Ben vazgeçtim kendim teslim oldum vücut bizi alıştırıyor bebekli duruma diyorum avunuyorumİyi geceler herkese,
Ben de gece uyuyamayanlardanım. Son 2 haftadır gece uykusu hiç yok. Saate bakmaktan bıktım. Gündüz de 2 3 saat uyuyorum onun dışında yorgun hissedip uyuyamayanlardanım. Nasıl geçer bu durum bilmiyorum?
Daha davosa gelmem dedimevden çalışacağım hala uyuyamadım yarın doktor kontrolü var salak gibi oldum artık bu uyku düzeni artık böyle herhalde sağlıkla gelsinler de ona da alışırız
Dr karın kiloya bakış açısı çok değişik ya fazla olunca çat diye söyleyip moral bozuyorlar napalım veririz sonraKızlarr bugün kontrol vardı dr çok kilo almışsın son 1 2 ayda dedi 7kg almışım ama onların tartısı fazla tartıyor napayım. Diyete başladım bugün. Şekerim yine düşük sınırda,sodyum düşük, hemoglobin iyi çıktı. İdrarımda protein ve c vitamini çıktı tabi bunları ben e nabızda gördüm. Doktora çarş günü göstericem. Bebiş de 1 hafta önde gidiyor dedi ama kilosunu söylemedi
Gece uyanmada sıkıntı yokCok şanslısın canim kiymetini bil vallahi uyumanın. Uyuyamamak cok kötü bütün gece su-wc döngüsü yaşatıyor
Ben de 12 kg kadar aldım canım evde 72 çıkıyorum hastanede 75. Fazla fazla tartıyor boyum 170 zaten kilomu göstermiyorum ama 1 2 ayda fazla almışım ona göre çok umursamadım ama 1.5 ay var daha 75le tamamlarsam çok iyi olurDr karın kiloya bakış açısı çok değişik ya fazla olunca çat diye söyleyip moral bozuyorlar napalım veririz sonradiyete çok yönelme kilo aşırı değilse zaten az bir zaman kaldı şekerinde yokmuş sadece ekmek falan az tüket yeter. Geçen gün bana hiç böyle yemezdin dediler bende nasılsa dopurunca yiyemşcem bari bu dönem yiyeyim dedim 10 küsür kilo ile devam ediyorum bakalım ne olacak doğurana kadar
Canım gündüz uyursam ben de gece uyyamıyorum o yüzden gündüz uyumuyorum. Yoksa gece dön dön çok kötü oluyorİyi geceler herkese,
Ben de gece uyuyamayanlardanım. Son 2 haftadır gece uykusu hiç yok. Saate bakmaktan bıktım. Gündüz de 2 3 saat uyuyorum onun dışında yorgun hissedip uyuyamayanlardanım. Nasıl geçer bu durum bilmiyorum?
Valla benimki böyle diyince gururlaniyorum ne yalan söyleyeyim bu çok zor geçti ilki bu kadar değildi diyor benim esimde hah diyorum çektiklerimin farkında çok şükür ki ilkinde tam bir nazliydim ogh desem yanımda olsun isterdim şimdi evden gönderiyorum midem bulanıyor hadi bi git diyekendime şaşırıyorum daha zor ama daha dirayetliyim sanırım
Bu arada bence o kasılma sırasında dediğin gibi kanala girmeye çalışıyor bariz hem kafadan hem ayaklardan ittiriyor demek ki kasiliyor gerçekten içeride bir gün olacak oğlum diye destek vereyim bidahakinde çıkar gelirmiş
Benim oğlum bu saatte koğuş kalk dedi mesela şimdi uyandım bu saatin hiç bi anlamı yok bence ama 5 olunca gözüm bi anda açılıyor yok mümkün değil uyuyamıyorum 7 bazen 8 e kadar aksam bugün 11 de uykum geldi koşa koşa gittim kaçmasın diye doğumu düşünmekten 1 i buldum bide uykularım bu ara doğumu düşünmeye kaçıyor sanki çok vardida
Uyuyup uyananlara günaydınlar, hic uyumadan sabahı edenlere selamlar4 ocakta kontrolü olanlara bende katildim kızlar dün kontrolüm vardı benimde,daha önce bahsetmiştim kv Doğum yapınca gelecekmiş diye inşallah görsün gitsin demiştim, onun muhabbeti açildi gelip kalacakmış, ne kadar bilmiyorum,bu belirsizlikte sinir ediyor artik beni,annemi hic arayıp sormaz simdi annem benim için gelecek kalacak bide kv gelecekmiş ,bide annem huzursuzluk olmasın diye bisey demez içine atar hep,zaten normalde bile kv is falan yapmaz neye geliyorsun,gel gör torununu git ,40 yılda bir annesi kalmaya gelmiş duruyor bende sonra geleyim de demi,hem annem gidince ihtiyacım olcak belki sana sonuçta çalışıyorum,yani kalmasını gerektirecek birşey şuan göremiyorum inşallah doğum zamanı gelince kendi annem saglikli sihatli olsunda yine gerek olmasın.aylardır beni de arayıp bir şeye ihtiyacin varmi demedi,sadece gostermelik wp den nasılsın kızım der , beni bi arayıp sorsaydı olmazmiydi yani ben mi abartıyorum, yan yana gelincede sanki herşey çok normalmiş gibi davranıyor,sanki o çok iyiymiş bütün gelinleri onu istemiyormuş o hic bisey yapmamış gibi yapıyor,benle bi sorunun var mi demiyor,bi kez rahatsız olduğum ve istediğim bisey söyledim burnumdan getirdi ben suçlu oldum bidaha da umrumda olmadı.boyle şeyler düşünüyordum iki gündür ve dun kontrolde ne oldu, ilk kez nst çekildim ve sancim çıktı dr bir sıkıntın mi var dedi..kasilmayi durdurmamiz lazim dedi bi tane fitil verdi, doğuma şuan sebep olmaz ama boyle devam ederse doğum baslar dedi, ağrım falan yoktu ama bebek sertleşiyor kasilmaymis o ne biliyim..fitilden sonra tekrar nst bakıldı normal çıktı haftaya tekrar kontrol var.kendime çok kızdım niye boyle yapiyosun diye ama dusunmektende alıkoyamıyorum sabah sabah çok uzattım ama bana da dua edin
Kızlarr bugün kontrol vardı dr çok kilo almışsın son 1 2 ayda dedi 7kg almışım ama onların tartısı fazla tartıyor napayım. Diyete başladım bugün. Şekerim yine düşük sınırda,sodyum düşük, hemoglobin iyi çıktı. İdrarımda protein ve c vitamini çıktı tabi bunları ben e nabızda gördüm. Doktora çarş günü göstericem. Bebiş de 1 hafta önde gidiyor dedi ama kilosunu söylemedi
Ahh canım seni okadar iyi anlıyorum ki ben de birde fırıldak gibi dönen görümce varUyuyup uyananlara günaydınlar, hic uyumadan sabahı edenlere selamlar4 ocakta kontrolü olanlara bende katildim kızlar dün kontrolüm vardı benimde,daha önce bahsetmiştim kv Doğum yapınca gelecekmiş diye inşallah görsün gitsin demiştim, onun muhabbeti açildi gelip kalacakmış, ne kadar bilmiyorum,bu belirsizlikte sinir ediyor artik beni,annemi hic arayıp sormaz simdi annem benim için gelecek kalacak bide kv gelecekmiş ,bide annem huzursuzluk olmasın diye bisey demez içine atar hep,zaten normalde bile kv is falan yapmaz neye geliyorsun,gel gör torununu git ,40 yılda bir annesi kalmaya gelmiş duruyor bende sonra geleyim de demi,hem annem gidince ihtiyacım olcak belki sana sonuçta çalışıyorum,yani kalmasını gerektirecek birşey şuan göremiyorum inşallah doğum zamanı gelince kendi annem saglikli sihatli olsunda yine gerek olmasın.aylardır beni de arayıp bir şeye ihtiyacin varmi demedi,sadece gostermelik wp den nasılsın kızım der , beni bi arayıp sorsaydı olmazmiydi yani ben mi abartıyorum, yan yana gelincede sanki herşey çok normalmiş gibi davranıyor,sanki o çok iyiymiş bütün gelinleri onu istemiyormuş o hic bisey yapmamış gibi yapıyor,benle bi sorunun var mi demiyor,bi kez rahatsız olduğum ve istediğim bisey söyledim burnumdan getirdi ben suçlu oldum bidaha da umrumda olmadı.boyle şeyler düşünüyordum iki gündür ve dun kontrolde ne oldu, ilk kez nst çekildim ve sancim çıktı dr bir sıkıntın mi var dedi..kasilmayi durdurmamiz lazim dedi bi tane fitil verdi, doğuma şuan sebep olmaz ama boyle devam ederse doğum baslar dedi, ağrım falan yoktu ama bebek sertleşiyor kasilmaymis o ne biliyim..fitilden sonra tekrar nst bakıldı normal çıktı haftaya tekrar kontrol var.kendime çok kızdım niye boyle yapiyosun diye ama dusunmektende alıkoyamıyorum sabah sabah çok uzattım ama bana da dua edin
Bence de hepsinin limiti var sanki, şimdi ben hamile kaldığımda 67 kiloydum, ilk 3 ay 3 kilo verdim 64 oldum şuan 72 kilodayım, kilo alımımı hamile kaldığım kiloya göre mi hesaplıcam kibende toplam 8 kg aldım dr bana böyle devam et dedi.
bence hepsinin kendine göre bi limiti var
bir anda 7 almışsan kademeli değil diye endişe etmiştir
ama toplamda yavaş yavaş artmışsa normal düşünmüş olabilir
Bence de hepsinin limiti var sanki, şimdi ben hamile kaldığımda 67 kiloydum, ilk 3 ay 3 kilo verdim 64 oldum şuan 72 kilodayım, kilo alımımı hamile kaldığım kiloya göre mi hesaplıcam kiyoksa 64 düştüğüm kiloya göre mi? Bilgin varmı?
Annen hepimize dua etsin o zamanvalla bende ilkinde her haltı tek başıma yaptım
şimdi su istiyorum, çoraplarımı giydirir misin, uyan beni sağa cevir misin
şunu yap, bunu istiyorum epey nazlı davranıyorum
walla benim de oğlan geldi. saat 4.30 da ve bunu irüle cevirdi
2 aydır her gece amaaaaaaa her geceeeee geliyor.
ve her gelişinde babasının varliğına gıcık olup ne yapıp edip onu yataktan atıyor
baba da bugün bana ne arkadaş gitmiyorum dedi, işkence dolu bi gece geçti
sanki huzurlu uyuyorum :/
elinden geldiğince çok düşünme , gelip ortam da fazla olduğıunu gördükçe rahatsız olacaktır.
bende aynı durumday/dım
ama şansıma kaynanam doğumum da diğer oğluna finlandiyaya gidecekmiş,
ilk cocukta doğuma 1 hafta kala eksiğin var mı, annen görevlerini yerine getirdi mi diye sormuştu
bunda da daha hiç birşey sormadı ve de yapmadı
ilk cocukta hastaneye geldi, o sıra annem sanırım bebek daha yeni doğdu herkes kucağına almasın demiş
kaynanam bunu bahane edip evime ayak basmadı, anneme de sen esrada kalma kocası var sen kendi evine git dedi
annemde yeni doğum yapmış kızı nasıl bırakayım dedi yanıma gelip 10 gün kaldı, inşallah bu sene bulaşmaz dedi
annem nasıl dua ettiyse kadın direkt ülke değiştiriyor
Niye böyleler ki, sanki karşılarında düşman varAhh canım seni okadar iyi anlıyorum ki ben de birde fırıldak gibi dönen görümce varev almayı planlıyorduk yardım ederlermi 3-5 kuruş diye, kaynanamlardan önce ona bi konuyu açayım dedim açmaz olaydım, 9 sene önceki bana alınan altınları ödüyolarmış daha şaka gibi, biz evlendikten sonra 3 tane araba değiştirip birde dublex ev aldılar düşün. Biraz tartıştık, neyse geçen geldiler ilk oğlumun doğumgününe gelmemişlerdi habersiz bişeysiz pasta alıp çat kapı, karnımdakini bile sormadı kayınvalide. Ben de öylemi eşime dedim ne eve ne doğumuma istemiyorum dedim. Allah büyüktür, Rabbim beni onlara onlarıda bana muhtaç etmesin inşallah. Geçen 2 ay beni çok üzdüler Allah’a havale ettim hepsini. Herkesin var bi sıkıntısı ama sen bebeğine odaklan boşver elalemi
Annen hepimize dua etsin o zaman
Niye böyleler ki, sanki karşılarında düşman var
Günaydın kızlar.
Bugün karnım çok sertleşiyor.
Düzenli mi diye kontrol ediyorum.
Garip olan ağrı hissetmiyorum bu normal mi sizce?
Ağrı falan olursa ya da sürekli devam ederse doktoruma ulaşacağım.
Duzenli mi gelip gidiyordu peki?artık yerine sığmak için kendilerini şekilden şekile sokuyorlar
bende dün 1 saat çektim ama benimkisi biraz acılı oldu, duş alıp kendime geldim :)
Duzenli mi gelip gidiyordu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?