2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ağlayarak kalktım az önce gerçekten çok kötüydü işin kötüsü eşime de kusmustum gittim adama ağladım mecbur barıştım
Ya senin kaç günün kaldığını görünce aşırı heyecanlanıyorum ben aşırı heyecan yapıyorum ya spinal istiyorum ama son dk beni uyutun demem inşallah

Bir şey diyeceğim kadınlar kulübünün uygulaması mı var

gece kokrkunc rüya görüyordum tam o sıra da
gece 3 de oğlum geldi yanımıza, üstüne gelince korktum
odasına götüreyim dedim kalsam olmaz mı dedi
yanıma yatırdım, o da sağ olsun
anne sıkıştım, anne susadım, anne ileriye git diye diye uyutmadı

canım sen bir de bunları düşünme. yeter ki ikinizin saglıgı yerinde olsun onu parayla alamıyorsun işte. siz iyiyseniz allah saglık verdilçe bir şekilde borçlar ödenir. hepimiz gerçekten zorlanıyoruz herşeyeye zam geldi. geçecek bu günler.

Dün tiktok'ta abuk subuk videolar çıktı karşıma, kötü tecrübe yaşamış hamileler yeni anne olmuşlar saçma saçma şeyler atmışlar bir anda da karşıma çıktı izlemiş bulundum resmen psikolojim bozuldu Allah'ım korusun hepimizi ve yavrularımızı

Yaa bu kadar mı olur bende kabus gördüm evde doğurmuşum bebek iyi değil sonra kayıp oluyor sonra tekrar karnımda hissediyorum değişik karmakarışık şeyler gördüm bu haftalar kabuslu rüya haftaları demekki Allah hayra çıkarsın rüyalarımızı

Ben sancı çekerken ikinciyi taşıyıcı annelikle mi yapsak diye bile sorgulamistim eşim sus artık saçmalıyorsun diyince ayiktim yine sizin sorgulariniz mantıklı bi yere varıyor of analik çok zor 2
senin miden hic rahat vermedi sana ama eğer ilki de böyle geçtiyse ikinci bebeği düşünmen bile buyuk cesaret neyse oldu da bitti artık az kaldı son düzlükteyiz inşallah

Aa gerçekten mi ? Niye oluyor ki hararet kolesterol mü çıkıyor acaba? İki cevizi bir bardak suya islayip suyunu mu içeceğiz?
Yok canim cevizleri icini 1 bardak suya aksamdan koy cevizleri ye sabah ac karnına. Olabilir diye ben yapiyorum canim ise yaradigini düşünüyorum zarari da yok doktora sormustum hamilelikte kolestrol artar normal yapabilirsin demisti. Suyunu icmiyorum yagini oraya saliyor diye

Kızlar sanırım bu hatirlatma dozları daha ağır daha yeni uyandim sanki biri beni yataga yapıştırmış kalkamiyorum cok fena kemiklerim ağrıyor tüm vücudum halbuki sabah parol icip yatmıştım aksi gibi parolda bitmiş kahvalti yapcam nasil hazirlicam die kara kara düşünüyorum dışardan mi bisiler soylesemki ay kendimi yataktan baska odadaki cekyata zor attım. Daha oncede kendimi cok yordugumda olmustu ama bu kadar ağır miydi bilemedim. Onerisi olan var mi bu agrilara

Ben de almadım süslü terlik , yazın deniz için aldığım aynı böyle sarı terliğim var onu yıkadım götürücem , zaten pijama takımım da sarı
Sadece boncuklu bir taç aldım kendime .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…