2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Tamam canım

Ah ah 63 kilo ile 9 aylık hamile olmak benim en zayıf halim 55 olduğu için onuda uzun zamandır görmediğim için benim için bu kilolarla doğuma girmek çok imkansız

Bura kucuk biyer oldugu icin benim gittigim doktorda profoser buranin en iyisi devlete gitsem buraya niye geldin ... Abiyi birakip derler bakmazlar bile

Ben tatile gidersek alırım mayo bebise ben cogu şeyi heves edip alıyorum kullanirmiyim bilmem cok heves ettim foto cekcem bunlarla kiyafetlerine uygun aldim
Ay benim kız nasıl kokoş.. sapsarı saçları var bana diyor ki hadi anne kuaföre gidelim ne yapacağız dedim pembe saç yapalım aralara diyor Bende daha hiç saçımı boyatmadım nerden nasıl heves ediyor bi bilsem eşofman takımı giydiremiyoruz ya elbise ya etek ya pantolon en kötü kombinimiz tayt Allah yardımcın olsun kız çocukları masraflı iş canım

Bi tane gecelik mi alsaydın canım ilk doktor kontrolleri için rahat oluyor demişti arkadaşlar, bir de Pouh dediği gibi maske koydum ben de, tarak diş fırçası macunu falan onları saymıyorum zaten, çöp poşeti koydum, kendime de ayrı ıslak mendil koydum, bebiş için de göğüs pompası, pişik kremi koydum ekstra canımcım

Ben baya zor alıştım bu kafa yapısına ya aşırı duygusalim ama gerçekten sonuna kadar mantik yani eşim çok fena

Kurban oldugum Rabbim mucizesini gostersin rahminin alinmasina gerek kalmadan ummadigin kadar rahat gecsin dogumun insaAllah cok gecmis olsun. Guzel haberlerini duymakta nasip olsun

Kurban oldugum Rabbim mucizesini gostersin rahminin alinmasina gerek kalmadan ummadigin kadar rahat gecsin dogumun insaAllah cok gecmis olsun. Guzel haberlerini duymakta nasip olsun
amin inşallah gerek kalmaz, allah razi olsun

Bende kokostum ay önceden simdi saldim birazda bana benzerse kocis yandi

Kişiye bağlı ben kızımda 85 ile doğuma girdim 5. Gün muayenesinde 67 kiloydum 18 kilo vermiştim yani ama ablam ilk kızında -3 kilo vermişti sadece yani kişiye göre değişiyor gerçekten
Sana Benzeriz inşallah aminnn

Ya sınav gibi çak duvara geri gelsin böyle doktoru ya sen sancı başlamış yazınca ben heyecanlandım valla rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aa ben bunu kaçırmışım, okumamışım. Şimdi nasılsın geçti mi sancin devam mı? Devlet ilgilenmez ,özel kaziklayacak adam arar... gerçekten pes
.

Kizlar yarin doktora giden varmi ? Benim haftaya cumartesi idi ama bugun baya sancim var sabah ilk iş doktora gidicem içim rahatlasin diye.
Ben de yarın gidicem canım inşallah iç rahatlatıcı hayırlı sağlık haberleri almak nasip olsun

Tucaa canım inşaallah sağlıkla sıhhatle al kucağına bebişini, hiç stres yapma haftası bence de çok iyi erkenden kavuşmuş olucaksın
A AnnemAnnemm B Birmuhendisinruyasi Kızlar bugün şükür iyi uyandım sadece sesim bozuk biraz genzim dolu gibi onun dışında iyi hissediyorum, inşallah herkes kolayca atlatır

Ya bu arada myomlarımdan dolayı progestan kullanıyordum 3. Aydan itibaren. Doktor bırakabilirsin dedi bugün 33+6 yım. Korkuyorum şimdi 2-3 güne ya doğarsa bu çocuk daha çok küçük haftası riskli :/ ne yapsam bilemedim en azından 35 e kadar kullanmam gerekmez mi

Geçmiş olsun canım sevindim inş biran önce iyilesirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…