2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sagol canim bende denicem biseyler

Merhaba , bende de aynı durum var da PAPP A 0.28, aynı bilgilendirmeleri bana da yaptı.(inşallah olmamıştır) sizde gelişim gerili vs. görüldü mü acaba
Merhaba çok şükür bir sıkıntı olmadı çok düzenli bir şekilde kan sulandiricimi ve doktorun verdiği vitaminleri kullandım.

Kizlar bizde 2Inci nst cekindik , sabahki hosuna gitmemişti doktorun simdi dedi gayet iyi. Bebek pozisyonundan dolayi az hareket ediyormuş iceride kendini sıkıştırmış persembe gibi kan tahlileri olucaz , sonrasinda günümüz belli olucak insallah.

Ah canım ya aynıyız valla. Belim ayrı karnım ayrı. Yetmezmiş gibi ayaklarım şişiyor banyoyu bile zor yapıyorum dizlerim ağrıyor kilodan hareketsizlikten
Benimde ayaklarım çok şişiyor. Artık ellerimi tam kapatamiyordum el parmaklarım da şişti iyice Protein kaçağı vs bakıldı çarşamba tekrar bakılacak ödemden galiba. Eşimin bir spor ayakkabısını sahiplendim hastaneye onunla gidiyorum vallahi

Bende bir günde iki kez vermiştim ilkinde uyuyormuş

Kızlar neredeyse eşim gelecek ben hala bıraktığı yerde bıraktığı kıyafet ile yatıyorum kalkıp yemek yapmam lazım ama imkansiz yaa. Hamileliğimin başında agirlasacagim günleri çok merak ediyordum (fazla merak) görmüş oldum ağırlaşmak ne demek ,

Kizlar bebis icin
1-3 adet hastane çıkışı takim hepsini tek tek kilitli poşete zibinlarida koydum
2- 1 adet tulum takım
3- yedek olarak da coraplar,agiz mendilleri,2 tane zihin, 1 tane eldiven
4-biberon ve emzik
5-24 adet bebek bezi
6-2 adet alt acma
7- 2 paket islak mendil biri bebis biri bizim icin ya da kaybolur bisey olur diye
8- pişik kremi
9- kalın battaniye,nohut battaniye ve ince penye battaniye
Kendim icin,
1-2 adet pijama takımı
2-1 adet hırka
3- 1 adet banyo havlusu
4-10 adet gogus pedi
5- Gogus koruyucu gümüş kapak
6- 1 adet emzirme sutyeni
7- 1 paket 9lu depend
8-1 adet terlik
9- 1 adet kiyafet
10- süt pompası
11-makyaj çantası
Bebisinkilerin hepsini koydum kendiminkilerde koyduklarim aklimdakiler.baska eksik var mi ya bi hatirlatin bana

Yazamadım girip de ya ben de söktüm iki taraflı ya o arasına tornavida sokup çekiçle vurdum sonra her tarafına çekiçle bir güzel vurdum kırıldı zaten içinde yay gibi bisey var onu da çıkarınca çıkıyor. Tek ihtiyacın çekiç yani. İnşallah yardımcı olurum

Anladim canim sagol farkli evdeyiz hic alet edavat getirmemisiz cekicte yok bi sekilde halledecem onu ben cok sagol

Benm ayakkabımda zor oldu canım ellerim ara ara çok şişiyor iniyor. İdrarda protein çıkmamasına rağmen ödem oluyor normal sanırım artık son zamanlarda. Eşimin montuda olmamaya basladı bana

Aynen canım sanırım öyle , 9 kg aldım toplamda canım. Daha alırmıyım bilmiyorum . Fazla sayılmaz aslında
Gayet normal cnm 9 kilo, rahim ağzı biraz kisa, e bebeğin baskı yapıyor ondan da oluyordur, ilk ben doğurucam dedin bak senden önce doğuranlar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…