2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben antibiotik içince geçmişti canım cok geçmiş olsun. İlaçsız geçmiyor gerçekten ve inanılmaz arttırıyor kasılmaları . Benm ishalim geçti rahatladı resmen kasılmalar

Ağız mendilleri benide çok zorladı ütülerken saydım sıkıntıdan 52 adet ağız mendili almışım. Ne ara aldım bilmiyorum çoraplar eldivenler gına getirtecek kadar fazla değildi normaldi onlar.
Masallah canim biraz abartmissin bence ben makul aldim her seyi.annem sagolsun alma deyip duruyor artik bende almıyorum hemen buyuyecek bilmem ne diyor onu dinleyecegime surekli almayayim diyorum sonra ben demistim olacak.en iyisi mi lazim olursa alcam ben

gebito nasıl oldun canım? Nasıl geçiyor süreç?
Merhaba,

Dün iki doktor ile konuştum. Covid olduğum için yüm muayeneler telefon görüşmesi şeklinde. İşe yarar hiç bir şey söylemediler, ilaç yazmadılar
Hele konuştuğum aile hekimi resmen inşallah daha kötü olmaz gibi şeyler söyledi! Dedim ki ben daha iyiydim, 2 gündür daha kötüyüm, ciğerlerimde mukus hissediyorum, ya daha kötü olursa, bi mukolitik mi yazsanız. Hamilelikte mukolitik önermiyoruz, umalım ki daha kötü olmasın falan dedi.
Şimdi yeni uyandım, yine boğazımda yanma var, bakalım konuşmaya başlayınca anlayacağım ne durumdayım.
Şöyle ki nefesim yetmiyor. Sürekli, sık sık nefes alma halindeyim. Arada da ağzımdan nefes alıyorum. Gerçi covidden önce de nefesim yetmiyordu, arada iç çekme modunda derin nefes alıyordum ama şimdi nefes almam önem kazandı. Kadın doğumcum kandaki oksijen seviyesini kontrol etmemi söyledi, ona bakıyorum.

Cok geçmiş olsun cnm

Ben ütüyü severim canım ütü iyiyse. O sacma sapan normal utulerden cok cektim kac bin liralik kiyafetlerimi yaktim bilmem.en son canima tak etti bekarken gittim en kazigindan ütü aldim ondan rahat rahat utuledim tabi sonrasında yoruldugumu anladim bende kanepeye yaslanarak utuledim ama yorulmuşum.gelirken utumu getirmeseydim vay halime bu evdeki ütü normal utulerden ugrasamazdim onla. Kendi makinem olsa cok iyi de kuzum buradaki esyalar benim degil ondan bir an once evime gitmek istiyorum. Daha esyalarimi alali 2 yil olmadi yeni evli sayılırım tadini cikaramadan geldim yine baskalarinin esyalarini kullaniyorum maalesef

Allah yardımcın olsun cnm nefes darlığı beni cok zorladı hamilelikte..

Canim gecmis olsun ben yeni gordum covid oldugunu. Allah yardimcin olsun ins tez zamanda iyilesirsiniz

Tez zamanda kendi evine geçersin insallah canım. Tabi insanın kendi eşyası kendi evi gibisi varmı. Ben annemde bile rahat edemiyorum düşün.

Yanında kalan biri var mı cnm? Bak nerden nereye gelmişsin ha gayret az daha dursun inşallah . Bol bol yat wc dışı kalkma.

Geçmiş olsun cnm Allahın izniyle durucak bebeğin biraz daha dayanicak

Sağolun kızlar teker teker yazamıyorum o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi 2 gün hastanede kalmak beni çok yıprattı nedense. Hepinize çok teşekkür ederim inşallah güzel dilekleriniz gerçekleşir. Okuyamadım yazılanları inşallah herkes çok iyidir.

Ocak anneleri patır patır dogurmaya basladilar bakalim bizde başı kim cekecek

Başı ben çekeceğim. Hissediyorum 1 haftaya kalmaz doğuracağım ben.

Çok geçmiş olsun canım, dinlen bolca, acık sabret az kaldı her şey çok güzel olacak

Ellerinize sağlık canımcım, afiyetle yiyin, iyi seneler şimdiden

Yorulmazmı insan ya hastane ışığı bile yoruyor insanı canım. Yat dinlen .
1 hafta falan deme benm rahim ağzı senden kötü durumda allah korusun dayanacaklar daha

Ellerine sağlık canım benm de yarın eşimin doğum günü hemde yılbaşı gecesi. Her yılbaşı pastalar yapardım kendim çeşit çeşit. Ama bu yıl maalesef yapamıyorum wc ye zor gidiyorum. Eşim de baştan peşinen söyledi pasta istemiyorum kutlamayın sakın diye belki pastaneden söylerim ufak bişey ama bakalım 2 kişilik pastalar bile 30 tl yahu bugun baktım

Tez zamanda kendi evine geçersin insallah canım. Tabi insanın kendi eşyası kendi evi gibisi varmı. Ben annemde bile rahat edemiyorum düşün.
Amin canim temmuzda askerlik bitiyor ancak o zaman.saglik olsun da gerisi hallolur katlaniyorum artik aynen oyle insanin kendi evi gibi yok.ben evlenmeden oncede ailemden farkli sehirde çalıştığım icin annemlere gittigimde bile garip oluyordum.insanin evi farkli oluyor

Valla benim böyle giderse gece acile gideceğim sanırım hastanede 1.5 saatlik yolda ama böyle giderse duramayacağım gibi artıyor sanki şiddeti sürekli

Bnm hastane yakin gitsem mi duruyorum sancılarım da var bu sefer yalanci kasilma ise diyorum bakalim bu gecede devam ederse bende giderim gibi.
Kızlar kotuyseniz en yakın hastanede bi nst çektirin. Duruma göre doktorunuzla iletişime geçersiniz. Çok geçmiş olsun yalancı sancilardir inşallah.
adzeynep

Annem yanımda canım 2 aydır nerdeyse. Daha da duracak Allah'ın izniyle
Çok sevindim cnm rahat rahat yatarsın o zaman
.

Cok gecmis olsun canim benim okuya okuya geliyorum her cvpta on sayfa geri gidiyo diye sona kadar geliyorum. Saglicakla alalim kucagimiza insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…