2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de almadım süslü terlik , yazın deniz için aldığım aynı böyle sarı terliğim var onu yıkadım götürücem , zaten pijama takımım da sarı
Sadece boncuklu bir taç aldım kendime .

bende oyalı mavi bi tülbent alacağım, üşenmezsem tabi

daha çanta için hazırlık için minnak bi hazırlık yapamadık anacığımla.

bende oyalı mavi bi tülbent alacağım, üşenmezsem tabi

daha çanta için hazırlık için minnak bi hazırlık yapamadık anacığımla.

Acil bir durum olursa diye ayarladım ben herşeyi , uzun zamandır dolaptalar . Tek eksiğim şu depend , çok arttırmışlar fiyatını hiç alasım yok 9 tane şey için o parayı veripte .

Acil bir durum olursa diye ayarladım ben herşeyi , uzun zamandır dolaptalar . Tek eksiğim şu depend , çok arttırmışlar fiyatını hiç alasım yok 9 tane şey için o parayı veripte .
Yakınlarda carrefour varsa bak canım bazen depend indirimli oluyor orada . Ben görmüştüm geçenlerde ama netten almıştım almadım

tek yol parol canım bende hatırlatma dozunu ağır geçirdim 3 gün sürdü baş ağrısı bol bol uzan dinlen

Kuzum biraz indirime girmiş o bi ara 77 ₺ idi. Şok yaşadım görünce ama şimdi 47 ₺ ye düşmüştü e bebekte. Daha fazla da düşmez artık sanmıyorum hiç eskisi gibi 30-35 kere düşsün

Annem hanım efendi yılbaşı geçsin dedi bakalım artık belki pazar yaparız

İlk cocukta hastanede hasta bezi vermişlerdi
Sonrası Bi tane eve getirmiştim
Yetti bana. Kesili normal doğum yapmıştım

3. Doz zorluyor bünyeyi. Bol bol yat bide parol. Benim 1 gün sürdü sonra geçti sende yarına kadar toparlanirsin.

Kızlar merhabalar covid asınızın hatırlatma dozunu oldunuz mu acaba hamileyken, ben hamileyken 2 doz biontech olmustuö dun hatırlatma dozum acılmıs acaba dogumdan once sımdı yıne olsam mı dogumu mı beklesem bılemedım

Ben oldum dun akşam doktor kesinlikle ol vakalar cok artti dedi ilk defa aşı konusunda bu kadar netti. Suan baya yan etki yasiyorum tum kemiklerim agriyor ama pişman degilim demekki virus gecirsem ne olacaktım diyorum.doktorunla gorus sen bu konuyu canim biz ne desek bos.ilk 2 dozda hic yan etkim olmamisti

allah allah ya kimle konussam 3. doz agır gelmiş. korktum ben de olmaya. ama olmamaya daha çok korkuyorum o başka.
ecxanr varsa arayabilecegin yakında parol iste canım.

Ya senin kaç günün kaldığını görünce aşırı heyecanlanıyorum ben aşırı heyecan yapıyorum ya spinal istiyorum ama son dk beni uyutun demem inşallah
Valla bende artık bakmamaya gözümün ucuyla bakmaya calsicam kqc gün kaldığına korkma korkma bi cesaret gelir o anda bebeğini ilk sen göreceksin bunu düşün

allah allah ya kimle konussam 3. doz agır gelmiş. korktum ben de olmaya. ama olmamaya daha çok korkuyorum o başka.
ecxanr varsa arayabilecegin yakında parol iste canım.
Annem gelirken getircek canim soyledimde yakinda eczane yok.4 gibi gelcekler. Sanki biraz daha hafifliyor mu bilmem aman valla. Sende ol bence bir an once kurtul yan etkiden falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…