- 8 Eylül 2021
- 1.884
- 2.882
- 83
Bende çocuğa bir sey olmasindan korkuyorum o anAh o acı cok fena oluyor bazen bende yapiyorum çığlık atıyorum esim korkuyor .
Kızlar benim de 2 aydır 12/8 13/8 çıkıyor. Günde 2 kez olcuyorum. Protein kaçağı ödem bakılıyor onlar yok. Doktorum 2 olcmeyle üst üste 13/8i geçerse gel dedi. İki ölçüm üst üste olmadı 13/8 üzerinde. İlacım da yok kan sulandırıcı kullanıyodum onu da kesti 35+0 da. Hepimizin farklı semptomları demekki ya da birden farklı görüş var stres yapmayin çünkü stresle üzüntüyle tansiyonunuz daha yükseliyor.Canm bende dün yazınca kafan karıştı sanırımsen yinede doktoruna sor içince çok düşüyor diyorsun belki gerek duymaz.
Benim mesela düşmüyor dengeliyor şuan. İhmal etme sormayı
Kaç kg doğdu prensesKizlar ani bir sanciyla sabah acil sezeryana alindim masallah bebegimde bende cok iyiyiz yanimda kiizim cok sukur kuvoze girmedi
Küçük tansiyon yüksek olunca sıkıntı oluyormuş sanırım ama inan benimde tam bilgim yok.Kızlar benim de 2 aydır 12/8 13/8 çıkıyor. Günde 2 kez olcuyorum. Protein kaçağı ödem bakılıyor onlar yok. Doktorum 2 olcmeyle üst üste 13/8i geçerse gel dedi. İki ölçüm üst üste olmadı 13/8 üzerinde. İlacım da yok kan sulandırıcı kullanıyodum onu da kesti 35+0 da. Hepimizin farklı semptomları demekki ya da birden farklı görüş var stres yapmayin çünkü stresle üzüntüyle tansiyonunuz daha yükseliyor.
Aynen gereksizHaha aynen dışardan ebe geliomus ondan öyleymiş aman ne gerek var
Stresten de çıkabiliyor tansiyon, ben doktoruma muayaneye gidince hep yüksek çıkar, normalde sıkıntı yok, ama doktorum seni bu tansiyonla çoktan doğuma almam lazımdı ama stres yapiyosun diyod, sanırım bebekde gelişim geriliği oluyormuş tansiyon hastalarındaKızlar benim de 2 aydır 12/8 13/8 çıkıyor. Günde 2 kez olcuyorum. Protein kaçağı ödem bakılıyor onlar yok. Doktorum 2 olcmeyle üst üste 13/8i geçerse gel dedi. İki ölçüm üst üste olmadı 13/8 üzerinde. İlacım da yok kan sulandırıcı kullanıyodum onu da kesti 35+0 da. Hepimizin farklı semptomları demekki ya da birden farklı görüş var stres yapmayin çünkü stresle üzüntüyle tansiyonunuz daha yükseliyor.
Yaa inşallah geçer cnm rabbim şifa versin..Kızlar karnımın sol tarafı ve sol arka belime bir sancı giriyo kalktığımdan beri bayılacak gibiyim. Sanki içerden etim çürümüş gibi. Bu işin sonu hastanede biter ve bana bişeyler ters gidiyor gibi geliyor. Dualarınızı eksik etmeyin.
Böbrek ağrısı falan çekiyor olabilir misin canım?Kızlar karnımın sol tarafı ve sol arka belime bir sancı giriyo kalktığımdan beri bayılacak gibiyim. Sanki içerden etim çürümüş gibi. Bu işin sonu hastanede biter ve bana bişeyler ters gidiyor gibi geliyor. Dualarınızı eksik etmeyin.
Acaba su gelmesi yada nişan mi belirtidir? Tecrübeli annelerim yorum yapar, sağlıkla doğsun bebeğin cnm inşallah geçer sancılarınO kadar kötü bir geceydi ki. Sanırım doğuruyorum dedim. Öyle ağrılarım vardı ki. Karnım hiç yumuşamadı hem semsertti. Kıvrandım durdum ya ne kadar kötüymüşsabaha karşı anca uykuya geçmişim. Şimdi biraz daha iyiyim ama ara ara vuruyor yine. Ya hastaneye gitmek istemiyorum resmen ağrı çektikçe yatağa bağlanıyorum nasıl anlıcam doğum sancısını anlamadım ben kızlar ya
Onu da bekliyorum gelen giden birşey yok canım. Tek sıkıntım karnım ve belimin ağrısı. İnsallah ya. İnsanlar sancısını çekip doğuruyor böyle uzun sürene hiç denk gelmedimAcaba su gelmesi yada nişan mi belirtidir? Tecrübeli annelerim yorum yapar, sağlıkla doğsun bebeğin cnm inşallah geçer sancıların
O sancılar rahim ağzını kısaltıyor canım. Benim sancılar anlaşılmayınca rahim ağzı kısalıyor diye doktor sancın olmasa kısalmazdı demisti.O kadar kötü bir geceydi ki. Sanırım doğuruyorum dedim. Öyle ağrılarım vardı ki. Karnım hiç yumuşamadı hem semsertti. Kıvrandım durdum ya ne kadar kötüymüşsabaha karşı anca uykuya geçmişim. Şimdi biraz daha iyiyim ama ara ara vuruyor yine. Ya hastaneye gitmek istemiyorum resmen ağrı çektikçe yatağa bağlanıyorum nasıl anlıcam doğum sancısını anlamadım ben kızlar ya
Cok gecmis olsun bebeğin pozisyonundan veya böbrekten olabilir. Bebeğin baskı yaptığı yer çok ağrıyor mesela benm. Sol köşede kafası. Sol belim ve sol kasığm hep daha cook ağrıyorKızlar karnımın sol tarafı ve sol arka belime bir sancı giriyo kalktığımdan beri bayılacak gibiyim. Sanki içerden etim çürümüş gibi. Bu işin sonu hastanede biter ve bana bişeyler ters gidiyor gibi geliyor. Dualarınızı eksik etmeyin.
Surekli sürüyorsa doğum sancısı değildir belki canım bebek agirligindan falanda olabilirBirde doğuma yakın hep böylemi ağırır ? Yani doğum yaklaştıkça parça parça ağrımı çekeceğim? Belim kopuyor sanki . Karnımın iç orta kısımı resmen deli gibi kıvrandırıyor. Taş gibi oluyor karnımdoğum sancıısı bile ara ara giriyor bu kesintisiz sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?