2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hamileliğin tadını çıkar diyenlerin bir değişik modeli de, doğumdan sonra bu günlerini çok ararsın diyenler.destek mi oluyorlar köstek mi bilemedim bol bol uyu diyenler de var, uyiyumda nasıl? Hem uyku depolanan bisey mi, bugün 10 saat uyuyunca 2 gün uykusuz kalabiliyor muyuz

gebito bir de aşın var mı?

İnşallah canım,nasipse olur tabiki bende şuan kaburgayla sırtımdan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum

bebeğin bekleyecek seni şaşırtacak inşallah canım. ikiniz için de en hayırlı zmaanda gelsin inşallah
Benimde iki tane var ikiside sakatat bide tatlilardan yemekle tükenmeyecek uzuun bi listem var
benim de liste aşırı aşırı kalabalık. öncelikle tatlılar ve hamurişleirnden başlayacagım.

Kızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Ben her gün içiyorum canım Dr um yasaklamadı ben çok kasmıyorum bu konuda Allah sıkıntı vermesin alkol sigara dışında her şeyden tüketiyorum

Bana da diyolar ya tadını çıkart sonra aricaksin bugunleri, bende diyorum yanımda olcak oğlum şimdi de uyuyamıyorum o zaman da uyuyamam, oğlum yanımda olcak, şuan bilmiyorum ki nasıl olduğunu

Kızlar hamileyken kahve iciyormusunuz? Bugün gittiğim dr ishalden dolayı ilaç verdi, günde 2 fincana kadar türk kahvesi iç dedi, normalde çok severim ama 8 aydır ağzıma sürmedim
Ben iciyorum sekiz aydir ama bi kahveyi bitirmiyorum iki uc yudum icip birakiyorum canim dr bisi olmaz dedi ama

Ben içiyorum yarım kupayı biraz geçen filtre kahve üstüne de süt koyuyorum. Doktorum 2 fincan kahve içebilirsin demişti...

Ağız mendillerini abartmamın sebebi kızım çok terleyen bi bebekti atlet zıbın yetişmiyordu sürekli o mendilleri koyuyordum sırtına. Birde reflüsü vardı kusuyordu elim ayağım olmuştu mendiller. O yüzden en önemli olan benim için o mendiller hakkı ödenmez o mendillerin

Neden sürmedin ki? Sade kahve hakkımız küçük ise 2 fincana kadar var. Baş ağrısına mide bulantısına falan da çok iyi geliyor. Ben bulantı döneminde içmedim sadece içim almazdı ama onun haricinde hergün mutlaka bir fincan sade kahve ve maden suyu içerim

Anladim kuzum anneme kalsa bana 5 tane yeter diyecek mendili de ben 15 tane aldim

Ahh bir bilsem doguramiyozda her gece bugece o gece diyorum ama yok....
Ya aman doğurmayalım kız dursunlar daha. Gel seninle totem yapalım ve buna gerçekten inanalım ve sürekli söyleyelim ki öyle olsun tamam mı şimdi ben totemimi yapıyorum. 22 Ocak cumartesi benim doğum günüm ve bence ben 21 Ocak cuma günü doğuracağım. Buna inanıyorum ve öyle olsun istiyorum.

Anladim kuzum anneme kalsa bana 5 tane yeter diyecek mendili de ben 15 tane aldim
Ay yok kız 5 tane de yetmez çünkğ emzirirken falan da hep yakasına koyuyoruz ki süt emerken ağzından taşarsa göğsü ıslanmasın. Mendilsiz anımız pek olmuyor bi kaç ay doğunca tecrübe edersin

Ayy vallahi nediyim böyle insanlara. Alamıyorsan alamıcam de, insanları niye oyalıyon, yada evi olana tekrar neden alıyosun. Rabbim öyle büyük ki, ahınız kimsede kalmaz.

Tabi var hamilelikte uygun mukus söktürücüler, buradakiler sorumluluk almamak için yok banyo, yok okyanus suyu diyorlar.

37 yaşında dün ilk defa hayatımda canım pekmez istedi. Normalde hiç sevdiğim bir şey değildir.

Çok teşekkür ederim.

Sağol canım Yaa benim annemin de doğum günü yarın Sorma canım yaa herşeyin fiyatı çok arttı, sonumuz hayır olsun inşallah…Eşine en güzel hediye karnında zaten pasta da neymiş

Ay yok kız 5 tane de yetmez çünkğ emzirirken falan da hep yakasına koyuyoruz ki süt emerken ağzından taşarsa göğsü ıslanmasın. Mendilsiz anımız pek olmuyor bi kaç ay doğunca tecrübe edersin
Zaten kuzum yetmezse alcam bakalim ins saglikli dogsunda hallederim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…