2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya kıyamam
Yeri artık dar geliyor demek ki :))

Canım bu kadar stres yapma bebeğine sana yazık. Boşver herseyi oluruna bırak. Geldiğinde kalırsa da cevabını verirsin. Eşinle konuşsann işe yaramazmı? Açık açık sana ihtiyacımız yok gidebilirsin dersin . Yazık annene de sana da

Canım 7 kg kadar kademeli aldım ama 5 kg de çok ani almışım 5 ay midem bulandı bulantılar geçince yemeye başladım aç kurt gibi oğlumda 28 kg almıştım şuan 12 kg birşey değil bence ama işte doktora göre değişiyor

Günaydın kızlar.
Bugün karnım çok sertleşiyor.
Düzenli mi diye kontrol ediyorum.
Garip olan ağrı hissetmiyorum bu normal mi sizce?
Ağrı falan olursa ya da sürekli devam ederse doktoruma ulaşacağım.
Canım benimde öyleydi kasilmaymis o, ağrı olmaması iyi dedi dr ama sürekli olmasın diye bi tane fitil verdi , devam ederse dr una söyle bence

Yok canım malesef düşünüp gelin hakli olabilir mi denilmez, bizi zaten istemiyordu olur aramız bozulur o yüzden demem artik, diyince haklıyken haksız çıkıyorum nasıl yapıyosa.ama umursamiycam inş,dediğin gibi bi şey derse cevabini veriyorum ama anlayana..esim tüm konularda haklisin der bana, obur tarafa niye yaptin demez ama,diyorsa da bana belli etmiyor bilmiyorum ama bu gelme konusunda bisey desem annem gelemeyecekmi der, tatsızlık olsun da istemiyorum

3 farklı meslek lisesinde çalıştım ben de çok iyi anlıyorum şimdi iyi bi Anadolu lisesindeyim . Meslekten sonra cennet gibi
Ay ne güzel cnm ya darısı başıma inşallah gerci ben liseden soğudum ya ne bileyim iyi bi ortaokul istiyorum inşallah ama sanırım daha puan biriktirmem lazım 6 yıllık öğretmenim daha senin kac sene oldu

Bizim burda ikindiden sonra banyo yaptırmazlar ne bebeğe ne anneye . Bebeğin çamaşırlarını akşam ezanından sonra balkonda tutmazlar içeri alırlar ve lohusalık hiç yalnız bırakmazlar 40 gün. Öyle işte

Aynen bende hala salondayım mesela gözlerim kapanırsa yatağa geçeceğim dön dön sinir olmaktansa
Salonda uyumayi dene cnm, ben su sıra öyle yapıyorum valla, eşimle zaten kardes kardeş uyuyorduk şimdi o bi koltukta ben bi koltukta

Cnm üzülme ilaçlarla duruyor bebekler bi çoğumuz kullanıyoruz zaten hem hafta larimiz da ilerledi Allahın izniyle sıkıntı olmucak kaynanan şehir dışından mi gelicek peki? Benimki de aramaz sormaz ama kesin oğlum doğunca bizden çıkmaz, Allah'tan görümcemin çocuklarına bakıyor da kalmaz diye ümit ediyorum yani inşallah hafta sonu kalayım demez

Ay boyun uzunmuş zaten boşver cnm takma ya

Benim de hiçbir yardıma gelmedi bir eksiğin var mı diye sormadı, geçen gün çay içmeye geldiler yine gitmiş birisinin 7'sinin cenaze yemeğine katılmış başka bir defin cenazeye katılmış dışarıda ne kadar cenaze varsa katılmış benim evime gelmiş diyor ki aaaaa daha beşiği kurmadın mı. Hem yardım etmiyor hem teftişe geliyor hanımefendi

Bende cok hızlı aldım kilo cnm hepsini 21.hafta dan sonra aldım, doktoruma sordum cok hızlı alıyorum diye normal alamadin kilo bu zamana kadar dedi, demek her doktor farklı söylüyor, biraz ekmeği azaltmaya calis, protein sebze meyve ve, surda ne kadar kaldı zaten

Bende bazen cok zorlanıyorum nefes almakta ya atıyorum kendimi balkona, sanirim en cok zorlandığım şey oldu hamilelikte

Benimki de teftişe geldi gecenlerde, almış kıyafet oğluma ama oo cok almışın sen alma artık diye lafını soktu gitti bizimki hep böyledir her an laf sokma kapasitesine sahip biri..

İkindi olayı bizdede var canım bide Çarşamba günleri bebeği yikamayiz malum kişilerin banyo günümüymüş neymiş doğrumu bilmiyorum ama uyuyoruz mecbur ve lohusa evet yalnız birakilmaz bebekte bı odada tek bırakılmaz mutlaka çengelli iğne takarız bebise ve daha bir sürü şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…