2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok haklısınız.
Konuyu kapattık,daha dikkatli olacağız artik.
Canım konunu yeni okudum o facebook hangi mail ve telefon ile açılmış ona kesin bakmalısın konuyu uzatmanı istemem ama şüphe insanı kemiren birşey

Ayyy maşallah çok şükür Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah duygulandım valla darısı başımıza

Kizlar ben dayanamadim bugun e bebekten bunu aldim. İnşaallah iyi gelir. Kullanmadan önce nasil dezenfekte etmeliyim takmak istiyorum hemenEki Görüntüle 2985553
Ben suan bunu kullanıyorum canim ikinci kez taktim bugun belki kuruluk gider diye suan bir kötülüğünü gormedim ama cok uzun sure takma mantar olur max 2 saat dursun

Canim hayırlı olsun cok sevindim ya cok şükür bebisin yaninda saglikliysa sıkıntı yok 3 kilo cok normal bence ay nasil sevindim darısı basimiza

Aman canim pis kalsin ne kadar pis olabilir ki
OLmuyor iste. Ankaradan geleli supurge calismadi cocuklar elinde yiyor hep gezinerek. Devamli peslerinde dolanip toplamama aliskinlar. Yapmayin goremiyorum desemde karinlari doysun diye ses etmiyorum. Tuvalet banyo hassas noktam zaten haftada iki ovardim. Mutfak hele her pazar kaldirirdim. Hastalik gibi bisey benimki. Allah akil versin. İkinci oglum sirf bu sebepten sekiz aylik dogdu. Evi bok goturse kalkmicam dedim 15gun bence iyi bile dayandim

Canım gözünüz aydın hayırlı olsun, analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah Bilal Efe Darısı sağlıkla zamanında bizlere olsun inşallah

Yine oyle olur Allah korusun bi daha boyle seylere kalkisma lutfen.yardimci olabilecek kimsen yok mu canim

Hayirli olsun canim Allah anali babaki buyutsun maasallah heyecanlandim bende birden ojuyunca insallah hepimiz senin gibi kolay dogum yapariz

Arkadaşını getirip mesajları gösterdi .
Evde şimdi çok muhatap olmuyorum ama ben sanırım ikna oldum
Cok mutlu oldum canim. Yanlis anlasilma olduguna. Bu halinle gercekten cok zor bi durumdu. Esine dun geceden beri saydiriyodum. Nasil bukadar hemen kabullenir birsey yapmaz diye.

3. Kim ben kaçırdım galiba erken mi doğdu durumları nasıl
Canım bir arkadas baya önce doğurmustu. Daha sonra sezaryene acil alınan arkadas yaptı. Şimdide kahve arkadasımız doğuruyor. Diğer ikisi küveze yatmadı kahve arkadasımızınkide yatmaz insallah

o bantalrdan ameliyathaede takabilir miyiz sorucam doktora. yoksa sezeryanda nefes alamam ben

Yine oyle olur Allah korusun bi daha boyle seylere kalkisma lutfen.yardimci olabilecek kimsen yok mu canim
Yok canim malesef. Anam yasli hasta bel fitigi kaymasi seker tansiyon ne ararsan var. Onlara ben bakiyorum. Kayinnam dersen evlerden ırak. Birkere birsey yapsa hergun baknis gibi konusur. Ben ankaradan geldim sancim var ayyy vallahi ben dogurcam bana bakin sancim var karnima agri giriyor diye bagiriyor. Tansiyonum 17 onu birakin bana bakin beynimde birsey var bigun pattan düşüp ölecem goreceksiniz benim tansiyonumda yukseldi diyo. Ölcuyolar normal cikiyor alet bozuk diyor. Kadin hastaligi bile kiskaniyor anlatilmaz yasanir cinsten

BaZı insanlar sırf kötü yorum yapmak için geliyorlar malesef canım bosver takma onları sen inşallah sorununuzu halledersiniz

Agzina edicen oylesinin tobe yarabbim ya siz anlattikca ben burda krizlere giriyorum

Kv den cok tuhafmış ama bazıları oyle oluyor karsı taraf hastaysa kendılerı daha hasta numarası yapıyor halbukı eline ne gecıyor ki

yaaaa çok mutlu oldum. allah abalı babalı büyütmeyi nasip etsin. ayrıntıları bekliyoruz. çok şükür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…