2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sağol canım. Ben kıyafetlerni yıkadktan sonra koku falan kalmıyor sabun tozu oldugu icin. Yumusatıcıda kullanmak istemiyorum astım vs yapar diye. Bebek koksun istiyorum hiçbişe kokmuyor gerçi koku da iyi birşey değil ama insan istiyor işte bi bakayım denk gelirsem alayım en azından dolabını falan silerim

Ben tüylendim canım birazcık sarıyım ama tüylendi yani o çizgiyi ben hiç sevmiyodum iyikide çıkmadı. Bundan sonrada çkmaz sanırım

Kız koca kettle değil küçük kahve makinesi benm hastanenin etrafında öyle şeyler olsa bile boşa para verdirtmem
Helal kız en son orta boy 20 tl falandı starbucks’ta kahve, bence de gerek yok, bezler olmuş kaç tl geçen ay aldığım prima beze 180 tl zam gelmiş , bir de enflasyonu %30 diyorlar, güleyim bari

Ben de 5 sene önce doğumuma öyle girdim canım , sadece bebek bakımı ile ilgili şeyleri araştırmıştım, hiç doğum videosu da izlemedim ne sezaryen ne normal hala da bilmem izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum

Canim cok tesekkur ederimm iyi gecio simdilik iki doz asiliydim ucuncu dozun ertesi gunu basladi semptomlar nerden kaptimda bilmiyorum hep evdeydim Dikkat ediorum yediklerime ictiklrime hep limon c vit vs Allah a emanetiz hepimiz insallah siz de dikkat edin bi daha olmayin insallah

Ben Gifrer’ i 40 lısını 33 tl ye almıstım. Ama nasıl kullanılıyor bu bilen varmı tüpü direk burnunamı sıkıcaz
Aynen tüpü hafif bebeği arkaya doğru eğimli yatırıyorsun, fışt diye bir anda sıkıp hızlıca öne doğru döndürüyorsun, fazlalıklar akıyor sonra da burnundan çekiyorsun sümükleri onlar çıktıkça kendi burnun temizlenmiş gibi rahatlıyorsun, işte bu hisse annelik babalık deniyor

Bende kıyafetlerine kullanmadım canım odasına kullancam

İnşallah canım yalnız aşının ertesi günü bu semptomlar başladıysa, covid olmayabilirsin, aşının yan etkileri büyük ihtimal. Eşim de 3.dozdan sonra ilk gece ateşlendi biraz, halsizlik ve kemik ağrısı yaşadı. İnşallah seninki de öyledir canım, geçmiş olsun tekrar

Helal kız en son orta boy 20 tl falandı starbucks’ta kahve, bence de gerek yok, bezler olmuş kaç tl geçen ay aldığım prima beze 180 tl zam gelmiş , bir de enflasyonu %30 diyorlar, güleyim bari
Offf öyle canım herseye ne biçim zamlar geldi. Bezlerden stok yapmıstım 2 ay anca gider bi paket daha alayım dedim hemen hemen seninki gibi aynı zam gelmiş. Valla halimiz kötü zam ayı geldi mesela enflasyon düşük açklandığı için az zam alacaklar

Sende astım da var çok dikkat et canım yaaa

Tamam canım anladım gözümde canlandı peki o tüpten baska şeye boşaltamam dimi sıvıyı. Burun çekme aparatıda var bende ama nasıl çekicem küçücük tüpten. O tüpü öyle kullanıcam galiba

Hayır yani benim ilk testim çarşamba negatif çıktı o yüzden 4-5 gün eşimle aynı odadaydık hep. Ve negatif geldi o bazıları havadan kapıyor bazıları yanında olsa kapmıyor

Ben de hiç çizgi çıkmadı. Genetik annemde de çıkmamış hiç. Bembeyaz bi tenim var ona bağlıyorum :)
Ben de sarışın ve baya beyaz tenliyim, ne göbek çizgisinden çıktı, ne tüylenme oldu ne benlerde artış oldu, hiç biri olmadı, arkadaşlarda gördüğüm o çizgi genelde buğday tenlilerde ve esmerlerde olmuştu ama beyazlarda da genetik olabiliyor demek

Zaten tüpten sonra, burun çekme aparatıyla sümükleri çekicen canım. Tüpteki sıvı sümükleri yumuşatıp, çekerken daha kolay gelmesini sağlıyor

Çok geçmiş olsun canım, umarım yalancı pozitiftir çabucak hafifçe atlatırsın

sivenonun yüzey temizleyicisini aldım canım. daha kullanamdım bı hafta beşigi yatagı falan kurucaz inşallah o zmaan kullanırım. bi biraz alerjik bir aileyiz kokulara hassasız kızım ve ben o yuzden kokulu şeyler kullanamıyorum

Ay bende ne ararsan var göbek çizgisi, çatlak,ben, göbek deliği çevresinde karartı, göbekte kıllanma. Yani hele ki o kıllanma beni şoka sokmuştu ilk gördüğümde. Çatlak patlak bir halde olucam heralde hayal edemiyorum sonrasını keşke çatlaklara çözüm bulsalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…