2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gayet normal cnm 9 kilo, rahim ağzı biraz kisa, e bebeğin baskı yapıyor ondan da oluyordur, ilk ben doğurucam dedin bak senden önce doğuranlar oldu
Hakikaten 3 arkadaşımız doğurdu cidden valla canım ne bileyim nasip kısmet işte Ben hep yatmasam iş yapsam bebe 3 haftalık olmustu

otokoltugu ve çıkış için bebege dışgiyim alabilirsin canım.
kendine çorap
bebek yatagına sercek bir müslin ya da yastık kılıfı alabilirsin

Çöp poşeti, havlu kağıt koydum bunlara ek cnm. Gayet yeterli.
Doğuma ilçeden gelen bir bayan vardi elinde sadece bir poşet vardi eşyaların mi dedi hemsire evet dedi.
Esime dedim benim orta boy valizi görseler

otokoltugu ve çıkış için bebege dışgiyim alabilirsin canım.
kendine çorap
bebek yatagına sercek bir müslin ya da yastık kılıfı alabilirsin
Otokoltugunu bir kac haftaya arabaya atcam bebege dış giyim derken canim hastane cikislarini giydirip ustune battaniye sarmioz mu bi tane kopekli kalin tulum var ama onu goturmeyecektim ama ev yakın araba da var evet bak corap da aklimdaydi unutmusum yazmayi unutmim bari ay. Hangi yatagi canım? Ay ne cahilim

Bu çarşamba gününden pazar gününe kadar eşim şehir dışında, annemlere kalmaya gideceğim inşallah bebiş gelmeye karar vermez. Eşim olmadan babam ile hastaneye gidip doğurmak istemiyorum
Geçenlerde eşim arkadaşlarıyla dağ evi gibi bi yere gittiler ayni şeyi düşündüm bende sonrada dedik annemle eşimle bunu artık ölünceye kadar başına kalkardim diye dilimden kurtulamazdi allahtan dogurmadim

Çöp poşeti, havlu kağıt koydum bunlara ek cnm. Gayet yeterli.
Doğuma ilçeden gelen bir bayan vardi elinde sadece bir poşet vardi eşyaların mi dedi hemsire evet dedi.
Esime dedim benim orta boy valizi görseler
Aa evet çöp poseti mantıklı haklisin canim. Kagit pecete koycaktim sonra ozel hastane nasilsa olur dedim ama yinede koyayim ay ne olur ne olmaz haha bende buyuk boy valizleyim iki tarafli fermuar var bebis kısmı duzenleyiciyle doldu zatennasil tek posetle gelmiz helal

Havlu pecete,bardak,kaşık ,maske,bir de şarj aleti yanina almayi unutma cnm

canım çok sevindim. okurken hep senin mutlu olmanı istedim sadece. hakkında hayırlısı olsun hep mutlu ol içini sıkma bişey düşünme artık.
Sağol canım, oraya konu açmakla büyük hata ettim . Çok acımasız yorumlar yapıldı, en sonunda kapanmasını istedim konunun. Hatta biri demiş zaten bosanmayacaksin , kocanı aklamaya çalışıyorsun yazmış. Aslinda sadece olanı yazdım. Neyseki ben ikna oldum , bundan sonra daha fazla dikkat edecegiz. Dersimizi aldık.

insanın kınadıgını yaşadıgına inanırım. o yüzden sen içini ferah tut. ama yazma bir daha kötü şeyleri. iyileri yaz. insanlar kötüden vurmayı sever

Sezeryan 3350 tl , nst 15 tl ikinci nst ucretsiz idi kizlar. Sizin fiyatları duyunca normal geldi bana.
Benm doğum yapacağım hastane sezaryen’e. 6000 dedi . Evimizn yakınında ki hastane 3500 dedi sezaryene. Eşim ısrarla evimizn yakınındakine yaptıralım diyor. Hem diğer hastane çok uzak acil bi durumda nasıl yetişecez diyor hemde allah korusun küveze girerse uzak nasıl gidip gelicez diyor. Haklı bir yandan ama bilmiyorum

Havlu pecete,bardak,kaşık ,maske,bir de şarj aleti yanina almayi unutma cnm
Ay bardak bak doğru kagit bardak falan aldirayim ben maskede dogru dion. Kasik ne icin canim? Sarj aletini artik unutursak esim alir gelir hastane arabayla 5 dk aman ne eksik varmis

küvez diyorlar odada senin yanında bebegin yatagı olacak ona bir çarşaf niyetine müslin serebilirsin.
ben dışarı tulumunu giydiricem. battaniye almıyorum battaniye de aynı görevi görür tabii.

Çoğu insan buraya birileriyle dalga geçip kavga etmeye geliyor , boşverin gitsin .

küvez diyorlar odada senin yanında bebegin yatagı olacak ona bir çarşaf niyetine müslin serebilirsin.
ben dışarı tulumunu giydiricem. battaniye almıyorum battaniye de aynı görevi görür tabii.
Tamam canim hee oraya tamam canim mantikli ama bende oyle bi örtü yok olmadi alt acma sereyim sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…