- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
canım bence rahim uzunlugu risk görünce ölçülen bişey benim gittiğim hiçbir doktor da ölçmedi sadece doktorum bu aralar rahim agzı kapalı mı diye bakıyor o kadarBBurda konusuyosunuz hep rahim uzunlugu falan bunlari huc soylemiyor doktor bana bakmiyor. Digerlerindede hatirlamiyorum. Ucuncu dogumum olacak ama cogu terim okadar yabanci geliyorki. Bosu bosuna para vermisiz diyorumduşünün burdan ogrendiklerimle doktora ben sordumda ogrendim gununun geriden gittigini bebegin. Ne desem bos iste ....
Katılıyorum. Ocağa geldim diye seviniyorum resmen şubat hayal oldu ben deYavrum sen beşiği yatağı kurmak için ne bekliyorsun bebeğin doğmasını mıgelmişsin 36. Haftaya hayır bide aksiyonlu bi grubuz Şubat annesi olacağız derken aralıktan beri çocukları tutmak için cebelleşiyoruz bildiğin güç savaşları veriliyor kur artık bence hazır olsun
ben uygulamadan giriyorum canım resim yükleyecegimde web sayfası ustunden giriyorum. öyle bir sorun yok bende şu an uygulamadaBBu Ub
Bu sorunlari bir benmi yasiyorum birde sayfa donup kaliyor devamli. Netten giriyorum sizler uygulamayi yukleyip oradanmi giriyorsunuz sayfaya
işte bu şekilde dürtün beniYavrum sen beşiği yatağı kurmak için ne bekliyorsun bebeğin doğmasını mıgelmişsin 36. Haftaya hayır bide aksiyonlu bi grubuz Şubat annesi olacağız derken aralıktan beri çocukları tutmak için cebelleşiyoruz bildiğin güç savaşları veriliyor kur artık bence hazır olsun
Aynen aynen bende öyleyim 15 ocağı gördüğüm dakika şöyle derin bir nefes alacağım inşallahKatılıyorum. Ocağa geldim diye seviniyorum resmen şubat hayal oldu ben deocağın 15 ini görürsem şükredicem
Valize koydum canım fermuarlı düzenleyicilerden almıştım onların içine güzelce katlayıp koydum. Artık kırılırsa da kimse kusurumuza bakmaz heralde napalımçantasını hazırlayanlar gecelikleirnizi çantaya koydunuz mu buruşur diye askıda mı bırkasam dolapta diyorum. hala hazırlayamadım şu çantayı tam yarın diyorum kırışacakdiye başlamıyorum. hep bir bahanem var biri beni dürtsün.
ben de almıstım o düzenleyicilerden yarın onları çıkartayım da yıkayayım. başlıyım valla anneme sizin dedikelrinizi okudukça kadın çıldırdı. neyi bekliyosun sen diyeValize koydum canım fermuarlı düzenleyicilerden almıştım onların içine güzelce katlayıp koydum. Artık kırılırsa da kimse kusurumuza bakmaz heralde napalımson dakikaya bırakmanı önermem ama kızım da normal doğum yapmıştım bi anda suyum boşalmıştı neye uğradığımı şaşırmıştım değil gecelikleri askıdan almak yada eksikleri çantaya koymak benliğimi unuttum resmen o sebeple koy gitsin güzelce katlanıp çok tıkış tepiş olmazsa çanta kırışmaz en fazla kat izi olur
Aynen aynen bende öyleyim 15 ocağı gördüğüm dakika şöyle derin bir nefes alacağım inşallah
Amin canım ınsallah vakitlice gelsnler insallah
Uygulamadan girince sıkıntı olmuyor canımBBu Ub
Bu sorunlari bir benmi yasiyorum birde sayfa donup kaliyor devamli. Netten giriyorum sizler uygulamayi yukleyip oradanmi giriyorsunuz sayfaya
Ben de pazartesi kurdurcam, inşallah yaniYavrum sen beşiği yatağı kurmak için ne bekliyorsun bebeğin doğmasını mıgelmişsin 36. Haftaya hayır bide aksiyonlu bi grubuz Şubat annesi olacağız derken aralıktan beri çocukları tutmak için cebelleşiyoruz bildiğin güç savaşları veriliyor kur artık bence hazır olsun
Bende de var ne okudum ne okumadım karıştı cevap atamıyorum sabaha düzelir herhaldeBBu Ub
Aminnnn insaAllah canim. Bacaklari uzun diyor. Ayrintili ultrasondada bakan doktor oyle dedi. Burdan ankaraya gonderen doktor 1900 gram demisti en son. Ankaradakide 2.100gram dedi. İkinci oglumdada kilolu bi bebek olacak dedi devamli. Minnak bi oglan dogurdum. 2.800. gerci 8,aylik dogdu ama. Ankaradaki doktor inanmiyor imkansiz 8aylik o kiloda dogmasi dedi. Bende uzatmadim. Belki günü ilerdeymistir dedim üstüne falan gorduysem dedim. Bilmiyom artik.İyidir insallah canım kilosu iyiymiş boyuda uzunmuş daha nolsuninsallah iyi haberler alırsın ferah tut içini
Valla canim benimde dun krem surerken hicbir sey yoktu bugun surerken fark ettimAnnemde öyle diyordu hep o çizgi tamamlanınca doğarmış diye bilemedim şok oldum 2 gün önce hiç bisey yoktu valla
Valla canim hic irdelemedim ben daha da moral bozmamak icinBebeği de mi kurtulamamış canım ?
Bizim kızda surekli geriniyor içerde popo solda ayaklar sagda canımı acıtıyor yatarkenAy şu saat oldu daha derin uykuya dalamadim karnım acıyor yan yatınca artık.
Eşimi uyandırıp al birazda sende dursun sen taşı diyesim var ay geliyorlar sagdan soldan bana
Evet kaburgamın tam altında poposu var geriniyor benimde ha bire. Ya bide bacaklarını yakaladim bugün. Kıvrık ya dizden şuanda pozisyonu, resmen o v gibi duran bacakları elime geliyor artık cook tatliiBizim kızda surekli geriniyor içerde popo solda ayaklar sagda canımı acıtıyor yatarken
Aynen bas da asagida yine gostermedi bizimki kendini sagolsunEvet kaburgamın tam altında poposu var geriniyor benimde ha bire. Ya bide bacaklarını yakaladim bugün. Kıvrık ya dizden şuanda pozisyonu, resmen o v gibi duran bacakları elime geliyor artık cook tatlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?