Canım konunu yeni okudum o facebook hangi mail ve telefon ile açılmış ona kesin bakmalısın konuyu uzatmanı istemem ama şüphe insanı kemiren birşeyÇok haklısınız.
Konuyu kapattık,daha dikkatli olacağız artik.
Ayyy maşallah çok şükürKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Ben suan bunu kullanıyorum canim ikinci kez taktim bugun belki kuruluk gider diye suan bir kötülüğünü gormedim ama cok uzun sure takma mantar olur max 2 saat dursunKizlar ben dayanamadim bugun e bebekten bunu aldim. İnşaallah iyi gelir. Kullanmadan önce nasil dezenfekte etmeliyim takmak istiyorum hemenEki Görüntüle 2985553
Canim hayırlı olsun cok sevindim ya cok şükür bebisin yaninda saglikliysa sıkıntı yok 3 kilo cok normal bence ay nasil sevindim darısı basimizaKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
OLmuyor iste. Ankaradan geleli supurge calismadiAman canim pis kalsin ne kadar pis olabilir ki
Canım şuan aynı profil resmindeki panda gibi oturuyorum
Canım gözünüz aydın hayırlı olsun, analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah Bilal EfeKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Yine oyle olur Allah korusun bi daha boyle seylere kalkisma lutfen.yardimci olabilecek kimsen yok mu canimOLmuyor iste. Ankaradan geleli supurge calismadicocuklar elinde yiyor hep gezinerek. Devamli peslerinde dolanip toplamama aliskinlar. Yapmayin goremiyorum desemde karinlari doysun diye ses etmiyorum. Tuvalet banyo hassas noktam zaten haftada iki ovardim. Mutfak hele her pazar kaldirirdim. Hastalik gibi bisey benimki. Allah akil versin. İkinci oglum sirf bu sebepten sekiz aylik dogdu. Evi bok goturse kalkmicam dedim 15gun bence iyi bile dayandim
Hayirli olsun canim Allah anali babaki buyutsun maasallah heyecanlandim bende birden ojuyunca insallah hepimiz senin gibi kolay dogum yaparizKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Cok mutlu oldum canim. Yanlis anlasilma olduguna. Bu halinle gercekten cok zor bi durumdu. Esine dun geceden beri saydiriyodum. Nasil bukadar hemen kabullenir birsey yapmaz diye.Arkadaşını getirip mesajları gösterdi .
Evde şimdi çok muhatap olmuyorum ama ben sanırım ikna oldum
Canım bir arkadas baya önce doğurmustu. Daha sonra sezaryene acil alınan arkadas yaptı. Şimdide kahve arkadasımız doğuruyor. Diğer ikisi küveze yatmadı kahve arkadasımızınkide yatmaz insallah3. Kim ben kaçırdım galiba erken mi doğdu durumları nasıl
abim damat oluyoo sıra da bana geliyooo.. modundayızValla bugün iyi heyecan yaptım ben @kahvesizasla görünce geliyorlar yavaş yavaş ciddiyete bindi işler
o bantalrdan ameliyathaede takabilir miyiz sorucam doktora. yoksa sezeryanda nefes alamam benNefes açıcı burun bantları var canım bende kullanmaya başladım.
Nefes alamadığımız için oluyor.
Benim horlamamı kesmedi çünkü burun kemiğim yamuk ve et de var ama onu takınca daha rahat nefes alıyorum en azından.
İstersen al bir dene belki rahatlatır.
Ben kendi horlama sesime sıçrayıp kalkmıştım bir ara.
Yok canim malesef. Anam yasli hasta bel fitigi kaymasi seker tansiyon ne ararsan var. Onlara ben bakiyorum. Kayinnam dersen evlerden ırak. Birkere birsey yapsa hergun baknis gibi konusur. Ben ankaradan geldim sancim var ayyy vallahi ben dogurcam bana bakin sancim var karnima agri giriyor diye bagiriyor. Tansiyonum 17 onu birakin bana bakin beynimde birsey var bigun pattan düşüp ölecem goreceksiniz benim tansiyonumda yukseldi diyo. Ölcuyolar normal cikiyor alet bozuk diyor. Kadin hastaligi bile kiskaniyor anlatilmaz yasanir cinstenYine oyle olur Allah korusun bi daha boyle seylere kalkisma lutfen.yardimci olabilecek kimsen yok mu canim
BaZı insanlar sırf kötü yorum yapmak için geliyorlar malesef canım bosver takma onları sen inşallah sorununuzu halledersinizSağol canım, oraya konu açmakla büyük hata ettim . Çok acımasız yorumlar yapıldı, en sonunda kapanmasını istedim konunun. Hatta biri demiş zaten bosanmayacaksin , kocanı aklamaya çalışıyorsun yazmış. Aslinda sadece olanı yazdım. Neyseki ben ikna oldum , bundan sonra daha fazla dikkat edecegiz. Dersimizi aldık.
Agzina edicen oylesinin tobe yarabbim ya siz anlattikca ben burda krizlere giriyorumYok canim malesef. Anam yasli hasta bel fitigi kaymasi seker tansiyon ne ararsan var. Onlara ben bakiyorum. Kayinnam dersen evlerden ırak. Birkere birsey yapsa hergun baknis gibi konusur. Ben ankaradan geldim sancim var ayyy vallahi ben dogurcam bana bakin sancim var karnima agri giriyor diye bagiriyor. Tansiyonum 17 onu birakin bana bakin beynimde birsey var bigun pattan düşüp ölecem goreceksiniz benim tansiyonumda yukseldi diyo. Ölcuyolar normal cikiyor alet bozuk diyor. Kadin hastaligi bile kiskaniyor anlatilmaz yasanir cinsten
Kv den cok tuhafmış ama bazıları oyle oluyor karsı taraf hastaysa kendılerı daha hasta numarası yapıyor halbukı eline ne gecıyor kiYok canim malesef. Anam yasli hasta bel fitigi kaymasi seker tansiyon ne ararsan var. Onlara ben bakiyorum. Kayinnam dersen evlerden ırak. Birkere birsey yapsa hergun baknis gibi konusur. Ben ankaradan geldim sancim var ayyy vallahi ben dogurcam bana bakin sancim var karnima agri giriyor diye bagiriyor. Tansiyonum 17 onu birakin bana bakin beynimde birsey var bigun pattan düşüp ölecem goreceksiniz benim tansiyonumda yukseldi diyo. Ölcuyolar normal cikiyor alet bozuk diyor. Kadin hastaligi bile kiskaniyor anlatilmaz yasanir cinsten
yaaaaKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?