum karnımı yorganla kapliyorum korkudan bakalim daha kardeşi doğunca bi yoklayacak bence yine yatabilirmiyim diye aklı kalacak sonra kabullenecek odasını bencede

Canım olanın çaresi ne bilmiyorum ama olmaması için renk koruyucu mendil kullanıyorum. Akan renkler o kagıda toplanıyor çamaşırlara geçmiyor. Onları kullanmalısın yıkarken
Bu bana ders oldu canim. Evdede vardi o mendillerden koyabilirdim aslinda. Neyse saglik olsun artik ne yapalım.

Aynen öyle maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…