- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
ben bu şekilde yapacagım çünkü kızımda otribebe kaç kere burnunu kanattı. kullanmayı düşünmüyprum. ben de beceriksiz olabilirim. ama izlediğim videolat ve doktorlardan izlediğim senin anlattıgına benzer şeyler. sadece fizyolojigi çıkıp çıkartıyolar sümükleriYouTube de birkaç video izledim serum fizyoljikle doldurulan 5cc lik şırınganin yarısını sağ yarısını sol deliğe sıkıp çocuğu yüzüstü avuc içine yatırıp sırtını el ayasiyla sivazlayinca çocuğun burnu salyalari boşalıyor. Her gün yeni şırınga ile yapın hem rahat emer hem rahat nefes alır demiş.bunu yapmak tehlikeli mi sizce.bu hazır aspirator aletler daha mı guvenlidir
Allah şifa versin çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba ben de korona çıktım nasıl oldu anlamadım bi yere de gitmedim, pazar 3.dozumu oldum pazartesi başladı grip gibi hastalık belirtileri bugün de koronayımtavsiyeleri olan var mı geçiren ve ya şu an geçirmekte olanlardan ??
adıyla yaşasın canım çok güzelmiş iki isim deBizde emir fatihte karar kıldık gibi benim esim kararsızdir inşallah degistirmezde alışmaya çalışıyorum
Tad koku hiç gitmedi boğaz ağrısıyla başladı bende de canım ilerlerse bi test yaptırabilirsin ama olmayadabilir eşim geçen ay öyle oldu negatif çıktı , ben de aynı oldum pozitifim kimden kaptım belli değilçok geçmiş olsun cnm inşlh biran önce geçer.
Benimde 2 gündür boğazım ağrıyo ama başka bir sıkıntı yok.sürekli tad kokuya bakıyorum.bugün daha iyiyim.
Belirtilerini ondan sordum cnm.tad koku gitti mi sende?
Tesekkur ederiz emir benim ikinci altenatifimdi fatih babasının isteği bakalim inşallah hayırlı evlat olurlar hepsiAllah şifa versin çok geçmiş olsun canım
adıyla yaşasın canım çok güzelmiş iki isim de
Amin canim 4.5 yaşında tam merakli gibi amaa aceleci degil açıkçası korkuyordum nerde kaldi bu bebek der diye ama baya sabırlı çıktı kuzum.KBenimde dünden önceki gün öyle oldu,gece boyu hiç hareket etmedi. Sabah oldu hala tık yok agzima iki lokma bisey attım kıpırdanmaya başladı. Sanırım uyku süreleri uzuyor artık.
8 yasinda dimi senin oğlun da , büyük oldukları için merak ediyorlar kardeşlerini o bilincteler. Rabbim ayırmasın onları hiç
Nette okudum artik hareketler azalabilir diyor insan tedirgin oluyor ister istemez. Sag salim alalim insallah kucağımiza.Uyuyordur canım benimkide yeni yemeği yedim tepki verdi bu aralar benimki az hareket ediyor özellikle 2 gu dur
Cok gecmis olsun aşı sonrasu covid pozitif olan cok kisj var cevremde yuksek ihtimal sizinde öyle olduTad koku hiç gitmedi boğaz ağrısıyla başladı bende de canım ilerlerse bi test yaptırabilirsin ama olmayadabilir eşim geçen ay öyle oldu negatif çıktı , ben de aynı oldum pozitifim kimden kaptım belli değilDikkat et sende kendine kuzum çok teşekkür ederim
Tamam size hastaneden resim atcamQhahahha sunumlu foto da isteriz ama
Çok teşekkür ederim peki semptom gösterdi mi onlarda ?? Ben hala bilmiyorum nerden kaptım aklım almıo bi yere gitmedim etmedimCok gecmis olsun aşı sonrasu covid pozitif olan cok kisj var cevremde yuksek ihtimal sizinde öyle oldu
Cok geçmiş olsun cnm inşallah hafif atlatırsınKızlar merhaba ben de korona çıktım nasıl oldu anlamadım bi yere de gitmedim, pazar 3.dozumu oldum pazartesi başladı grip gibi hastalık belirtileri bugün de koronayımtavsiyeleri olan var mı geçiren ve ya şu an geçirmekte olanlardan ??
Cok tesekkur ederim siz de dikkat edin kendinizeCok geçmiş olsun cnm inşallah hafif atlatırsın
Valla çok ayakta kaldığımda oluyor yada anneme gidip sürekli yattığımda. Arada çok fark görmüyorum ben bence artık vücut error veriyor kendini hissettirmeye başlıyor bebek iyiden iyiye. Bakalım artık az daha dayansınlar da sonrası önemli değil ne de olsaSen de çok ayakta kalıyor musun canım gün içinde acaba yoruluyoruz ondan mı oluyor
Aa pardon 4.5 yasina göre oldukça olgun o zman maşallah onaAmin canim 4.5 yaşında tam merakli gibi amaa aceleci degil açıkçası korkuyordum nerde kaldi bu bebek der diye ama baya sabırlı çıktı kuzum.
Nette okudum artik hareketler azalabilir diyor insan tedirgin oluyor ister istemez. Sag salim alalim insallah kucağımiza.
Bende 199 almıştım 129 olmuş şöyle ser arkadaşım çok kullanıyor 2 çocuğuda tıkanıyor oda bunu önerdi almak isteyen olursaKizlar ilac yazdirirken bunlari da aldim 124 tlye eczane daha uygun geldi ama 60 tl ye almadim die kendime kızıyorum
Hahahah doğru kız bende akşam size yazdıktan sonra gördüm ki starbucksa zam gelmişKız koca kettle değil küçük kahve makinesibenm hastanenin etrafında öyle şeyler olsa bile boşa para verdirtmem
Göstermeyip is iicin test yapinca farkeden oldu, hafif gribim diye dusunenn oldu, koku kaybi yaşayan oldu yuksek ihtimal sizinde aşıdan bahsettigim kisiler rahat geçirdi sizinde oyle olur insallah.Çok teşekkür ederim peki semptom gösterdi mi onlarda ?? Ben hala bilmiyorum nerden kaptım aklım almıo bi yere gitmedim etmedim
Evet canım Allahtan bebeğimi görüyorum da rahatlıyorumHastane uzak olunca her hafta gitmek cok zor Allah yardimcin olsun canim. Neyseki sonunda bebisi görüyorsun haberini aliyorsun o herseye degiyo
Canım bence sen aşı sonrası test verdiğin için pozitif çıkmışsın. Canlı aşı olduğu için zaten negatif çıkmanı beklemezdim ben test verirken. Sen gene dikkat et tabiki kendine ama kafana da takma. 3-4 güne tamamen belirtilerin kaybolursa aşıdan olduğunu anlarsın umarım öyledirKızlar merhaba ben de korona çıktım nasıl oldu anlamadım bi yere de gitmedim, pazar 3.dozumu oldum pazartesi başladı grip gibi hastalık belirtileri bugün de koronayımtavsiyeleri olan var mı geçiren ve ya şu an geçirmekte olanlardan ??
Insallah ya cok tesekkur ederim icimi rahatlattinizGöstermeyip is iicin test yapinca farkeden oldu, hafif gribim diye dusunenn oldu, koku kaybi yaşayan oldu yuksek ihtimal sizinde aşıdan bahsettigim kisiler rahat geçirdi sizinde oyle olur insallah.
Esim de verdi bakalim onda hic bi belirti yok ama benle beraberdi full asi da oldu ne cikcak merak ediyorumCanım bence sen aşı sonrası test verdiğin için pozitif çıkmışsın. Canlı aşı olduğu için zaten negatif çıkmanı beklemezdim ben test verirken. Sen gene dikkat et tabiki kendine ama kafana da takma. 3-4 güne tamamen belirtilerin kaybolursa aşıdan olduğunu anlarsın umarım öyledir
Tad koku hiç gitmedi boğaz ağrısıyla başladı bende de canım ilerlerse bi test yaptırabilirsin ama olmayadabilir eşim geçen ay öyle oldu negatif çıktı , ben de aynı oldum pozitifim kimden kaptım belli değilDikkat et sende kendine kuzum çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?