Canım normalde 34’ten sonra baskılamak istemeyiz demişti benim doktorum. Ama ekstra 1-2 hafta daha kullansan sorun olmaz bence benimkisi izin verdi devam ediyorumYa bu arada myomlarımdan dolayı progestan kullanıyordum 3. Aydan itibaren. Doktor bırakabilirsin dedi bugün 33+6 yım. Korkuyorum şimdi 2-3 güne ya doğarsa bu çocuk daha çok küçük haftası riskli :/ ne yapsam bilemedim en azından 35 e kadar kullanmam gerekmez mi
baskılamayıp napalım yani salalım mı erkenden çocuklarıCanım normalde 34’ten sonra baskılamak istemeyiz demişti benim doktorum. Ama ekstra 1-2 hafta daha kullansan sorun olmaz bence benimkisi izin verdi devam ediyorum
Amin sağolasın canım benim . Öyle Allah onların eline düşürmesinYa sınav gibi çak duvara geri gelsin böyle doktoru ya sen sancı başlamış yazınca ben heyecanlandım valla rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benimde burusmustur kesin ama son anda koymayı göze alamadım unutursam diyeBende bugün tekrar açtım yerlestirdm bebek çantasını da alacağım yanıma sigmayanlari ona aktardım pijamalar aşırı burusmus ya
Yok canım devam ediyor sertleşmeler bel ağrıları.. yürüyemiyorum zaten. Bu geceyide atlatsaydım yarın kendi doktoruma gidciem mecbur rahim ağzı ne durumda ona bakacak çok kısaldıysa açıklık varmı diye bakacakAa ben bunu kaçırmışım, okumamışım. Şimdi nasılsın geçti mi sancin devam mı? Devlet ilgilenmez ,özel kaziklayacak adam arar... gerçekten pes
.
Ben de bugün bıraktım progestani ve tedirginim.baskılamayıp napalım yani salalım mı erkenden çocuklarıyürümeye korkucam şimdi ya bişey olursa diye biliyorum kendimi
Ya gerçekten sabah okudum olanları da akıllara ziyan gerçekten, sinirini bozma sen hiçAmin sağolasın canım benim . Öyle Allah onların eline düşürmesin
Beline sıcak su filan tutsan? Gerçek sancı ise fayda etmez ama değilse gecirir belki. Haftan çok iyi zaten kuveze girmez doğsa bile. Sakin kalmaya çalış, doğum yapacağın hastaneye bu akşam gitsen belki nst çekilir duruma göre ek ilaç verilirdi.Yok canım devam ediyor sertleşmeler bel ağrıları.. yürüyemiyorum zaten. Bu geceyide atlatsaydım yarın kendi doktoruma gidciem mecbur rahim ağzı ne durumda ona bakacak çok kısaldıysa açıklık varmı diye bakacak
Ya evet mantıklı böyle düşününce doktordan iyi bilmiyoruz sonuçta ama geçen hafta muayene olmuştum diğer muayenem de haftaya, inşallah riskli bir durum yokturBen de bugün bıraktım progestani ve tedirginim.
Rahim ağzı kapalı ve serviks uzunluğu iyiyse sanırım artık kullanmamizi istemiyorlar risk görse zaten biraktirmazdi bence.
Saol kuzum sordugun icin ben daha iyiyim oksuruk kaldi sadece, esime de bulasti simdi onu nazliyorum iki canli halimleCovid olan arkadaslar vardi kimdi onlar haber varmi kizlar onlardan ya da görüyorsaniz kizlar nasil oldunuz aklima geldiniz merak ettim
Muayene etmeden mi biraktirdiYa evet mantıklı böyle düşününce doktordan iyi bilmiyoruz sonuçta ama geçen hafta muayene olmuştum diğer muayenem de haftaya, inşallah riskli bir durum yoktur
Geçen hafta muayenede sordum 34 te bırak demiştiniz diye, tamam bırakırsın dediMuayene etmeden mi biraktirdi
Ah çok zarif. Sağlıkla kullanın inşallahHello kizlar bugun tarihler alinmis cok ama cok sevindim hayirlsiyla gelsin kuzularerken dogum riskli olan annelerede Allahim en sagliklisini nasip etsin bebisler kuvoz gormeden gelsin yanlariniza insallah herkes paylasiyo burda ben de paylasmak istedim bu da bizim kizin kapi susu yorumlarinizi merak ediyorum
Ben gidincem canim nasip olursa sabah 9 da randevumuz var bakalım. Yine ne ekşınlar yaşayacağızKizlar yarin doktora giden varmi ? Benim haftaya cumartesi idi ama bugun baya sancim var sabah ilk iş doktora gidicem içim rahatlasin diye.
Harika olmuş, ismi de çok güzel. İyi günlerde kullanın inşallahHello kizlar bugun tarihler alinmis cok ama cok sevindim hayirlsiyla gelsin kuzularerken dogum riskli olan annelerede Allahim en sagliklisini nasip etsin bebisler kuvoz gormeden gelsin yanlariniza insallah herkes paylasiyo burda ben de paylasmak istedim bu da bizim kizin kapi susu yorumlarinizi merak ediyorum
Bisey olmaz cnm içini ferah tut.Geçen hafta muayenede sordum 34 te bırak demiştiniz diye, tamam bırakırsın dedi
Çoook şık canımcım güzel sağlıklı günlerde kullanınHello kizlar bugun tarihler alinmis cok ama cok sevindim hayirlsiyla gelsin kuzularerken dogum riskli olan annelerede Allahim en sagliklisini nasip etsin bebisler kuvoz gormeden gelsin yanlariniza insallah herkes paylasiyo burda ben de paylasmak istedim bu da bizim kizin kapi susu yorumlarinizi merak ediyorum
Benimki yuvarlak kız göbüşüBen de 9 kg almışım şu ana kadar. Bugün anne kız waffle keyfi yaptık evde , madem çok kg almamışım diye kendimi ödüllendirdimEşim geçen gün sırtıma masaj yapıyordu, arkadan hiç hamile gibi durmuyorsun dedi, sadece sivri bir göbeğim var, erkek bebek hamileliği güzelmiş Bu sefer forma daha hızlı girerim sanırım zaten emzirmek kg da verdiriyor, emzirirken hep kg vermiştim
Gecmis olsun canim sevindim cok sukur ins bir an once atlatirsinizSaol kuzum sordugun icin ben daha iyiyim oksuruk kaldi sadece, esime de bulasti simdi onu nazliyorum iki canli halimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?