Canım bunları düşünme lütfen çok zorlanırsin sonra bebeğine odaklan esinle konuş ya onu dinlerse o söylesin yada sen yüzünü karart bi defa da şöyle kafanı takma boyle şeylereUyuyup uyananlara günaydınlar, hic uyumadan sabahı edenlere selamlar4 ocakta kontrolü olanlara bende katildim kızlar dün kontrolüm vardı benimde,daha önce bahsetmiştim kv Doğum yapınca gelecekmiş diye inşallah görsün gitsin demiştim, onun muhabbeti açildi gelip kalacakmış, ne kadar bilmiyorum,bu belirsizlikte sinir ediyor artik beni,annemi hic arayıp sormaz simdi annem benim için gelecek kalacak bide kv gelecekmiş ,bide annem huzursuzluk olmasın diye bisey demez içine atar hep,zaten normalde bile kv is falan yapmaz neye geliyorsun,gel gör torununu git ,40 yılda bir annesi kalmaya gelmiş duruyor bende sonra geleyim de demi,hem annem gidince ihtiyacım olcak belki sana sonuçta çalışıyorum,yani kalmasını gerektirecek birşey şuan göremiyorum inşallah doğum zamanı gelince kendi annem saglikli sihatli olsunda yine gerek olmasın.aylardır beni de arayıp bir şeye ihtiyacin varmi demedi,sadece gostermelik wp den nasılsın kızım der , beni bi arayıp sorsaydı olmazmiydi yani ben mi abartıyorum, yan yana gelincede sanki herşey çok normalmiş gibi davranıyor,sanki o çok iyiymiş bütün gelinleri onu istemiyormuş o hic bisey yapmamış gibi yapıyor,benle bi sorunun var mi demiyor,bi kez rahatsız olduğum ve istediğim bisey söyledim burnumdan getirdi ben suçlu oldum bidaha da umrumda olmadı.boyle şeyler düşünüyordum iki gündür ve dun kontrolde ne oldu, ilk kez nst çekildim ve sancim çıktı dr bir sıkıntın mi var dedi..kasilmayi durdurmamiz lazim dedi bi tane fitil verdi, doğuma şuan sebep olmaz ama boyle devam ederse doğum baslar dedi, ağrım falan yoktu ama bebek sertleşiyor kasilmaymis o ne biliyim..fitilden sonra tekrar nst bakıldı normal çıktı haftaya tekrar kontrol var.kendime çok kızdım niye boyle yapiyosun diye ama dusunmektende alıkoyamıyorum sabah sabah çok uzattım ama bana da dua edin
Canım sabah gelsin aksam gitsin eviniz otel mi afedersin yardıma ihtiyacın olduğu için kalıyor annende sanki tiyatro oynanır gibi gelip bisey yapmadan emiyor mu uyuyor mu bakmaya ihtiyac yok ki ben şimdiden öyle diyorum hiç bisey yapamazsaniz gelin sabah kahvaltı hazırlayın beraber yapalım sonra işiniz varsa gidersiniz diye kibarca söylüyorum ben kimseyle oturup muhabbete caya hadi yatak topla kaldır bunlara fırsat olmayacak ki böyle iç içe biseye gerek yok her gün gel de ama evinde yatsın eğer uzaktan gelmiyorsa lütfen üzme kendini bunun için bebeğine odaklan yeri gelince ya soyle içinde durdurma yada benim şuna ihtiyacım var bana bunu yap de talepkar olmamız lazım onlar anlayıp yapacak diye beklersek olmuyor çünküYok canım malesef düşünüp gelin hakli olabilir mi denilmez, bizi zaten istemiyordu olur aramız bozulur o yüzden demem artik, diyince haklıyken haksız çıkıyorum nasıl yapıyosa.ama umursamiycam inş,dediğin gibi bi şey derse cevabini veriyorum ama anlayana..esim tüm konularda haklisin der bana, obur tarafa niye yaptin demez ama,diyorsa da bana belli etmiyor bilmiyorum ama bu gelme konusunda bisey desem annem gelemeyecekmi der, tatsızlık olsun da istemiyorum
Benim kizimda 6. Sinif matematik cok seviyor öğretmenden kaynakli galiba sagolsun öğretmenleri hiçbir ayrintiyi atlamiyorAynen öyle çocukların ön yargısı baya yüksek her iki derste de maalesef.ben daha miniklerleyim ortaokuldayım
Canim bence söyle doktoruna karnında ağırlık hissi olmuyor mu bebek kasilirken sanki agirlasmis gibi ben öyle hissediyordum o nst de 50 70 civari sancı olarak çıktı dun karnım şekil degistirdi bildiğin kalkamadım yerimden devam etse sancı olarak vakit tutacaktım çok mu oldu bide bi kqc defa olup kaldı mıBende kontrol ediyorum canım.
Geçen defaki gibi ağrılar hissedersem direkt ulaşacağım.
Ben yeni kural çıkardım bizimkilere esimde yanlarında söylüyor kalabalığa girecekseniz bebek doğunca gelmeyin dedim babam Maske takmıyordu onu hizaya soktum esimde geçen laf arasında aman pouh kızmasın düğüne gideceksiniz kalabalığa girene kızar o diyor şakaya vurdum geçtim ama anlamaları lazım dikkat ettiğimi evden çıkmıyorum su an çok arttı vakalar diye ben buna takıldımBenim de hiçbir yardıma gelmedi bir eksiğin var mı diye sormadı, geçen gün çay içmeye geldiler yine gitmiş birisinin 7'sinin cenaze yemeğine katılmış başka bir defin cenazeye katılmış dışarıda ne kadar cenaze varsa katılmış benim evime gelmişdiyor ki aaaaa daha beşiği kurmadın mı. Hem yardım etmiyor hem teftişe geliyor hanımefendi
Neyse sen alırsın bundan sonra deseydin bu sabah kv laf sokma kapasiteyle uyanmış gibiyim hepinizinkine cevap verdim ayaküstü iki dk daBenimki de teftişe geldi gecenlerde, almış kıyafet oğluma ama oo cok almışın sen alma artık diye lafını soktu gittibizimki hep böyledir her an laf sokma kapasitesine sahip biri..
Valla canım ben de 6 yıllık öğretmenim. Eş durumu ile ilçeye gelmiştim meslek lisesine norm fazlası oldum Anadolu lisesine geldimAy ne güzel cnm ya darısı başıma inşallah gerci ben liseden soğudum ya ne bileyim iyi bi ortaokul istiyorum inşallah ama sanırım daha puan biriktirmem lazım 6 yıllık öğretmenim dahasenin kac sene oldu
İnşallah istediğimiz kilolarda tamamlarızwalla hiç o konuyu bilmiyorum, bence verdikten sonra aldığın hıza bakmıştır
96 kilo ile hamile kaldım şu an 104 kiloyum
tek bildiğim hedefimin 106-107 arasında tamamlamak zorunda olduğum
Valla hadi ben el kızıyım da ee kendi oğulları yani, insan kendi oğlunu bu duruma düşürürmü? Evlenmeden ev aldılar sizin dediler, 3 sene önce satıp kendilerine dubleks aldılar, biz oturduğumuz süre içinde de 2-3 sene kira bile ödedik ama hiç kira ödemediğimiz için kayınpeder kızmış onun için satmış. Eşimde görüyo yaptıklarını benim dememe kalmıyo ama kol kırılır içinde kalır hesabı bişey demiyo. Ben de tüm sosyal hesaplarımdan eşimin kimi varsa sildim hayatımdan. Daha rahatım 20 gündürAnnen hepimize dua etsin o zaman
Niye böyleler ki, sanki karşılarında düşman var
Ay ne güzel yaBenim kizimda 6. Sinif matematik cok seviyor öğretmenden kaynakli galiba sagolsun öğretmenleri hiçbir ayrintiyi atlamiyor
Canım daha geçen gün küs olduğum kv yi aradım.eşim mutlu olmuş gibiydi ama bi teşekkür bile etmedi. O yüzden gerçekten beklentiye girmemek gerekiyor. Sen hiç aldırma bebeğin sağlıklı doğsun güzelce emsin baska şeye aldırma. Değmiyor gerçektenYok canım malesef düşünüp gelin hakli olabilir mi denilmez, bizi zaten istemiyordu olur aramız bozulur o yüzden demem artik, diyince haklıyken haksız çıkıyorum nasıl yapıyosa.ama umursamiycam inş,dediğin gibi bi şey derse cevabini veriyorum ama anlayana..esim tüm konularda haklisin der bana, obur tarafa niye yaptin demez ama,diyorsa da bana belli etmiyor bilmiyorum ama bu gelme konusunda bisey desem annem gelemeyecekmi der, tatsızlık olsun da istemiyorum
Ya ne güzel cnm darısı başıma inşallah, ben meslek lisesindeyim malesef, ilk görev yerim ortaokuldu cok memnundumAynen öyle çocukların ön yargısı baya yüksek her iki derste de maalesef.ben daha miniklerleyim ortaokuldayım
Bende bide panik atak var ikisi biraraya gelince cok fena oluyorumNefes daralmaları bende de oluyor ya mutfakta bir iş yaparken bile biraz ayakta kalayım hemen oluyor
Öyle hersey ateş pahası . Emziği ben de ultraAir alacaktım. Bebişler bazen tutmayabiliyormus o yüzden en uygununu aldım şimdilik. Ucuzdan pahalıya deneye deneye ilerlerizAma Allah'm bu fiyatlar nedir?
UltraAir emzik 100 TL
Anti-colic biberon 100 TL
Patron çıldırmış
Ay demi baya dedikodularını yaptikNeyse sen alırsın bundan sonra deseydin bu sabah kv laf sokma kapasiteyle uyanmış gibiyim hepinizinkine cevap verdim ayaküstü iki dk da
Aynen cnm öğretmen çok önemli benim bir ogretmenim vardi matematikci adam hic ders anlatmazdi sürekli fikra başından geçen olaylari anlatirdi matematik o yüzden hiç sevmezdim onun için sözelci oldumAy ne güzel yazaten çok ortası yol seven çok seviyor sevmeyen de sevmiyor ama özellikle o yaştaki çocuklar tatlı ya
Aynen cnm ya bende geçen aldim eve geldim pian oldum 300 tl geçti bir emzik bir biberonÖyle hersey ateş pahası . Emziği ben de ultraAir alacaktım. Bebişler bazen tutmayabiliyormus o yüzden en uygununu aldım şimdilik. Ucuzdan pahalıya deneye deneye ilerleriz
Benimkide öyle ama huyu o ben sadece bana öyle saniyordum şimdi bende kafama geleni yapıyorum bozuluyor iki gun sonra normale dönüyor napiyim bende bozuldum hep kimse sormadı bana neyin var diyeAy demi baya dedikodularını yaptikaman benimki laftan da anlamaz bişey desen kendi bildiğini okur he deyip geçiriyorum
Aynı dert bizde de vardı. Evlenmeden söz verdiler ev alacağız dediler. 5 kardeşler hepsine ev alınmış eşim hariç. Zaten hiç istemediler evlenmemizi. Kendi köylülerinden kız alacağız diye tutturmus kv. Bunlar her yıl ev alacağız diye bizi ümitlendirdiler. Bizde 1+1 evde oturuyorduk az kira ödeyelim nasılsa kendi evimize çıkacağız diye. 4 yıl oldu hala ev alınmayınca baska büyük eve kiraya geçtik ümidi kestik. Bu esnada hem görümceme hem ekstra bi ev daha aldılarValla hadi ben el kızıyım da ee kendi oğulları yani, insan kendi oğlunu bu duruma düşürürmü? Evlenmeden ev aldılar sizin dediler, 3 sene önce satıp kendilerine dubleks aldılar, biz oturduğumuz süre içinde de 2-3 sene kira bile ödedik ama hiç kira ödemediğimiz için kayınpeder kızmış onun için satmış. Eşimde görüyo yaptıklarını benim dememe kalmıyo ama kol kırılır içinde kalır hesabı bişey demiyo. Ben de tüm sosyal hesaplarımdan eşimin kimi varsa sildim hayatımdan. Daha rahatım 20 gündürAyy ne dolmuşum yaaa 2022 ye müthiş bir şekilde oğluşlarımla güzel günlere giricem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?