Insallah bi an önce kavuşursun bebeğine canım çok yazmıyorsun sen riskin falan varmiydi bi sıkıntın bebeğinin kilosu güzel çabuk gelir yanına inşallahMerhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
Gözünüz aydın olsun canım sağlıklı olsun da gelsin minikMerhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
Canim öncelikle hayırlı olsun. Rabbim hastaneden sağlıkla kucağına alıp çıkmayı nasip etsin. Onlar cok güçlüler inşaallah çabucak toparlayacak kendisini dualarimiz seninle.Merhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
Canım gözün aydın, sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun bebişinMerhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
Soğuk buhar makinesi doktorum ventolin diye bir şey verdi içine onu atıyorum sinirden uyuyamıyorum kaç gündür bende ekstra kalp ritmi de var çok dayanamazsan kortizonlu serum tedavisi daha önce korona olan bir hastaya uygulanmış bende sabretmeye çalışıyorum şuan bile iyi sayılmamKızlar cok fena nefes darlığı yaşıyorum su sıra ya bugün cok fena oldum var mi bi çözüm bulan bu soruna
Maşallah size nedenimizle olmuşsunuz bebişinizle çok yakışmış , sağlıkla kavuşun inşallah ferahlı güzel günlerde kullanın
Çok teşekkür ederim kızlarMaşallah cok guzelmiş minik hanım dogdugundada guzel pozlarınız olsun
Ay canım rabbim seninde evladının da yar yardımcısı olsun en kısa sürede sağlıkla kavuş kuzuna inşallahMerhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
Ah canım benimmm sağlıkla doğmuş neyseki bi kaç güne çıkar küvezden kavuşursunuz allahın izni ileMerhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
Amin canım inşallah. Hiçbir sıkıntım yoktu , kontrollerde her şey yolundaydı. Neden böyle oldu çok anlayamadık . Doktorumda bi neden bulamadı .Insallah bi an önce kavuşursun bebeğine canım çok yazmıyorsun sen riskin falan varmiydi bi sıkıntın bebeğinin kilosu güzel çabuk gelir yanına inşallah
Amin canım teşekkür ederimGözünüz aydın olsun canım sağlıklı olsun da gelsin minikAllah analı babalı büyütsün geçmiş olsun
İnşallah canımAh canım benimmm sağlıkla doğmuş neyseki bi kaç güne çıkar küvezden kavuşursunuz allahın izni ileKilosu iyi çok fazla tutmazlar küvezde çok az sabret canım bu arada kendine de çok iyi bak bebeğin için sende iyi olmalısın. Peki suyun gelmeden önce doktor kontrollerinde birşey diyor muydu doktorun? Yada sende belirti verdi mi öncesinde
Amin canım Allah razı olsunAy canım rabbim seninde evladının da yar yardımcısı olsun en kısa sürede sağlıkla kavuş kuzuna inşallah
Sağ ol canım Allah razı olsunCanım gözün aydın, sağlıklı mutlu uzun ömürlü olsun bebişinumarım biran önce kavuşursunuz dualarım sizinle
Be de öyle umuyorum canım , Allah razı olsunCanim öncelikle hayırlı olsun. Rabbim hastaneden sağlıkla kucağına alıp çıkmayı nasip etsin. Onlar cok güçlüler inşaallah çabucak toparlayacak kendisini dualarimiz seninle.
Anladım canım çok çok geçmiş olsun, biz de burda birkaç arkadaş erken doğum riskimiz varda önceden belirlimiydi diye seninde merak ettim.. Lütfen bebeğine kavuşunca da haberdar et bizi, en kısa sürede kavuşun inşallah cennet kokuluylaİnşallah canımherhangi bi sıkıntım yoktu , belirtimde olmadı . Sabah suyumun gelmesiyle uyandım . Öylelikle gittim hastaneye yatışım yapıldı.
Sağlıkla kavuş bebeğine canım en kısa zamanda inşallah, aceleci minik erken gelmek istemiş, yakında kollarına alırsın sütünle büyütürsün bebeişini korkmaMerhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
Noldu böyle şubat anneleriÇok sağolun kızlar döndük eve. Rahim ağzım iyice kısalmış 1.8 e kadar inmiş. Sürekli yatmama rağmen. NST de sancım çıkmadı. Doktorum 2 hafta daha tutabiliriz içeride dedi. Kilosu 2.300 civarıymış. Kafası o kadar aşağıdaki vajina kemiğimden baktı resmen. Çoook baskı yapar normal dedi. Sadece wc ye kalkacaksn dedi. Çatı muayneeside yaptı normal doğum biraz zor dedi. Ben istiyorum ama diyince doğum esnasında tekrar bakacağım dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı 37 ye kadar dayansaydık insallah
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım inşallah tez zamanda yanınıza da gelirMerhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
Rabbim sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin canım. Erken doğan bebişler daha dirençli daha güçlü kuvvetli oluyor, Rabbim en kısa sürede kollarında uyutmayı kokusunu içine çekmeyi nasip etsinMerhaba kızlar , uzun süredir burayı takip edemiyordum . Doğurdum geldim yazmak istedim . 33+5 te sabah uyandığımda suyum geldi . Hastanede ertesi günün akşamına kadar anca durdurabildik bebişi. Suyu iyice azaldığı ve normal doğum sancılarım başladığı iÇin sezeryana alındım . 2200 gram doğdu bebeğim . Küvezde alındı ama doktorum durumunun iyi olduğunu söylüyor . Sabırla bekliyorum bebeğimi kucağıma almak iÇin . Sizlerden de dua bekliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?