Aynen canım çok mantıklı ben de öyle yapcam yoksa çöp vallaAynen cnm ya bende geçen aldim eve geldim pian oldum 300 tl geçti bir emzik bir biberon
Dedimki hadi tutmadi boşa gidecek para gittim mamajo diye bir marka var onu aldim wee yeni biberondan aldim
Eğer tutarsa iyisini alirim dedim
Sehirdisindan gelecek ama çok uzak sayılmaz, bizim c.tesi gidip pazar döndüğümüz çok oldu ama o gelince kendini 1 ay kalmak zorunda hissediyordu hep,inşallah öyle yapmaz artikCnm üzülme ilaçlarla duruyor bebekler bi çoğumuz kullanıyoruz zaten hem hafta larimiz da ilerledi Allahın izniyle sıkıntı olmucakkaynanan şehir dışından mi gelicek peki? Benimki de aramaz sormaz ama kesin oğlum doğunca bizden çıkmaz, Allah'tan görümcemin çocuklarına bakıyor da kalmaz diye ümit ediyorum yani inşallah hafta sonu kalayım demez
Söylesek evet gelin hakli olabilir demez oturur ağlar huzur muzur bırakmaz da inşallah uzun sureli gelmez,lohusaliga vurup her şeyi demeyi düşünüyorum.bide şöyle bisey var,ben aşı olamadim,annemler biraz daha yakında,baban dışarı çıkıyor ya bisey olursa , apartmanda biri pozitif çıksa gorusmeselerde sakin gelme apartman içinde bisey falan olur diyorlar,eşim çalışıyorum diye çok dikkat ediyor, kv nin yaninda durduğu çocuğu kalabalıkta çalışıyor Allah korusun ya bisey varsa demiyorlar,olursa olur diyorlar tamam olursa olur da tedbirini de alacaksınCanım bunları düşünme lütfen çok zorlanırsin sonra bebeğine odaklan esinle konuş ya onu dinlerse o söylesin yada sen yüzünü karart bi defa da şöyle kafanı takma boyle şeylere
Başka ilde malesef ama bu durum bir gün durup gitmesine engel değilCanım sabah gelsin aksam gitsin eviniz otel mi afedersin yardıma ihtiyacın olduğu için kalıyor annende sanki tiyatro oynanır gibi gelip bisey yapmadan emiyor mu uyuyor mu bakmaya ihtiyac yok ki ben şimdiden öyle diyorum hiç bisey yapamazsaniz gelin sabah kahvaltı hazırlayın beraber yapalım sonra işiniz varsa gidersiniz diye kibarca söylüyorum ben kimseyle oturup muhabbete caya hadi yatak topla kaldır bunlara fırsat olmayacak ki böyle iç içe biseye gerek yok her gün gel de ama evinde yatsın eğer uzaktan gelmiyorsa lütfen üzme kendini bunun için bebeğine odaklan yeri gelince ya soyle içinde durdurma yada benim şuna ihtiyacım var bana bunu yap de talepkar olmamız lazım onlar anlayıp yapacak diye beklersek olmuyor çünkü
Hahah, sesli güldüm vallaNeyse sen alırsın bundan sonra deseydin bu sabah kv laf sokma kapasiteyle uyanmış gibiyim hepinizinkine cevap verdim ayaküstü iki dk da
İnşallah canımValla hadi ben el kızıyım da ee kendi oğulları yani, insan kendi oğlunu bu duruma düşürürmü? Evlenmeden ev aldılar sizin dediler, 3 sene önce satıp kendilerine dubleks aldılar, biz oturduğumuz süre içinde de 2-3 sene kira bile ödedik ama hiç kira ödemediğimiz için kayınpeder kızmış onun için satmış. Eşimde görüyo yaptıklarını benim dememe kalmıyo ama kol kırılır içinde kalır hesabı bişey demiyo. Ben de tüm sosyal hesaplarımdan eşimin kimi varsa sildim hayatımdan. Daha rahatım 20 gündürAyy ne dolmuşum yaaa 2022 ye müthiş bir şekilde oğluşlarımla güzel günlere giricem inşallah
İnşallah canım, aynen öyleCanım daha geçen gün küs olduğum kv yi aradım.eşim mutlu olmuş gibiydi ama bi teşekkür bile etmedi. O yüzden gerçekten beklentiye girmemek gerekiyor. Sen hiç aldırma bebeğin sağlıklı doğsun güzelce emsin baska şeye aldırma. Değmiyor gerçekten
Zaten ne yapıyorsak eşimiz hatrına değil miAynı dert bizde de vardı. Evlenmeden söz verdiler ev alacağız dediler. 5 kardeşler hepsine ev alınmış eşim hariç. Zaten hiç istemediler evlenmemizi. Kendi köylülerinden kız alacağız diye tutturmus kv. Bunlar her yıl ev alacağız diye bizi ümitlendirdiler. Bizde 1+1 evde oturuyorduk az kira ödeyelim nasılsa kendi evimize çıkacağız diye. 4 yıl oldu hala ev alınmayınca baska büyük eve kiraya geçtik ümidi kestik. Bu esnada hem görümceme hem ekstra bi ev daha aldılarama bize hala alınmadı. Zaten kavgada çıktı ilişkimi kestim attım. 1,5 yıldır kafam çok rahat. İşte geçenlerde aradım kv hastalanmış diye. O da eşim içindi
Doktoruma ulaştım canım hastaneye gel dedi.Canim bence söyle doktoruna karnında ağırlık hissi olmuyor mu bebek kasilirken sanki agirlasmis gibi ben öyle hissediyordum o nst de 50 70 civari sancı olarak çıktı dun karnım şekil degistirdi bildiğin kalkamadım yerimden devam etse sancı olarak vakit tutacaktım çok mu oldu bide bi kqc defa olup kaldı mı
Valla hadi ben el kızıyım da ee kendi oğulları yani, insan kendi oğlunu bu duruma düşürürmü? Evlenmeden ev aldılar sizin dediler, 3 sene önce satıp kendilerine dubleks aldılar, biz oturduğumuz süre içinde de 2-3 sene kira bile ödedik ama hiç kira ödemediğimiz için kayınpeder kızmış onun için satmış. Eşimde görüyo yaptıklarını benim dememe kalmıyo ama kol kırılır içinde kalır hesabı bişey demiyo. Ben de tüm sosyal hesaplarımdan eşimin kimi varsa sildim hayatımdan. Daha rahatım 20 gündürAyy ne dolmuşum yaaa 2022 ye müthiş bir şekilde oğluşlarımla güzel günlere giricem inşallah
Canim ben 2 doğum yaptim hic kalmak istemedi annem kaldi 2sinde bu dogumunda gelecegem 1 ay kalacagim diyor esimde 1ay izin alcakti bende simdi gelme diyemiyorum nasil olacak bilmiyorum bizimkiler herseye karışan tipten ve kiyaslama çok yaparZaten ne yapıyorsak eşimiz hatrına değil mi
Canım bir şey olmayacak Allah in izniyle, ilaç veriyorlar sancılar düzeliyorDoktoruma ulaştım canım hastaneye gel dedi.
Nst'de sancılarım çıktı.
Yatış verildi şuan ne olacak bilmiyorum.
Covid testi verdim sonuç bekliyorum.
Cnm insllah sanciyi durdurlar sadece belirti olarak kasilmami vardi cnmDoktoruma ulaştım canım hastaneye gel dedi.
Nst'de sancılarım çıktı.
Amin canım aminCanim ben 2 doğum yaptim hic kalmak istemedi annem kaldi 2sinde bu dogumunda gelecegem 1 ay kalacagim diyor esimde 1ay izin alcakti bende simdi gelme diyemiyorum nasil olacak bilmiyorum bizimkiler herseye karışan tipten ve kiyaslama çok yapar
Allah yardimiz olsun ne diyeyim
Cnm antibiyotik içmezsen geçmiyorBu arada idrar yolu enf.olmuşum yine toz ve antibiyotik verdi, sadece toz içsem antibiyotik kullanmasam geçer mi,öyle yapan oldumu
Yok ben daha konuyu açmadım , anneni aradım insan bi teşekkür eder sağol der ama umrunda olmadı dicem. Daha da bişey beklemesin. Sanki kıymet biliniyodaZaten ne yapıyorsak eşimiz hatrına değil mi
Kuzum benim ya neyse sakin kal stres yapma test neden aldılar bisry dediler mi cok iyi olmuş hemen yazmanDoktoruma ulaştım canım hastaneye gel dedi.
Nst'de sancılarım çıktı.
Olsun iyi yapmışsın bence de , basen ne kadar darbe yesekte eşlerimize kıyamıyoruz onların yüzü gülsün diye bazı şeyleri görmüyor duymuyoruz üç maymununoynıyoruz iyi yapmışsın bende arkadaşlara katılıyorum , sadece kendine yine aynı haksızlıkları yaşayacakları yakınlıkta ve fedakarlıkta durma önemli olan da bu . Vericiliğimiz ve hoşgörümüz çok güzel ama kıymet bilip baş üstüne gezdirsene güzel , bu cümlelerim genel değil kesinlikle yanlış algılanmasın kişiden kişiye değişiyor sevgi sathı anlayış . Eğer Doğumdan sonra gelmezse senden önce eşin görmüş olur zaten bişey demene. İle gerek kalmaz . Sev beni seveyim seni derdi anneannem aynen o hesap bu işler . Canını sıkma sen bebişinle mutlulukla kavuşmaya odaklan çünkü bende aynısı yapmaya çalışıyorumKızlar sabah eşim annesini aradı. Hastalanmış. Bunu duyan eşim koşa koşa arabaya binip gitti annesinin yanına. Bana ilaç sordu eşim ne önerirsin vs diye. Vitamin falan önerdim.
Daha sonra bi geçmiş olsun diyeyim istersen dedim. Eşim hemen çok sevindi verdi telefona annesini.
Geçmiş olsun anne nasılsın dedim öyle soğuk konustu tabii ki. Benim halimi hatrımıda hiç sormadı :)) sesi kötü geliyordu gerçi. Allaha emanet ol dedim kapattık sonra.
Yani iyi mi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama eşim için yapmalıymışım gibi hissettim. Ve eşim yıllardır konusmamız için çabalıyordu. Büyüklük bende kalsın dedim. Umarım eşim kıymetimi bilir. Zaten doğum yaptığımda da aramazsa veya gelmezse eşimin yüzüne de vururum. Haksız olan taraf onlardı çünkü. Sizlere içimi dökmek istedim
Amin canım aminCanim ben 2 doğum yaptim hic kalmak istemedi annem kaldi 2sinde bu dogumunda gelecegem 1 ay kalacagim diyor esimde 1ay izin alcakti bende simdi gelme diyemiyorum nasil olacak bilmiyorum bizimkiler herseye karışan tipten ve kiyaslama çok yapar
Bunlar da öyle. Kendi aramıyor eltime arattırıp ağzımıZdan laf alıyorlar. Doğumdan sonra eltimin arayıp meraklı meraklı bişeyler sorduğunu duyayım ne cok merak ediyosunuz diye bağırıcam telefondan. Zaten benim ki bebeğin resmini gönderecek çok eminim. Orda ayrı bi kavga çıkacakCanim ben 2 doğum yaptim hic kalmak istemedi annem kaldi 2sinde bu dogumunda gelecegem 1 ay kalacagim diyor esimde 1ay izin alcakti bende simdi gelme diyemiyorum nasil olacak bilmiyorum bizimkiler herseye karışan tipten ve kiyaslama çok yapar
Tansiyon ilaclarini kestim tansiyon duzene girdi. Burdaki doktor cok ilgisiz ankaradaki devamli ariyor. Nstde 60a kadar cikti sancim ama acilma olmadigi icin bekliyoruz. Bi bak iyiyim diyorum bi bak sancim geliyor. Rabbim hayirlisini nasip etsin cok yoruldum artık .....A AnnemAnnemm canim nasılsın nasil oldun
İçeyim o zaman mecburCnm antibiyotik içmezsen geçmiyor
Boşver bu kezde tesekkur ediyim diye mi aradin der erkek milletiYok ben daha konuyu açmadım , anneni aradım insan bi teşekkür eder sağol der ama umrunda olmadı dicem. Daha da bişey beklemesin. Sanki kıymet biliniyoda
Doktoruma ulaştım canım hastaneye gel dedi.
Nst'de sancılarım çıktı.
Canım muayene oldun mu durum ne? Sadece sancı mı var kaç dk da bir geliyorDoktoruma ulaştım canım hastaneye gel dedi.
Nst'de sancılarım çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?