Çok haklısınız.Çoğu insan buraya birileriyle dalga geçip kavga etmeye geliyor , boşverin gitsin .
Yarın yapacak galiba canım haber ederim ama cok ilginç benim doktorum yaparken hiç zorlanmiyorum ebe muayene yaparken çok acıyor bakalım haber ederim yarinBana çatı muayenesi yapacakta doktor 2 hafta sonra korkuyorum biraz acıyor musen yaptırdın mı çatı muayenesi
Hadi bakalım çok sevindim sende stres yapma kuzum etkilenmesin bebeğin hareket edeceği zamanlar geliyor bakKizlar bizde 2Inci nst cekindik , sabahki hosuna gitmemişti doktorun simdi dedi gayet iyi. Bebek pozisyonundan dolayi az hareket ediyormuş iceride kendini sıkıştırmışpersembe gibi kan tahlileri olucaz , sonrasinda günümüz belli olucak insallah.
Valla bende utanıyorum gerçekten bazı günler o kadar üşengeç ve tembel oluyorum ki adam bi baksa hiç bi değişiklik yok evde hatta yemek yap yedir oyna daha fazla dağılmış oluyor evKızlar neredeyse eşim gelecek ben hala bıraktığı yerde bıraktığı kıyafet ile yatıyorumkalkıp yemek yapmam lazım ama imkansiz yaa. Hamileliğimin başında agirlasacagim günleri çok merak ediyordum (fazla merak ) görmüş oldum ağırlaşmak ne demek ,
Ya benimkide tam tersi hiç durmuyor.Kizlar bizde 2Inci nst cekindik , sabahki hosuna gitmemişti doktorun simdi dedi gayet iyi. Bebek pozisyonundan dolayi az hareket ediyormuş iceride kendini sıkıştırmışpersembe gibi kan tahlileri olucaz , sonrasinda günümüz belli olucak insallah.
Bide 40 a kadar durur bizi trollermis senin ogluş kuzum cok gülerimGayet normal cnm 9 kilo, rahim ağzı biraz kisa, e bebeğin baskı yapıyor ondan da oluyordur, ilk ben doğurucam dedin bak senden önce doğuranlar oldu
Aynen cnm eksik hic bitmiyorAy bardak bak doğru kagit bardak falan aldirayim ben maskede dogru dion. Kasik ne icin canim? Sarj aletini artik unutursak esim alir gelir hastane arabayla 5 dk aman ne eksik varmis
Kuzum yeni gördüm bende üzüldüm strese girmişsin ama galiba boşuna heleki oralarda daha beter strese sokuyorlar insanı bosver hallettiyseniz aranızda üzme kendini son andaSağol canım, oraya konu açmakla büyük hata ettim . Çok acımasız yorumlar yapıldı, en sonunda kapanmasını istedim konunun. Hatta biri demiş zaten bosanmayacaksin , kocanı aklamaya çalışıyorsun yazmış. Aslinda sadece olanı yazdım. Neyseki ben ikna oldum , bundan sonra daha fazla dikkat edecegiz. Dersimizi aldık.
Canım keskeee.. ama 3 doktorda aynısını diyor ya 1 hafta anca dayanırsın diyor. Ben şimdi napayımm söyleBide 40 a kadar durur bizi trollermis senin ogluş kuzum cok gülerimBallikko
İkisinin farkı ne canım neden uzağı tercih ediyorsun onu düşün uzaklık tamam demekte haklı eşin kuvoz için ama şartları kötüyse uzaklığa takılma benimde yakınımda çok hastane var içime sinmedi hastane enfeksiyonu kaptık ilkinde hiç hastaneye dikkat etmemiştim şimdi bizim şehirde trafik olmamasına rağmen yarım saat 40 dk buluyor gitmesi ama içim rahat en azından diyorumBenm doğum yapacağım hastane sezaryen’e. 6000 dedi . Evimizn yakınında ki hastane 3500 dedi sezaryene. Eşim ısrarla evimizn yakınındakine yaptıralım diyor. Hem diğer hastane çok uzak acil bi durumda nasıl yetişecez diyor hemde allah korusun küveze girerse uzak nasıl gidip gelicez diyor. Haklı bir yandan ama bilmiyorum
Kiz biride bana dese öyle valla bak çok güzel olacak bu hallerinden rahatlayacaksin ve eminim oglus hiç kuvoze ihtiyaç duymayacak bide ciğer geliştirici yapmışlardı daha önce hiç korkma sakın kal sen cok streslisin kuvoz için oda etkiler sancılarını rahatla ve uzanCanım keskeee.. ama 3 doktorda aynısını diyor ya 1 hafta anca dayanırsın diyor. Ben şimdi napayımm söyle
Ben de yeni okudum. Böyle şeylerin yasanması olası durumlar her evlilikte yasanıyor canım eşini sen daha iyi tanırsın. Mesela benm eşimde haklıysa asla özür dilemez aksine üste çıkar. Haklı oldugunu yalan söylemediiğni o şekilde anlarım. Senin eşinde öyleyse biliyorsan huyunu tamam . Yani insan kocasından şikayetçiyse veya konu açıyorsa illa boşanmasımı gerekiyor anlamadım ki. Öyle olsa herkes boşanırdı. Boşver takılma canım aranız düzeldiyse sorun yok.Sağol canım, oraya konu açmakla büyük hata ettim . Çok acımasız yorumlar yapıldı, en sonunda kapanmasını istedim konunun. Hatta biri demiş zaten bosanmayacaksin , kocanı aklamaya çalışıyorsun yazmış. Aslinda sadece olanı yazdım. Neyseki ben ikna oldum , bundan sonra daha fazla dikkat edecegiz. Dersimizi aldık.
Ben son anda alinacaklar diye de bi liste yaptım canım şarj aleti kimlik gogus kremi su an çantaya koyamadigim şeyler yaz bence telefonun not kısmına çıkarken alırsın en kötüAy bardak bak doğru kagit bardak falan aldirayim ben maskede dogru dion. Kasik ne icin canim? Sarj aletini artik unutursak esim alir gelir hastane arabayla 5 dk aman ne eksik varmis
Canım yakınımdaki hastanelerde güvenilir temiz . Tüp bebek yaptrdığım doktorda doğum düşünüyordum hep. Hem ilgili hem beni biliyor tanıyor. Ama Özel sağlık sigortası geçenn bir hastane işte. Hemde uzak 75 km mesafede. Trafik olursa yolda doğururum o derece. Trafikte 4 saat sürdüğü oluyor çünkü. Kafam baya karıstı. Eşimde sonucta doğum diyor bilemiyorumİkisinin farkı ne canım neden uzağı tercih ediyorsun onu düşün uzaklık tamam demekte haklı eşin kuvoz için ama şartları kötüyse uzaklığa takılma benimde yakınımda çok hastane var içime sinmedi hastane enfeksiyonu kaptık ilkinde hiç hastaneye dikkat etmemiştim şimdi bizim şehirde trafik olmamasına rağmen yarım saat 40 dk buluyor gitmesi ama içim rahat en azından diyorum
Aynen canım insallah ya artık eskiisi gibi değilim 37 ye girdi girecek doğursamda olur diyorumKiz biride bana dese öyle valla bak çok güzel olacak bu hallerinden rahatlayacaksin ve eminim oglus hiç kuvoze ihtiyaç duymayacak bide ciğer geliştirici yapmışlardı daha önce hiç korkma sakın kal sen cok streslisin kuvoz için oda etkiler sancılarını rahatla ve uzan
Mesafede cok hakkaten canım sen ölçüp tartacaksin normal doğum olma ihtimali olunca korkuturdu beni doktoruna sordun mu peki mesafeyi bu kadar süre doğum için tehlikeli mi diyeCanım yakınımdaki hastanelerde güvenilir temiz . Tüp bebek yaptrdığım doktorda doğum düşünüyordum hep. Hem ilgili hem beni biliyor tanıyor. Ama Özel sağlık sigortası geçenn bir hastane işte. Hemde uzak 75 km mesafede. Trafik olursa yolda doğururum o derece. Trafikte 4 saat sürdüğü oluyor çünkü. Kafam baya karıstı. Eşimde sonucta doğum diyor bilemiyorum
Valla bugün iyi heyecan yaptım benAynen canım insallah ya artık eskiisi gibi değilim 37 ye girdi girecek doğursamda olur diyorum
Sordum canım, sancın basladığında yakın hastaneye gidip gerçekten doğum baslamısmı ona baktırıcam . Gerçekten basladıysa oraya gidicem. Öyle konustuk. Pat diye doğum olmaz korkma dedi. Ee tamam da ben geçtiğimiz gün sancılıyken wc ye bile gidemedim. Nasıl o kadar yol çekicem o korkuttu beniMesafede cok hakkaten canım sen ölçüp tartacaksin normal doğum olma ihtimali olunca korkuturdu beni doktoruna sordun mu peki mesafeyi bu kadar süre doğum için tehlikeli mi diye
Aynen canım kız diyordu ama ağrım var sancım var diye hiç beklemiyodum şok oldum yaa . İnsallah kolay geçer doğumu bu aksam kucağına alır bebişiniValla bugün iyi heyecan yaptım benemilyinpariss görünce geliyorlar yavaş yavaş ciddiyete bindi işler
Allah rahmet eylesin canım iyi bak yine yardım ediyor kv maşallahHareket edince de karnımız sertlesiyor ay ne yapacağız ben hiç anlamadım
Tabii ki annenin yeri bambaşka, ben 6 yıl önce kaybettim ne yazık ki. K.validemde iyidir ama kendi annem gibi olmasa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?