2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bana çatı muayenesi yapacakta doktor 2 hafta sonra korkuyorum biraz acıyor mu sen yaptırdın mı çatı muayenesi
Yarın yapacak galiba canım haber ederim ama cok ilginç benim doktorum yaparken hiç zorlanmiyorum ebe muayene yaparken çok acıyor bakalım haber ederim yarin

Hadi bakalım çok sevindim sende stres yapma kuzum etkilenmesin bebeğin hareket edeceği zamanlar geliyor bak

Valla bende utanıyorum gerçekten bazı günler o kadar üşengeç ve tembel oluyorum ki adam bi baksa hiç bi değişiklik yok evde hatta yemek yap yedir oyna daha fazla dağılmış oluyor ev

Ya benimkide tam tersi hiç durmuyor.
Gözümden yaş geliyor bazen canımın acısına.
O poposunu sivriltiyor kaburgama doğru.. doğunca ısırıcam o totoyu

Gayet normal cnm 9 kilo, rahim ağzı biraz kisa, e bebeğin baskı yapıyor ondan da oluyordur, ilk ben doğurucam dedin bak senden önce doğuranlar oldu
Bide 40 a kadar durur bizi trollermis senin ogluş kuzum cok gülerim Ballikko

Ay bardak bak doğru kagit bardak falan aldirayim ben maskede dogru dion. Kasik ne icin canim? Sarj aletini artik unutursak esim alir gelir hastane arabayla 5 dk aman ne eksik varmis
Aynen cnm eksik hic bitmiyor ama çoğu zaman da götürdüğün esylari kullaadan getiriyorsun kaşık refakatçi falan kalirsa cnm yada olurya hastaneden yemek falan begenmezsen disaridan gelen komposto yada yemek icin lazim olabilir
Ben gecen hastaneme sordum bana mama,hasta bezi getirmene gerek yok biz veriyoruz dedi hatta bebek bezi bile fazla getirme onuda ihtiyac halinde veriyoruz dedi

Kuzum yeni gördüm bende üzüldüm strese girmişsin ama galiba boşuna heleki oralarda daha beter strese sokuyorlar insanı bosver hallettiyseniz aranızda üzme kendini son anda

İkisinin farkı ne canım neden uzağı tercih ediyorsun onu düşün uzaklık tamam demekte haklı eşin kuvoz için ama şartları kötüyse uzaklığa takılma benimde yakınımda çok hastane var içime sinmedi hastane enfeksiyonu kaptık ilkinde hiç hastaneye dikkat etmemiştim şimdi bizim şehirde trafik olmamasına rağmen yarım saat 40 dk buluyor gitmesi ama içim rahat en azından diyorum

Canım keskeee.. ama 3 doktorda aynısını diyor ya 1 hafta anca dayanırsın diyor. Ben şimdi napayımm söyle
Kiz biride bana dese öyle valla bak çok güzel olacak bu hallerinden rahatlayacaksin ve eminim oglus hiç kuvoze ihtiyaç duymayacak bide ciğer geliştirici yapmışlardı daha önce hiç korkma sakın kal sen cok streslisin kuvoz için oda etkiler sancılarını rahatla ve uzan

Ben de yeni okudum. Böyle şeylerin yasanması olası durumlar her evlilikte yasanıyor canım eşini sen daha iyi tanırsın. Mesela benm eşimde haklıysa asla özür dilemez aksine üste çıkar. Haklı oldugunu yalan söylemediiğni o şekilde anlarım. Senin eşinde öyleyse biliyorsan huyunu tamam . Yani insan kocasından şikayetçiyse veya konu açıyorsa illa boşanmasımı gerekiyor anlamadım ki. Öyle olsa herkes boşanırdı. Boşver takılma canım aranız düzeldiyse sorun yok.

Ay bardak bak doğru kagit bardak falan aldirayim ben maskede dogru dion. Kasik ne icin canim? Sarj aletini artik unutursak esim alir gelir hastane arabayla 5 dk aman ne eksik varmis
Ben son anda alinacaklar diye de bi liste yaptım canım şarj aleti kimlik gogus kremi su an çantaya koyamadigim şeyler yaz bence telefonun not kısmına çıkarken alırsın en kötü

Canım yakınımdaki hastanelerde güvenilir temiz . Tüp bebek yaptrdığım doktorda doğum düşünüyordum hep. Hem ilgili hem beni biliyor tanıyor. Ama Özel sağlık sigortası geçenn bir hastane işte. Hemde uzak 75 km mesafede. Trafik olursa yolda doğururum o derece. Trafikte 4 saat sürdüğü oluyor çünkü. Kafam baya karıstı. Eşimde sonucta doğum diyor bilemiyorum

Aynen canım insallah ya artık eskiisi gibi değilim 37 ye girdi girecek doğursamda olur diyorum

Mesafede cok hakkaten canım sen ölçüp tartacaksin normal doğum olma ihtimali olunca korkuturdu beni doktoruna sordun mu peki mesafeyi bu kadar süre doğum için tehlikeli mi diye

Mesafede cok hakkaten canım sen ölçüp tartacaksin normal doğum olma ihtimali olunca korkuturdu beni doktoruna sordun mu peki mesafeyi bu kadar süre doğum için tehlikeli mi diye
Sordum canım, sancın basladığında yakın hastaneye gidip gerçekten doğum baslamısmı ona baktırıcam . Gerçekten basladıysa oraya gidicem. Öyle konustuk. Pat diye doğum olmaz korkma dedi. Ee tamam da ben geçtiğimiz gün sancılıyken wc ye bile gidemedim. Nasıl o kadar yol çekicem o korkuttu beni
Bir de ayrı ayrı yerlerde muayene olmakta yorucu.. bilemiyorum canım oturup düşünüp karar vermeliyim dediğin gibi

Son düzenleme:
Hareket edince de karnımız sertlesiyor ay ne yapacağız ben hiç anlamadım

Tabii ki annenin yeri bambaşka, ben 6 yıl önce kaybettim ne yazık ki. K.validemde iyidir ama kendi annem gibi olmasa da
Allah rahmet eylesin canım iyi bak yine yardım ediyor kv maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…