2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Geçmiş olsun. Umarım Sağlıkla kucağına alırsın. Bebek iyiyse sorun olmaz artık

Normal tokluk şekerinde sınır kaç oluyor?
Şeker yüklemesinde farklı bir değeri var mı acaba?

Durur durur inşallah sen hiç kendini yorma sürekli uzan durur o.
Sancı çıkmamış bak ne güzel.
Sıkıntılı haftalar geride kaldı Allah'ın izniyle bir şey olmaz

Normal tokluk şekerinde sınır kaç oluyor?
Şeker yüklemesinde farklı bir değeri var mı acaba?
Şeker yüklemesi 50 mg yapıldıysa onun sonucu en üst sınır 140 mış , bunun altında çok aşı gerekiyormuş , normal tokluk şekerininde sınırı varmış bende bilmiyorum

Şeker yüklemesi 50 mg yapıldıysa onun sonucu en üst sınır 140 mış , bunun altında çok aşı gerekiyormuş , normal tokluk şekerininde sınırı varmış bende bilmiyorum
Anladım canım sağol teşekkür ederim.
İnşallah diyetle yoluna girer hallolur hemencik

1964 grama normal dedi canım da 32den sonra haftada 200 250 alır bebek yazmışlarda 1 haftada 54 gram almış aklımı o karıştırdı
İki ölçümü de aynı doktor mu yaptı ? Net bir kilo bilgisi veremiyo hiç bir makine aşağı yukarı hesaplıyo zaten hiç kafaya takmayın Ben de bir hafta arayla gitmek durumunda kalmıştım iki farklı doktor iki farklı ölçüydü o kadar kilo almasıda imkansızdı yani

Aynı doktor canım benimde takmamaya çalışıcam teşekkür ederim

Teşekkür ederim. Mixovül başladı ama bu gebelikte 5.doz resmen. İşe yaramaz artık
Neden oldu acaba? Enfeksiyondan bende çok korkuyorum...iç camasirimi günlük değiştiriyorum, ilişki vs yok zaten...dışarda olduğum için tuvalete gitmemeye gayret ediyorum

Neden oldu acaba? Enfeksiyondan bende çok korkuyorum...iç camasirimi günlük değiştiriyorum, ilişki vs yok zaten...dışarda olduğum için tuvalete gitmemeye gayret ediyorum
Nasıl başladı bilmiyorum. Ben günde 5 kere iç çamaşırı değiştiriyorum. Zaten ilk günden beri düşük riski vardı sonra plesentanın önde olduğunu söylediler sonra erken doğum riski oldu ilişki hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…