2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben suan bunu kullanıyorum canim ikinci kez taktim bugun belki kuruluk gider diye suan bir kötülüğünü gormedim ama cok uzun sure takma mantar olur max 2 saat dursun
Oylemi canim bilmiyordum. İnşaallah işe yarar bakalım acimaya başladı benim bu hafta artik göğüs ve göğüs ucum.

Ben bundan önce dogurcam bak görürsünüz diyor. Hamile gibi ayilip bayiliyor kadin genc kayinna güc kayinna diye boşa dememisler kadin hakkini veriyor.
Gecen gece ambulans aramislar ben huyunu bildigim icin hic inanmiyorum artik. Yeminlen gelen ambulansci telefonda öyle bi konustunuzki kalp krizi diye geldik senin birseyin yok teyze dedi oğlan. Gittiler doktora gidiyor hicbirsey cikmiyor. Kayinpederle kavga ediyor bunlar anlamiyor diye. Adam ankaralara eletiyor yine birdey cikmiyor. Hasta birini gorunce oda hastalaniyor cok tuhaf gercekten cok degisik bir insan

Maşallah Hayirli olsun bebişin cnm sağlıkla büyüt inşallah utrason aynimi çıktı cnm kilosu bebişin musait olduğunda yazarsin cnm

Canım bdv de bikaç kişi var düşünmeden anlamadan direk yorum yapıyorlar.

13 senelik üyeyim ordaki konularıda ara ara takip ediyorum ama canım sıkkın olsa bile sırf canımı daha çok sıkıcaklar diye konu açmak istemem.

Sen ne hissedersin umurlarında değil zaten bir süre sonra kendi aralarında makara konusu oluyor. Çok yardımcı olan kişilerde var ama haklarını yemiyim.

Hiç canını sıkma en iyi sen tanıyorsun eşini bende okudum o yorumu sen olanı anlatmışsın başka yerlere çekilmiş iyi olmana çok sevindim

Canıııııımmmmm Allah’ım bağışlasın maşallah

Ayy allahim bol bol kokla içine çek kokusunu çok şükür sağ salim kavuştunuz ayrıntıları bekliyoruz toparlanınca

Bende olmadigi kesin bence ama son da bende olmasin cok amin
Seninkiyle benim ki çok rahat olacaklar heralde , hiç gelmeye niyetleri yokaman maşallah.
Evet cnm çok haklısın. Empati yapmadan yorum yapıyorlar, cok acımasız. Sanal ortam olduğu için insanlar rahat.
Çok teşekkür ediyorum

Ayyy canımmm çok duygulandım yaaa
Şükürler olsun çok sevindimm .. bak 3 kilo maşallah tosuncuk küveze girmez demiştik emme reflekside zamanla oturur kesiksiz normal kolay doğum bize de nasip olur insallah bosuna ağladın gördünmü

Eşine yaptırsaydin keşke cnm

Ay canım gözünüz aydın ya maşallah kilosu çok çok iyi haftana göre şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…