- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Teşekkürler tatlım evet öyleyizValla benim tanıdığım tüm kova kadınları inanılmaz güzel ve bakımlı oluyor
Aslında benimde en büyük hayalim bir anda suyumun gelmesi panik halde herkesi arayıp hastaneye yetişmek filmlerdeki gibiYa herkesin tarihi belli ne guzel ay ben ne zaman dogurcam ki belirsizlik hayatta en nefret ettigim şeyhayatim plan uzerinedir muhendislik yaparkende planlama muhendisiydim belirsizlik beni yoruyor sizin belli oldukca ben heyecanlaniyorum bana ne oluyorsa
Bende kucağımda bebeğimle geceden geceye girip kim doğurmuş takip ederim inşallahAyyy ne kadar çok 2 Şubat oldu, 1 Şubat gecesi uyuyamayız resmen burada sabahlarız
Kızlar ben ikinci doktora gittim plesentası aşağıda falan değilmiş ve suyuda azalmamış resmen sabahki doktor durduk yere beni korkuttu manyak mıdır nedir
Ayy inanmıyorum ya boşuna seni korkuttu ... Hayır amaç neydi yani,pes artık.Bende gün aldım 2 Şubat kervanına katıldım inşallah önce gelmezse 02.02.2022 de doğum olacak sezaryen ile kızlar2 Şubat'ta burası fulllll doğum
2 şubatta buralarda şenlik varGrubun çoğu 2 şubata gün aldı, sağlıkla gelsinler
Ya hem buraya yazıyorum hem arkadaşlarıma yazıyorum yazarken kabullenmeye çalışıyorum resmen çok kısa süre içerisinde minikler aramıza katılacak inanamıyorumBende kucağımda bebeğimle geceden geceye girip kim doğurmuş takip ederim inşallahay böyle söyleyince inanması güç oldu ama resmen bu ay doğuruyorum
Saçma sapan ya aklına geleni söylemiş gibi alakasiz şeyler gitmesen başka doktora günlerce stres olacaktın kuzumKızlar ben ikinci doktora gittim plesentası aşağıda falan değilmiş ve suyuda azalmamış resmen sabahki doktor durduk yere beni korkuttu manyak mıdır nedir
Yaa evet inşallah hepsi gününü bekler2 şubatta buralarda şenlik var
O gece de ben dogururmusumAyyy ne kadar çok 2 Şubat oldu, 1 Şubat gecesi uyuyamayız resmen burada sabahlarız
Erkekleri nasıl acabaTeşekkürler tatlım evet öyleyiz22 ocakta doğuran olursa beni etiketlesin he vallahi küserim
Bende aynı durumdayım biride bana dese su gün doğacak diye heyecan yapmayı keserim belki her gün o gün bugün mü acaba diye kalkmak çok yorucuYa herkesin tarihi belli ne guzel ay ben ne zaman dogurcam ki belirsizlik hayatta en nefret ettigim şeyhayatim plan uzerinedir muhendislik yaparkende planlama muhendisiydim belirsizlik beni yoruyor sizin belli oldukca ben heyecanlaniyorum bana ne oluyorsa
Banada coraspin bırak artık dedi 34+2 bu gece hamileliğimin başından beri ilk kez içmeyecegimAa kızlar bu arada,coraspini ve progestani bugün itibariyle bıraktım. 35+0 im. Oksapar doğuma kadarmış.
Valla erkek kova Burcu bi sınıf arkadaşım vardı sınıfın inek öğrencisiydiErkekleri nasıl acaba
Bacım sen sırana sahip çıksana en önce senin dogurman lazımO gece de ben dogururmusum
Bende ilk kez icmeyecegim, korkuyorum sanki gelişimi etkilenirse diye korkuyorum.Banada coraspin bırak artık dedi 34+2 bu gece hamileliğimin başından beri ilk kez içmeyecegim
Hahah kafamı bozmayın lan uzun yoldan geldim doyurun beniiğğKızlar bizim bebeler gelmek için sabırsızlanıyor ya hepsi doğunca böyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?