2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
canım bence rahim uzunlugu risk görünce ölçülen bişey benim gittiğim hiçbir doktor da ölçmedi sadece doktorum bu aralar rahim agzı kapalı mı diye bakıyor o kadar

Katılıyorum. Ocağa geldim diye seviniyorum resmen şubat hayal oldu ben de ocağın 15 ini görürsem şükredicem

BBu Ub

Bu sorunlari bir benmi yasiyorum birde sayfa donup kaliyor devamli. Netten giriyorum sizler uygulamayi yukleyip oradanmi giriyorsunuz sayfaya
ben uygulamadan giriyorum canım resim yükleyecegimde web sayfası ustunden giriyorum. öyle bir sorun yok bende şu an uygulamada

işte bu şekilde dürtün beni yatakla bebek arabası kv mde. bizim ev küçük diye orda bırakmıstık. bu cuma gdiip alıcaz inşallah siler yıkat paklar kurarız. çantayı da hazırladım mı artık gelebilir

Valize koydum canım fermuarlı düzenleyicilerden almıştım onların içine güzelce katlayıp koydum. Artık kırılırsa da kimse kusurumuza bakmaz heralde napalım son dakikaya bırakmanı önermem ama kızım da normal doğum yapmıştım bi anda suyum boşalmıştı neye uğradığımı şaşırmıştım değil gecelikleri askıdan almak yada eksikleri çantaya koymak benliğimi unuttum resmen o sebeple koy gitsin güzelce katlanıp çok tıkış tepiş olmazsa çanta kırışmaz en fazla kat izi olur

ben de almıstım o düzenleyicilerden yarın onları çıkartayım da yıkayayım. başlıyım valla anneme sizin dedikelrinizi okudukça kadın çıldırdı. neyi bekliyosun sen diye

BBu Ub

Bu sorunlari bir benmi yasiyorum birde sayfa donup kaliyor devamli. Netten giriyorum sizler uygulamayi yukleyip oradanmi giriyorsunuz sayfaya
Uygulamadan girince sıkıntı olmuyor canım
Ben de pazartesi kurdurcam, inşallah yani yürek mi yedik biz yaa haberimiz yokken

İyidir insallah canım kilosu iyiymiş boyuda uzunmuş daha nolsun insallah iyi haberler alırsın ferah tut içini
Aminnnn insaAllah canim. Bacaklari uzun diyor. Ayrintili ultrasondada bakan doktor oyle dedi. Burdan ankaraya gonderen doktor 1900 gram demisti en son. Ankaradakide 2.100gram dedi. İkinci oglumdada kilolu bi bebek olacak dedi devamli. Minnak bi oglan dogurdum. 2.800. gerci 8,aylik dogdu ama. Ankaradaki doktor inanmiyor imkansiz 8aylik o kiloda dogmasi dedi. Bende uzatmadim. Belki günü ilerdeymistir dedim üstüne falan gorduysem dedim. Bilmiyom artik.

Karnimda fink atiyor resmen. Disardan okadar belli oluyorki. Sizlerinde aynimi. Uyuyamadim. Acaba yarin ne diyecek. Bu arada iki gundur tansiyon cok dusuk cikiyor yine. İnsaAllah hastanede normal cikarda doktor bisey cikarmaz yine. Sindi yine tahlil falan alirmiyki ya nstyemi baglar sade. Her ay 750yle cikiyoz hastaneden. Keske iyi kotu birini bulup devlete gitseymisim. Eşimi bukadar zorlamazdim. Doguma ne gidecek belli degil. Bu seneye kadar hic bukadar darlanmamistik. İnsaAllah bereketiyle gelir yavrum Allah buyuktur hepimizin yardimcisi olsun. Gercekten ülke olarak zor zamanlardan geciyoruz

Kızlar aşıdan mi bilmem aksam 12 olmadann uyudum fena uyku bastırdı eşim gece uyandirdi cok horluyorsun diye ki bizimkini normalde hic etkilemez bomba patlasa umrunda olmaz artık nasil horluyorsam bi de kızıyorum beni nie uyandiriyorsun diye bi uyandim boğazım kurumus, burnum full tıkalı.kalktim su içtim burnumu deniz suyu vardi onla actim rahat rahat uyumusum. Simdi de bi uyandim nasil terlemisim agir yemekler yemistim ona verdim ama belki asidan olabilir dedim bu sefer biraz kolum agriyor sanırım psikolojik olarak esim annem vuruldugunda bi halsiz bi yorgun olmuslardi bir iki gun ondan etkilendim kendimde de öyle seyler arıyorum gruptada aşı olduktan sonra pozitif çıktık denilince beni de bi korku aldi ay aksamdan beri kac tane mandalina yedim bilmem Allah hepimizi korusun cidden ama hala parol falan icmedim daha da siddetlenirse icerim diye valla hayirlisiyla bi dogursakda kurtulsak ay insan tırsıyor bazen doktora al beni sezeryana bitsin diyesim geliyor artik psikolojik olarak etkilenmeye basladim bu hastaliklardan galiba

Ay şu saat oldu daha derin uykuya dalamadim karnım acıyor yan yatınca artık.
Eşimi uyandırıp al birazda sende dursun sen taşı diyesim var ay geliyorlar sagdan soldan bana
Bizim kızda surekli geriniyor içerde popo solda ayaklar sagda canımı acıtıyor yatarken

Bizim kızda surekli geriniyor içerde popo solda ayaklar sagda canımı acıtıyor yatarken
Evet kaburgamın tam altında poposu var geriniyor benimde ha bire. Ya bide bacaklarını yakaladim bugün. Kıvrık ya dizden şuanda pozisyonu, resmen o v gibi duran bacakları elime geliyor artık cook tatlii

Evet kaburgamın tam altında poposu var geriniyor benimde ha bire. Ya bide bacaklarını yakaladim bugün. Kıvrık ya dizden şuanda pozisyonu, resmen o v gibi duran bacakları elime geliyor artık cook tatlii
Aynen bas da asagida yine gostermedi bizimki kendini sagolsun eller yine yuzdeydi doktorda normal artık aşağıda oldugu icin birde senin birazcik gobekde yagli buzlu camdan bakar gibi oluyorum dedi2.ye hamile kalirsam birgun kesinlikle zayif kalmam lazim bebisi goremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…