2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım bunları düşünme lütfen çok zorlanırsin sonra bebeğine odaklan esinle konuş ya onu dinlerse o söylesin yada sen yüzünü karart bi defa da şöyle kafanı takma boyle şeylere

Canım sabah gelsin aksam gitsin eviniz otel mi afedersin yardıma ihtiyacın olduğu için kalıyor annende sanki tiyatro oynanır gibi gelip bisey yapmadan emiyor mu uyuyor mu bakmaya ihtiyac yok ki ben şimdiden öyle diyorum hiç bisey yapamazsaniz gelin sabah kahvaltı hazırlayın beraber yapalım sonra işiniz varsa gidersiniz diye kibarca söylüyorum ben kimseyle oturup muhabbete caya hadi yatak topla kaldır bunlara fırsat olmayacak ki böyle iç içe biseye gerek yok her gün gel de ama evinde yatsın eğer uzaktan gelmiyorsa lütfen üzme kendini bunun için bebeğine odaklan yeri gelince ya soyle içinde durdurma yada benim şuna ihtiyacım var bana bunu yap de talepkar olmamız lazım onlar anlayıp yapacak diye beklersek olmuyor çünkü

Aynen öyle çocukların ön yargısı baya yüksek her iki derste de maalesef.ben daha miniklerleyim ortaokuldayım
Benim kizimda 6. Sinif matematik cok seviyor öğretmenden kaynakli galiba sagolsun öğretmenleri hiçbir ayrintiyi atlamiyor

Bende kontrol ediyorum canım.
Geçen defaki gibi ağrılar hissedersem direkt ulaşacağım.
Canim bence söyle doktoruna karnında ağırlık hissi olmuyor mu bebek kasilirken sanki agirlasmis gibi ben öyle hissediyordum o nst de 50 70 civari sancı olarak çıktı dun karnım şekil degistirdi bildiğin kalkamadım yerimden devam etse sancı olarak vakit tutacaktım çok mu oldu bide bi kqc defa olup kaldı mı

Ben yeni kural çıkardım bizimkilere esimde yanlarında söylüyor kalabalığa girecekseniz bebek doğunca gelmeyin dedim babam Maske takmıyordu onu hizaya soktum esimde geçen laf arasında aman pouh kızmasın düğüne gideceksiniz kalabalığa girene kızar o diyor şakaya vurdum geçtim ama anlamaları lazım dikkat ettiğimi evden çıkmıyorum su an çok arttı vakalar diye ben buna takıldım

Benimki de teftişe geldi gecenlerde, almış kıyafet oğluma ama oo cok almışın sen alma artık diye lafını soktu gitti bizimki hep böyledir her an laf sokma kapasitesine sahip biri..
Neyse sen alırsın bundan sonra deseydin bu sabah kv laf sokma kapasiteyle uyanmış gibiyim hepinizinkine cevap verdim ayaküstü iki dk da

Kızlar bende de arada adet ağrısı başlar gibi kasıklarımda ağrı olup geçiyor ama düzensiz . Genelde duramayıp iş yapıyorum yattıkça tansiyonum düşüyormuş gibi

Ay ne güzel cnm ya darısı başıma inşallah gerci ben liseden soğudum ya ne bileyim iyi bi ortaokul istiyorum inşallah ama sanırım daha puan biriktirmem lazım 6 yıllık öğretmenim daha senin kac sene oldu
Valla canım ben de 6 yıllık öğretmenim. Eş durumu ile ilçeye gelmiştim meslek lisesine norm fazlası oldum Anadolu lisesine geldim bende de pek puan yok Allah yüzüme güldü darısı başına inşallah ortaokulda da görevlendirme çalıştım ama lise candır yaa

walla hiç o konuyu bilmiyorum, bence verdikten sonra aldığın hıza bakmıştır
96 kilo ile hamile kaldım şu an 104 kiloyum
tek bildiğim hedefimin 106-107 arasında tamamlamak zorunda olduğum
İnşallah istediğimiz kilolarda tamamlarız Benim hedefim de 75 ile bitirmek ama bekleyip görücem

Annen hepimize dua etsin o zaman

Niye böyleler ki, sanki karşılarında düşman var
Valla hadi ben el kızıyım da ee kendi oğulları yani, insan kendi oğlunu bu duruma düşürürmü? Evlenmeden ev aldılar sizin dediler, 3 sene önce satıp kendilerine dubleks aldılar, biz oturduğumuz süre içinde de 2-3 sene kira bile ödedik ama hiç kira ödemediğimiz için kayınpeder kızmış onun için satmış. Eşimde görüyo yaptıklarını benim dememe kalmıyo ama kol kırılır içinde kalır hesabı bişey demiyo. Ben de tüm sosyal hesaplarımdan eşimin kimi varsa sildim hayatımdan. Daha rahatım 20 gündürAyy ne dolmuşum yaaa 2022 ye müthiş bir şekilde oğluşlarımla güzel günlere giricem inşallah

Benim kizimda 6. Sinif matematik cok seviyor öğretmenden kaynakli galiba sagolsun öğretmenleri hiçbir ayrintiyi atlamiyor
Ay ne güzel ya zaten çok ortası yol seven çok seviyor sevmeyen de sevmiyor ama özellikle o yaştaki çocuklar tatlı ya

Canım daha geçen gün küs olduğum kv yi aradım.eşim mutlu olmuş gibiydi ama bi teşekkür bile etmedi. O yüzden gerçekten beklentiye girmemek gerekiyor. Sen hiç aldırma bebeğin sağlıklı doğsun güzelce emsin baska şeye aldırma. Değmiyor gerçekten

Aynen öyle çocukların ön yargısı baya yüksek her iki derste de maalesef.ben daha miniklerleyim ortaokuldayım
Ya ne güzel cnm darısı başıma inşallah, ben meslek lisesindeyim malesef, ilk görev yerim ortaokuldu cok memnundum

Ama Allah'm bu fiyatlar nedir?

UltraAir emzik 100 TL
Anti-colic biberon 100 TL

Patron çıldırmış
Öyle hersey ateş pahası . Emziği ben de ultraAir alacaktım. Bebişler bazen tutmayabiliyormus o yüzden en uygununu aldım şimdilik. Ucuzdan pahalıya deneye deneye ilerleriz

Neyse sen alırsın bundan sonra deseydin bu sabah kv laf sokma kapasiteyle uyanmış gibiyim hepinizinkine cevap verdim ayaküstü iki dk da
Ay demi baya dedikodularını yaptikaman benimki laftan da anlamaz bişey desen kendi bildiğini okur he deyip geçiriyorum

Ay ne güzel ya zaten çok ortası yol seven çok seviyor sevmeyen de sevmiyor ama özellikle o yaştaki çocuklar tatlı ya
Aynen cnm öğretmen çok önemli benim bir ogretmenim vardi matematikci adam hic ders anlatmazdi sürekli fikra başından geçen olaylari anlatirdi matematik o yüzden hiç sevmezdim onun için sözelci oldum
İnşallah kizim daha iyi yerlerde olur matematik çok önemli elimden geldigi kadar yardimci oluyorumama babasi daha bilgili matematik konusunda

Öyle hersey ateş pahası . Emziği ben de ultraAir alacaktım. Bebişler bazen tutmayabiliyormus o yüzden en uygununu aldım şimdilik. Ucuzdan pahalıya deneye deneye ilerleriz
Aynen cnm ya bende geçen aldim eve geldim pian oldum 300 tl geçti bir emzik bir biberon
Dedimki hadi tutmadi boşa gidecek para gittim mamajo diye bir marka var onu aldim wee yeni biberondan aldim
Eğer tutarsa iyisini alirim dedim

Ay demi baya dedikodularını yaptikaman benimki laftan da anlamaz bişey desen kendi bildiğini okur he deyip geçiriyorum
Benimkide öyle ama huyu o ben sadece bana öyle saniyordum şimdi bende kafama geleni yapıyorum bozuluyor iki gun sonra normale dönüyor napiyim bende bozuldum hep kimse sormadı bana neyin var diye

Aynı dert bizde de vardı. Evlenmeden söz verdiler ev alacağız dediler. 5 kardeşler hepsine ev alınmış eşim hariç. Zaten hiç istemediler evlenmemizi. Kendi köylülerinden kız alacağız diye tutturmus kv. Bunlar her yıl ev alacağız diye bizi ümitlendirdiler. Bizde 1+1 evde oturuyorduk az kira ödeyelim nasılsa kendi evimize çıkacağız diye. 4 yıl oldu hala ev alınmayınca baska büyük eve kiraya geçtik ümidi kestik. Bu esnada hem görümceme hem ekstra bi ev daha aldılar ama bize hala alınmadı. Zaten kavgada çıktı ilişkimi kestim attım. 1,5 yıldır kafam çok rahat. İşte geçenlerde aradım kv hastalanmış diye. O da eşim içindi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…