Çok şükür gözün aydın canımKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Dayanamayrummm dayaaanaaamayrummmmm gelsin artık.
Yaa içimden bir his daha sana var gibi diyor canisiAyy canm ben de merak içinde bekliyorummm
Eşim sürekli soruyor nasılsın diyebi anım bi anımı tutmuyor insallah hayırlısıyla kolay doğum yaparız
Bacim biraz daha dursunÇok teeesssüflerimi sunuyorum son sıraya koymussun beni
Ay inşallah ya takin kafayı bana doğurma enerjisi gönderin buradan alayım nolur
Haha aynen canimSeninkiyle benim ki çok rahat olacaklar heralde , hiç gelmeye niyetleri yokaman maşallah.
Evet cnm çok haklısın. Empati yapmadan yorum yapıyorlar, cok acımasız. Sanal ortam olduğu için insanlar rahat.
Çok teşekkür ediyorum
Canim perine masajini yapabildin muAyy canm ben de merak içinde bekliyorummm
Eşim sürekli soruyor nasılsın diyebi anım bi anımı tutmuyor insallah hayırlısıyla kolay doğum yaparız
Durmasin gelsin galan cok yahşi agrim var hadi insaAllah gelir belki bu geceYaa içimden bir his daha sana var gibi diyor canisiamin amin cnm hepimizde kolayca doğururuz inşallah ❣
Bacim biraz daha dursunkiz bebişin yoksa seni ilk siralara koyardim biliyorum senin hen doğurmak istediğini
Yaaa gerçektenmi canımYaa içimden bir his daha sana var gibi diyor canisiamin amin cnm hepimizde kolayca doğururuz inşallah ❣
Bacim biraz daha dursunkiz bebişin yoksa seni ilk siralara koyardim biliyorum senin hen doğurmak istediğini
Ah kuzum Allah analı babalı büyütsün msi gibidir o şimdi darısı hepimize inşallahKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Amin cnm amin inşallahAmin amin cnm benim sağlıkla kucağımiza alip mis kokularını içimize çekelim inşallah
HahaDiyip yarin dogururmuş
D
Dayanamayrummm dayaaanaaamayrummmmm gelsin artık.
Hic unutmuyorum doguma gittigim gunun gecesi oglumla konustum evi temizledim hersey hazir gel artik oglum lutfen diye. Agrim bile yoktu. Banyomu yaptim kuran okudum namazimi kildim yattim sabahina suyum gelmisti.
Hii daha işin bitmemis senin dur o zman beklesin 1 hafta dahaAy inşallah ya takin kafayı bana doğurma enerjisi gönderin buradan alayım nolurher biseyim hazır bi Ütü yapacagim birde carsamba kendime temizlik sözü verdim kendi başıma doya doya temizlik yapacağım o gün deneyeceğim bakalim doğacak mi
Kızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Ahhhhh canım yaaaa çok duygulandımKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Eşim bir kez yaptı canım.Canim perine masajini yapabildin mu
Allah analı babalı büyütsün yaKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
Ozaman duaya başlayalım cnmDurmasin gelsin galan cok yahşi agrim var hadi insaAllah gelir belki bu gece
Yok bebeğim sıranı almayiyim senin ozamanKiz sen dur daha ben sirami vermem banane
Amin cnm hayirlisi nezaman ise ozaman olsun bende heyecan ve stres bir aradaYaaa gerçektenmi canımya süre uzadıkça stresimde artıyor bi yandan hiiiiç hazır değilim. Hastanede kararsısız. Artık anlık ne gelişirse insallah hakkımızdan hayırlısı olsun
Gözün aydın canımKızlar normal doğum yaptım kesiksik çok şükür. Oğlum 3 kilo yanımda ama ufacık görsenizemme refleksi çok iyi değil ama hallediyoruz bi şekilde. Boynuna tam 3 kat kordon dolanmış şekilde doğdu. Ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum hep diyordum ya Allaha emanet geldik bu günlere diye aynen de öyle oldu. Konuşacak çok şey varda sonra yazarım artık. Yarın taburcu oluruz inşallah dualarınız da yer verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?