Haklısın canım bakalım çok birşey kalmadı az daha bekleyelim bebişler de bizim gibi heyecanlı demek kiValla ben ayakları diktim doğurmamak için dua ediyorum şuan. Hem karnım sertleşiyor hem belimin ağrısı hat safhada hem sanki ayağa kalkınca vajinama sızlama gibi bişeyler oluyor. Karnımda aşağı düşmemiş aslında ama belli de olmaz bu işler. Tam da yılbaşı arifesi eşiminde işleri öyle yoğun kiii, hastanede uzak inşallah bi sıkıntım yoktur da kontrol günüme sağ Salim varırız. Çok ağrı olunca insan korkuyor ya
Cok gecmis olsun Rabbim şafi adı yuzu suyu hurmetine sifa versin. Aylarca cektim tam hastalik bitti derken tansiyon cikti. Yinede sukurler olsun her halimizeMerhaba,
Dün iki doktor ile konuştum. Covid olduğum için yüm muayeneler telefon görüşmesi şeklinde. İşe yarar hiç bir şey söylemediler, ilaç yazmadılar
Hele konuştuğum aile hekimi resmen inşallah daha kötü olmaz gibi şeyler söyledi! Dedim ki ben daha iyiydim, 2 gündür daha kötüyüm, ciğerlerimde mukus hissediyorum, ya daha kötü olursa, bi mukolitik mi yazsanız. Hamilelikte mukolitik önermiyoruz, umalım ki daha kötü olmasın falan dedi.
Şimdi yeni uyandım, yine boğazımda yanma var, bakalım konuşmaya başlayınca anlayacağım ne durumdayım.
Şöyle ki nefesim yetmiyor. Sürekli, sık sık nefes alma halindeyim. Arada da ağzımdan nefes alıyorum. Gerçi covidden önce de nefesim yetmiyordu, arada iç çekme modunda derin nefes alıyordum ama şimdi nefes almam önem kazandı. Kadın doğumcum kandaki oksijen seviyesini kontrol etmemi söyledi, ona bakıyorum.
Çok geçmiş olsun. İnşallah evde dinlenirsiniz güzel güzelSağolun kızlar teker teker yazamıyorum o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi 2 gün hastanede kalmak beni çok yıprattı nedense. Hepinize çok teşekkür ederim inşallah güzel dilekleriniz gerçekleşir. Okuyamadım yazılanları inşallah herkes çok iyidir.
Başı ben çekeceğim. Hissediyorum 1 haftaya kalmaz doğuracağım ben.
1 fincan içiyorum,kahve beni kendime getiriyor.Kızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Hamileliğin tadını çıkar lafını anlayamiyorum galiba, aşı olamadim , dışarda covid var ve herkes hastalık bitmiş gibi dikkatsiz, nasıl çıkacak tadı, bu cümlede bahsedilen ne anlayamıyorum.İnşallah sonraki hamileliklerimizde anlarızCok gecmis olsun Rabbim şafi adı yuzu suyu hurmetine sifa versin. Aylarca cektim tam hastalik bitti derken tansiyon cikti. Yinede sukurler olsun her halimizearkadasim hamileligin tadini cikar hep eziyet olmazki demisti. Sanki elimizde olan birsey çeken biliyor iste.. bugunlerde gececek hepimiz unutacagiz insaAllah
1 fincan içiyorum,kahve beni kendime getiriyor.
Bende birazdan içecek gibiyim
Hayır coviti de geçtim, şuanda sırt ve kaburga ağrısı yaşıyorum. Geceleri uyuyamıyorum.. ilk aylar da bulantı mahvetti. Çok şükür elbette ama çok yorucu bi süreç tadını nasıl çıkarabiliriz ki bende anlamıyorum.Hamileliğin tadını çıkar lafını anlayamiyorum galiba, aşı olamadim , dışarda covid var ve herkes hastalık bitmiş gibi dikkatsiz, nasıl çıkacak tadı, bu cümlede bahsedilen ne anlayamıyorum.İnşallah sonraki hamileliklerimizde anlarız
afiyet bal şeker olsun
Ben hiç bırakamadım canım ama azalttım anca, gün aşırı bi fincan türk kahvesi içiyorum başından beri, doktorum günde iki fincanı geçmezse sıkıntı olmaz demiştiKızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Ben sütle birlikte yapıyorum canım normalde çok severim ama ağır geliyor sutsuz olunca su anda her gün mutlaka içerdim şimdi aklıma gelirseKızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Gercekten tam olarak düşüncemi ifade ettin ben hala bi tat göremiyorum bu durumdaHamileliğin tadını çıkar lafını anlayamiyorum galiba, aşı olamadim , dışarda covid var ve herkes hastalık bitmiş gibi dikkatsiz, nasıl çıkacak tadı, bu cümlede bahsedilen ne anlayamıyorum.İnşallah sonraki hamileliklerimizde anlarız
Bidaha tadını çıkar diyene nasıl mesela diye soracağımHayır coviti de geçtim, şuanda sırt ve kaburga ağrısı yaşıyorum. Geceleri uyuyamıyorum.. ilk aylar da bulantı mahvetti. Çok şükür elbette ama çok yorucu bi süreç tadını nasıl çıkarabiliriz ki bende anlamıyorum.
Ben hiç bırakamadım canım ama azalttım anca, gün aşırı bi fincan türk kahvesi içiyorum başından beri, doktorum günde iki fincanı geçmezse sıkıntı olmaz demişti
Sağ olun kızlar şuan çok mutluyumBen sütle birlikte yapıyorum canım normalde çok severim ama ağır geliyor sutsuz olunca su anda her gün mutlaka içerdim şimdi aklıma gelirse
Ben de hamileliğin tadı tuzu falan yok. Ayağa kalkamıyorum mesanemi mahfediyor bebeğin kafası iki büklüm gelip gidip yatıyorum. Hiçbir işimi kendim göremiyorum muhtacım. Korkular zaten tavan. Sonra ki hamilelik olurmu blmem ama onunda farklı olcağnı sanmıyorum canımHamileliğin tadını çıkar lafını anlayamiyorum galiba, aşı olamadim , dışarda covid var ve herkes hastalık bitmiş gibi dikkatsiz, nasıl çıkacak tadı, bu cümlede bahsedilen ne anlayamıyorum.İnşallah sonraki hamileliklerimizde anlarız
Ben 16-21. Haftalar arası hastaydım. Farenjittim ilk testim negatifti ama tekrarlamadım, bence coviddi. Çünkü 9 gün tat koku alamadım.Merhaba,
Dün iki doktor ile konuştum. Covid olduğum için yüm muayeneler telefon görüşmesi şeklinde. İşe yarar hiç bir şey söylemediler, ilaç yazmadılar
Hele konuştuğum aile hekimi resmen inşallah daha kötü olmaz gibi şeyler söyledi! Dedim ki ben daha iyiydim, 2 gündür daha kötüyüm, ciğerlerimde mukus hissediyorum, ya daha kötü olursa, bi mukolitik mi yazsanız. Hamilelikte mukolitik önermiyoruz, umalım ki daha kötü olmasın falan dedi.
Şimdi yeni uyandım, yine boğazımda yanma var, bakalım konuşmaya başlayınca anlayacağım ne durumdayım.
Şöyle ki nefesim yetmiyor. Sürekli, sık sık nefes alma halindeyim. Arada da ağzımdan nefes alıyorum. Gerçi covidden önce de nefesim yetmiyordu, arada iç çekme modunda derin nefes alıyordum ama şimdi nefes almam önem kazandı. Kadın doğumcum kandaki oksijen seviyesini kontrol etmemi söyledi, ona bakıyorum.
Olursa da en azından covid bari olmasın, ilki gibi degil bu çok rahat diyelimBen de hamileliğin tadı tuzu falan yok. Ayağa kalkamıyorum mesanemi mahfediyor bebeğin kafası iki büklüm gelip gidip yatıyorum. Hiçbir işimi kendim göremiyorum muhtacım. Korkular zaten tavan. Sonra ki hamilelik olurmu blmem ama onunda farklı olcağnı sanmıyorum canım
Hastalıklar bitmez sanmıyorum. Yaşımızda ilerledikçe hamileliğin rahat geçmesi pek mümkün olmaz bence . Ben zaten ikinci tüp bebek tedavisi görürsem ne olur halim bilmiyorumOlursa da en azından covid bari olmasın, ilki gibi degil bu çok rahat diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?