Evet grubun ilk aktifi doğurdu hadi bakalım kizlar yarış başlasın
Yaa maşallah size saglıkla büyüsün herseyın yolunda olmasına sevındımKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
O yazanlara kıl oldumda kendimi zor tuttum seni daha fazla üzmemek adina. Burda bir kitle varki afedersin her b.ku onlar biliyor biz bosa yasamişız. Onun icin bizim sayfamiz candir. Herkes ayri bi guzel cok seviyorum kis hepinizi ayri ayri. Bosuna stres yapip kendinj üzdün o kisiler yuzunden. Ozelden grup olusturup bizlere danissan yine olurdu. Ama dusunmeye gerek yok artik bosver bebegin saglicakla dogsun bi hele su an onemli olan sen ve bebisinSağol canım, oraya konu açmakla büyük hata ettim . Çok acımasız yorumlar yapıldı, en sonunda kapanmasını istedim konunun. Hatta biri demiş zaten bosanmayacaksin , kocanı aklamaya çalışıyorsun yazmış. Aslinda sadece olanı yazdım. Neyseki ben ikna oldum , bundan sonra daha fazla dikkat edecegiz. Dersimizi aldık.
Halloldu cnm, bebeğime odakliyim şuanda sadece,bu heyecanımı kötü seylerle baskılamak istemiyorum.Kuzum yeni gördüm bende üzüldüm strese girmişsin ama galiba boşuna heleki oralarda daha beter strese sokuyorlar insanı bosver hallettiyseniz aranızda üzme kendini son anda
Evet huyudur haklıysa özür dilemez, kırılmış kendince ona inanmadığıma. Ne diyeyim eğer varsa bi b.ku Rabbim ayağına dolandirir elbet. Etmediği yemin kalmadı, bilemiyorum.Ben de yeni okudum. Böyle şeylerin yasanması olası durumlar her evlilikte yasanıyor canım eşini sen daha iyi tanırsın. Mesela benm eşimde haklıysa asla özür dilemez aksine üste çıkar. Haklı oldugunu yalan söylemediiğni o şekilde anlarım. Senin eşinde öyleyse biliyorsan huyunu tamam . Yani insan kocasından şikayetçiyse veya konu açıyorsa illa boşanmasımı gerekiyor anlamadım ki. Öyle olsa herkes boşanırdı. Boşver takılma canım aranız düzeldiyse sorun yok.
Aynen kuzum ,zaten inan evden işe işten eve gidip gelen biri teli hep ortada şifre filan yok yani hangi ara yapacak. İlla ki bi para harcaması lazım,her ay gideri geliri oturur beraber hesaplariz. Olsa heralde bi yerden belli olur. Bakalım zaman ne gosterir.Buldum hepsini de okudum canim.sen ikna olduysan baskalarina b... yemek düşer salla gitsin sen bebegini düşün baktin şüphen var hicbir sey olmamis gibi davran ama karda yürü izini belli etmeden takip et ama sakin belli etme elbet bisey varsa açığı cikar ortaya ama suan bebisine odaklan Allah yardimcin olsun
Yaaa inanmıyorumKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Canım ben inandım yazışmaları okudum, aynı anda iki hesap ile aynı şeyleri atmış birisine. Tarih filan belli yani 28 29 aralikta.Canım konunu yeni okudum o facebook hangi mail ve telefon ile açılmış ona kesin bakmalısın konuyu uzatmanı istemem ama şüphe insanı kemiren birşey
Sağol cnm. Kendince bana inanmadi diye kapris yapmış sacm sapan işte.Cok mutlu oldum canim. Yanlis anlasilma olduguna. Bu halinle gercekten cok zor bi durumdu. Esine dun geceden beri saydiriyodum. Nasil bukadar hemen kabullenir birsey yapmaz diye.
Evet cnm maalesef öyle,Bakalım zaman ne gösterir.BaZı insanlar sırf kötü yorum yapmak için geliyorlar malesef canım bosver takma onları sen inşallah sorununuzu halledersiniz
İnşallah acımazYarın yapacak galiba canım haber ederim ama cok ilginç benim doktorum yaparken hiç zorlanmiyorum ebe muayene yaparken çok acıyor bakalım haber ederim yarin
Buraya yazacaktım fakat konu dışı olduğu için meşgul etmek sizi de germek istemedim açıkçası.O yazanlara kıl oldumda kendimi zor tuttum seni daha fazla üzmemek adina. Burda bir kitle varki afedersin her b.ku onlar biliyor biz bosa yasamişız. Onun icin bizim sayfamiz candir. Herkes ayri bi guzel cok seviyorum kis hepinizi ayri ayri. Bosuna stres yapip kendinj üzdün o kisiler yuzunden. Ozelden grup olusturup bizlere danissan yine olurdu. Ama dusunmeye gerek yok artik bosver bebegin saglicakla dogsun bi hele su an onemli olan sen ve bebisin
Hemmen dogur ben soyledimCanım keskeee.. ama 3 doktorda aynısını diyor ya 1 hafta anca dayanırsın diyor. Ben şimdi napayımm söyle
Senin huzurun rahatin onemli zaten canim sevindim senin adınaHalloldu cnm, bebeğime odakliyim şuanda sadece,bu heyecanımı kötü seylerle baskılamak istemiyorum.
Evet huyudur haklıysa özür dilemez, kırılmış kendince ona inanmadığıma. Ne diyeyim eğer varsa bi b.ku Rabbim ayağına dolandirir elbet. Etmediği yemin kalmadı, bilemiyorum.
Aynen kuzum ,zaten inan evden işe işten eve gidip gelen biri teli hep ortada şifre filan yok yani hangi ara yapacak. İlla ki bi para harcaması lazım,her ay gideri geliri oturur beraber hesaplariz. Olsa heralde bi yerden belli olur. Bakalım zaman ne gosterir.
Yaaa inanmıyorum
Canim sağlıkla büyüt inşallah, kilosu çok güzel.
Bak kuzum evinin temizlenmesini bekliyormuş annesi
Hepimizi heyecanlandırdı Bilal Efe. Kokla şubat teyzelerinin yerine de
Canım ben inandım yazışmaları okudum, aynı anda iki hesap ile aynı şeyleri atmış birisine. Tarih filan belli yani 28 29 aralikta.
Aynı anda attığı için eşimin telini almış zaten.
E maile baktim bilindik değil, eşimin telinde kayıtlı da değil o e mail.
Sağol cnm. Kendince bana inanmadi diye kapris yapmış sacm sapan işte.
Evet cnm maalesef öyle,Bakalım zaman ne gösterir.
Kızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Ayyy maşallah canım benim, Allah sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütsün inşallahKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Cok şükür cnm inan gözyaşlarımi tutamadım miniğim benim yaKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Ooooo bu daha nekiiii hicbirsey duymadin. Neyse Allah bilsin hatirlayipta kendimi durduk yere germeyimAgzina edicen oylesinin tobe yarabbim ya siz anlattikca ben burda krizlere giriyorum
Ne olur bende olsun çok aminEe sıra kimde
Canim tebrik ederimmmmm. Hayırlı olsun cok sevindim kolay bir dogum oldu sanirimKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?