- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
CNım hiç 2. Bir doktora göründü. Mü.E ben bu sancıları hep tek çekiyorum evde. Her nst de doktor oh oh gene sancılar diyor ama nerde bu önlemler yatışlar ben anlamıyorum vallahi delircem. O kadar erken doğum riskiyle karşılaştım kendimle bir burda, birtek doktorum beni Önlemsiz sap gibi eve gönderiyor. Varya ben eğer bu ara doğurursam doktora çok pis olay çıkarırım inşallah öyle şeyler yaşamam da gerek kalmaz.
Bence yapabilirsin engel yoksa cunku benim doktor direk şunu diyor adi ustunde dogum normali normal dogumdur dioAcaba normal doğum yapabilir miyim perileri gelmeye başladı
Aa ben alt açma almadım kiiBende bugun 1 paket depend,2 pijama takimi,24 adet bez,2 adet islak mendil,10 tane gogus pedi, 2 adet alt acma,bir tane banyo havlusu,gogus pompası simdilik bunlari koydum pazar günü avmye gidip son eksikleri alcam.annem bebise dantalli hastane takimi almis penye battaniyem de geldi yikadim kurusun tum bebisin kiyafetleri de yerlestircemsurekli bi eksik aklima geliyor son dakikaya kadar o valiz kapanmayacak gibi geliyor banada
Valla benim kız baştan beri 4-5 gün geriden geliyo, kaşarlar, tahin helvaları, ceviz badem, muz, portakal vs ne dendiyse yedim aylarca, hiç bi şey değişmedi, o yüzden pek inanmıyorum o olaya, çocuk ne olacaksa o oluyo, tabi herkesin bünyesine göre değişir mi bilemem, başlarda çok kafaya takıyordum ama doktorum beni o konuda çok rahatlattığı için hiç takmıyorum artık, 2300g 48cm olmuş, çok şükür sağlıklı olsunlar da yeter kiKızlar bu arada kilo yolculuğunda bugün tam 18 kilo aldığımı öğrendimdoktor bütün haklarını doldurdun artık dedi bebiş zayıf kaldı diye muzlu sütler vs yapıp yapıp içiyordum bir işe de yaramamış açıkçası ama doğuma kadar artık Allah büyük
Bende 32 de bıraktım korkma canım etkilenmiyorlarBende ilk kez icmeyecegim, korkuyorum sanki gelişimi etkilenirse diye korkuyorum.
Evet canim sleepynin iki paket 10 lu almistim 20 adet yani 2 tane aldim bi de buyuk ikiye bolup kullancam ben uzun sure giderAa ben alt açma almadım kiikullan at olandan mi aldın? Ah iyi ki söyledin
Ay inşallah cnm çok sağolBende 32 de bıraktım korkma canım etkilenmiyorlar
Tamam cnm bakayım bende ,kargolar bize calisiyo valla bi bugün 4 tane kargo geldi ,eşim iflasın esigindeyiz deyip duruyorEvet canim sleepynin iki paket 10 lu almistim 20 adet yani 2 tane aldim bi de buyuk ikiye bolup kullancam ben uzun sure gider
Lazım olursa diye koydum ben belki daha erken süt akması için ama bulunsun istedimKızlar hastane çantasına göğüs pedi neden koyuyosunuz?
Haha bizde oyle maaslar geldigi gibi gidiyor bizde de dongu boyle devam ediyor bizde saldık oldugu kadar artikAy inşallah cnm çok sağol
Tamam cnm bakayım bende ,kargolar bize calisiyo valla bi bugün 4 tane kargo geldi ,eşim iflasın esigindeyiz deyip duruyor
Birde hep 13 değil yani bir kez ölçtü 13 çıktı hemen hap mı verilir. Adını bilmiyorum canım gidip almadım saat 16:15e başka doktora randevu aldım ona gidicem insallah
Aynen bende ondan koydum kocaman valizle gidiyorum nasil olsaLazım olursa diye koydum ben belki daha erken süt akması için ama bulunsun istedim
Anladım canım tedbir amaçlı yani bizim egitimde mantar vs yaptığını söyledi.Bebegin ağız bezlerinin daha iyi olduğunu söylemiştiLazım olursa diye koydum ben belki daha erken süt akması için ama bulunsun istedim
Aynen inanki benimde oyle. Yuruyemiyorum vajinama asiri baski yapiyor. İlk defa bu saate kaldi cocuklarimi anca doyuracam. Afedersin buyuk tuvaletimde bile korkuyorum bebek gelecekmis gibi agri oluyor. Allahim gelecek bu bebisler. Hareket olayini bilmiyordum ozaman her an hazirlikli olmamiz lazim. İki büklüm yuruyorum resmen. Esim niye oyle yuruyosun diyo. Anlatiyorum ama anliyomusunki adammHareketli canım bebek. Azalma olmadı hiç. Doğum zamanı hareketi azalmayanda oluyormus. Valla kafası o kadar aşağıdaki yürüyemiyorum hiç abartmıyorum canım. Tuvalette kafası çıkacak korkuyorum . O derece aşağıda . Karnımda indi gibi sanki
Hamile degildi canim sonrasinda kaldi hamile. Bence hic oyle düşünme her insanda ayni etki gostermez sonucta. Yaptirdigim kan igneside mesela alerjen gosterebilir dediler buyuk hastanede yapiliyor sadece ama hicbir alerjik reaksiyon gostermedi hamd olsun. Senin ve bebegin sagligi icin bu gerekli. Banada yarin alman gerekiyor dese hic dusunmeden alirim icin rahat olsunArkadaşın da hamile miydi canım aldığında? Üfffff hiç istemezdim vücuduma yabancı madde sokmak kalmış 3,5 haftamkuruntular geçmiyor içimden
Olsun kız dediğin biraz kokoş olurEşimde hic sevmez var ya cocugu kokos buyutme dio banakendileri 3 erkek kardes olunca kiz olunca demekki haha.4 yigeni var sadece 1i kiz kendininde kızı olcak cok yabancı kizlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?