2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım son adet tarihin ne zamandı? Benim son adet tatihim 27 nisandı ama doktor 5 mayıs olarak düzeltti. Çünkü geç yumurtlama oluyor. Ben de ov. Testiyle takip etmiştim.
Canim normalde benim 23 nisanda adet oldum. Ama benim yumurtam 16 mayista catladi o gunde eminim dollenme oldu. O yuzden doktor sati 2 mayis mi 3 mayis mi ne olarak duzenledi

Sırt ustu yatınca bebeğin ve bizim kan dolaşımı etkileniyor canim dun doktorda ultrason için yattım bi anda toplandı sağa nasıl duruyor bu böyle diyor doktor
Evet haklisin canım ama insan bazen ihtiyac duyuyor 1-2 dakka bile olsa tv ye bakarken yada telefonda ilgilenirken yatmak istiyorum ama artik istesemde yatamiyorum ztn.

Ben kapatacaklarını sanmıyorum aşıya güven gider diye etrafta aşıları olan olmayan herkes covit hastane tedbirler artabilir bir eskisi gibi biraz gevşeme vardı çünkü

Canım 5 haftalıkken duyulmaz evet 6 buçuk hafta gibi duyuluyor, onda da bangır bangır duyulmuyor doktor sadece kalp atışını görebiliyor... 5. Haftada anca kese gözüküyor içi dolmuş mu o bile gözükmüyor bazen... den galiba 3.200 demiştin kilosuna şu an, maşallah ama 3.200 doğum kilosu neredeyse o yüzden bence 1-2 haftalık bir erken döllenme durumun olabilir

Ay annem gibi konustun sürekli daha erken gelecek diyor. Dedim evrene kötü mesajlar vermeyelim dua yerine gecer falan. Ben hazır degilim
Dün anneme arkadaşlarıma falan 28 ocakta doğum dedim hepsi bi tuhaf tepki verdi noldunuz ya dedim e biz daha erken bekliyorduk dediler. Lan durun çocuk daha 35 haftalık bu neyin acelesi diyorum e 1 aydır doğum muhabbeti var bizde bu ara doğurursun sandık diyolar Valla Şafak 23 ama inşallah o 23’ün son dakika ve son saniyesine kadar bekler vallahi hazır değilim o bir saniye bile benim için çok önemli inşallah bekler inşaaalllaaaahhh Allahım nolur

Canim suyuyla falan o kadar fiyat yaziyor ayri ayri almayi denicem olmadi.kendi suyunu mu aldiniz siz yoksa normal su mu damlationuz?
Yok canım su almadım ben yedek ucta vardi evde ilkten kalan suyunu ayrı alacağım bi 10 lu tüp şeklinde olan var bide normal izotonik serum var bakacağım hangisi uygunsa onu alırım

Yok canım su almadım ben yedek ucta vardi evde ilkten kalan suyunu ayrı alacağım bi 10 lu tüp şeklinde olan var bide normal izotonik serum var bakacağım hangisi uygunsa onu alırım
Iste aspiratör, 10lu yedek uç ve 20 adet suyu 199 tl dio Allah im hani bu fiyatlar düşecekti gitgide yukseliyor

Dalin ve unibaby doktorumuz önermedi...
Ne önerdi peki canım
Deterjanı bende siveno aldım,özellikle alerjik bebekler için dedeleri üretmiş,siveno ve incia aynı firmanınmış.zeytinyağını direk mi sürceksin peki yoksa ısıtıp soğutup mu, ph dan dolayı öyle bişey okudum yoksa bende z.yağının daha iyi olduğunu düşünüyorum.naturalive gerçekten temiz çamaşır bulaşık det.,diş macunu,maskesi kullandım ama son aldığım bulaşık deterjanı ellerimi mahvetti bi taraftanda aklıma şu geliyor doğal ürünlerin içindeki bitkilerede alerjisi olursa Allah korusun,ama kimyasala alerji daha kolay sanırım?
Bebek yağı olarak ne kullandınız pekş
İncia nın köpük olanı mı peki
Bana arkadaşım bübchen şampuan önermişti canım. Görümcem de almanyadan gelirken hem şampuan hem de süt getirmiş. Annem de sebamed sabun aldı. Bunları kullanmayı düşünüyorum
Evet canım onu da duydum ona da bakayım

Çok garip canım acaba tahlil mi yanlıs çıktı nedir

Canim suyuyla falan o kadar fiyat yaziyor ayri ayri almayi denicem olmadi.kendi suyunu mu aldiniz siz yoksa normal su mu damlationuz?
Canım benim tavsiyem 100 lük tuzlu su serumları var eczanede onlardan alıp kullanabilirsin şırınga ile çekip iğnesini atıp sıkabilirsin . Diğer türlü o izotonik su diye tek kullanımlık sattıkları pahalıya geliyor

O da mantikliymis canim bugun hastaneye gidince bi eczaneye sorayim ben olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…