Ya kıyamamdüzenli gel-gitli bi ağrım olmadı direkt sert kaldı, o da nefes alıp vermem de sıkıntı oldu
öne doğru kamburumu çıkarak şekilde hafif eğilince o gerilme azalıyordu
büyük ihtimalle bizim oğlan kendini dışarıya doğru itekleyip öylece de uyuya kaldı
uyanması 1 saatimizi aldı
Canım bu kadar stres yapma bebeğine sana yazık. Boşver herseyi oluruna bırak. Geldiğinde kalırsa da cevabını verirsin. Eşinle konuşsann işe yaramazmı? Açık açık sana ihtiyacımız yok gidebilirsin dersin . Yazık annene de sana daUyuyup uyananlara günaydınlar, hic uyumadan sabahı edenlere selamlar4 ocakta kontrolü olanlara bende katildim kızlar dün kontrolüm vardı benimde,daha önce bahsetmiştim kv Doğum yapınca gelecekmiş diye inşallah görsün gitsin demiştim, onun muhabbeti açildi gelip kalacakmış, ne kadar bilmiyorum,bu belirsizlikte sinir ediyor artik beni,annemi hic arayıp sormaz simdi annem benim için gelecek kalacak bide kv gelecekmiş ,bide annem huzursuzluk olmasın diye bisey demez içine atar hep,zaten normalde bile kv is falan yapmaz neye geliyorsun,gel gör torununu git ,40 yılda bir annesi kalmaya gelmiş duruyor bende sonra geleyim de demi,hem annem gidince ihtiyacım olcak belki sana sonuçta çalışıyorum,yani kalmasını gerektirecek birşey şuan göremiyorum inşallah doğum zamanı gelince kendi annem saglikli sihatli olsunda yine gerek olmasın.aylardır beni de arayıp bir şeye ihtiyacin varmi demedi,sadece gostermelik wp den nasılsın kızım der , beni bi arayıp sorsaydı olmazmiydi yani ben mi abartıyorum, yan yana gelincede sanki herşey çok normalmiş gibi davranıyor,sanki o çok iyiymiş bütün gelinleri onu istemiyormuş o hic bisey yapmamış gibi yapıyor,benle bi sorunun var mi demiyor,bi kez rahatsız olduğum ve istediğim bisey söyledim burnumdan getirdi ben suçlu oldum bidaha da umrumda olmadı.boyle şeyler düşünüyordum iki gündür ve dun kontrolde ne oldu, ilk kez nst çekildim ve sancim çıktı dr bir sıkıntın mi var dedi..kasilmayi durdurmamiz lazim dedi bi tane fitil verdi, doğuma şuan sebep olmaz ama boyle devam ederse doğum baslar dedi, ağrım falan yoktu ama bebek sertleşiyor kasilmaymis o ne biliyim..fitilden sonra tekrar nst bakıldı normal çıktı haftaya tekrar kontrol var.kendime çok kızdım niye boyle yapiyosun diye ama dusunmektende alıkoyamıyorum sabah sabah çok uzattım ama bana da dua edin
Canım 7 kg kadar kademeli aldım ama 5 kg de çok ani almışım 5 ay midem bulandı bulantılar geçince yemeye başladım aç kurt gibibende toplam 8 kg aldım dr bana böyle devam et dedi.
bence hepsinin kendine göre bi limiti var
bir anda 7 almışsan kademeli değil diye endişe etmiştir
ama toplamda yavaş yavaş artmışsa normal düşünmüş olabilir
Canım benimde öyleydi kasilmaymis o, ağrı olmaması iyi dedi dr ama sürekli olmasın diye bi tane fitil verdi , devam ederse dr una söyle benceGünaydın kızlar.
Bugün karnım çok sertleşiyor.
Düzenli mi diye kontrol ediyorum.
Garip olan ağrı hissetmiyorum bu normal mi sizce?
Ağrı falan olursa ya da sürekli devam ederse doktoruma ulaşacağım.
Yok canım malesef düşünüp gelin hakli olabilir mi denilmez, bizi zaten istemiyordu olur aramız bozulur o yüzden demem artik, diyince haklıyken haksız çıkıyorum nasıl yapıyosa.ama umursamiycam inş,dediğin gibi bi şey derse cevabini veriyorum ama anlayana..esim tüm konularda haklisin der bana, obur tarafa niye yaptin demez ama,diyorsa da bana belli etmiyor bilmiyorum ama bu gelme konusunda bisey desem annem gelemeyecekmi der, tatsızlık olsun da istemiyorumCanım bu kadar stres yapma bebeğine sana yazık. Boşver herseyi oluruna bırak. Geldiğinde kalırsa da cevabını verirsin. Eşinle konuşsann işe yaramazmı? Açık açık sana ihtiyacımız yok gidebilirsin dersin . Yazık annene de sana da
Bende kontrol ediyorum canım.Canım benimde öyleydi kasilmaymis o, ağrı olmaması iyi dedi dr ama sürekli olmasın diye bi tane fitil verdi , devam ederse dr una söyle bence
Ay ne güzel cnm ya darısı başıma inşallah gerci ben liseden soğudum ya ne bileyim iyi bi ortaokul istiyorum inşallah ama sanırım daha puan biriktirmem lazım 6 yıllık öğretmenim daha3 farklı meslek lisesinde çalıştım ben de çok iyi anlıyorum şimdi iyi bi Anadolu lisesindeyim . Meslekten sonra cennet gibi
Bizim burda ikindiden sonra banyo yaptırmazlar ne bebeğe ne anneye . Bebeğin çamaşırlarını akşam ezanından sonra balkonda tutmazlar içeri alırlar ve lohusalık hiç yalnız bırakmazlar 40 gün. Öyle işteValla bende zor durmustum zaten herkeste farklı oluyo demekki canım bizim büyükler hep öyle der hemen banyo yapmayın diye bende hamileliklerimde banyo yapmayı sevmiyorum ki normalde bayılırım hergun saclarimi yikamasamda vucudumu yaz kış demem yikarim benimde saçlar uzun kurutmak dediğin gibi işkence resmen geçen gün çok hafif kisalttim valla dayanamadım tararken bile zorlanmaya başlamıştım
Salonda uyumayi dene cnm, ben su sıra öyle yapıyorum valla, eşimle zaten kardes kardeş uyuyorduk şimdi o bi koltukta ben bi koltuktaAynen bende hala salondayım mesela gözlerim kapanırsa yatağa geçeceğim dön dön sinir olmaktansa
Cnm üzülme ilaçlarla duruyor bebekler bi çoğumuz kullanıyoruz zaten hem hafta larimiz da ilerledi Allahın izniyle sıkıntı olmucakUyuyup uyananlara günaydınlar, hic uyumadan sabahı edenlere selamlar4 ocakta kontrolü olanlara bende katildim kızlar dün kontrolüm vardı benimde,daha önce bahsetmiştim kv Doğum yapınca gelecekmiş diye inşallah görsün gitsin demiştim, onun muhabbeti açildi gelip kalacakmış, ne kadar bilmiyorum,bu belirsizlikte sinir ediyor artik beni,annemi hic arayıp sormaz simdi annem benim için gelecek kalacak bide kv gelecekmiş ,bide annem huzursuzluk olmasın diye bisey demez içine atar hep,zaten normalde bile kv is falan yapmaz neye geliyorsun,gel gör torununu git ,40 yılda bir annesi kalmaya gelmiş duruyor bende sonra geleyim de demi,hem annem gidince ihtiyacım olcak belki sana sonuçta çalışıyorum,yani kalmasını gerektirecek birşey şuan göremiyorum inşallah doğum zamanı gelince kendi annem saglikli sihatli olsunda yine gerek olmasın.aylardır beni de arayıp bir şeye ihtiyacin varmi demedi,sadece gostermelik wp den nasılsın kızım der , beni bi arayıp sorsaydı olmazmiydi yani ben mi abartıyorum, yan yana gelincede sanki herşey çok normalmiş gibi davranıyor,sanki o çok iyiymiş bütün gelinleri onu istemiyormuş o hic bisey yapmamış gibi yapıyor,benle bi sorunun var mi demiyor,bi kez rahatsız olduğum ve istediğim bisey söyledim burnumdan getirdi ben suçlu oldum bidaha da umrumda olmadı.boyle şeyler düşünüyordum iki gündür ve dun kontrolde ne oldu, ilk kez nst çekildim ve sancim çıktı dr bir sıkıntın mi var dedi..kasilmayi durdurmamiz lazim dedi bi tane fitil verdi, doğuma şuan sebep olmaz ama boyle devam ederse doğum baslar dedi, ağrım falan yoktu ama bebek sertleşiyor kasilmaymis o ne biliyim..fitilden sonra tekrar nst bakıldı normal çıktı haftaya tekrar kontrol var.kendime çok kızdım niye boyle yapiyosun diye ama dusunmektende alıkoyamıyorum sabah sabah çok uzattım ama bana da dua edin
Ay boyun uzunmuş zaten boşver cnm takma yaBen de 12 kg kadar aldım canım evde 72 çıkıyorum hastanede 75. Fazla fazla tartıyor boyum 170 zaten kilomu göstermiyorum ama 1 2 ayda fazla almışım ona göre çok umursamadım ama 1.5 ay var daha 75le tamamlarsam çok iyi olur
Benim de hiçbir yardıma gelmedi bir eksiğin var mı diye sormadı, geçen gün çay içmeye geldiler yine gitmiş birisinin 7'sinin cenaze yemeğine katılmış başka bir defin cenazeye katılmış dışarıda ne kadar cenaze varsa katılmış benim evime gelmişCnm üzülme ilaçlarla duruyor bebekler bi çoğumuz kullanıyoruz zaten hem hafta larimiz da ilerledi Allahın izniyle sıkıntı olmucakkaynanan şehir dışından mi gelicek peki? Benimki de aramaz sormaz ama kesin oğlum doğunca bizden çıkmaz, Allah'tan görümcemin çocuklarına bakıyor da kalmaz diye ümit ediyorum yani inşallah hafta sonu kalayım demez
Bende cok hızlı aldım kilo cnm hepsini 21.hafta dan sonra aldım, doktoruma sordum cok hızlı alıyorum diye normal alamadin kilo bu zamana kadar dedi, demek her doktor farklı söylüyor, biraz ekmeği azaltmaya calis, protein sebze meyve ve, surda ne kadar kaldı zatenCanım 7 kg kadar kademeli aldım ama 5 kg de çok ani almışım 5 ay midem bulandı bulantılar geçince yemeye başladım aç kurt gibioğlumda 28 kg almıştım şuan 12 kg birşey değil bence ama işte doktora göre değişiyor
Bende bazen cok zorlanıyorum nefes almakta ya atıyorum kendimi balkona, sanirim en cok zorlandığım şey oldu hamilelikteKızlar günaydın dün gece kendime salonun ortasinda sezaryen yapıp bebeği alacaktım artıknefes alamadım resmen kaburgalarım catlicak sandım yediklerim ağzıma geliyor sanki midemi bulmuş eliyle mıncıklıyo
Benimki de teftişe geldi gecenlerde, almış kıyafet oğluma ama oo cok almışın sen alma artık diye lafını soktu gittiBenim de hiçbir yardıma gelmedi bir eksiğin var mı diye sormadı, geçen gün çay içmeye geldiler yine gitmiş birisinin 7'sinin cenaze yemeğine katılmış başka bir defin cenazeye katılmış dışarıda ne kadar cenaze varsa katılmış benim evime gelmişdiyor ki aaaaa daha beşiği kurmadın mı. Hem yardım etmiyor hem teftişe geliyor hanımefendi
İkindi olayı bizdede var canım bide Çarşamba günleri bebeği yikamayiz malum kişilerin banyo günümüymüş neymiş doğrumu bilmiyorum ama uyuyoruz mecburBizim burda ikindiden sonra banyo yaptırmazlar ne bebeğe ne anneye . Bebeğin çamaşırlarını akşam ezanından sonra balkonda tutmazlar içeri alırlar ve lohusalık hiç yalnız bırakmazlar 40 gün. Öyle işte
Aynen öyle çocukların ön yargısı baya yüksek her iki derste de maalesef.ben daha miniklerleyim ortaokuldayımHayranım matematik öğretmenlerineaslında benziyoruz biraz, malesef mat da ing de pek sevilmeyen dersler
Nefes daralmaları bende de oluyor ya mutfakta bir iş yaparken bile biraz ayakta kalayım hemen oluyorBende bazen cok zorlanıyorum nefes almakta ya atıyorum kendimi balkona, sanirim en cok zorlandığım şey oldu hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?