2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ayy benimde 14 ocakta kontrolüm ve 35+0 oluyorum benimki de sabah dönmüştü akşam yine yukarıda döner diye düşünüyorum

Ben bunu kullanmıştım hiç yağlı yapmıyor, küçük bir damla bile upuzun saça yetiyordu

Eklentiler

• D905EA35-86E0-4D15-9857-6690A211D7A1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 22
Yanında kalan biri var mı cnm? Bak nerden nereye gelmişsin ha gayret az daha dursun inşallah . Bol bol yat wc dışı kalkma.
Benimde tüp bebek ama kaynar suyla banyo olmaktan vazgeçemiyorum. Bunalıyorum banyoda az ılık yapıyorum ama cık annem çocukken kirin kabarmaz ılık suyla derdi,alışkanlık iste
Kızlar bana yeni guncelleme geldi göğüs uçlarım aşırı açıyor şuan sütyensiz t-shirt bile değince çok acıyor ya
Dün de benim acıyordu, vazelin sürdüm bugün gayet iyi, geçmiş. Aklında bulunsun.

Yaa tamam canım çok sağol orjinal bulabilirsem alıcam diplere sürmeden etki eder ama dimi, hergün süremesemde banyo günlerimde sürerim en azından

Benm doktorum 20 mm ile ikiz gebeyi bile haftalarca içeride tuttum dedi. Çok moralim yerine gelmişti biliyorsun canım 2 hafta önce benmde 20 mm di.
Geçtiğimiz haftada 18 mm e inmiş full yattığım halde. Moralimizi bozmayalım nidicard ı bende 4 defa kullanıyordum adalatla devam ediyorum şimdi insallah faydası olacak.

Ben bunu kullanmıştım hiç yağlı yapmıyor, küçük bir damla bile upuzun saça yetiyordu
Bende kullandım bunu kokusunuda çok seviyordum ama şimdi Glıss’in saç spreyini kullanıyorum oda güzel açıyor saçlarımı bide pratik fısfıslıyorsun doğrudan saça oldu bitti

Valla kuzum muhtemelen benimde öyle bişeyler çıkacak serviks ama şu var sürekli kısalacak diye bir kaide yok benim 29 da 27 mm idi 32 de gene 27 mm idi yani durmuştu kısalması. Seninde durabilir bol bol istirahatini edip tevekkülü Allah’a bırakacağız artık

Kızlar bana yeni guncelleme geldi göğüs uçlarım aşırı açıyor şuan sütyensiz t-shirt bile değince çok acıyor ya
Cnm göğüs kalkani aldiysan onu takmaya başlayabilirsin bnmde kurumuştu ara ara göğüs kalkani taktim hemen fayda etti.

Hakettik kızlar beni anca hamam paklar bol buharlı bol kaynar sulu beyaz sabunlu
Off bide üzerine masaj söyle emzirme kulunçlarinı çatır cutur kıracak cinsten bunu unutursam hatırlatsın biri gerçekten harika fikir ya

Valla benimde oluyor hatta 28.haftada bütün gece ağrıdı sabah hastaneye gittim kesin 3-4 cm açıklık çıkacak dedim o kadar ağrım vardı hiçbir şey olmadı
Bu ben ilkinde her gece bu agrilarla yatıyordum sabaha doğum var hazırlan diyordum eşime sabah her şey süt liman şimdi sancilaniyorum eşim diyor napaiyim uyuyalim mi gidelim mi hastaneye diye uyuyalım geçer o diyorum ilginç olan sabah gecmiyor genelde gün içinde devam ediyor çoğunlukla ama yinede gitmiyorum söyle demisti gecen bana ebe o agri geldiğinde sen telefon oynuyordun o agri gerçek doğum ağrısı olsa telefon falan baktirmaz sana demişti bende telefona bakamayacak kadar kötü olmazsam gitmeye gerek yok diye düşünüyorum

Evet canım kullanıyorum düzenli bir şekilde karnımda sertleşiyor ara ara kasılma oluyor heralde bu da bide adet ağrısı gibi ağrım oluyor gün içinde
Valla ben ayakları diktim doğurmamak için dua ediyorum şuan. Hem karnım sertleşiyor hem belimin ağrısı hat safhada hem sanki ayağa kalkınca vajinama sızlama gibi bişeyler oluyor. Karnımda aşağı düşmemiş aslında ama belli de olmaz bu işler. Tam da yılbaşı arifesi eşiminde işleri öyle yoğun kiii, hastanede uzak inşallah bi sıkıntım yoktur da kontrol günüme sağ Salim varırız. Çok ağrı olunca insan korkuyor ya

Ellerine sağlık canım

Benimde iki tane var ikiside sakatat bide tatlilardan yemekle tükenmeyecek uzuun bi listem var

Ya benim uçları soyulmaya başladı kabul kabuktuo aciyor ben krem surmeye başladım 3 4 gündür biraz o yüzden acımıyor bence

Cikmissin hayirlisiyla canım gerisi rabbimin takdiri bol bol istirahate özen göster Allah'ımin izni ile bebiste bekleyecektir sen sıkma canını benimde hala ara ara sancım oluyor ama şükür iki gün öncesinde daha sıktı azaldı gibi

Aynen benim halim belim cok ağrıyor napicam şaştım esimde sürekli ocak 10 dan sonra gelsin işlerim yogun diyerek beni strese sokuyor. Ocak 15 i görelim insallah.

Ay bende bende çok severim kaynar suyu her gün vücudumu ateş gibi suyla yıkardım hamile kaldım ilikla yıkadım çok nadir dayanamadım bazen sıcak suyla yaptım ama kaynar değildi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…