Teşekkür ederim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en iyisini sen bilirsin o zman canım ama tek doktorla kalmamakla çok çok iyi etmissin merak etme az kaldı zaten hayırlısıyla doğuma Allah büyük bir şekilde geçer gider su günleride hayırlısıyla atlatalimda düzelir inşallah haftamizda aynı seninle sen sıkıntı yapma stres en büyük düşmanımız biliyosun bak bugüne kadar gelmiş Allah'ın izniyle ve her cihaz farklı olduğu için kilosunda haftasında bile farklılık gösteriyor biliyorsun belki seninkide öyle birseydirÇok geçmiş olsun hatırladım okumuştum sizi. Dünden beri o kadar çok doktorla görüstum ki ben için hiç rahat değil. İki defa nst ye girdim hiç sancı çıkmadı bebeğin değerleri iyi çıkıyor vs diye herkes tereddüt etti. Bu su azlığı olayı ilk yaşadığım bir şey değil. Belki hatırlayan arkadaşlarım olacaktır detaylı ultrason zamanından. Kendi doktorumda su az çıktı iki defa. Aldırır mısın diye bile soruldu. Hayatımda geçirdiğim en kötü günlerdi Allah yaşatmasın. Aynı gün çıkınca başka bir doktorla görüşüp tekrar detaylı yapıldı tam 2 saat sürdü. Çocuğun su azlığı yoktu keyfi yerindeydi. Bütün organları tek tek incelendi. İçin rahat olsun çok sağlıklı dedi. Kendi doktoruma sonra tekrar gittim ve su az dedi. Ama hiç düşünmedim. Havuç suyu vs tüketiyorum her gün. Geçen kontrol iyi demişti. Bu kontrol yine böyle dedi. O yüzden iğne konusunda tereddutluyum. O yüzden diğer doktorla görüşeceğim tekrar parasına vs bakmadan. Doğum paketi aldığım için artık mecbur doğumum ilk doktorla olacak. Şimdiden ikinci çocuğum zamanında şartlar daha iyi olsun da ikinci doktora gideyim diye dua ediyorum.
Az önce chicco için yedek uç aldım , 10 parça diyor, 60 tl ödedimAsil pahali olan yedek uc canim zaten
Desene iyiki yazmışım canim yoksa artik lazim oldugunda alsaydin 120 tl olurdu o zamanaAz önce chicco için yedek uç aldım , 10 parça diyor, 60 tl ödedimzaten kendisini almaya kalksan 90 tl civarı mecbur almam gerekiyordu ama
Aynen kız valla iyi ki söyledinDesene iyiki yazmışım canim yoksa artik lazim oldugunda alsaydin 120 tl olurdu o zamana
Evet canımBöyle ince uçlu olanları güzel zaten canım otribebe aldım bende o da öyle diğerleri gibi kalın uçlu değil bebeğin burnuna ulaşmıyor o zaman
Cnm doğumun spinal mi olacak yoksa genel mi ?livelong az önce bundan aldım mıknatıslı takma kirpik, doğumda ve günlük kullanımda arada takmayı düşünüyorum , bakalım becerebilecek miyim
Güle güle kullan canımEvet canımKızımda kullandığım için bunu biliyorum, silikonu çok yumuşak ve kullanışlı, yedek uç aldım az önce 10’lu
Sağol canımGüle güle kullan canım
Diğerini takmayı hiç beceremiyorum zaten, zamanında duo yapıştırıcı bile almıştım kaç sene önce 40 tl vermiştim sadece yapıştırıcıyaCnm doğumun spinal mi olacak yoksa genel mi ?
Mıknatıs diğerine gore daha kolay oluyor cnm becerirsin
Ben kanguru almıştım kızımdayken, oğlumda da yine onu kullanırım, slingler bana çok güvenli gelmiyor canım nedense, çocuk kayıp düşecekmiş gibi..Sling mi alsam kanguru mu karar veremedim ev işi yaparken takmak istiyorum arada göğsüme belki aşıya falan da öyle gideriz çok yakın asm
Canım ürünün geldiğinde resmini çekip atabilirmisin rica etsem. Ben de alacaktımda güvenemedim sanırım çok yapay durduğu hakknda yorumlar vardılivelong az önce bundan aldım mıknatıslı takma kirpik, doğumda ve günlük kullanımda arada takmayı düşünüyorum , bakalım becerebilecek miyim
Kilosu da artınca zor olur gibi geliyor sling bana da :) neyse doğumdan sonrasına bakacağım biraz büyüsün deBen kanguru almıştım kızımdayken, oğlumda da yine onu kullanırım, slingler bana çok güvenli gelmiyor canım nedense, çocuk kayıp düşecekmiş gibi..
Slingler çok pahalı ben de almak istiyorum bi doğsunda olmadı ikinci el birşey bakacağım. Ama kanguru falan şart bencede dşarı çıkarken bebek arabası yerine pratik olurSling mi alsam kanguru mu karar veremedim ev işi yaparken takmak istiyorum arada göğsüme belki aşıya falan da öyle gideriz çok yakın asm
Aaa bununda ben de beyaz rengi varBir de lohusa tacı aldım kızlar maviş renkte , hastanede foto çekilirken takarımŞu modelden görmüşsünüzdür kesin erkek anası olduğum belli olsun mavi aldım pembe rengi de çok güzeldi ama
Atarım tabiki canımCanım ürünün geldiğinde resmini çekip atabilirmisin rica etsem. Ben de alacaktımda güvenemedim sanırım çok yapay durduğu hakknda yorumlar vardı
Evet kuzum ya çok kullandim bende yapistiricili olani bazen tutmuyor yada kayiyor çok sinir oluyordumDiğerini takmayı hiç beceremiyorum zaten, zamanında duo yapıştırıcı bile almıştım kaç sene önce 40 tl vermiştim sadece yapıştırıcıyainşallah bu da elimde patlamaz Spinal olcak canım
Önce ben de beyaz alacaktım ama yorumlarda ekru renk diyorlardı, tam beyaz değilmiş, o yüzden mavi aldım, geceliğimde de bu maviden renkler var çünküAaa bununda ben de beyaz rengi vartaşları var üstünde de çok tatlış duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?