Benim kardeşim de 37+0 haftalik hamile hiç aşı olmadı. Öyle korkuyorum ki ona buluşacak diye hiç görüşmüyoruz ama eşi çok kalabalık yerde çalışıyor. Ay hepimiz Allaha emanet olalim sag sal bi kavussaydik
Ayy Allah korusun kotu dusunme karantina suresi bile 7 gune indi sen guclu ol guzel beslen toparlarsin2 hafta sonra doğum var yalvarırım olmıyım ne kötü bir zamana denk geldik ya .
Ya senin 2 hafta sonra mı doğum2 hafta sonra doğum var yalvarırım olmıyım ne kötü bir zamana denk geldik ya .
Bugün daha iyi uyandım dün resmen 9bucukta sızmışım 12 saat uyudumSen nasıl oldun canım? İyisin di mi çok şükür?
Ayy siz de mi koronasinizz ? Ben de bugun ogrendimBugün daha iyi uyandım dün resmen 9bucukta sızmışım 12 saat uyudumama dinlenmişim iyi geldi. Hala hastalık havasındsyım ama özellikle sağlık bakanı 7 güne düşürdü ya karantina süresini. Psikolojik olarak o kadar iyi geldi ki. İnşallah biticek gidicek
Evet canım 5. Günüm bugün ama aslında salı gününden beri kötüyüm. Boğaz gıcıklanmasıyla başladı faranjit sandım sonra burun akıntısı ve göz yaşarması ama öyle böyle değil 3 gün beynim aktı resmen. Sonra burnum durdu balgamlı öksürük baş ağrısı ve halsizlikle devam etti. Şuan baş ağrısı ve halsizlik var arada öksürük. Ateşim de 1-2 kez çıktı. Ben geçen yıl yine aralıkta olmuştum ve o zaman bayağı hafif geçmişti. Şuan aşılı olmama rağmen belirtiler daha yoğundu. Deniz suyu aldım o biraz rahatlatıyo bi de sıcak duş çok iyi geliyo burnuma boğazımaAyy siz de mi koronasinizz ? Ben de bugun ogrendimnasil geciyor kcinci gun bugunn ?
Evet cnm 26 Ocak gibi.Ya senin 2 hafta sonra mı doğumbanada doktor 28 Ocak dedi
Off cok gecmis olsun size deEvet canım 5. Günüm bugün ama aslında salı gününden beri kötüyüm. Boğaz gıcıklanmasıyla başladı faranjit sandım sonra burun akıntısı ve göz yaşarması ama öyle böyle değil 3 gün beynim aktı resmen. Sonra burnum durdu balgamlı öksürük baş ağrısı ve halsizlikle devam etti. Şuan baş ağrısı ve halsizlik var arada öksürük. Ateşim de 1-2 kez çıktı. Ben geçen yıl yine aralıkta olmuştum ve o zaman bayağı hafif geçmişti. Şuan aşılı olmama rağmen belirtiler daha yoğundu. Deniz suyu aldım o biraz rahatlatıyo bi de sıcak duş çok iyi geliyo burnuma boğazıma
Annemde öyle diyordu hep o çizgi tamamlanınca doğarmış diye bilemedim şok oldum 2 gün önce hiç bisey yoktu vallaKızlar benimde göbeğimde cizgi cikmis nedense bi sevindirik oldumdoguma azz kaldi diye düşündüm bian
Ben de hiç çizgi çıkmadı. Genetik annemde de çıkmamış hiç. Bembeyaz bi tenim var ona bağlıyorum :)Annemde öyle diyordu hep o çizgi tamamlanınca doğarmış diye bilemedim şok oldum 2 gün önce hiç bisey yoktu valla
Benimde tenim çok beyaz bence daha fena oluyor beyazlarda genetiktir belki ama bu progesteron hormonu yapiyor lekeleri zaten vücutta doğumdan sonra da aşırı beyazliyorsun bebekte sende Pamuk gibi oluyorsun çok güzel o anBen de hiç çizgi çıkmadı. Genetik annemde de çıkmamış hiç. Bembeyaz bi tenim var ona bağlıyorum :)
Sağlıkla gelsin inşallah nefes darlığı yaşamak zordur ben astımım yokken nefes nefese kalıyorum seni düşünemiyorum.. sağlıkla gelsin minikEvet cnm 26 Ocak gibi.
Benim çok nefes darlığım var.
Astımım olduğu için kötü geçiyor.
37 ye girince alcak hemen
Bende de çıkmadııı bende çok beyaz renkliyim. Kızımda da olmamıştı. Bende tüylenmede olmadı mesela. Kimisinin göbeği falan tüylenirmiş ya ben hiç bilmem öyle şeyler zaten sarışın olduğum için pek tüyüm yoktur ama hamilelikte de tetiklenmedi bu durumBen de hiç çizgi çıkmadı. Genetik annemde de çıkmamış hiç. Bembeyaz bi tenim var ona bağlıyorum :)
Ooo en sevdiğimBenimde kac gundur gidip starbucksa white chocolate mocha icesim var korkuma cok kalabalik diye gitmek istemedim
Aaaa çok geçmiş olsun canım, üzüldüm. İnşallah hafif atlatırsın. Geçen sene covid olmuştum ben de, virüsün akciğerlere inmesini engellemek için başhekim bir aile dostumuz bir tavsiyede bulundu. ( kendisi covid’in yoğun olduğu hastanedeydi o sıra)Kızlar merhaba ben de korona çıktım nasıl oldu anlamadım bi yere de gitmedim, pazar 3.dozumu oldum pazartesi başladı grip gibi hastalık belirtileri bugün de koronayımtavsiyeleri olan var mı geçiren ve ya şu an geçirmekte olanlardan ??
AhhahaBenimde tenim çok beyaz bence daha fena oluyor beyazlarda genetiktir belki ama bu progesteron hormonu yapiyor lekeleri zaten vücutta doğumdan sonra da aşırı beyazliyorsun bebekte sende Pamuk gibi oluyorsun çok güzel o antabi Pamuk derken şiş ve beyaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?