Nefes açıcı burun bantları var canım bende kullanmaya başladım.Kızlar bu gece uyandım eşim yanımda değil. Salonda yatmış gece kalkıp. Neden burdasın dedim çok horluyodun uyuyamadım 3 e kadar dedi. İnanmam diye video da çekmiş hatta hakikaten tır geçiyo gibi. Normalde horlamam ilk defa oluyor bu internetten baktım da bebek için kötü bi durum oksijensiz kalıp düşük kiloda doğuma sebep olabilir falan yazmışlar. Siz yaşıyor musunuz böyle bir şey doğruluk payı var mıdırNasıl geçer acaba
Benimde geçen hafta başlamıştı canım normalKızlar ben de ilkkez bugün hafif sancılar hissediyorum kasıklarımda. Gaz sancısı değil kasılmaya da benzemiyor düzensiz kafasına göre gelip gidiyor sanırım yalancı sancılar
Canım sen nasıl oldun ağrıların geçti miAynen canım kız diyordu ama ağrım var sancım var diye hiç beklemiyodum şok oldum yaa . İnsallah kolay geçer doğumu bu aksam kucağına alır bebişiniemilyinpariss
Aynen bebek yoğunbakım çok önemli kızlar aynı hastanede olmasıİkisinin farkı ne canım neden uzağı tercih ediyorsun onu düşün uzaklık tamam demekte haklı eşin kuvoz için ama şartları kötüyse uzaklığa takılma benimde yakınımda çok hastane var içime sinmedi hastane enfeksiyonu kaptık ilkinde hiç hastaneye dikkat etmemiştim şimdi bizim şehirde trafik olmamasına rağmen yarım saat 40 dk buluyor gitmesi ama içim rahat en azından diyorum
Canım hala ara ara sancım oluyor ama dün gündüz doğuruyorum sandım. Belki yavas yavas açılmam oluyor bilmiyorum. Ama çok şükür bugun daha iyiyim. Çok şiddetliydi son çantamıda hazırlamıstık çıkıyorduk evden yani. Azaldı ağrım sonra durdu. Hiç anlamadımCanım sen nasıl oldun ağrıların geçti mi
İlginç gerçekten.Canım hala ara ara sancım oluyor ama dün gündüz doğuruyorum sandım. Belki yavas yavas açılmam oluyor bilmiyorum. Ama çok şükür bugun daha iyiyim. Çok şiddetliydi son çantamıda hazırlamıstık çıkıyorduk evden yani. Azaldı ağrım sonra durdu. Hiç anlamadım
Aynen cnm kısmet ya belli olmuyor bu işler, dinlen cnm boşver zaten bebeklerimiz doğduğunda yorulucazHakikaten 3 arkadaşımız doğurdu ciddenvalla canım ne bileyim nasip kısmet işte Ben hep yatmasam iş yapsam bebe 3 haftalık olmustu
Şans, talih demek inşallah içimize sinen bi isme karar veririzAnlamını bilmiyorum ama kulağa hoş geliyor Urasbenim.eşimde sen koy dedi ama bu seferde oda baba olcak hevesli diye ,öyle kendim koyarsamda uzulcem, ah bu hormonlar
3. Kim ben kaçırdım galiba erken mi doğdu durumları nasılHakikaten 3 arkadaşımız doğurdu ciddenvalla canım ne bileyim nasip kısmet işte Ben hep yatmasam iş yapsam bebe 3 haftalık olmustu
Bende doğurmak istiyorum artık yaKiz biride bana dese öyle valla bak çok güzel olacak bu hallerinden rahatlayacaksin ve eminim oglus hiç kuvoze ihtiyaç duymayacak bide ciğer geliştirici yapmışlardı daha önce hiç korkma sakın kal sen cok streslisin kuvoz için oda etkiler sancılarını rahatla ve uzan
Bana da öyle geliyor vallaBide 40 a kadar durur bizi trollermis senin ogluş kuzum cok gülerimBallikko
Buldum hepsini de okudum canim.sen ikna olduysan baskalarina b... yemek düşer salla gitsin sen bebegini düşün baktin şüphen var hicbir sey olmamis gibi davran ama karda yürü izini belli etmeden takip et ama sakin belli etme elbet bisey varsa açığı cikar ortaya ama suan bebisine odaklan Allah yardimcin olsunSanırım profilime girip açtığım konuyu görebilirsin kuzum
Evet , bosanmam için dua edeceklerdi neredeyse.
Neyse artık unutmak istiyorum.
Evet yahu surekli bisey çıkıyor. Ya mesela refaketci olunca ona yemek kasik falan gelmiyor muAynen cnm eksik hic bitmiyorama çoğu zaman da götürdüğün esylari kullaadan getiriyorsun kaşık refakatçi falan kalirsa cnm yada olurya hastaneden yemek falan begenmezsen disaridan gelen komposto yada yemek icin lazim olabilir
Ben gecen hastaneme sordum bana mama,hasta bezi getirmene gerek yok biz veriyoruz dedi hatta bebek bezi bile fazla getirme onuda ihtiyac halinde veriyoruz dedi
Aynen cok mantikli kuzum en kotu esim gelir napayim arabayla 5 dk oldugu kadar artikBen son anda alinacaklar diye de bi liste yaptım canım şarj aleti kimlik gogus kremi su an çantaya koyamadigim şeyler yaz bence telefonun not kısmına çıkarken alırsın en kötü
Ayyyyyyyy inanmıyoruuuuummm Maşallah Allaha şükürler olsun yaaaKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Benim buyuk atesli oldugu zaman da devamli uyur kesinlikle kaldiramam. Korkutur beni. Atesini takip et devamli canim. Sirkeli suyla ayak altini koltuk altini alnini sil devamli. Kimisi sirke zarar diyor benim cocuklarima fayda ediyor onla dusuruyorum. Sen cocuklarinin durumuna gore bakarsin. Allahin izniyle tez atlatsinlar insaAllah. En sevdikleri corba hangisiyse onu yap zorla olsun icirmeye calis. Ac karna antibiyotik fayda etmiyor. Allahim insaAllah sabaha kus gibi olurlar gormedige dönerlerİlac ve duş aldırdım uyuyorlar simdi canım sagolasin büyüğü sürekli uyuyor ya demin zorladım yine kalkmadı benim yatak odamda girdi yatağa iki gündür cikmiyorda oradan gel oturma odasında TV izle biraz bizimle kal orada uzanirsin Diyorum ağlıyo gelmiyoda gözüm ağrıyor diyor orası biraz karanlık herhalde dhaa iyi geliyo nettende baktım sürekli uyuklamakta iyi değilmiş bu hastalıkta riskli belirtiler arasindaydi bakalım hayirlisiyla gecseydi iyi olsalardi
Canım şuan aynı profil resmindeki panda gibi oturuyorumBende doğurmak istiyorum artık yabu aralar belimde bacak içlerimde bi ağrı var ama nst de sancı yok inşallah cok bekletmez bizi bebişler
Ohhhhhh cok sukur kendim dogurmus gibi rahatladim okurken. Cok sukur canim. Rabbim saglikli sihhatli buyutmek nasip etsin. MasaAllah pasayaKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?