2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .

Insallah bi an önce kavuşursun bebeğine canım çok yazmıyorsun sen riskin falan varmiydi bi sıkıntın bebeğinin kilosu güzel çabuk gelir yanına inşallah

Gözünüz aydın olsun canım sağlıklı olsun da gelsin minik Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun

Canim öncelikle hayırlı olsun. Rabbim hastaneden sağlıkla kucağına alıp çıkmayı nasip etsin. Onlar cok güçlüler inşaallah çabucak toparlayacak kendisini dualarimiz seninle.

Canım gözün aydın, sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun bebişin umarım biran önce kavuşursunuz dualarım sizinle

Kızlar cok fena nefes darlığı yaşıyorum su sıra ya bugün cok fena oldum var mi bi çözüm bulan bu soruna
Soğuk buhar makinesi doktorum ventolin diye bir şey verdi içine onu atıyorum sinirden uyuyamıyorum kaç gündür bende ekstra kalp ritmi de var çok dayanamazsan kortizonlu serum tedavisi daha önce korona olan bir hastaya uygulanmış bende sabretmeye çalışıyorum şuan bile iyi sayılmam

Maşallah size nedenimizle olmuşsunuz bebişinizle çok yakışmış , sağlıkla kavuşun inşallah ferahlı güzel günlerde kullanın
Maşallah cok guzelmiş minik hanım dogdugundada guzel pozlarınız olsun
Çok teşekkür ederim kızlar inşallah hepimiz sağlıkla güzel günlerde kuvuşalım, güzel pozlarımız olsun kucağımızda yavrularımızla

Ay canım rabbim seninde evladının da yar yardımcısı olsun en kısa sürede sağlıkla kavuş kuzuna inşallah

Ah canım benimmm sağlıkla doğmuş neyseki bi kaç güne çıkar küvezden kavuşursunuz allahın izni ile Kilosu iyi çok fazla tutmazlar küvezde çok az sabret canım bu arada kendine de çok iyi bak bebeğin için sende iyi olmalısın. Peki suyun gelmeden önce doktor kontrollerinde birşey diyor muydu doktorun? Yada sende belirti verdi mi öncesinde

Insallah bi an önce kavuşursun bebeğine canım çok yazmıyorsun sen riskin falan varmiydi bi sıkıntın bebeğinin kilosu güzel çabuk gelir yanına inşallah
Amin canım inşallah. Hiçbir sıkıntım yoktu , kontrollerde her şey yolundaydı. Neden böyle oldu çok anlayamadık . Doktorumda bi neden bulamadı .

İnşallah canım herhangi bi sıkıntım yoktu , belirtimde olmadı . Sabah suyumun gelmesiyle uyandım . Öylelikle gittim hastaneye yatışım yapıldı.

İnşallah canım herhangi bi sıkıntım yoktu , belirtimde olmadı . Sabah suyumun gelmesiyle uyandım . Öylelikle gittim hastaneye yatışım yapıldı.
Anladım canım çok çok geçmiş olsun, biz de burda birkaç arkadaş erken doğum riskimiz varda önceden belirlimiydi diye seninde merak ettim.. Lütfen bebeğine kavuşunca da haberdar et bizi, en kısa sürede kavuşun inşallah cennet kokuluyla

Sağlıkla kavuş bebeğine canım en kısa zamanda inşallah, aceleci minik erken gelmek istemiş, yakında kollarına alırsın sütünle büyütürsün bebeişini korkma

Noldu böyle şubat anneleri bebeler aceleci çıktı hep. Sağlıkla doğsunlar da mühim değil, biz anneler güçlüyüz, sütümüzle büyütürüz yavrularımızı az kaldı canım sabret, 2 hafta daha sık dişini hiç kalkma. En hayırlı zamanda gelsin yavrucun kucağına

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım inşallah tez zamanda yanınıza da gelir

Rabbim sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin canım. Erken doğan bebişler daha dirençli daha güçlü kuvvetli oluyor, Rabbim en kısa sürede kollarında uyutmayı kokusunu içine çekmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…