2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlarr bugün kontrol vardı dr çok kilo almışsın son 1 2 ayda dedi 7kg almışım ama onların tartısı fazla tartıyor napayım. Diyete başladım bugün. Şekerim yine düşük sınırda,sodyum düşük, hemoglobin iyi çıktı. İdrarımda protein ve c vitamini çıktı tabi bunları ben e nabızda gördüm. Doktora çarş günü göstericem. Bebiş de 1 hafta önde gidiyor dedi ama kilosunu söylemedi

Valla benimki böyle diyince gururlaniyorum ne yalan söyleyeyim bu çok zor geçti ilki bu kadar değildi diyor benim esimde hah diyorum çektiklerimin farkında çok şükür ki ilkinde tam bir nazliydim ogh desem yanımda olsun isterdim şimdi evden gönderiyorum midem bulanıyor hadi bi git diye kendime şaşırıyorum daha zor ama daha dirayetliyim sanırım
Bu arada bence o kasılma sırasında dediğin gibi kanala girmeye çalışıyor bariz hem kafadan hem ayaklardan ittiriyor demek ki kasiliyor gerçekten içeride bir gün olacak oğlum diye destek vereyim bidahakinde çıkar gelirmiş

Yaaa çok fenaymis canım oda hiç bilmiyodum desene her iki doğum şekline göre insanı korkutan birseyler var ama sonu muhteşem o yüzden insanın umrunda bile olmuyor bunlar dimi ama o minik bedeni görünce herşey unutuluyor

Valla bende zor durmustum zaten herkeste farklı oluyo demekki canım bizim büyükler hep öyle der hemen banyo yapmayın diye bende hamileliklerimde banyo yapmayı sevmiyorum ki normalde bayılırım hergun saclarimi yikamasamda vucudumu yaz kış demem yikarim benimde saçlar uzun kurutmak dediğin gibi işkence resmen geçen gün çok hafif kisalttim valla dayanamadım tararken bile zorlanmaya başlamıştım

Aa zümrem ben de Manisa da İngilizce öğretmeniyim
Yaa gerçekten mi ne güzel ben meslek lisesindeyim meslekten soğuttular ilk görev yerim koy okuluydu harikaydılar sonra es durumuyla buraya geldim fena afalladim, sen hangi kademedesin cnm

Yaa gerçekten mi ne güzel ben meslek lisesindeyim meslekten soğuttular ilk görev yerim koy okuluydu harikaydılar sonra es durumuyla buraya geldim fena afalladim, sen hangi kademedesin cnm
3 farklı meslek lisesinde çalıştım ben de çok iyi anlıyorum şimdi iyi bi Anadolu lisesindeyim . Meslekten sonra cennet gibi

Ben de sorun var galiba ben de bayaa uyuyorum gece sık sık uyanıyorum ama öğlene kadar da uyuyorum

Uyuyamama sorunu artmış sanırım dün en fazla 3 saat uyudum işe gittim erken geldim kestirmişim biraz bebeğe mi hazırlıyor bünye bizi acaba sürekli uyu uyan rutini için
Ya canim benim senin icin daha zor uykusuz işe gitmek
Bebege hazirliyor vücud bak simdi uyandim nezman uyurum Allah bilir

İyi geceler herkese,
Ben de gece uyuyamayanlardanım. Son 2 haftadır gece uykusu hiç yok. Saate bakmaktan bıktım. Gündüz de 2 3 saat uyuyorum onun dışında yorgun hissedip uyuyamayanlardanım. Nasıl geçer bu durum bilmiyorum?

Ben ne gece ne gündüzleri uyuyabiliyorum. Valla bilen biri varsa aydınlatsin bizi nasil uyuyabiliriz

Ben ne gece ne gündüzleri uyuyabiliyorum. Valla bilen biri varsa aydınlatsin bizi nasil uyuyabiliriz
Süt, ılık duş, belli bir saatten sonra tv telefon uzaklaşma, belli saatlerden sonra yememe denediğim şeyler. Hiç biri işe yaramadı

Ya canim benim senin icin daha zor uykusuz işe gitmek
Bebege hazirliyor vücud bak simdi uyandim nezman uyurum Allah bilir
Daha davosa gelmem dedim evden çalışacağım hala uyuyamadım yarın doktor kontrolü var salak gibi oldum artık bu uyku düzeni artık böyle herhalde sağlıkla gelsinler de ona da alışırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…