2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Haklısın canım bakalım çok birşey kalmadı az daha bekleyelim bebişler de bizim gibi heyecanlı demek ki

Cok gecmis olsun Rabbim şafi adı yuzu suyu hurmetine sifa versin. Aylarca cektim tam hastalik bitti derken tansiyon cikti. Yinede sukurler olsun her halimize arkadasim hamileligin tadini cikar hep eziyet olmazki demisti. Sanki elimizde olan birsey çeken biliyor iste.. bugunlerde gececek hepimiz unutacagiz insaAllah

Çok geçmiş olsun. İnşallah evde dinlenirsiniz güzel güzel

Kızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim

Hamileliğin tadını çıkar lafını anlayamiyorum galiba, aşı olamadim , dışarda covid var ve herkes hastalık bitmiş gibi dikkatsiz, nasıl çıkacak tadı, bu cümlede bahsedilen ne anlayamıyorum.İnşallah sonraki hamileliklerimizde anlarız

Hayır coviti de geçtim, şuanda sırt ve kaburga ağrısı yaşıyorum. Geceleri uyuyamıyorum.. ilk aylar da bulantı mahvetti. Çok şükür elbette ama çok yorucu bi süreç tadını nasıl çıkarabiliriz ki bende anlamıyorum.

Kızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Ben hiç bırakamadım canım ama azalttım anca, gün aşırı bi fincan türk kahvesi içiyorum başından beri, doktorum günde iki fincanı geçmezse sıkıntı olmaz demişti

Ben sütle birlikte yapıyorum canım normalde çok severim ama ağır geliyor sutsuz olunca su anda her gün mutlaka içerdim şimdi aklıma gelirse

Gercekten tam olarak düşüncemi ifade ettin ben hala bi tat göremiyorum bu durumda

Bidaha tadını çıkar diyene nasıl mesela diye soracağım

Ben hiç bırakamadım canım ama azalttım anca, gün aşırı bi fincan türk kahvesi içiyorum başından beri, doktorum günde iki fincanı geçmezse sıkıntı olmaz demişti

Ben sütle birlikte yapıyorum canım normalde çok severim ama ağır geliyor sutsuz olunca su anda her gün mutlaka içerdim şimdi aklıma gelirse
Sağ olun kızlar şuan çok mutluyum

Ben de hamileliğin tadı tuzu falan yok. Ayağa kalkamıyorum mesanemi mahfediyor bebeğin kafası iki büklüm gelip gidip yatıyorum. Hiçbir işimi kendim göremiyorum muhtacım. Korkular zaten tavan. Sonra ki hamilelik olurmu blmem ama onunda farklı olcağnı sanmıyorum canım

Ben 16-21. Haftalar arası hastaydım. Farenjittim ilk testim negatifti ama tekrarlamadım, bence coviddi. Çünkü 9 gün tat koku alamadım.

Neyse, ben o dönem balgam söktürcü kullandım 1 hafta kadar. Doktoruma da göndermiştim KBB’nin yazdıklarını, sorun yok demişti. B grubu idiler zaten.

Ben 3-4 güne max toparlayacağına inanıyorum. Sen C ve D vitaminine aban. Bir de tereyağ pekmezdi, ıhlamuru, mukus yumuşatıcı koca karı ilaçlarını yap. Merak etme geçecek.

Olursa da en azından covid bari olmasın, ilki gibi degil bu çok rahat diyelim

Olursa da en azından covid bari olmasın, ilki gibi degil bu çok rahat diyelim
Hastalıklar bitmez sanmıyorum. Yaşımızda ilerledikçe hamileliğin rahat geçmesi pek mümkün olmaz bence . Ben zaten ikinci tüp bebek tedavisi görürsem ne olur halim bilmiyorum insallah rabbim gönlümüzdekini verir

Inat ettim ve bitirdim şükür duzenleyicilere koydum hazir olanlari digerlerini besigin cekmecelerine falan yerleştirdim. Tabi daha koyulcaklar var beşiğin üstüne koydum duzenleyicileri falan temiz temiz sonra besigin üstünü de orttum carsafla tozlanmasin diye.ortaliktan kalkti valla kıyafetler şükür cumartesi de eve döncem pazarda valizi hazirladim mi bitti tamamdir tabi ben ctsi bi avmye gidip bir iki eksik var onlari alcam onlarida yika koy derken haftaya hepsi hazir olacak ins plani yaptim bu listeler vardi ne koyulacak die elinde olan ya da kendi yapan varsa bi atabilir mi kızlar ordan da faydalanayim ben simdi de bebek arabasi kutudaydi onu da cikartip kurdurcam eşime ben hızımı alamıyorum bi enerji var dogurmam hemen ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…