2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu ne yaman çelişki

Ayy güzelmiş gerçekten göreceğiz

Kiz bi de benim ilk ne gelecek basa bilemiyorum tarihte belli olmayınca her sey belirsiz oluyor belirsizlik icinde sanki ben dogum yapmayacakmisim gibi gunlerim geciyor foruma girince aklim başıma geliyor

Valla ben 80 kiloyum şuan 60 la hamile kaldım. Bakınca 20 kilo çok tabi ama kimse de inanmıyor 80 oluşuma top gibi önde göbeğim var ve o kadar kilo almaya yüzüm gözüm hiç şişmedi. Kızımda çok şişmişti. Ağzım burnum hokka gibi yerinde duruyor ben anlamadım bu 20 kiloyu neremde saklıyorum ben

Kızlar bebise bunlardan aldım

Eklentiler

• Screenshot_20220107-191452_Chrome.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20220107-191443_Chrome.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20220107-191433_Chrome.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20220107-191357_Chrome.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20220107-191345_Chrome.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 36
Aman doğumda 10 kilo gider, emzirirkende geri kalanı gider. E bide bunun cocuk peşinde koşma zamanı var...

Ahh canım inşallah olabileceğin en iyisi olur. Hakkında hayırlısı

Aman maşallah de canım ben 18 kilo aldıysam gerçekten 8 kilosu burnum

Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah artık teknoloji çok gelişti Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz

Bugün depent ve göğüs pedim geldi . Nihayet valizi kapattim,doğuma giderken su ısıtıcısıni da ekleyeceğim umarım eksik yoktur.
Bende bugun 1 paket depend,2 pijama takimi,24 adet bez,2 adet islak mendil,10 tane gogus pedi, 2 adet alt acma,bir tane banyo havlusu,gogus pompası simdilik bunlari koydum pazar günü avmye gidip son eksikleri alcam.annem bebise dantalli hastane takimi almis penye battaniyem de geldi yikadim kurusun tum bebisin kiyafetleri de yerlestircem surekli bi eksik aklima geliyor son dakikaya kadar o valiz kapanmayacak gibi geliyor banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…