2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar beni taburcu ediyorlar. Geldiğimde bir parmak açıklığım varmış. Bunu yeni söylediler. Bana sadece rahim ağzında yumuşama olduğunu söylemişti doktor. Salıya kadar evde yatış, progestan fitil verdiler. Salı kontrol. Ondan önce kanama, sancı, karın sertleşmesi olursa, su gelirse hemen gel dediler. Sancıyı anlasam zaten evde açılmayı beklemeden gelirdim. Bu biraz saçma oldu ama neyse yapacak bir şey yok artık hayırlısı

Canm bende dün yazınca kafan karıştı sanırım sen yinede doktoruna sor içince çok düşüyor diyorsun belki gerek duymaz.
Benim mesela düşmüyor dengeliyor şuan. İhmal etme sormayı
Kızlar benim de 2 aydır 12/8 13/8 çıkıyor. Günde 2 kez olcuyorum. Protein kaçağı ödem bakılıyor onlar yok. Doktorum 2 olcmeyle üst üste 13/8i geçerse gel dedi. İki ölçüm üst üste olmadı 13/8 üzerinde. İlacım da yok kan sulandırıcı kullanıyodum onu da kesti 35+0 da. Hepimizin farklı semptomları demekki ya da birden farklı görüş var stres yapmayin çünkü stresle üzüntüyle tansiyonunuz daha yükseliyor.

Küçük tansiyon yüksek olunca sıkıntı oluyormuş sanırım ama inan benimde tam bilgim yok.

3 günde 1 kontrol idrar tahlili veriyorum protein kaçağı çıkmadı çok şükür sanırım ondan bekliyoruz aksi olsa bekletmezdi doktor bence.

Şükür canım seninde yokmuş doktor gerekli görse verirdi hap zaten dediğin gibi stres yaramıyor.

Kızlar karnımın sol tarafı ve sol arka belime bir sancı giriyo kalktığımdan beri bayılacak gibiyim. Sanki içerden etim çürümüş gibi. Bu işin sonu hastanede biter ve bana bişeyler ters gidiyor gibi geliyor. Dualarınızı eksik etmeyin.

Stresten de çıkabiliyor tansiyon, ben doktoruma muayaneye gidince hep yüksek çıkar, normalde sıkıntı yok, ama doktorum seni bu tansiyonla çoktan doğuma almam lazımdı ama stres yapiyosun diyod, sanırım bebekde gelişim geriliği oluyormuş tansiyon hastalarında

Yaa inşallah geçer cnm rabbim şifa versin..

O kadar kötü bir geceydi ki. Sanırım doğuruyorum dedim. Öyle ağrılarım vardı ki. Karnım hiç yumuşamadı hem semsertti. Kıvrandım durdum ya ne kadar kötüymüş sabaha karşı anca uykuya geçmişim. Şimdi biraz daha iyiyim ama ara ara vuruyor yine. Ya hastaneye gitmek istemiyorum resmen ağrı çektikçe yatağa bağlanıyorum nasıl anlıcam doğum sancısını anlamadım ben kızlar ya

Böbrek ağrısı falan çekiyor olabilir misin canım?
Hemen kötü düşünme basit bir şeydir belki.
Benimde hastanedeyken sağ tarafimda çok ağrım vardı.
Sonra bebek vurdukça da ağrı yaptığını fark ettim.

Acaba su gelmesi yada nişan mi belirtidir? Tecrübeli annelerim yorum yapar, sağlıkla doğsun bebeğin cnm inşallah geçer sancıların

Birde doğuma yakın hep böylemi ağırır ? Yani doğum yaklaştıkça parça parça ağrımı çekeceğim? Belim kopuyor sanki . Karnımın iç orta kısımı resmen deli gibi kıvrandırıyor. Taş gibi oluyor karnım doğum sancıısı bile ara ara giriyor bu kesintisiz sürüyor

Acaba su gelmesi yada nişan mi belirtidir? Tecrübeli annelerim yorum yapar, sağlıkla doğsun bebeğin cnm inşallah geçer sancıların
Onu da bekliyorum gelen giden birşey yok canım. Tek sıkıntım karnım ve belimin ağrısı. İnsallah ya. İnsanlar sancısını çekip doğuruyor böyle uzun sürene hiç denk gelmedim

O sancılar rahim ağzını kısaltıyor canım. Benim sancılar anlaşılmayınca rahim ağzı kısalıyor diye doktor sancın olmasa kısalmazdı demisti.
Sana doktor 3 gün içinde dogum olabilir demişti ya hani bence git belki doğum sancisidir

Cok gecmis olsun bebeğin pozisyonundan veya böbrekten olabilir. Bebeğin baskı yaptığı yer çok ağrıyor mesela benm. Sol köşede kafası. Sol belim ve sol kasığm hep daha cook ağrıyor

Surekli sürüyorsa doğum sancısı değildir belki canım bebek agirligindan falanda olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…