- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Sagol canim bende denicem biseylerValla benim hamilelikten önce de arada oluyodu. Burun tıkanmasından kaynaklı biraz idare etsinler canımm
Ben de Perşembe gittim canım son kontroldü. Tahlil verdim hastaneye hangi durumda gitmem gerektiğini falan söyledi bi de hastaneden gelince haber ver evrakları önceden hazırlayalım gelince bekleme çok dedi.
Canım hiç üzme kendini benim iki arkadaşım 36. Haftanın içinde doğum yaptı ve küvöze girmelerine gerek kalmadı ertesi gün eve çıktılar.
Canım ben lansinoh kullanmaya başladım onu istemezsen bi videoda dr Hindistan cevizi yağı sürebilirsiniz diyodu. Kv de kantarın yağı iyi geliyor onu da kullanabilirsin demişti bana. Ama hiç kullanmadım daha. Ama kantaron yağını el kremi niyetine falan da kullanıyorum ve memnunum
Tamam onu hepiniz dediniz ay ben bi bakayim bu ara herseyi aliyorum zaten onu da alayim cok muBen incia'nın kremini aldım canım, hem çok tavsiye ediliyordu hem de yorumları iyiydi, fiyatı da daha uygun, emzirmeden silmek de gerekmiyor aklında olsun
Merhaba çok şükür bir sıkıntı olmadıMerhaba , bende de aynı durum var da PAPP A 0.28, aynı bilgilendirmeleri bana da yaptı.(inşallah olmamıştır) sizde gelişim gerili vs. görüldü mü acaba
Benimde ayaklarım çok şişiyor. Artık ellerimi tam kapatamiyordum el parmaklarım da şişti iyiceAh canım ya aynıyız valla. Belim ayrı karnım ayrı. Yetmezmiş gibi ayaklarım şişiyor banyoyu bile zor yapıyorum dizlerim ağrıyor kilodan hareketsizlikten
Bende bir günde iki kez vermiştim ilkinde uyuyormuşKizlar bizde 2Inci nst cekindik , sabahki hosuna gitmemişti doktorun simdi dedi gayet iyi. Bebek pozisyonundan dolayi az hareket ediyormuş iceride kendini sıkıştırmışpersembe gibi kan tahlileri olucaz , sonrasinda günümüz belli olucak insallah.
MaşallahMerhaba çok şükür bir sıkıntı olmadıçok düzenli bir şekilde kan sulandiricimi ve doktorun verdiği vitaminleri kullandım.
Ah su bebekler bu haftalar 10 hareket bekleriz dedi doktor benim oğlan 2 kere hareket etti diys gittim iyi yapmışsın dedi doktor.Bende bir günde iki kez vermiştim ilkinde uyuyormuş
Aynen canım sanırım öyle , 9 kg aldım toplamda canım. Daha alırmıyım bilmiyorum . Fazla sayılmaz aslındaKac kilo aldın cnm toplam? Bence kilodan değildir ya bebeğinin baskisidir o
Yazamadım girip de ya ben de söktüm iki taraflı ya o arasına tornavida sokup çekiçle vurdum sonra her tarafına çekiçle bir güzel vurdum kırıldı zaten içinde yay gibi bisey var onu da çıkarınca çıkıyor. Tek ihtiyacın çekiç yani. İnşallah yardımcı olurumEvet canim
Gayet iyiymis canimSezeryan 3350 tl , nst 15 tl ikinci nst ucretsiz idi kizlar. Sizin fiyatları duyunca normal geldi bana.
Anladim canim sagol farkli evdeyiz hic alet edavat getirmemisiz cekicte yok bi sekilde halledecem onu ben cok sagolYazamadım girip de ya ben de söktüm iki taraflı ya o arasına tornavida sokup çekiçle vurdum sonra her tarafına çekiçle bir güzel vurdum kırıldı zaten içinde yay gibi bisey var onu da çıkarınca çıkıyor. Tek ihtiyacın çekiç yani. İnşallah yardımcı olurum
Benm ayakkabımda zor oldu canımBenimde ayaklarım çok şişiyor. Artık ellerimi tam kapatamiyordum el parmaklarım da şişti iyiceProtein kaçağı vs bakıldı çarşamba tekrar bakılacak ödemden galiba. Eşimin bir spor ayakkabısını sahiplendim hastaneye onunla gidiyorum vallahi
Gayet normal cnm 9 kilo, rahim ağzı biraz kisa, e bebeğin baskı yapıyor ondan da oluyordur, ilk ben doğurucam dedin bak senden önce doğuranlar olduAynen canım sanırım öyle , 9 kg aldım toplamda canım. Daha alırmıyım bilmiyorum . Fazla sayılmaz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?