Aynen bas da asagida yine gostermedi bizimki kendini sagolsuneller yine yuzdeydi doktorda normal artık aşağıda oldugu icin birde senin birazcik gobekde yagli buzlu camdan bakar gibi oluyorum dedi 2.ye hamile kalirsam birgun kesinlikle zayif kalmam lazim bebisi gormiyorum
Bende ya birde otomatiğe bağlamış gibi kabus görüp duruyorum ve o kadar gerçekçi kiAy şu saat oldu daha derin uykuya dalamadim karnım acıyor yan yatınca artık.
Eşimi uyandırıp al birazda sende dursun sen taşı diyesim var ay geliyorlar sagdan soldan bana
Aynen bir kere aldik sadece ondada baya bi uğraştı doktorolsun sürpriz olur sana daha heyecanlı. Ben görüyorum her gittiğimde farklı biri oluyor sanki. Ama en son ki hali artık tamamen bir bebek, yanakları tontik,tam sevmelik, ısırmalık
Evet rüyalar da karman çorman. Bilinç altımızda neler düşünüyorsak artık... korku,kaygı, stres ,heyecan hepsi var...Bende ya birde otomatiğe bağlamış gibi kabus görüp duruyorum ve o kadar gerçekçi ki
Ay inan ki doğduktan sonrası daha keyifli ve kolay bana güvenAynen bir kere aldik sadece ondada baya bi uğraştı doktorya merak ediyorum kime benzeyecek esim kendine benzemeyecek diye triplere giriyor ay hayırlısı ile bi saglikla kavuşaydık yavrularımıza hem kavusmak istiyorum biran once hemde korkuyorum sorumluluktan
Ins canim ya Allah once saglik sonra huzur versin ins guzel gunler gorelim hep birlikteAy inan ki doğduktan sonrası daha keyifli ve kolay bana güven
Bu bana en cok emzirirken koyuyor. Neden sadece anneler emziriyor. Babalarin da memeleri var. neden islevsiz. Yaradilis sorguluyorum ve anlam veremiyorum gercekten. Tamam dogurma yetisi sadece kadinda ama emzirme kabiliyeti iki cinste de olmaliydi.Eşimi uyandırıp al birazda sende dursun sen taşı diyesim var ay geliyorlar sagdan soldan bana
Amin amin cnm inşallah.Ins canim ya Allah once saglik sonra huzur versin ins guzel gunler gorelim hep birlikte
Çok haklısın bunu bende sorgulamistim ilk doğumumdan sonra. Ama daha sonra bunun sadece bana özgü olması çok hoşuma gitmişti. Hamilelikte hoşuma gitmiyor amaBu bana en cok emzirirken koyuyor. Neden sadece anneler emziriyor. Babalarin da memeleri var. neden islevsiz. Yaradilis sorguluyorum ve anlam veremiyorum gercekten. Tamam dogurma yetisi sadece kadinda ama emzirme kabiliyeti iki cinste de olmaliydi.
Canim ben o hararet sorununu aksamdan suya koydugum iki cevizle atiyorum dene istersen kolestrolu dengeliyor hemdeAmin amin cnm inşallah.
Ay kalkayim da meyve yiyeyim biraz.
Soğuk soğuk meyve cekiyo canım hep çok hararetim oluyor yaa
Aa gerçekten mi ? Niye oluyor ki hararet kolesterol mü çıkıyor acaba? İki cevizi bir bardak suya islayip suyunu mu içeceğiz?Canim ben o hararet sorununu aksamdan suya koydugum iki cevizle atiyorum dene istersen kolestrolu dengeliyor hemde
Tam o saatlerde benimkide kuduruyordu bende onun hareketine uyandim ama ne hareket arada hıçkırık tekrar tepiniyor bütün gün sesi çıkmıyordu uyumuş demek yeni uyanmislar kuzular ay çok özledim dogsalar da bi sevsek mis kokuları bassak boynumuzaKarnimda fink atiyor resmen. Disardan okadar belli oluyorki. Sizlerinde aynimi. Uyuyamadim. Acaba yarin ne diyecek. Bu arada iki gundur tansiyon cok dusuk cikiyor yine. İnsaAllah hastanede normal cikarda doktor bisey cikarmaz yine. Sindi yine tahlil falan alirmiyki ya nstyemi baglar sade. Her ay 750yle cikiyoz hastaneden. Keske iyi kotu birini bulup devlete gitseymisim. Eşimi bukadar zorlamazdim. Doguma ne gidecek belli degil. Bu seneye kadar hic bukadar darlanmamistik. İnsaAllah bereketiyle gelir yavrum Allah buyuktur hepimizin yardimcisi olsun. Gercekten ülke olarak zor zamanlardan geciyoruz
Açıp kapatiyordu benimki yer kalmadı galiba artık çok yapmıyorEvet kaburgamın tam altında poposu var geriniyor benimde ha bire. Ya bide bacaklarını yakaladim bugün. Kıvrık ya dizden şuanda pozisyonu, resmen o v gibi duran bacakları elime geliyor artık cook tatlii
Ağlayarak kalktım az önce gerçekten çok kötüydü işin kötüsü eşime de kusmustum gittim adama ağladım mecbur barıştımBende ya birde otomatiğe bağlamış gibi kabus görüp duruyorum ve o kadar gerçekçi ki
Ben sancı çekerken ikinciyi taşıyıcı annelikle mi yapsak diye bile sorgulamistim eşim sus artık saçmalıyorsun diyince ayiktim yine sizin sorgulariniz mantıklı bi yere varıyor of analik çok zor 2Çok haklısın bunu bende sorgulamistim ilk doğumumdan sonra. Ama daha sonra bunun sadece bana özgü olması çok hoşuma gitmişti. Hamilelikte hoşuma gitmiyor ama
Valla ben unuturum diye koydum gittiçantasını hazırlayanlar gecelikleirnizi çantaya koydunuz mu buruşur diye askıda mı bırkasam dolapta diyorum. hala hazırlayamadım şu çantayı tam yarın diyorum kırışacakdiye başlamıyorum. hep bir bahanem var biri beni dürtsün.
Hayırlara çıksın inşallah canım. Annem hep kötü rüyayı suya anlat alsın gitsin derdi. Batıl inanç ama ne bileyim rahatlıyor insan yine deOf ne zamandır görmüyordum öyle kabus gördüm ki ağlayarak uyanmışım karnım semsert olmuş çok kötüydü
Suya bile anlatasım yok hemen unutmak istiyorum ama bi saat ağladım valla bu hormonlar cok yoruyor insanı dun sabahta bi sinirle uyanmıştımValla ben unuturum diye koydum gitti
Hayırlara çıksın inşallah canım. Annem hep kötü rüyayı suya anlat alsın gitsin derdi. Batıl inanç ama ne bileyim rahatlıyor insan yine de
Canım benm de 33. Haftamda 2100 gr dı. Doktor ultrason +300 gr çıkarıyor dedi. Düşün yani takma kafana gelişim haftası uyumlu çıkıyorsa üzülme. Her ultrasonda kilosu farklı çıktığı gibi doğuncada değişkenlik oluyor sen daha iyi bilirsin.Aminnnn insaAllah canim. Bacaklari uzun diyor. Ayrintili ultrasondada bakan doktor oyle dedi. Burdan ankaraya gonderen doktor 1900 gram demisti en son. Ankaradakide 2.100gram dedi. İkinci oglumdada kilolu bi bebek olacak dedi devamli. Minnak bi oglan dogurdum. 2.800. gerci 8,aylik dogdu ama. Ankaradaki doktor inanmiyor imkansiz 8aylik o kiloda dogmasi dedi. Bende uzatmadim. Belki günü ilerdeymistir dedim üstüne falan gorduysem dedim. Bilmiyom artik.
Valla hormonlar zaten hepimizi çıldırtmış durumda. Geçen gün eşimle komik bişey oldu gülüyoduk sonra birden ağlamaya başladımSuya bile anlatasım yok hemen unutmak istiyorum ama bi saat ağladım valla bu hormonlar cok yoruyor insanı dun sabahta bi sinirle uyanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?