2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Nefes açıcı burun bantları var canım bende kullanmaya başladım.
Nefes alamadığımız için oluyor.
Benim horlamamı kesmedi çünkü burun kemiğim yamuk ve et de var ama onu takınca daha rahat nefes alıyorum en azından.
İstersen al bir dene belki rahatlatır.
Ben kendi horlama sesime sıçrayıp kalkmıştım bir ara .

Kızlar ben de ilkkez bugün hafif sancılar hissediyorum kasıklarımda. Gaz sancısı değil kasılmaya da benzemiyor düzensiz kafasına göre gelip gidiyor sanırım yalancı sancılar
Benimde geçen hafta başlamıştı canım normal

Aynen bebek yoğunbakım çok önemli kızlar aynı hastanede olması

Canım sen nasıl oldun ağrıların geçti mi
Canım hala ara ara sancım oluyor ama dün gündüz doğuruyorum sandım. Belki yavas yavas açılmam oluyor bilmiyorum. Ama çok şükür bugun daha iyiyim. Çok şiddetliydi son çantamıda hazırlamıstık çıkıyorduk evden yani. Azaldı ağrım sonra durdu. Hiç anlamadım

İlginç gerçekten.
Vücudun tatbikat yaptırdı herhalde
En azından hazirsin bir şey olursa hemen çantaları alır çıkarsın.
İnşallah durur sancılar tamamen

Hakikaten 3 arkadaşımız doğurdu cidden valla canım ne bileyim nasip kısmet işte Ben hep yatmasam iş yapsam bebe 3 haftalık olmustu
Aynen cnm kısmet ya belli olmuyor bu işler, dinlen cnm boşver zaten bebeklerimiz doğduğunda yorulucaz

Bende doğurmak istiyorum artık ya bu aralar belimde bacak içlerimde bi ağrı var ama nst de sancı yok inşallah cok bekletmez bizi bebişler

Sanırım profilime girip açtığım konuyu görebilirsin kuzum

Evet , bosanmam için dua edeceklerdi neredeyse.
Neyse artık unutmak istiyorum.
Buldum hepsini de okudum canim.sen ikna olduysan baskalarina b... yemek düşer salla gitsin sen bebegini düşün baktin şüphen var hicbir sey olmamis gibi davran ama karda yürü izini belli etmeden takip et ama sakin belli etme elbet bisey varsa açığı cikar ortaya ama suan bebisine odaklan Allah yardimcin olsun

Evet yahu surekli bisey çıkıyor. Ya mesela refaketci olunca ona yemek kasik falan gelmiyor mu ya hem annem hem babam kalamazmi ki refakatci annem bana yardimci esim de disardan bisey lazim olursa ihtiyac kesin pandemi diye izin vermiyorlardir koridorda falan durabilir miki gece eşim arabada dursa desem cok soguk olur

Ben son anda alinacaklar diye de bi liste yaptım canım şarj aleti kimlik gogus kremi su an çantaya koyamadigim şeyler yaz bence telefonun not kısmına çıkarken alırsın en kötü
Aynen cok mantikli kuzum en kotu esim gelir napayim arabayla 5 dk oldugu kadar artik

Kızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görseniz emme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin

Ayyyyyyyy inanmıyoruuuuummm Maşallah Allaha şükürler olsun yaaa Allah analı babalı büyütsün maşallah maşallah minnoşa kilosu falan cook iyi nasıl sevindim

Benim buyuk atesli oldugu zaman da devamli uyur kesinlikle kaldiramam. Korkutur beni. Atesini takip et devamli canim. Sirkeli suyla ayak altini koltuk altini alnini sil devamli. Kimisi sirke zarar diyor benim cocuklarima fayda ediyor onla dusuruyorum. Sen cocuklarinin durumuna gore bakarsin. Allahin izniyle tez atlatsinlar insaAllah. En sevdikleri corba hangisiyse onu yap zorla olsun icirmeye calis. Ac karna antibiyotik fayda etmiyor. Allahim insaAllah sabaha kus gibi olurlar gormedige dönerler

Ohhhhhh cok sukur kendim dogurmus gibi rahatladim okurken. Cok sukur canim. Rabbim saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin. MasaAllah pasaya benim ikincide oyle oldu iste. Neyseki çok sukur kucaginda yavrun darisi bizlerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…