- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 33
- 28
Ayy benimde 14 ocakta kontrolüm ve 35+0 oluyorum benimki de sabah dönmüştü akşam yine yukarıda döner diye düşünüyorumCanım benimde 31. Haftada donmemisti. Doktor 37e kadar dönebilir dedi. 14 ocakta bir dahaki kontrolüm, 35 haftalık olucam, inşallah donmuştür. Anlamıyorum da bazen tekmeleri aşağıda hissediyorum bazen yukarda. Dönmüş olsa da anlamam sanırım:)
Benim de ağrım yok, ama bu kasılma olayı çok oluyor, karnım taş gibi oluyor. Hiç önemsemedim şimdiye kadar
Ayyy hayalini kurduğum ilk şeydoğumdan sonra miss gibi kaynar bir banyo yapmak nasıl canım çekti yine
Ben bunu kullanmıştım hiç yağlı yapmıyor, küçük bir damla bile upuzun saça yetiyorduSaçların çok yağlı ise argan yağı daha da yağlandırır canım hergün banyo yapabilirim dersen ne âlâ o zaman kullanabilirsinBu dökülme işi abartıldığı kadar değil herkeste farklı etki gösterir kızımda kalçamdan aşağı saçlarla doğuma gittim sonrasında da kestirmedim artık otururken önce saçımın üzerine oturuyordum popomun altına koltuktan önce saçlarım temas ediyordu pek de dökülmedi uzunluğundan sıkılıp kestirdim. Şimdi gene öyle oldu muhtemelen gene doğum sonrası kestiririm kendine gelmesi açısından. Ama dökülme olayı fazla olmaz bence, ne diyeceğim emzirme döneminde collagen desteği alabiliyor muyuz?
Yanında kalan biri var mı cnm? Bak nerden nereye gelmişsin ha gayret az daha dursun inşallah . Bol bol yat wc dışı kalkma.Ben taburcu oldum kızlar.
Serviks uzunluğum 20'ye düşmüş.
Ben zaten bunu bekliyordum o yüzden 32 hafta çok önemli dedi doktorum.
Benim moralim bozulunca sen buraya ameliyattan önce geldiğinde 9 mm ordan buraya geldik dedi.
Nidicardi 8 taneye çıkardı günlük
Pazara kadar da hiç kalkma sürekli yat dedi.
Öyle işte...
Benimde tüp bebek ama kaynar suyla banyo olmaktan vazgeçemiyorum. Bunalıyorum banyoda az ılık yapıyorum ama cıkAy bende ya geçen az keseleneyim dedim karnımı çizmişim yara oldu iyileşmiyorda ve ben bayılırım kaynar su ile yıkanmaya tüp bebek olduğu için benim ilk zaman da baya yapmadım sıcak su ile banyo sanki hiç temizlenmiyorum
Dün de benim acıyordu, vazelin sürdüm bugün gayet iyi, geçmiş. Aklında bulunsun.Kızlar bana yeni guncelleme geldi göğüs uçlarım aşırı açıyor şuansütyensiz t-shirt bile değince çok acıyor ya
Yaa tamam canım çok sağolBu yağ besleyici bir yağ ama canım , benim doğumdan sonra kısa bir süre dökülme oldu dediğin gibi ferritin düşüklüğünden..ama ben argan yağını kullanmaya devam ettim, kızım yürümeye başladığı zaman ( 13 aylıkken) saçlarım at yelesi gibiydiGür ve sağlıklı parlak. Ortalardan uçlara doğru sür canım, diplere yapma, diplere yaparsan kaşındırır
Benm doktorum 20 mm ile ikiz gebeyi bile haftalarca içeride tuttum dedi. Çok moralim yerine gelmişti biliyorsun canım 2 hafta önce benmde 20 mm di.Ben taburcu oldum kızlar.
Benim moralim bozulunca sen buraya ameliyattan önce geldiğinde 9 mm ordan buraya geldik dedi.
Öyle işte...
Bende kullandım bunu kokusunuda çok seviyordum ama şimdi Glıss’in saç spreyini kullanıyorum oda güzel açıyor saçlarımı bide pratik fısfıslıyorsun doğrudan saça oldu bittiBen bunu kullanmıştım hiç yağlı yapmıyor, küçük bir damla bile upuzun saça yetiyordu
Valla kuzum muhtemelen benimde öyle bişeyler çıkacak serviksBen taburcu oldum kızlar.
Öyle işte...
Cnm göğüs kalkani aldiysan onu takmaya başlayabilirsin bnmde kurumuştu ara ara göğüs kalkani taktim hemen fayda etti.Kızlar bana yeni guncelleme geldi göğüs uçlarım aşırı açıyor şuansütyensiz t-shirt bile değince çok acıyor ya
Off bide üzerine masaj söyle emzirme kulunçlarinı çatır cutur kıracak cinstenHakettik kızlar beni anca hamam paklar bol buharlı bol kaynar sulu beyaz sabunlu
Bu benValla benimde oluyor hatta 28.haftada bütün gece ağrıdı sabah hastaneye gittim kesin 3-4 cm açıklık çıkacak dedim o kadar ağrım vardı hiçbir şey olmadı
Bende duştan sonra sürüyorum pamuk gibi oluyorBen bunu kullanmıştım hiç yağlı yapmıyor, küçük bir damla bile upuzun saça yetiyordu
Valla ben ayakları diktim doğurmamak için dua ediyorum şuan. Hem karnım sertleşiyor hem belimin ağrısı hat safhada hem sanki ayağa kalkınca vajinama sızlama gibi bişeyler oluyor. Karnımda aşağı düşmemiş aslında ama belli de olmaz bu işler. Tam da yılbaşı arifesi eşiminde işleri öyle yoğun kiii, hastanede uzak inşallah bi sıkıntım yoktur da kontrol günüme sağ Salim varırız. Çok ağrı olunca insan korkuyor yaEvet canım kullanıyorum düzenli bir şekilde karnımda sertleşiyor ara ara kasılma oluyor heralde bu da bide adet ağrısı gibi ağrım oluyor gün içinde
Ellerine sağlık canımKızlar bir çılgınlık yaptım az önce limonlu cheesecake yaptım yılbaşı içinKüçük çırağım canım kızım da yardım etti malum herşey çok pahalı artık , bunu da pastaneden almayalım dedim, nerden bakarsan bak 4-6 kişilik bir cheesecake 150 tl civarı. Ben 40 tl’ye mal ettim Trabzon’dan bahçeden misket limonlarım da vardı kayınvalidem sağolsun 120 tane yollamıştın şimdi kendimi yatağa attım dinleniyorum. Favori cheesecake tarifim de bu denemek isteyen olursa diye
Benimde iki tane var ikiside sakatatBenimde hamileligimin başından beri canımın çektiği bir yiyecek var, yiyemedim, emzirirkende aci diye yiyemiycem muhtemelen, ama sonra tiksinene kadar yemeyi düşünüyorum birde tatlıları kısıt koymadan bol bol yicem inş
Ya benim uçları soyulmaya başladı kabul kabuktuo aciyor ben krem surmeye başladım 3 4 gündür biraz o yüzden acımıyor benceKızlar bana yeni guncelleme geldi göğüs uçlarım aşırı açıyor şuansütyensiz t-shirt bile değince çok acıyor ya
Cikmissin hayirlisiyla canım gerisi rabbimin takdiri bol bol istirahate özen göster Allah'ımin izni ile bebiste bekleyecektir sen sıkma canını benimde hala ara ara sancım oluyor ama şükür iki gün öncesinde daha sıktı azaldı gibiBen taburcu oldum kızlar.
Öyle işte...
Aynen benim halim belim cok ağrıyor napicam şaştım esimde sürekli ocak 10 dan sonra gelsin işlerim yogun diyerek beni strese sokuyor. Ocak 15 i görelim insallah.Valla ben ayakları diktim doğurmamak için dua ediyorum şuan. Hem karnım sertleşiyor hem belimin ağrısı hat safhada hem sanki ayağa kalkınca vajinama sızlama gibi bişeyler oluyor. Karnımda aşağı düşmemiş aslında ama belli de olmaz bu işler. Tam da yılbaşı arifesi eşiminde işleri öyle yoğun kiii, hastanede uzak inşallah bi sıkıntım yoktur da kontrol günüme sağ Salim varırız. Çok ağrı olunca insan korkuyor ya
Ay bende bende çok severim kaynar suyu her gün vücudumu ateş gibi suyla yıkardım hamile kaldım ilikla yıkadım çok nadir dayanamadım bazen sıcak suyla yaptım ama kaynar değildi tabiBenm de tüp bebek canım. İlk zamandan beri kaynarlaştıramıyorum suyu. Buhardan göz gözü görmezdi ben banyo yaparken derim artık kıpkırmızı olurdu. Ilık yapınca aynen temizlenmiyorum sanki. Ama 3. Aydan sonra kaynar suyla yıkanıyordum bazen dayanamayıp. Bu erken doğum riski çıktı çıkalı ılık suya geri dönüş yaptım. Üşüyorumda yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?