- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Canim normalde benim 23 nisanda adet oldum. Ama benim yumurtam 16 mayista catladi o gunde eminim dollenme oldu. O yuzden doktor sati 2 mayis mi 3 mayis mi ne olarak duzenlediCanım son adet tarihin ne zamandı? Benim son adet tatihim 27 nisandı ama doktor 5 mayıs olarak düzeltti. Çünkü geç yumurtlama oluyor. Ben de ov. Testiyle takip etmiştim.
Canim suyuyla falan o kadar fiyat yaziyor ayri ayri almayi denicem olmadi.kendi suyunu mu aldiniz siz yoksa normal su mu damlationuz?Bende gülüyorum buna müsadenle valla yuheczaneye baksan canım bide e bebege belki anormal bi artistir netteki
Benim de 17 yada 18 di çatlama. Sağlıkla alalım kucaklarimiza InsaAllahCanim normalde benim 23 nisanda adet oldum. Ama benim yumurtam 16 mayista catladi o gunde eminim dollenme oldu. O yuzden doktor sati 2 mayis mi 3 mayis mi ne olarak duzenledi
Senle bir gun aramiz var canim seninki de 17sidir muhtemelBenim de 17 yada 18 di çatlama. Sağlıkla alalım kucaklarimiza InsaAllah❤
Ay annem gibi konustun sürekli daha erken gelecek diyor. Dedim evrene kötü mesajlar vermeyelim dua yerine gecer falan. Ben hazır degilimEn uzak ihtimal 3 hafta ya iki yada bir hafta kaldıysa
Evet haklisin canım ama insan bazen ihtiyac duyuyor 1-2 dakka bile olsa tv ye bakarken yada telefonda ilgilenirken yatmak istiyorum ama artik istesemde yatamiyorum ztn.Sırt ustu yatınca bebeğin ve bizim kan dolaşımı etkileniyor canim dun doktorda ultrason için yattım bi anda toplandı sağa nasıl duruyor bu böyle diyor doktor
Bende aynı birde kuru öksürük başladı tereyağ eritip pekmezle ılık içtim öyle 6 Dan sonra uyudum4den beri saga dön sola dön uyuyamadım doğru düzgün, oturma odasına geldim tv açtım izlerken uykum gelir belki.. Ah kızlar ne zormuş son haftalar..
Ben kapatacaklarını sanmıyorum aşıya güven gider diye etrafta aşıları olan olmayan herkes covit hastane tedbirler artabilir bir eskisi gibi biraz gevşeme vardı çünküKızlar biz dogurana kadar kapanma olur mu sizce hiç bakmazdım dun bi gördüm 54 bin olmuş vaka sayısı bizim olduğumuz şehirde çok yok deniliyor hastaneler boşmuş covid bölümleri ama illaki artar bir ay içinde korkmaya başladım
Ben sleppy Bio naturel aldımAnneler baby turco bez mi alsam hepsiburadada ikinci1 tl baby turco gündüz kullanır sleepy gece ne dersiniz.
Canım 5 haftalıkken duyulmaz evet 6 buçuk hafta gibi duyuluyor, onda da bangır bangır duyulmuyor doktor sadece kalp atışını görebiliyor... 5. Haftada anca kese gözüküyor içi dolmuş mu o bile gözükmüyor bazen... den galiba 3.200 demiştin kilosuna şu an, maşallahBenimki bana ya adet tarihini yanlış biliyorsun bu bebek bir önceki aydan da olabilir diyor çünkü neredeyse en başından beri aradaki fark hiç esnememiş. Birde ben 5 haftalıkken karından bebeğin kalp atışını duymuştum normalde imkansız dimi? Sadece kese olur 5 haftalıkken. Galiba ben ya erken döllenme yada bi önceki aydanım Buda muhtemel.
Dün anneme arkadaşlarıma falan 28 ocakta doğum dedim hepsi bi tuhaf tepki verdi noldunuz ya dedim e biz daha erken bekliyorduk dediler. Lan durun çocuk daha 35 haftalık bu neyin acelesi diyorum e 1 aydır doğum muhabbeti var bizde bu ara doğurursun sandık diyolarAy annem gibi konustun sürekli daha erken gelecek diyor. Dedim evrene kötü mesajlar vermeyelim dua yerine gecer falan. Ben hazır degilim
Yok canım su almadım ben yedek ucta vardi evde ilkten kalan suyunu ayrı alacağım bi 10 lu tüp şeklinde olan var bide normal izotonik serum var bakacağım hangisi uygunsa onu alırımCanim suyuyla falan o kadar fiyat yaziyor ayri ayri almayi denicem olmadi.kendi suyunu mu aldiniz siz yoksa normal su mu damlationuz?
Bende yüzüstü yatmayı daha çok özledimEvet haklisin canım ama insan bazen ihtiyac duyuyor 1-2 dakka bile olsa tv ye bakarken yada telefonda ilgilenirken yatmak istiyorum ama artik istesemde yatamiyorum ztn.
Iste aspiratör, 10lu yedek uç ve 20 adet suyu 199 tl dio Allah im hani bu fiyatlar düşecekti gitgide yukseliyorYok canım su almadım ben yedek ucta vardi evde ilkten kalan suyunu ayrı alacağım bi 10 lu tüp şeklinde olan var bide normal izotonik serum var bakacağım hangisi uygunsa onu alırım
Ne önerdi peki canımDalin ve unibaby doktorumuz önermedi...
Deterjanı bende siveno aldım,özellikle alerjik bebekler için dedeleri üretmiş,siveno ve incia aynı firmanınmış.zeytinyağını direk mi sürceksin peki yoksa ısıtıp soğutup mu, ph dan dolayı öyle bişey okudum yoksa bende z.yağının daha iyi olduğunu düşünüyorum.naturalive gerçekten temiz çamaşır bulaşık det.,diş macunu,maskesi kullandım ama son aldığım bulaşık deterjanı ellerimi mahvettiBen siveno kullaniyorum buyuk oglumda bebisede onu kullanicam, naturalive pisik kremi aldim. Bebe yagı yerine hindistan cevizi yağı kullanmayi düşünüyorum oda kuruluk olursa gaz icin filan zeytinyağı hakiki kullanicam nasipse.
Bebek yağı olarak ne kullandınız pekşUni baby yada dalin kullandım oğlumda, yine öyle yaparım. Hiçbir şampuanın katkısız olacağını düşünmüyorum . Vücudu da aynı şampuan ile yikayabilirsin, sabun çok kuruluk yapar ben tavsiye etmem. Bebek yağı banyo sonrası masaj için iyi oluyor.
İncia nın köpük olanı mı pekibütçeye göre daha uygun olanlardan içeriği temiz olanlar incia baby me vardı bende incia aldım. mustela içeriği temiz olanlarda yoktu.
vucut için ayrı bişey almanaa getek yok bebek şampuanları saç ve vucut diye geçiyo.
yag alöadım ilk kızım asla sürdütmezdi hemen giyinmek isterdi. 2 numaranın huyuna suyuna göre alırım gerekirse.
Evet canım onu da duydum ona da bakayımBana arkadaşım bübchen şampuan önermişti canım. Görümcem de almanyadan gelirken hem şampuan hem de süt getirmiş. Annem de sebamed sabun aldı. Bunları kullanmayı düşünüyorum
Çok garip canımAma 8 Mayıs benim son adet tarihim 19 mayısta hamile olduğumu bilmeden doktor beta hcg yapmıştı negatif çıkmıştı bi önceki aydan olsa onun yükselmiş olması gerekirdi. Kafam öyle karıştı ki.. Arap saçı gibi içinden çıkamıyorum
Devir gördüğünü hemen al devri artık, yoksa 5 dk sonra yine zamlı oluyorIste aspiratör, 10lu yedek uç ve 20 adet suyu 199 tl dio Allah im hani bu fiyatlar düşecekti gitgide yukseliyor
Canım benim tavsiyem 100 lük tuzlu su serumları var eczanede onlardan alıp kullanabilirsin şırınga ile çekip iğnesini atıp sıkabilirsin . Diğer türlü o izotonik su diye tek kullanımlık sattıkları pahalıya geliyorCanim suyuyla falan o kadar fiyat yaziyor ayri ayri almayi denicem olmadi.kendi suyunu mu aldiniz siz yoksa normal su mu damlationuz?
Kesinlikle canim cok firsatcilik var maalesefDevir gördüğünü hemen al devri artık, yoksa 5 dk sonra yine zamlı oluyor
O da mantikliymis canim bugun hastaneye gidince bi eczaneye sorayim ben olmadiCanım benim tavsiyem 100 lük tuzlu su serumları var eczanede onlardan alıp kullanabilirsin şırınga ile çekip iğnesini atıp sıkabilirsin . Diğer türlü o izotonik su diye tek kullanımlık sattıkları pahalıya geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?