Geçmiş olsun. Umarım Sağlıkla kucağına alırsın. Bebek iyiyse sorun olmaz artıkÇok sağolun kızlar döndük eve. Rahim ağzım iyice kısalmış 1.8 e kadar inmiş. Sürekli yatmama rağmen. NST de sancım çıkmadı. Doktorum 2 hafta daha tutabiliriz içeride dedi. Kilosu 2.300 civarıymış. Kafası o kadar aşağıdaki vajina kemiğimden baktı resmen. Çoook baskı yapar normal dedi. Sadece wc ye kalkacaksn dedi. Çatı muayneeside yaptı normal doğum biraz zor dedi. Ben istiyorum ama diyince doğum esnasında tekrar bakacağım dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı 37 ye kadar dayansaydık insallah
Normal tokluk şekerinde sınır kaç oluyor?Geçmiş olsun size de öncelikle , benimde şeker 50 mg yükleme testim de 162 çıktı , doktor hemen diyet dedi dün diyetisyene gittim liste yaptı onu uygulamaya başladım , daha sonra ne zaman bakılmalıyım yada o takip için bende devlet hastanesinde endokrine mi çıkayım acaba , özel hastanedeki kadın doğum doktorum bişey demedi kafam karıştı ne yapacağımı bilemedim korktumda internette olumsuz bi çok şey yazıyor kendimce hemen diyetisyene koştum . Sizce ne yapmalıyım?
Doktor normal dediyse sorun yoktur.Merhaba kızlar 32 haftalık hamileyken bebiş 1910 gramdı 33 haftalığım şuan 1964 gram çıktı 1 haftada 54 gram alması az geldi sanki az mı sizcede doktor haftasına göre kilosu normal dedi de az geldi 54 gram
Durur durur inşallah sen hiç kendini yorma sürekli uzan durur o.Çok sağolun kızlar döndük eve. Rahim ağzım iyice kısalmış 1.8 e kadar inmiş. Sürekli yatmama rağmen. NST de sancım çıkmadı. Doktorum 2 hafta daha tutabiliriz içeride dedi. Kilosu 2.300 civarıymış. Kafası o kadar aşağıdaki vajina kemiğimden baktı resmen. Çoook baskı yapar normal dedi. Sadece wc ye kalkacaksn dedi. Çatı muayneeside yaptı normal doğum biraz zor dedi. Ben istiyorum ama diyince doğum esnasında tekrar bakacağım dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı 37 ye kadar dayansaydık insallah
Şeker yüklemesi 50 mg yapıldıysa onun sonucu en üst sınır 140 mış , bunun altında çok aşı gerekiyormuş , normal tokluk şekerininde sınırı varmış bende bilmiyorumNormal tokluk şekerinde sınır kaç oluyor?
Şeker yüklemesinde farklı bir değeri var mı acaba?
Anladım canım sağol teşekkür ederim.Şeker yüklemesi 50 mg yapıldıysa onun sonucu en üst sınır 140 mış , bunun altında çok aşı gerekiyormuş , normal tokluk şekerininde sınırı varmış bende bilmiyorum
1964 grama normal dedi canım da 32den sonra haftada 200 250 alır bebek yazmışlarda 1 haftada 54 gram almış aklımı o karıştırdıDoktor normal dediyse sorun yoktur.
Bişey olmaz. Takip edilir geride kalırsa sorun olur. Belki cihazla ilgili de bir sorun olabilir. Herşeyi problem etme1964 grama normal dedi canım da 32den sonra haftada 200 250 alır bebek yazmışlarda 1 haftada 54 gram almış aklımı o karıştırdı
İki ölçümü de aynı doktor mu yaptı ? Net bir kilo bilgisi veremiyo hiç bir makine aşağı yukarı hesaplıyo zaten hiç kafaya takmayın1964 grama normal dedi canım da 32den sonra haftada 200 250 alır bebek yazmışlarda 1 haftada 54 gram almış aklımı o karıştırdı
Aynı doktor canım benimde takmamaya çalışıcam teşekkür ederimİki ölçümü de aynı doktor mu yaptı ? Net bir kilo bilgisi veremiyo hiç bir makine aşağı yukarı hesaplıyo zaten hiç kafaya takmayınBen de bir hafta arayla gitmek durumunda kalmıştım iki farklı doktor iki farklı ölçüydü o kadar kilo almasıda imkansızdı yani
Kanında mi enfeksiyon çıktı ya da idrar da mı?Kızlar dün kontrole gittim. Aşırı enfeksiyondan bebek küvöze girer dedi. Haftasına göre bir hafta önde bütün gelişimi. Bana enfeksiyonu yenebileceğim önerisi olan var mı?
Vajinadan çıktı. Adam gösterdi. Bir bardak resmenKanında mi enfeksiyon çıktı ya da idrar da mı?
Hep güzel şeyler duyarsın umarımKontrolden çıktık kızlar.... Şimdilik anormal bir şey görünmüyor... Bebiş bir türlü dönmediyüzümü göstermedi nazlı kızım.... 2200 Gr olmus kilosu
Çok çok geçmiş olsun, doktor mutlaka bir şeyler başlamıştır... Bol bol su içmeye çalış... Gebeyken insan bir şey diyemiyorVajinadan çıktı. Adam gösterdi. Bir bardak resmen
Teşekkür ederim. Mixovül başladı ama bu gebelikte 5.doz resmen. İşe yaramaz artıkÇok çok geçmiş olsun, doktor mutlaka bir şeyler başlamıştır... Bol bol su içmeye çalış... Gebeyken insan bir şey diyemiyor
İnsallah canım benim ama çok haksızlığın var ve kovid aşısı olmadım... Kan vereceğim kan sonucuna göre demir serumu bağlayalım dedi... Ve sanırım kovid aşısı olacagimHep güzel şeyler duyarsın umarım
Neden oldu acaba? Enfeksiyondan bende çok korkuyorum...iç camasirimi günlük değiştiriyorum, ilişki vs yok zaten...dışarda olduğum için tuvalete gitmemeye gayret ediyorumTeşekkür ederim. Mixovül başladı ama bu gebelikte 5.doz resmen. İşe yaramaz artık
Nasıl başladı bilmiyorum. Ben günde 5 kere iç çamaşırı değiştiriyorum. Zaten ilk günden beri düşük riski vardı sonra plesentanın önde olduğunu söylediler sonra erken doğum riski oldu ilişki hiç olmadıNeden oldu acaba? Enfeksiyondan bende çok korkuyorum...iç camasirimi günlük değiştiriyorum, ilişki vs yok zaten...dışarda olduğum için tuvalete gitmemeye gayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?