2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Teşekkür ederim Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en iyisini sen bilirsin o zman canım ama tek doktorla kalmamakla çok çok iyi etmissin merak etme az kaldı zaten hayırlısıyla doğuma Allah büyük bir şekilde geçer gider su günleride hayırlısıyla atlatalimda düzelir inşallah haftamizda aynı seninle sen sıkıntı yapma stres en büyük düşmanımız biliyosun bak bugüne kadar gelmiş Allah'ın izniyle ve her cihaz farklı olduğu için kilosunda haftasında bile farklılık gösteriyor biliyorsun belki seninkide öyle birseydir

livelong az önce bundan aldım mıknatıslı takma kirpik, doğumda ve günlük kullanımda arada takmayı düşünüyorum , bakalım becerebilecek miyim

Eklentiler

• E086C081-57C8-454D-871E-D1656EF2E12B.webp
    11 KB · Görüntüleme: 47
Desene iyiki yazmışım canim yoksa artik lazim oldugunda alsaydin 120 tl olurdu o zamana
Aynen kız valla iyi ki söyledin yedek uç almam gerektiği sen söyleyince aklıma geldi şubatta daha da pahalı olur kesin, belki yılbaşı öncesi daha ucuzdu kim bilir neyse zaten 5 sene önce 50 tl ye almıştım, oğluma da yenisini almışım gibi oldu

Böyle ince uçlu olanları güzel zaten canım otribebe aldım bende o da öyle diğerleri gibi kalın uçlu değil bebeğin burnuna ulaşmıyor o zaman
Evet canım Kızımda kullandığım için bunu biliyorum, silikonu çok yumuşak ve kullanışlı, yedek uç aldım az önce 10’lu

livelong az önce bundan aldım mıknatıslı takma kirpik, doğumda ve günlük kullanımda arada takmayı düşünüyorum , bakalım becerebilecek miyim
Cnm doğumun spinal mi olacak yoksa genel mi ?
Mıknatıs diğerine gore daha kolay oluyor cnm becerirsin

Bir de lohusa tacı aldım kızlar maviş renkte , hastanede foto çekilirken takarım Şu modelden görmüşsünüzdür kesin erkek anası olduğum belli olsun mavi aldım pembe rengi de çok güzeldi ama

Eklentiler

• 711457EF-8F78-4EE3-8BD9-7ABD7C07167A.webp
    40 KB · Görüntüleme: 55
Cnm doğumun spinal mi olacak yoksa genel mi ?
Mıknatıs diğerine gore daha kolay oluyor cnm becerirsin
Diğerini takmayı hiç beceremiyorum zaten, zamanında duo yapıştırıcı bile almıştım kaç sene önce 40 tl vermiştim sadece yapıştırıcıya inşallah bu da elimde patlamaz Spinal olcak canım

Sling mi alsam kanguru mu karar veremedim ev işi yaparken takmak istiyorum arada göğsüme belki aşıya falan da öyle gideriz çok yakın asm
Ben kanguru almıştım kızımdayken, oğlumda da yine onu kullanırım, slingler bana çok güvenli gelmiyor canım nedense, çocuk kayıp düşecekmiş gibi..

Canım ürünün geldiğinde resmini çekip atabilirmisin rica etsem. Ben de alacaktımda güvenemedim sanırım çok yapay durduğu hakknda yorumlar vardı

Ben kanguru almıştım kızımdayken, oğlumda da yine onu kullanırım, slingler bana çok güvenli gelmiyor canım nedense, çocuk kayıp düşecekmiş gibi..
Kilosu da artınca zor olur gibi geliyor sling bana da :) neyse doğumdan sonrasına bakacağım biraz büyüsün de

Sling mi alsam kanguru mu karar veremedim ev işi yaparken takmak istiyorum arada göğsüme belki aşıya falan da öyle gideriz çok yakın asm
Slingler çok pahalı ben de almak istiyorum bi doğsunda olmadı ikinci el birşey bakacağım. Ama kanguru falan şart bencede dşarı çıkarken bebek arabası yerine pratik olur

Bir de lohusa tacı aldım kızlar maviş renkte , hastanede foto çekilirken takarım Şu modelden görmüşsünüzdür kesin erkek anası olduğum belli olsun mavi aldım pembe rengi de çok güzeldi ama
Aaa bununda ben de beyaz rengi var taşları var üstünde de çok tatlış duruyor

Canım ürünün geldiğinde resmini çekip atabilirmisin rica etsem. Ben de alacaktımda güvenemedim sanırım çok yapay durduğu hakknda yorumlar vardı
Atarım tabiki canım şu kızın videosunu izledikten sonra almaya karar verdim ben de , kötü yorumları görmüştüm senin gibi önce vaz geçmiştim. Çift mıknatıslı aldım , tek mıknatıs uçtan kalkık durur gibi geldi.

Evet kuzum ya çok kullandim bende yapistiricili olani bazen tutmuyor yada kayiyor çok sinir oluyordum

Aaa bununda ben de beyaz rengi var taşları var üstünde de çok tatlış duruyor
Önce ben de beyaz alacaktım ama yorumlarda ekru renk diyorlardı, tam beyaz değilmiş, o yüzden mavi aldım, geceliğimde de bu maviden renkler var çünkü ama içimden bir ses, 4 yaşındaki kızımın tacıma çökeceğini söylüyor Ona da pembesini mi alsam dedim, sonra vaz geçtim, bir sürü tacı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…