2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
ben bu şekilde yapacagım çünkü kızımda otribebe kaç kere burnunu kanattı. kullanmayı düşünmüyprum. ben de beceriksiz olabilirim. ama izlediğim videolat ve doktorlardan izlediğim senin anlattıgına benzer şeyler. sadece fizyolojigi çıkıp çıkartıyolar sümükleri

Allah şifa versin çok geçmiş olsun canım
Bizde emir fatihte karar kıldık gibi benim esim kararsızdir inşallah degistirmezde alışmaya çalışıyorum
adıyla yaşasın canım çok güzelmiş iki isim de

Tad koku hiç gitmedi boğaz ağrısıyla başladı bende de canım ilerlerse bi test yaptırabilirsin ama olmayadabilir eşim geçen ay öyle oldu negatif çıktı , ben de aynı oldum pozitifim kimden kaptım belli değil Dikkat et sende kendine kuzum çok teşekkür ederim

Allah şifa versin çok geçmiş olsun canım

adıyla yaşasın canım çok güzelmiş iki isim de
Tesekkur ederiz emir benim ikinci altenatifimdi fatih babasının isteği bakalim inşallah hayırlı evlat olurlar hepsi

Amin canim 4.5 yaşında tam merakli gibi amaa aceleci degil açıkçası korkuyordum nerde kaldi bu bebek der diye ama baya sabırlı çıktı kuzum.
Uyuyordur canım benimkide yeni yemeği yedim tepki verdi bu aralar benimki az hareket ediyor özellikle 2 gu dur
Nette okudum artik hareketler azalabilir diyor insan tedirgin oluyor ister istemez. Sag salim alalim insallah kucağımiza.

Cok gecmis olsun aşı sonrasu covid pozitif olan cok kisj var cevremde yuksek ihtimal sizinde öyle oldu

Cok geçmiş olsun cnm inşallah hafif atlatırsın

Sen de çok ayakta kalıyor musun canım gün içinde acaba yoruluyoruz ondan mı oluyor
Valla çok ayakta kaldığımda oluyor yada anneme gidip sürekli yattığımda. Arada çok fark görmüyorum ben bence artık vücut error veriyor kendini hissettirmeye başlıyor bebek iyiden iyiye. Bakalım artık az daha dayansınlar da sonrası önemli değil ne de olsa

Aa pardon 4.5 yasina göre oldukça olgun o zman maşallah ona

Kizlar ilac yazdirirken bunlari da aldim 124 tlye eczane daha uygun geldi ama 60 tl ye almadim die kendime kızıyorum
Bende 199 almıştım 129 olmuş şöyle ser arkadaşım çok kullanıyor 2 çocuğuda tıkanıyor oda bunu önerdi almak isteyen olursa

Eklentiler

• B12D4EEC-0AF3-4B1A-8901-C6380D0EC1F2.webp
    21 KB · Görüntüleme: 39
Kız koca kettle değil küçük kahve makinesi benm hastanenin etrafında öyle şeyler olsa bile boşa para verdirtmem
Hahahah doğru kız bende akşam size yazdıktan sonra gördüm ki starbucksa zam gelmiş eşim almaya gidip fiyatları duyunca geri döner kesin arkadaşlarımdan umutluyum onlara doğum hediyesi olarak aldırırım artık

Çok teşekkür ederim peki semptom gösterdi mi onlarda ?? Ben hala bilmiyorum nerden kaptım aklım almıo bi yere gitmedim etmedim
Göstermeyip is iicin test yapinca farkeden oldu, hafif gribim diye dusunenn oldu, koku kaybi yaşayan oldu yuksek ihtimal sizinde aşıdan bahsettigim kisiler rahat geçirdi sizinde oyle olur insallah.

Canım bence sen aşı sonrası test verdiğin için pozitif çıkmışsın. Canlı aşı olduğu için zaten negatif çıkmanı beklemezdim ben test verirken. Sen gene dikkat et tabiki kendine ama kafana da takma. 3-4 güne tamamen belirtilerin kaybolursa aşıdan olduğunu anlarsın umarım öyledir

Esim de verdi bakalim onda hic bi belirti yok ama benle beraberdi full asi da oldu ne cikcak merak ediyorum Sansima karantina suresi 7 gune dusmus insallah dedigin gibi olur cok saol

2 hafta sonra doğum var yalvarırım olmıyım ne kötü bir zamana denk geldik ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…