- 8 Eylül 2021
- 1.889
- 2.888
- 83
Ben 16-21. Haftalar arası hastaydım. Farenjittim ilk testim negatifti ama tekrarlamadım, bence coviddi. Çünkü 9 gün tat koku alamadım.
Neyse, ben o dönem balgam söktürcü kullandım 1 hafta kadar. Doktoruma da göndermiştim KBB’nin yazdıklarını, sorun yok demişti. B grubu idiler zaten.
Ben 3-4 güne max toparlayacağına inanıyorum. Sen C ve D vitaminine aban. Bir de tereyağ pekmezdi, ıhlamuru, mukus yumuşatıcı koca karı ilaçlarını yap. Merak etme geçecek.
İnşallah canım,nasipse olur tabikiHastalıklar bitmez sanmıyorum. Yaşımızda ilerledikçe hamileliğin rahat geçmesi pek mümkün olmaz bence . Ben zaten ikinci tüp bebek tedavisi görürsem ne olur halim bilmiyoruminsallah rabbim gönlümüzdekini verir
bebeğin bekleyecek seni şaşırtacak inşallah canım. ikiniz için de en hayırlı zmaanda gelsin inşallahBen taburcu oldum kızlar.
Serviks uzunluğum 20'ye düşmüş.
Ben zaten bunu bekliyordum o yüzden 32 hafta çok önemli dedi doktorum.
Benim moralim bozulunca sen buraya ameliyattan önce geldiğinde 9 mm ordan buraya geldik dedi.
Nidicardi 8 taneye çıkardı günlük
Pazara kadar da hiç kalkma sürekli yat dedi.
Öyle işte...
benim de liste aşırı aşırı kalabalık. öncelikle tatlılar ve hamurişleirnden başlayacagım.Benimde iki tane var ikiside sakatatbide tatlilardan yemekle tükenmeyecek uzuun bi listem var
Ben her gün içiyorum canım Dr um yasaklamadı ben çok kasmıyorum bu konuda Allah sıkıntı vermesin alkol sigara dışında her şeyden tüketiyorumKızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Bana da diyolar ya tadını çıkart sonra aricaksin bugunleri, bende diyorum yanımda olcak oğlum şimdi de uyuyamıyorum o zaman da uyuyamam, oğlum yanımda olcak, şuan bilmiyorum ki nasıl olduğunuHamileliğin tadını çıkar diyenlerin bir değişik modeli de, doğumdan sonra bu günlerini çok ararsın diyenler.destek mi oluyorlar köstek mi bilemedimbol bol uyu diyenler de var, uyiyumda nasıl? Hem uyku depolanan bisey mi, bugün 10 saat uyuyunca 2 gün uykusuz kalabiliyor muyuz
kafeinsiz türk kahvesi içiyorum canım benKızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Ben iciyorum sekiz aydirKızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Ben içiyorum yarım kupayı biraz geçen filtre kahve üstüne de süt koyuyorum. Doktorum 2 fincan kahve içebilirsin demişti...Kızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Kafeinsiz hic duymamıştım , çok iyikafeinsiz türk kahvesi içiyorum canım ben
Ağız mendillerini abartmamın sebebi kızım çok terleyen bi bebekti atlet zıbın yetişmiyordu sürekli o mendilleri koyuyordum sırtına. Birde reflüsü vardı kusuyordu elim ayağım olmuştu mendiller. O yüzden en önemli olan benim için o mendiller hakkı ödenmez o mendillerinMasallah canim biraz abartmissin benceben makul aldim her seyi.annem sagolsun alma deyip duruyor artik bende almıyorum hemen buyuyecek bilmem ne diyor onu dinleyecegime surekli almayayim diyorum sonra ben demistim olacak.en iyisi mi lazim olursa alcam ben
Neden sürmedin ki? Sade kahve hakkımız küçük ise 2 fincana kadar var. Baş ağrısına mide bulantısına falan da çok iyi geliyor. Ben bulantı döneminde içmedim sadece içim almazdı ama onun haricinde hergün mutlaka bir fincan sade kahve ve maden suyu içerimKızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
büyük marketlerde oluyor canım. içim rahat içiyorum en azındanKafeinsiz hic duymamıştım , çok iyi
Anladim kuzum anneme kalsa bana 5 tane yeter diyecek mendili de ben 15 tane aldimAğız mendillerini abartmamın sebebi kızım çok terleyen bi bebekti atlet zıbın yetişmiyordu sürekli o mendilleri koyuyordum sırtına. Birde reflüsü vardı kusuyordu elim ayağım olmuştu mendiller. O yüzden en önemli olan benim için o mendiller hakkı ödenmez o mendillerin
Ya aman doğurmayalım kız dursunlar daha. Gel seninle totem yapalım ve buna gerçekten inanalım ve sürekli söyleyelim ki öyle olsun tamam mıAhh bir bilsem doguramiyozda her gece bugece o gece diyorum ama yok....
Ay yok kız 5 tane de yetmez çünkğ emzirirken falan da hep yakasına koyuyoruz ki süt emerken ağzından taşarsa göğsü ıslanmasın. Mendilsiz anımız pek olmuyor bi kaç ay doğunca tecrübe edersinAnladim kuzum anneme kalsa bana 5 tane yeter diyecek mendili de ben 15 tane aldim
Ayy vallahi nediyim böyle insanlara. Alamıyorsan alamıcam de, insanları niye oyalıyon, yada evi olana tekrar neden alıyosun. Rabbim öyle büyük ki, ahınız kimsede kalmaz.Aynı dert bizde de vardı. Evlenmeden söz verdiler ev alacağız dediler. 5 kardeşler hepsine ev alınmış eşim hariç. Zaten hiç istemediler evlenmemizi. Kendi köylülerinden kız alacağız diye tutturmus kv. Bunlar her yıl ev alacağız diye bizi ümitlendirdiler. Bizde 1+1 evde oturuyorduk az kira ödeyelim nasılsa kendi evimize çıkacağız diye. 4 yıl oldu hala ev alınmayınca baska büyük eve kiraya geçtik ümidi kestik. Bu esnada hem görümceme hem ekstra bi ev daha aldılarama bize hala alınmadı. Zaten kavgada çıktı ilişkimi kestim attım. 1,5 yıldır kafam çok rahat. İşte geçenlerde aradım kv hastalanmış diye. O da eşim içindi
Ben 16-21. Haftalar arası hastaydım. Farenjittim ilk testim negatifti ama tekrarlamadım, bence coviddi. Çünkü 9 gün tat koku alamadım.
Neyse, ben o dönem balgam söktürcü kullandım 1 hafta kadar. Doktoruma da göndermiştim KBB’nin yazdıklarını, sorun yok demişti. B grubu idiler zaten.
Ben 3-4 güne max toparlayacağına inanıyorum. Sen C ve D vitaminine aban. Bir de tereyağ pekmezdi, ıhlamuru, mukus yumuşatıcı koca karı ilaçlarını yap. Merak etme geçecek.
Sağol canımEllerine sağlık canımbenm de yarın eşimin doğum günü hemde yılbaşı gecesi. Her yılbaşı pastalar yapardım kendim çeşit çeşit. Ama bu yıl maalesef yapamıyorum wc ye zor gidiyorum. Eşim de baştan peşinen söyledi pasta istemiyorum kutlamayın sakın diye belki pastaneden söylerim ufak bişey ama bakalım 2 kişilik pastalar bile 30 tl yahu bugun baktım
Zaten kuzum yetmezse alcam bakalim ins saglikli dogsunda hallederim insAy yok kız 5 tane de yetmez çünkğ emzirirken falan da hep yakasına koyuyoruz ki süt emerken ağzından taşarsa göğsü ıslanmasın. Mendilsiz anımız pek olmuyor bi kaç ay doğunca tecrübe edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?