2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben günde iki tane alıyorum demir ilacını. Yanma da sanırım yine başı yukarıda diye oluyormuş. Sıkıştırıyor mideyi. Beni de dün gece 3 buçuğa kadar kıvrandırdı o yanma
Benim önceki demiri değiştirdi bugün ocean inkine basladim..bu minnak baslar bu kadar yukardayken organlarımız ezilmeden iyi çalışıyor diye yatıp kalkıp şükredelim

Bence yanlış yapıyorsun canım beşiği en kısa sürede kurup güzelce tekrardan konuş onunla. Son anda hem beşik hem bebek şokuna girmesi daha büyük etkiler yaratabilir. Banada sürekli anne kardeşimin niye odası var niye eşyaları var neden banyosu var diye soruyor diyorum ki annecim seninde var hepsinden ama biz almazsak kardeşinin olmazdı çıplak kalır çok üşürdü o daha minicik ya gibi konuşunca tamam anne şunu da alalım bunu da alalım diyor. He ama oda başlı başına problem oldu. Bide beni paylaşmamaya benden uzaklaşmamaya başladı. Geceleri benimle yatıyor babaanne anane dedelerle markete bile gitmiyor annem gelirse giderim diyor hep. Babam yalvardı dün ne istersen alacağım bir sürü oyuncak alalım gel bi hava al kızım diye yok dede sen git ben annemle kalcam evde dedi.

Amin canım amiiin sanki ben bile her an doğurabilirum gibi hissettiğini için sordum cevabın için teşekkür ederim

Sonrada o geldi aklıma ay bilemedim ya yanlış bisey yapmaktan çok korkuyorum benim üzüldüğüm bunu içine atması ya bundan korkuyordum tam olarak çok güzel konuşur eder ama çok şaşırdım tavrına sonradan içinde bunu düşünmüş demek ki dedim biz onu ilk aylarda da yaşamıştık ben hiç bi isini yapamayip sürekli yatınca hee şeyi annem yapsin sizi istemiyorum diye baya tutturuyordu normalde babası yedirir akşamları ondan yemek yemiyor benimle yatakta falan yiyordu yine benzer şeyler olabilir tabi aştigimizi düşünmüyorum da

Kıyamam canım ya

Benim ki sebepsiz değil müstehcen videolar gördüğüm için psikolojimi bozdu bu durum. Ee izleyen baska kadınada gider diye aklımda kurup duruyorum . İnsallah geçer yoksa baya yıpranacağım ben
yaa olur mu öyle şey. o zaman bütün erkeklet başka kadına giderdi emin ol izlemeyen adam yoktur kalıbımı basarım. tabii biz bu dönem ultra hassasız orası ayrı. 2 ay daha sabredicez sonra hrrşey rayına otıracak metrak etme.

Benim önceki demiri değiştirdi bugün ocean inkine basladim..bu minnak baslar bu kadar yukardayken organlarımız ezilmeden iyi çalışıyor diye yatıp kalkıp şükredelim
Bir gün dönecekler inşallah. Umudumu koruyorum
Evet çok rahat harika bir pjama. Bilsem pembesini de alırdım o derece
Yumuşacık çok rahat belli ama ben hala giyinmeye başlamadım. Hava yeterince soğumamış gibi geliyor. Bir tane modal hamile taytı almıştım ince. Yıkayıp yıkayıp onu giyiniyorum

kesinlikle ben de böyle düşünüyorum

Ben gündüzleri bunu giyiyorum. Gece ince seyler giyiyorum çünkü terletiyor hormonlar tavan zaten . M bedeni kalmıştı sadece , olmaz diye düşünüyordum kalıbı genişmiş valla tekrar gelse alırım . Emzirirken belki giyemeyebilirim düğmeli olmadığı için

Kızlar teşekkürler , testim sonuçlandı pozitifim. Hepinizden dua istiyorum
canım çok geçmiş olsun. aşın var mıydı bilmiyorum ama son dönem gördüğüm bütün hamileler hafif atlatıyor srnin de öyle olacak inşallah. vitaminlerini iç beslenmene dikkat et güzelce dinlen 1 haftaya gececek inşallah

Sağolasın canım insallah, erkeklerin doğası gereği böyle sanırım değiştiremeyeceğimiz bir özellik. Güzel günlerimizi bekleyelm

anaa kız ne fenaymışsın sen. ben de boğayım kıskancımdır ama bu kadar degil yahu

Canım bence bir an önce beşiği kurmaya bak ki oğlunun gözü alışsın kabullensin yavaş yavaş, bir anda hem beşik hem bebek ağır gelebilir kaç yaşında bilmiyorum ama birde kardeşin gelirken sanada hediye getircekmis olayını çok görüyorum bu aralar. Hastaneden dönerken oğluna sevdiği istediği bir şeyi alıp kardeşi adına verirseniz belki güzel bir başlangıç olur

Bu genellemeye benim eşim girmiyor şükür. Isten eve gelir bazen telefonunu hiç ceketinden çıkarmadığı olur, yemek , cocuk derken bi bakmışım uyumus kalmis sabah da 7 de kalkar işine gider. Evde pc yok zaten telefonu da hep benim elimde.
Ben biraz kati düşüncedeyim malesef eşimin gözünün haramda olmasini istemem dini degerlerime duskunum. Hep okuduğuma , duyduguma göre o tarz videolardaki cinsellik bizim normal yaşantidaki cinsellik ile benzer değilmiş sapkınlık seklinde imis ve sürekli sekilde bu videolari izleyen kişilerin mutlaka psikolojik tedavi almalari gerekiyor diye biliyorum. Sapkınlık seklinde olduğu icin normal cinsellikten soğuyorlarmis. Rabbim hepimizin eşlerini doğru yoldan ayirmasin insallah. Bu tarz videolarin hepsi ortadan kalkiverse keske.

seni en iyi çocugu olan hamieller anlar. dediği herşeye içim gidiyo. çok olgun ve mutlu katşıladı bu durumu ona ragmen kıskanacak belki de kıskanıyor biliyorum. ben de çok hassaslaşıyorum onu düşündükçe. bebek onlar daha sanki off duygulandım yine

Ben negatife döndüm cnm. Doktor ilaç vermiyor. Kan sulandırıcı kullandırtıyor sadece o yüzden hamileler için korona süreci çok daha zor.

Sağolasın canım insallah, erkeklerin doğası gereği böyle sanırım değiştiremeyeceğimiz bir özellik. Güzel günlerimizi bekleyelm
Ya bu erkekler hiç bizim gibi karmaşık düşünemiyorlar o kadar düz bakıyorlar ki. Herhangi bir video izlediklerinde o anlık izliyorlar bence ama sonuçta hayatlarında her zaman biz eşleri varız. O video onlar için anlık bir zevk işte bu konu benide çok sinirlendiriyor o yüzden az zaman kaldı arama geçmişine bakmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…