Ben antibiotik içince geçmişti canım cok geçmiş olsun. İlaçsız geçmiyor gerçektenKızlar dün bahsetmiştim ishal oldum çok fenayım diye.ishal salgını varmış çok dikkat edinreflor verdi dr bakalım inşlh keser.o kadar halsiz bıraktı ki beni.dünden beri neler yaptım asla kesilmedi mecbur ilaç içicem
İnsallah hiçbirmiz 15 ocaktan önce doğurmayız canımOcak anneleri patır patır dogurmaya basladilarbakalim bizde başı kim cekecek
Masallah canim biraz abartmissin benceAğız mendilleri benide çok zorladı ütülerken saydım sıkıntıdan 52 adet ağız mendili almışım. Ne ara aldım bilmiyorum çoraplar eldivenler gına getirtecek kadar fazla değildi normaldi onlar.
Merhaba,gebito nasıl oldun canım? Nasıl geçiyor süreç?
Cok geçmiş olsun cnmKızlar dün bahsetmiştim ishal oldum çok fenayım diye.ishal salgını varmış çok dikkat edinreflor verdi dr bakalım inşlh keser.o kadar halsiz bıraktı ki beni.dünden beri neler yaptım asla kesilmedi mecbur ilaç içicem
Ben ütüyü severim canım ütü iyiyse. O sacma sapan normal utulerden cok cektim kac bin liralik kiyafetlerimi yaktim bilmem.en son canima tak etti bekarken gittim en kazigindan ütü aldim ondan rahat rahat utuledim tabi sonrasında yoruldugumu anladim bende kanepeye yaslanarak utuledim ama yorulmuşum.gelirken utumu getirmeseydim vay halime bu evdeki ütü normal utulerden ugrasamazdim onla. Kendi makinem olsa cok iyi de kuzum buradaki esyalar benim degil ondan bir an once evime gitmek istiyorum. Daha esyalarimi alali 2 yil olmadi yeni evli sayılırım tadini cikaramadan geldim yine baskalarinin esyalarini kullaniyorum maalesefÜtü işi tam işkenceydi . Ağız mendilleri çoraplarına kadar ütüsü ayyy çok yormustu beni oturarak yaptığm halde. İyi aradan çıkmıs en azından canım. Haklısın çamaşır makinelerine güven olmaz
Allah yardımcın olsun cnm nefes darlığı beni cok zorladı hamilelikte..Merhaba,
Dün iki doktor ile konuştum. Covid olduğum için yüm muayeneler telefon görüşmesi şeklinde. İşe yarar hiç bir şey söylemediler, ilaç yazmadılar
Hele konuştuğum aile hekimi resmen inşallah daha kötü olmaz gibi şeyler söyledi! Dedim ki ben daha iyiydim, 2 gündür daha kötüyüm, ciğerlerimde mukus hissediyorum, ya daha kötü olursa, bi mukolitik mi yazsanız. Hamilelikte mukolitik önermiyoruz, umalım ki daha kötü olmasın falan dedi.
Şimdi yeni uyandım, yine boğazımda yanma var, bakalım konuşmaya başlayınca anlayacağım ne durumdayım.
Şöyle ki nefesim yetmiyor. Sürekli, sık sık nefes alma halindeyim. Arada da ağzımdan nefes alıyorum. Gerçi covidden önce de nefesim yetmiyordu, arada iç çekme modunda derin nefes alıyordum ama şimdi nefes almam önem kazandı. Kadın doğumcum kandaki oksijen seviyesini kontrol etmemi söyledi, ona bakıyorum.
Canim gecmis olsun ben yeni gordum covid oldugunu. Allah yardimcin olsun ins tez zamanda iyilesirsinizMerhaba,
Dün iki doktor ile konuştum. Covid olduğum için yüm muayeneler telefon görüşmesi şeklinde. İşe yarar hiç bir şey söylemediler, ilaç yazmadılar
Hele konuştuğum aile hekimi resmen inşallah daha kötü olmaz gibi şeyler söyledi! Dedim ki ben daha iyiydim, 2 gündür daha kötüyüm, ciğerlerimde mukus hissediyorum, ya daha kötü olursa, bi mukolitik mi yazsanız. Hamilelikte mukolitik önermiyoruz, umalım ki daha kötü olmasın falan dedi.
Şimdi yeni uyandım, yine boğazımda yanma var, bakalım konuşmaya başlayınca anlayacağım ne durumdayım.
Şöyle ki nefesim yetmiyor. Sürekli, sık sık nefes alma halindeyim. Arada da ağzımdan nefes alıyorum. Gerçi covidden önce de nefesim yetmiyordu, arada iç çekme modunda derin nefes alıyordum ama şimdi nefes almam önem kazandı. Kadın doğumcum kandaki oksijen seviyesini kontrol etmemi söyledi, ona bakıyorum.
Tez zamanda kendi evine geçersin insallah canım. Tabi insanın kendi eşyası kendi evi gibisi varmı. Ben annemde bile rahat edemiyorum düşün.Ben ütüyü severim canım ütü iyiyse. O sacma sapan normal utulerden cok cektim kac bin liralik kiyafetlerimi yaktim bilmem.en son canima tak etti bekarken gittim en kazigindan ütü aldim ondan rahat rahat utuledim tabi sonrasında yoruldugumu anladim bende kanepeye yaslanarak utuledim ama yorulmuşum.gelirken utumu getirmeseydim vay halime bu evdeki ütü normal utulerden ugrasamazdim onla. Kendi makinem olsa cok iyi de kuzum buradaki esyalar benim degil ondan bir an once evime gitmek istiyorum. Daha esyalarimi alali 2 yil olmadi yeni evli sayılırım tadini cikaramadan geldim yine baskalarinin esyalarini kullaniyorum maalesef
Canım geçmiş olsun tekrar, hic moralini bozma doktorun hakli,nerden nereye geldin,hem takip edilip mudahalede ediliyor bak,sen dinlen bol bol, yat, zaten sonra yatamiycaz öyle düşün, bebeğine konuş biraz daha durman lazim de ona güzel şeyler söyle , çünkü bak bizzat yaşadım stres onları çok etkiliyor, her şey olacağına varir, sen tedbirini alıyorsun sonuçta, zor ama kendini rahatlatmaya çalış,Allah in izniyle sağlıkla kavuşacaksınız
Yanında kalan biri var mı cnm? Bak nerden nereye gelmişsin ha gayret az daha dursun inşallah . Bol bol yat wc dışı kalkma.
Benm doktorum 20 mm ile ikiz gebeyi bile haftalarca içeride tuttum dedi. Çok moralim yerine gelmişti biliyorsun canım 2 hafta önce benmde 20 mm di.
Geçtiğimiz haftada 18 mm e inmiş full yattığım halde. Moralimizi bozmayalım nidicard ı bende 4 defa kullanıyordum adalatla devam ediyorum şimdi insallah faydası olacak.
Valla kuzum muhtemelen benimde öyle bişeyler çıkacak serviksama şu var sürekli kısalacak diye bir kaide yok benim 29 da 27 mm idi 32 de gene 27 mm idi yani durmuştu kısalması. Seninde durabilir bol bol istirahatini edip tevekkülü Allah’a bırakacağız artık
Cikmissin hayirlisiyla canım gerisi rabbimin takdiri bol bol istirahate özen göster Allah'ımin izni ile bebiste bekleyecektir sen sıkma canını benimde hala ara ara sancım oluyor ama şükür iki gün öncesinde daha sıktı azaldı gibi
Geçmiş olsun cnm Allahın izniyle durucak bebeğin biraz daha dayanicak
Ocak anneleri patır patır dogurmaya basladilarbakalim bizde başı kim cekecek
Çok geçmiş olsun canım, dinlen bolca, acık sabret az kaldı her şey çok güzel olacakBen taburcu oldum kızlar.
Serviks uzunluğum 20'ye düşmüş.
Ben zaten bunu bekliyordum o yüzden 32 hafta çok önemli dedi doktorum.
Benim moralim bozulunca sen buraya ameliyattan önce geldiğinde 9 mm ordan buraya geldik dedi.
Nidicardi 8 taneye çıkardı günlük
Pazara kadar da hiç kalkma sürekli yat dedi.
Öyle işte...
Ellerinize sağlık canımcım, afiyetle yiyin, iyi seneler şimdidenKızlar bir çılgınlık yaptım az önce limonlu cheesecake yaptım yılbaşı içinKüçük çırağım canım kızım da yardım etti malum herşey çok pahalı artık , bunu da pastaneden almayalım dedim, nerden bakarsan bak 4-6 kişilik bir cheesecake 150 tl civarı. Ben 40 tl’ye mal ettim Trabzon’dan bahçeden misket limonlarım da vardı kayınvalidem sağolsun 120 tane yollamıştın şimdi kendimi yatağa attım dinleniyorum. Favori cheesecake tarifim de bu denemek isteyen olursa diye
Yorulmazmı insan ya hastane ışığı bile yoruyor insanı canım. Yat dinlen .Sağolun kızlar teker teker yazamıyorum o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi 2 gün hastanede kalmak beni çok yıprattı nedense. Hepinize çok teşekkür ederim inşallah güzel dilekleriniz gerçekleşir. Okuyamadım yazılanları inşallah herkes çok iyidir.
Başı ben çekeceğim. Hissediyorum 1 haftaya kalmaz doğuracağım ben.
Evet güzel cnm kısın.kaplicaya gidiyoruz, yazın memlekette denize giriyoruz şanslıyız o yönden.Ayy ne güzeldenizliye gittiğimizde termal otelde konaklamıştık sıcacıktı havuzu. Pamukkalede müthişti. İstanbulda öyle imkanlar yok maalesef
Ellerine sağlık canımKızlar bir çılgınlık yaptım az önce limonlu cheesecake yaptım yılbaşı içinKüçük çırağım canım kızım da yardım etti malum herşey çok pahalı artık , bunu da pastaneden almayalım dedim, nerden bakarsan bak 4-6 kişilik bir cheesecake 150 tl civarı. Ben 40 tl’ye mal ettim Trabzon’dan bahçeden misket limonlarım da vardı kayınvalidem sağolsun 120 tane yollamıştın şimdi kendimi yatağa attım dinleniyorum. Favori cheesecake tarifim de bu denemek isteyen olursa diye
Amin canim temmuzda askerlik bitiyor ancak o zaman.saglik olsun da gerisi hallolur katlaniyorum artikTez zamanda kendi evine geçersin insallah canım. Tabi insanın kendi eşyası kendi evi gibisi varmı. Ben annemde bile rahat edemiyorum düşün.
Bendede bir sakatat var, doğumdan hemen sonra yenilecekler arasında, hem kan yapar,hemde süt yapar diye ümit ediyorumBenimde iki tane var ikiside sakatatbide tatlilardan yemekle tükenmeyecek uzuun bi listem var
Valla benim böyle giderse gece acile gideceğim sanırım hastanede 1.5 saatlik yolda ama böyle giderse duramayacağım gibi artıyor sanki şiddeti sürekli
Kızlar kotuyseniz en yakın hastanede bi nst çektirin. Duruma göre doktorunuzla iletişime geçersiniz. Çok geçmiş olsun yalancı sancilardir inşallah.Bnm hastane yakin gitsem mi duruyorum sancılarım da var bu sefer yalanci kasilma ise diyorum bakalim bu gecede devam ederse bende giderim gibi.
Çok sevindim cnm rahat rahat yatarsın o zaman
Cok gecmis olsun canim benim okuya okuya geliyorum her cvpta on sayfa geri gidiyo diye sona kadar geliyorum. Saglicakla alalim kucagimiza insaAllahSağolun kızlar teker teker yazamıyorum o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi 2 gün hastanede kalmak beni çok yıprattı nedense. Hepinize çok teşekkür ederim inşallah güzel dilekleriniz gerçekleşir. Okuyamadım yazılanları inşallah herkes çok iyidir.
Başı ben çekeceğim. Hissediyorum 1 haftaya kalmaz doğuracağım ben.
Ahh bir bilsem doguramiyozda her gece bugece o gece diyorum ama yok....Ay ne olacağız senle biz böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?