2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Cop poşeti hic aklima gelmezdi cok mantikli

Yaptım canımm geçmek bilmedi bel ağrım. Gaz çıkarınca büyük tuvalete çıkınca hafifliyor ama tam geçmiyor. İnsallah küveze girmez sağlıkla alırım kucağıma gelirim eve. Takip edicem canım ağrı çoğalırsa gidicez mutlaka tetikteyiz . Sabah ki NST ye göre düzenli sancılar çıktı çokta ağrım yoktu hemde. Öğlende eve geldm ağrım şiddetlendi. Bakalım yarın ola hayrola sağolasın canım

Canım dut kurusunu nasıl yapıyoruz , size kim tavsiye etmişti akıntıyamı iyi gelmişti bende de var biraz biraz akıntı bir haftadır olmazsa bende deneyeyim

Maşallah ne zamandı acaba normalde doğumu erken mi oldu ki aman önemlimolan sağlıklı ve keyifli olsunlar inşalalh zamanı gelince darısı bizlere inşallah

Hayırlısı olsun cnm doğsa bile kuveze gireceğini hiç düşünmüyorum ben üzme kendini sen elinden geleni yaptın.

Aa kızlar bu arada,coraspini ve progestani bugün itibariyle bıraktım. 35+0 im. Oksapar doğuma kadarmış.
Bende dün bıraktım coraspini oksapar devam iğneyi bırakacağımi sandığım zamanlar kurtuldum sanmıştım igneden meğer yanlış anlamışım hap tek birakiliyormus

Canım o çok etkili bi ilac öyle bıraktığın anda olmZ bi sıkıntı benim erken doğum riskim varken 33 de bıraktım 40 a kadar başlamadı doğum ki geç bıraktığında normal doğumda sıkıntı oluyor diye söylemişlerdi bana hep kullananlar

ayyçok şeker

Aslında çok elzem değil , ama götürülebilir de . Bebekten bebeğe değişir. İlk zaman anne karnında yuttuğu verniksli ve ince mukoza tüylerini falan çıkaracaklar siyah ve koyu yeşil renkli sulu ve cıvık kakalar yapıyorlar , pişik kremi sürüp sürmemek kişiye kalmış artık . Bebek emdikçe güçlü aldıkça memeyi süt hemen geliyor , bol bol emzirin , psikolojik olarak da rahat olmak en güzeli herşey yolunda gider inşalalh hepimizin

Ben 34+4 um canim doktor 36 ya kadar devam dedim progestan icin. Yarin yine soracagim cok sıkıldım onu kullanmaktan

Kızlar alt açma koymayacak mısınız kimse yazmadi mi ben mi görmedim
Alt açma değilde hazır kullan at alt açmalardan düşünüyorum ben , zaten kendi battaniye kundak vs lerini götüreceğiz alt açmayı bari evde yıkama derdi olmasın tekrar diye düşündüğüm için hazır tek kullanılmışlardan alıcam, yada nette gördüğüm bi pratik alt açma var kapanınca küçücük el çantası olanlar öyle bişey de olur ozaman almış olursam aklınızda bulunsun sizinde

o zmaan işini biliyordur canım hiç sıkma canını. bak onun deidkleriyle bu haftaya kadar geldin

Cop poşeti hic aklima gelmezdi cok mantikli
Bende buzdolabı poşeti koydum birde ek olarak Dut kurusu Sallama çay poşet kahve falanda koyacağım bide zemzem ve hurma koyacağım hem sancı anında yemek içmek için hemde bebeğin ağzına çok az damlatacgim doğduğunda ilkinde de yapmıştım zemzem

Benim annemde havlu pecete koy dedi dedim ozel hastane yani herhalde vardir ama yine dayanamayıp bi tane atacam galiba ne olur ne olmaz diye
Bende koymamak için zor duruyorum çok büyük çünkü ama lazim olursa diyorum bide ben bebeğe Pamuk koydum poposunu silmek için ama ayrı ıslak mendil koydum kendimize kullanmaya

Canım dut kurusunu nasıl yapıyoruz , size kim tavsiye etmişti akıntıyamı iyi gelmişti bende de var biraz biraz akıntı bir haftadır olmazsa bende deneyeyim
T Toprakliyagmur demişti canım yarım su bardağı suya bir yemek kaşığı koyup kaynatiyoruz kapatıp altını hafif demliyoruz 5 6 dk suyunu iciyoruz 3 gün sabah ve akşam

Burnumdan durup dururken patlayan kana bakın. Olduğu yerde bi anda patladı. Ben anlamadım bu hamilelik nasıl şey ya
Geçmiş olsun ne oldu öyle ya , üç gün olmuş gerçi olalı da neden oldu acaba baş ağrın sinüzitin falan mı vardı , gerçi atman iyi olmuş ben herzmaam kanayandan korkmam kanamayan tehlikeli içerden patlayacağına dışarı atmasından güzeli Gelmiş geçmiş olsun tansiyonunda yğkselmiş olabilir oda yapıyor burun kanaması .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…