Geçmiş olsun cnm Allahın izniyle durucak bebeğin biraz daha dayanicakBen taburcu oldum kızlar.
Serviks uzunluğum 20'ye düşmüş.
Ben zaten bunu bekliyordum o yüzden 32 hafta çok önemli dedi doktorum.
Benim moralim bozulunca sen buraya ameliyattan önce geldiğinde 9 mm ordan buraya geldik dedi.
Nidicardi 8 taneye çıkardı günlük
Pazara kadar da hiç kalkma sürekli yat dedi.
Öyle işte...
Valla benim böyle giderse gece acile gideceğim sanırım hastanede 1.5 saatlik yolda ama böyle giderse duramayacağım gibi artıyor sanki şiddeti sürekliAynen benim halim belim cok ağrıyor napicam şaştım esimde sürekli ocak 10 dan sonra gelsin işlerim yogun diyerek beni strese sokuyor. Ocak 15 i görelim insallah.
idrara sıkışınca oluyo o bendeKızlar vajinamın biraz üstüne ara ara baskı ve sızlama gibi bişey oluyor sizinde oluyor mu tedirgin ediyor beni çok 2 gündür sürekli karnım sert birde
Bnm hastane yakin gitsem mi duruyorum sancılarım da var bu sefer yalanci kasilma ise diyorum bakalim bu gecede devam ederse bende giderim gibi.Valla benim böyle giderse gece acile gideceğim sanırım hastanede 1.5 saatlik yolda ama böyle giderse duramayacağım gibi artıyor sanki şiddeti sürekli
Git bi canim acilde nst ceksinler sancin olursa kendi doktoruna gidersinValla benim böyle giderse gece acile gideceğim sanırım hastanede 1.5 saatlik yolda ama böyle giderse duramayacağım gibi artıyor sanki şiddeti sürekli
Aynen canımOff bide üzerine masaj söyle emzirme kulunçlarinı çatır cutur kıracak cinstenbunu unutursam hatırlatsın biri gerçekten harika fikir ya
Günlerdir benm de öyle ya. Krem sürünce geçmiyor sürekli sertleşiyor ucu. Bence kalkanı şimdiden kullanmak gerekiyorKızlar bana yeni guncelleme geldi göğüs uçlarım aşırı açıyor şuansütyensiz t-shirt bile değince çok acıyor ya
Az kaldı canım 40 ı çıkar çıkmaz kaynar sulara atarız kendimiziAy bende bende çok severim kaynar suyu her gün vücudumu ateş gibi suyla yıkardım hamile kaldım ilikla yıkadım çok nadir dayanamadım bazen sıcak suyla yaptım ama kaynar değildi tabi
Ayy ne güzelBizim yaşadığımız sehirdede kaplicalar var , orda vip hamam odalari var benimde sürekli aklımda doğumdan sonra gitmek istiyorum nasipse.
Neden elinde yıkıyosun canım günlere bölseydin keske bi anda yapılır mı tabi ağrın olur aman dikkat et. Dinlen yerleştirmesi silmesi kolay kısımıKızlar gece bende biraz rahatsiz uyudum karnim kasiliyordu ama gsz sancisi mi bebek sancisi mi bilemedimbugünde aldim valiz ici duzenleyiciyi ve iki pijama takimimi elimde yıkadım sonra bebisin kiyafetlerini utuledim 3 saat sürdü.suan bel ve kasik agrisi var. Bir huyum var b...nu cikarana kadar yaparim dinlenmeden sonra mahvolurum bebisin besigini silip kiyafetleri yerlestirmem lazim yarın ablama gecicem esim nobetci tek kalmayayim diye.halletmem lazim ama nasil cok yoruldum valla
Canim söyle bi sudan gecirdim azicik deterjanla makine kötü yapar falan sinir olurum diye.tuttugum ev esyali olunca makineye pek güvenemiyorum bebisin kiyafetleri yikarken bir tane hastane çıkışımın çıt-çıt i gitmis nasil üzüldüm en sevdigimdi.bir yer varmis yaptirabilirsem yaptircam yaptıramazsam yenisini alcam.ondan dolayı o kadar para verdigim pijama takimlarini guvenip de atamadimNeden elinde yıkıyosun canım günlere bölseydin keske bi anda yapılır mı tabi ağrın olur aman dikkat et. Dinlen yerleştirmesi silmesi kolay kısımı
Valla benim böyle giderse gece acile gideceğim sanırım hastanede 1.5 saatlik yolda ama böyle giderse duramayacağım gibi artıyor sanki şiddeti sürekli
İki gecedir benimde öyle hatta burayada yazmistimKızlar vajinamın biraz üstüne ara ara baskı ve sızlama gibi bişey oluyor sizinde oluyor mu tedirgin ediyor beni çok 2 gündür sürekli karnım sert birde
Ağız mendilleri benide çok zorladı ütülerken saydım sıkıntıdan 52 adet ağız mendili almışım. Ne ara aldım bilmiyorum çoraplar eldivenler gına getirtecek kadar fazla değildi normaldi onlar.Canim söyle bi sudan gecirdim azicik deterjanla makine kötü yapar falan sinir olurum diye.tuttugum ev esyali olunca makineye pek güvenemiyorum bebisin kiyafetleri yikarken bir tane hastane çıkışımın çıt-çıt i gitmis nasil üzüldüm en sevdigimdi.bir yer varmis yaptirabilirsem yaptircam yaptıramazsam yenisini alcam.ondan dolayı o kadar para verdigim pijama takimlarini guvenip de atamadimütü kısmı zordu ya kalin battaniyeyi coraplari mendilleri bile utuledim. Beşiğin ortuleri falan derken 3 saati buldu.bugun halletcem ins hırs yaptım bitecek tabi ben bitmeden o biter ins
Ay ne olacağız senle biz böyle yaİki gecedir benimde öyle hatta burayada yazmistim
Ütü işi tam işkenceydi . Ağız mendilleri çoraplarına kadar ütüsü ayyy çok yormustu beni oturarak yaptığm halde. İyi aradan çıkmıs en azından canım. Haklısın çamaşır makinelerine güven olmazCanim söyle bi sudan gecirdim azicik deterjanla makine kötü yapar falan sinir olurum diye.tuttugum ev esyali olunca makineye pek güvenemiyorum bebisin kiyafetleri yikarken bir tane hastane çıkışımın çıt-çıt i gitmis nasil üzüldüm en sevdigimdi.bir yer varmis yaptirabilirsem yaptircam yaptıramazsam yenisini alcam.ondan dolayı o kadar para verdigim pijama takimlarini guvenip de atamadimütü kısmı zordu ya kalin battaniyeyi coraplari mendilleri bile utuledim. Beşiğin ortuleri falan derken 3 saati buldu.bugun halletcem ins hırs yaptım bitecek tabi ben bitmeden o biter ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?