Hayranım matematik öğretmenlerineEveeet ben de matematik
Valla benimki böyle diyince gururlaniyorum ne yalan söyleyeyim bu çok zor geçti ilki bu kadar değildi diyor benim esimde hah diyorum çektiklerimin farkında çok şükür ki ilkinde tam bir nazliydim ogh desem yanımda olsun isterdim şimdi evden gönderiyorum midem bulanıyor hadi bi git diyeYalancı sancı değildi büyük ihtimalle bebek kendini dışarıya doğru itti öylece uyuya kaldıiki büklüm durunca nefes aldım.
Eşim diyor sen ilk cocukta böyle değildin
Tabi değildim, o zaman 30 yaşındaydım şimdi 36
O zaman masa bası çalışıyordum şimdi sabah 8 akşam 5 masa başındayım
O zamanlar günde bir saat yürüyordum şimdi haftada 1 saat yürümüyordum
Veeee o zamanlar başka cocuğum yoktu şimdi 6 yasında bana muhtac bir evlat var
Tamam tamam sormadım say diyo
Yaaa çok fenaymis canım oda hiç bilmiyodum desene her iki doğum şekline göre insanı korkutan birseyler var ama sonu muhteşem o yüzden insanın umrunda bile olmuyor bunlar dimi ama o minik bedeni görünce herşey unutuluyorHaha2 sene emzirme süreci var , canımız ne istiyorsa yemek hakkimiz
Aa bunu da ilk duyuyorum, asıl hemen banyo olurlar ki süt insin.
Pis kan çıksın diye karnına bastiriyolar ya
Benimde öyle kuzum rengi duo verdi doktor biraz fayda ediyor.
Aa zümrem ben de Manisa da İngilizce öğretmeniyimEvet cnm bursadayim İngilizce öğretmeniyimsende mi öğretmensin
Daha hastaneden çıktım kapıdan içeri girdiğim an delirmiş gibi kendimi banyoya attımVe en fazla 2-3 gün duş almadan durabildim sürekli banyo yapardım ki hala öyle. Sadece saçlarım çok uzun kalçamdan sarkıyorlar bu sebeple de banyo yapmak ölüm gibi geliyor kurutması 1 saat sürüyor
Yaa gerçekten mi ne güzelAa zümrem ben de Manisa da İngilizce öğretmeniyim
Çok hafif var canım bende deKızlar iyi akşamlar bu hafta ayak bileklerim hafif şişmeye başladı cok ayakta kalmasamda bi şişkinlik var gibi bileklerimde ve ayak ustumde aranızda bıyle olan var mı bileklerinizde odem var mı sizinde
3 farklı meslek lisesinde çalıştım ben de çok iyi anlıyorum şimdi iyi bi Anadolu lisesindeyim . Meslekten sonra cennet gibiYaa gerçekten mi ne güzelben meslek lisesindeyim meslekten soğuttular ilk görev yerim koy okuluydu harikaydılar sonra es durumuyla buraya geldim fena afalladim, sen hangi kademedesin cnm
Ben de sorun var galiba ben de bayaa uyuyorumAhh kızlar uyku uyumak neydi unuttum ben. 3 gündür atesler icinde cok hasta olmama ragmen insan hic uyuyamazmi. 5 gunde toplasaniz 7 saat uyumusumdur gram uyku yok sabah 4-5 dalıyorum 7:30 da kalkiyorum bitti yani. Gebeligin basinda uyanik kalamiyordum simdi uyuyamiyorum
Coğu kişide olmus bu haftalarda demek içim rahatladı biraz inşallah bu kadarla kalırÇok hafif var canım bende de
İnşallah canım ayakkabılarım hala oluyo ama bazı arkadaşlarımın numaraları büyümüştüCoğu kişide olmus bu haftalarda demek içim rahatladı biraz inşallah bu kadarla kalır
Cok şanslısın canim kiymetini bil vallahi uyumanın. Uyuyamamak cok kötü bütün gece su-wc döngüsü yaşatıyorBen de sorun var galiba ben de bayaa uyuyorumgece sık sık uyanıyorum ama öğlene kadar da uyuyorum
Ya canim benim senin icin daha zor uykusuz işe gitmekUyuyamama sorunu artmış sanırım dün en fazla 3 saat uyudum işe gittim erken geldimkestirmişim biraz bebeğe mi hazırlıyor bünye bizi acaba sürekli uyu uyan rutini için
Ben ne gece ne gündüzleri uyuyabiliyorum. Valla bilen biri varsa aydınlatsin bizi nasil uyuyabilirizİyi geceler herkese,
Ben de gece uyuyamayanlardanım. Son 2 haftadır gece uykusu hiç yok. Saate bakmaktan bıktım. Gündüz de 2 3 saat uyuyorum onun dışında yorgun hissedip uyuyamayanlardanım. Nasıl geçer bu durum bilmiyorum?
Süt, ılık duş, belli bir saatten sonra tv telefon uzaklaşma, belli saatlerden sonra yememe denediğim şeyler. Hiç biri işe yaramadıBen ne gece ne gündüzleri uyuyabiliyorum. Valla bilen biri varsa aydınlatsin bizi nasil uyuyabiliriz
Aynen bende hala salondayım mesela gözlerim kapanırsa yatağa geçeceğim dön dön sinir olmaktansaBen uykudan ümidimi kestim artık uyumaya çalışmak yerine kalktım oturdum dunzaten uyuyamıyorum yat kalk yat kalk yoruluyorum en azından kendime işkence yapmamış oldum
Daha davosa gelmem dedimYa canim benim senin icin daha zor uykusuz işe gitmek
Bebege hazirliyor vücud bak simdi uyandim nezman uyurum Allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?